În ajun de Paște, locuitorii satului Opaci s-au mobilizat pentru a lustrui localitatea

Agro TV, 3 mai 2024 13:40

Cu câteva zile înainte de Paște în satele din raionul Căușeni a început curățenia. Oamenii vor să reușească, până duminică, să aducă în ordine atât grădinile, cât și drumurile din localitate. În Săptămâna Mare, în satul Opaci din raionul Căușeni campania de salubrizare este în toi, transmite Studio-L.  „Aici îi monumentul. Iată, băieții noștri aici […] Articolul În ajun de Paște, locuitorii satului Opaci s-au mobilizat pentru a lustrui localitatea apare prima dată în AgroTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agro TV

Ieri
12:50
Peste un milion 400 de mii de locuințe și aproximativ două milioane de persoane, au fost recenzate până pe 30 mai. Datele au fost prezentate de directorul general al Biroului Național de Statistică, Oleg Cara. El a mai precizat că, în această perioadă, au fost înregistrate peste 2.500 de apeluri la Linia Verde, unde atât […] Articolul Peste un milion 400 de mii de locuințe și aproximativ două milioane de persoane au fost recenzate apare prima dată în AgroTV.
12:50
În weekend, carburanții vor fi un pic mai ieftini. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru sâmbătă, duminică și luni. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 24,83 de lei, cu opt bani mai puțin. La rândul său, motorina standard va […] Articolul În weekend, carburanții vor fi un pic mai ieftini apare prima dată în AgroTV.
12:50
Procedura de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar, autorizate de Agenția Europeană pentru Medicamente, ar putea fi simplificată. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat de Legislativ. Potrivit documentului, pentru eliberarea certificatului de înregistrare a medicamentului de uz veterinar, solicitantul va depune o cerere la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor. Aceasta va […] Articolul Procedura de înregistrare a medicamentelor de uz veterinar ar putea fi simplificată apare prima dată în AgroTV.
12:50
Leul moldovenesc se apreciază în raport cu euro și leul românesc. În același timp, dolarul american, hrivna ucraineană și rubla rusească rămân neschimbate. Astfel, moneda unică europeană va costa 19 lei și 14 bani, cu 6 bani mai puțin, iar dolarul american este cotat la 17 lei și 69 de bani, rămânând la același preț. […] Articolul BNM: Cursul valutar 1-2 iunie, 2024 apare prima dată în AgroTV.
12:40
Cel mai dulce și aromat festival va avea loc și în acest an  în satul Sadova din raionul Călărași. Pe 2 iunie, sadovenii își vor deschide larg ușile pentru toți cei care vor veni la Festivalul Căpșunilor și al Mierii, care a devenit deja o tradiție, fiind la a X-a ediție. Pe lângă pomușoarele aromate, […] Articolul Cel mai dulce și aromat festival al anului. „Festivalul Căpșunilor și al Mierii” revine pe 2 iunie la Sadova apare prima dată în AgroTV.
12:20
Cum se prezintă piața de profil la sfârșit de primăvară și care e situația sectorului apicol. Invitați: Ion MAXIM, director executiv al Asociației Naționale a Apicultorilor din Republica Moldova, ANARM, Valentin ROȘCA – șeful direcției Politici în domeniul Zootehniei, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare Articolul Producția de miere și posibilitățile de comercializare apare prima dată în AgroTV.
30 mai 2024
18:10
La Colegiul Tehnic Agricol din Soroca a fost inaugurat primul Centru tehnico-didactic în mecanică agricolă din țară. Acesta este dotat cu trei laboratoare moderne. Este vorba despre cel de sudură, mentenanță a utilajelor agricole de capacitate mare și a celor de capacitate mică. De asemenea, a fost amenajată și o sală de studii, echipată cu […] Articolul Primul Centru tehnico-didactic în mecanică agricolă, inaugurat la Soroca apare prima dată în AgroTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:20
Fermierii din UTA Găgăuzia, mai aproape de tehnologiile inovatoare de cultivare a legumelor în sere. Schimbările climatice severe din întreaga lume, în special în regiunile sudice, au un impact semnificativ asupra sectorului agricol, iar Republica Moldova nu face excepție. De aceea, adaptarea la noile condiții devine crucială pentru a asigura recolte abundente. În acest context, […] Articolul Agricultura 4.0 – Tehnologii inovatoare aplicate la cultivarea legumelor în spații protejate apare prima dată în AgroTV.
12:00
Chișinău, Republica Moldova – Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) informează agenții economici care au suferit pagube din cauza evenimentelor naturale extreme, cum ar fi grindina, că pot solicita eliberarea Avizului de atestare a impedimentului justificator de neexecutare a obligațiilor. Acest aviz este esențial pentru a justifica neexecutarea obligațiilor contractuale […] Articolul Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță suport pentru Agenții Economici afectați de Evenimente Naturale Extreme apare prima dată în AgroTV.
10:10
Articolul Festivalul Căpșunelor și al Mierii 02 iunie, 2024 – s. Sadova, r. Călărași apare prima dată în AgroTV.
29 mai 2024
17:20
Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare solicită tuturor fermierilor afectați de ploile abundente, din seara zilei de 28 mai, să contacteze primăriile locale. Potrivit autorităților, acest lucru va ajuta la o evaluare exactă a pagubelor și intervenții cu măsuri de sprijin în timp util. Astfel, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, îndeamnă toți agricultorii care au înregistrat […] Articolul Fermierii afectați de ploile abundente vor primi sprijin din partea autorităților apare prima dată în AgroTV.
17:10
Coridorul feroviar Nord-Centru: Vălcineț-Ocnița-Bălți-Ungheni-Chișinău-Căinari va fi reparat. Guvernul a aprobat inițierea negocierilor asupra Acordului de modificare nr.1 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În baza acestuia, țara noastră va primi un împrumut în valoare de  peste 18 milioane de euro. Lucrările de reparație a tronsonului sunt programate […] Articolul Coridorul feroviar Nord-Centru va fi reparat apare prima dată în AgroTV.
17:10
Benzina și motorina scumpesc un pic, după o perioadă de ieftinire. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru joi. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 24,93 de lei, cu un ban mai mult. La rândul său, motorina standard va putea […] Articolul Benzina și motorina se scumpesc un pic apare prima dată în AgroTV.
17:10
Se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse cu grindină slabă și intensificări ale vântului în rafale de până la 15-18 m/s, potrivit datelor meteo. Astfel, joi, la Nord, temperaturile maxime vor ajunge până la 18 grade, iar noaptea coboară până la 10 grade, cu intensificări ale vântului. În Centru, termometrele vor […] Articolul Descărcări electrice cu ploi de scurtă durată apare prima dată în AgroTV.
17:00
Râul Nistru rămâne fără apă. Imaginile care demonstrează acest lucru au fost surprinse de jurnalistul Andrei Captarenco, în preajma cetății Hotin. De cealaltă parte, atât autoritățile din țara noastră, cât și cele ucrainene au menționat că lucrează la un plan de acțiuni pentru a soluționa această problemă. „Mă aflu acum vizavi de cetatea Hotin și […] Articolul Râul Nistru rămâne fără apă. Ce spun autoritățile apare prima dată în AgroTV.
17:00
În Republica Moldova urmează să fie eliberat un nou model de pașapoarte fitosanitare. O decizie în acest sens a fost aprobată de Guvern. Potrivit autorităților, noul format urmează să fie racordat la cel care circulă în țările Uniunii Europene. Vladimir BOLEA, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare: „Proiectul urmărește racordarea modelului de pașaport fitosanitar la cel […] Articolul În Republica Moldova urmează să fie eliberat un nou tip de pașapoarte fitosanitare apare prima dată în AgroTV.
17:00
Republica Moldova va stoca aproximativ 15 la sută din consumul mediu anual de gaze naturale, dintre care peste 30 la sută vor constitui stocuri de securitate. Două hotărâri, în acest sens, au fost aprobate de Executiv, în vederea asigurării securității aprovizionării cu gaze naturale a țării noastre în caz de situații excepționale. Victor PARLICOV, ministrul […] Articolul Guvernul a majorat volumul stocurilor de securitate al gazelor naturale apare prima dată în AgroTV.
11:40
Chișinăul va asigura, în luna iunie, 92 la sută din necesarul de energie electrică de la Centrala de la Cuciurgan. Energocom anunță că 6% din necesarul de electricitate va fi produs de centralele electrice cu termoficare urbane și de producătorii de energie din surse regenerabile, iar alte 2% vor fi achiziționate de pe OPCOM pentru […] Articolul Chișinăul va procura electricitate de la Cuciurgan și în iunie apare prima dată în AgroTV.
11:40
23 de antreprenori din țara noastră vor beneficia de finanțare nerambursabilă în valoare totală de 7,3 milioane de lei, cu investiții planificate în economie de 14 milioane de lei. Suportul este acordat de Guvernul Republicii Moldova și Uniunea Europeană, prin intermediul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului. Companiile au solicitat finanțare pentru achiziționarea unei game variate de […] Articolul 23 de companii vor primi granturi în valoare de 7,3 mln de lei apare prima dată în AgroTV.
11:40
Ploaia a făcut ravagii în mai multe localități din țară. Astfel, în seara zilei de 28 mai,  mai multe drumuri au fost inundate. Mai mult, în unele raioane a plouat cu grindină care a afectat culturile agricole. De asemenea, din cauza vântului puternic, în Capitală zeci de copaci au fost doborâți la sol. Potrivit unor […] Articolul Ploaia a făcut ravagii în mai multe localități din țară apare prima dată în AgroTV.
11:40
Leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro, dolarul și leul românesc. În același timp, hrivna ucraineană și rubla rusească rămân neschimbate. Astfel, moneda unică europeană va costa 19 lei și 28 bani, cu 6 bani mai mult, iar dolarul american este cotat la 17 lei și 72 de bani, scumpindu-se cu 5 bani. Leul […] Articolul BNM: Cursul valutar 30 mai, 2024 apare prima dată în AgroTV.
11:30
Aeroportul Internațional Chișinău anunță inițierea unei noi licitații publice în vederea selectării unui locatar pentru spațiile comerciale din incinta aerogării. Anunțul a fost făcut pe 29 mai, după ce alte două licitații cu strigare, organizate anterior de Guvern, au eșuat. Pentru a eficientiza procesul, AIC anunță că noua licitație se va desfășura conform unor noi […] Articolul AIC anunță o nouă licitație apare prima dată în AgroTV.
10:30
Cu o mândrie imensă, este anunțat că Vinul Moldovei a obținut o recunoaștere excepțională la Concursul Internațional Wine Challenge 2024, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria vinicolă globală. Vinul Moldovei, mai mult decât un produs, este o emblemă a identității naționale, iar succesul în competițiile internaționale demonstrează capacitatea țării de a produce vinuri […] Articolul Vinul Moldovei a obținut o recunoaștere excepțională la Concursul Internațional Wine Challenge 2024 apare prima dată în AgroTV.
10:20
Fautor Winery, o emblemă în industria vitivinicolă, este mult mai mult decât o simplă afacere de familie. Este o poveste de pasiune, creativitate și tradiție, care transformă vinul într-o experiență incomparabilă. Și de această dată, la cea de-a 21-a ediție a Vernisajului Vinului, crama a luat parte la eveniment. Vizitatorii au avut ocazia să descopere […] Articolul Vinuri fine, pasiune adevărată – Fautor Winery, lider al gustului apare prima dată în AgroTV.
09:50
Moldova Security, una dintre cele mai cunoscute și inovatoare companii din industria securității, marchează o istorie impresionantă de realizări timp de 15 ani sub conducerea inspirată a directoarei și fondatoarei companiei, Veronica Spînu. De la începuturile sale până la statutul actual de lider al pieței, Moldova Security și-a consolidat reputația ca un furnizor de servicii […] Articolul Spînu Veronica: De 15 ani, Moldova Security mizează pe siguranță și inovație apare prima dată în AgroTV.
28 mai 2024
14:20
O afacere de succes bazată pe implementarea celor mai moderne tehnologii, de la producție până la un sistem de management energetic avansat, este compania producătoare de mezeluri și produse din carne „Nivalli”. Recent ei au decis să își echipeze afacerea cu panouri fotovoltaice. Reprezentanții companiei afirmă că această inițiativă le-a permis să reducă semnificativ costurile […] Articolul Megawatt.md – partener de încredere în dezvoltarea unei afaceri profitabile apare prima dată în AgroTV.
13:50
Patru decese cauzate de boli bacteriene transmise prin apă au fost raportate în sudul Braziliei, unde apele se retrag încet, iar autoritățile sanitare au avertizat că este posibil să se înregistreze și alte decese. De la începutul lunii mai, au fost notificate peste 1.000 de cazuri de boli transmise prin apă, iar 59 au fost […] Articolul Sudul inundat al Braziliei: Primele decese din cauza unei boli apare prima dată în AgroTV.
13:30
Luni, temperaturile au urcat la peste 50 de grade Celsius în unele părți ale Pakistanului, în timp ce valul de căldură a cuprins tot mai multe zone, inclusiv districtul sudic Sukkur. Se preconizează că valul de căldură va continua cel puțin încă câteva zile. Medicii tratează victimele loviturilor de căldură în spitalele din Pakistan. Au […] Articolul Pakistanul, sufocat de temperaturile înalte apare prima dată în AgroTV.
13:20
Aproximativ 1,4 milioane de locuințe și peste două milioane de persoane au fost recenzate până la finele zilei de 26 mai, în cadrul Recensământului populației și locuințelor. Anunțul a fost făcut de Biroul Național de Statistică. Potrivit instituției, cea mai mare pondere a locuințelor recenzate – 76 la sută este înregistrată în raioanele Râșcani, Glodeni, […] Articolul BNS: Aproximativ 1,4 milioane de locuințe și peste două milioane de persoane, recenzate apare prima dată în AgroTV.
13:20
Benzina și motorina se mai ieftinesc. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noi prețuri plafon la benzină și motorină pentru miercuri. Astfel, un litru de benzină A95 va fi vândut la pompă cu 24,92 de lei, cu trei bani mai puțin. La rândul său, motorina standard va putea fi comercializată la stațiile PECO […] Articolul Benzina și motorina continuă să se ieftinească apare prima dată în AgroTV.
13:20
Șoferii de mașini electrice sau alimentate cu gaz vor fi nevoiți să respecte reglementări noi pentru a putea să călătorească în Grecia cu feribotul. Noile reguli impuse de autoritățile de la Atena sunt deja în vigoare. Noile norme care au fost introduse în legislația elenă se referă la limitele maxime până la care pot fi […] Articolul Grecia complică vacanțele în insule apare prima dată în AgroTV.
11:10
Oamenii legii anunță că au destructurat o schemă de transportare prin contrabandă spre România a peste 100.000 de țigări și o tonă de narghilea, în valoare de peste un milion de lei. Totodată, urmare a documentării membrilor grupului criminal organizat pe parcursul a câteva luni și desfășurării a 16 percheziții simultane, au fost reținuți trei […] Articolul Schemă de contrabandă cu produse de tutungerie, la Sculeni și Leușeni apare prima dată în AgroTV.
11:00
Segmentul râului Nistru din Republica Moldova nu va seca, deoarece „scurgerea pe teritoriul țării este compensată din lacul de acumulare Nistrean, care asigură un volum suficient pentru a acoperi necesitățile atât în alimentarea cu apă a populației, cât și menținerea condițiilor de viață în ecosistemele acvatice”. Precizarea a fost făcută de Ministerul Mediului și Agenția […] Articolul Nistru nu seacă, dau asigurări autoritățile moldovenești apare prima dată în AgroTV.
11:00
Autoritățile din Ucraina vor interzice trecerea frontierei unităților de transport care nu sunt înregistrate în sistemul electronic „eCherha”. Despre acest lucru au anunțat reprezentanții Agenției Naționale de Transport Auto, conform demersului Ministerului Comunităților Teritoriilor și Dezvoltării Infrastructurii al Ucrainei. Potrivit autorităților, nerespectarea acestei reglementări va fi considerată o încălcare a legislației. ANTA menționează că „Pentru […] Articolul Ucraina interzice trecerea frontierei unităților de transport care nu sunt înregistrate în sistemul electronic „eCherha” apare prima dată în AgroTV.
10:50
Serviciul Fiscal de Stat va desfășura, în perioada 29-31 mai 2024, acțiuni de monitorizare a contribuabililor care activează în domeniul comerțului cu flori. Verificările vor fi organizate în contextul creșterii cererii acestor servicii cu ocazia evenimentelor de închidere a anului școlar, fapt ce duce la sporirea riscului de nedeclarare a tuturor vânzărilor cu scopul de […] Articolul SFS va monitoriza contribuabili ce practică comerț cu flori apare prima dată în AgroTV.
27 mai 2024
22:10
„Novak Winery” este o combinație între tradiție și tehnologii inovatoare. Vinurile produse sub acest brand se remarcă printr-un gust profund, intens și un buchet bogat reflectând cele mai bune tradiții ale Lumii Vechi și Lumii Noi, capabile să cucerească inimile oricărui consumator. O altă particularitate a producătorului este inovarea continuă a produselor. Una dintre cele […] Articolul „Novak Winery” – reunind tradițiile și tehnologiile inovatoare apare prima dată în AgroTV.
15:20
Autoturismele cu sisteme de propulsie ecologice vor primi, din 7 iunie, plăcuțe cu numere de înmatriculare verzi. Anunțul a fost făcut de Agenția Servicii Publice. Astfel, în această clasă intră doar automobilele cu emisii zero de CO2, mai exact vehicule pur electrice sau cele care folosesc pilă de combustie cu hidrogen. Potrivit ASP, pe parcursul […] Articolul Plăcuțe cu numere de înmatriculare verzi, pentru mașinile electrice apare prima dată în AgroTV.
14:00
Cooperativa de Întreprinzător AGROSTOC te invită să participi alături de zeci de fermieri din toată țara, specialiști, cercetători și parteneri la „Ziua Câmpului” – eveniment destinat prezentării soiurilor de grâu și orz marca „AGROSTOC”. Vom petrece ÎMPREUNĂ o zi dedicată agriculturii pe câmpurile „Agrostoc-Prim” din s. Visoca, Soroca în data de 6 iunie 2024, începând […] Articolul Ziua Câmpului 6 iunie 2024 – s. Visoca, r. Soroca apare prima dată în AgroTV.
13:20
Cooperativa de Întreprinzător AGROSTOC te invită să participi alături de zeci de fermieri din toată țara, specialiști, cercetători și parteneri la „Ziua Câmpului” – eveniment destinat prezentării soiurilor de grâu și orz marca „AGROSTOC”. Vom petrece ÎMPREUNĂ o zi dedicată agriculturii pe câmpurile „Agrostoc-Prim” din s. Visoca, Soroca în data de 6 iunie 2024, începând […] Articolul ZIUA Câmpului 6 iunie 2024- Visoca, Soroca apare prima dată în AgroTV.
12:20
În ultima săptămână, Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat peste 730 de milioane de lei, ceea ce reprezintă îndeplinirea cifrei de control pentru perioada de referință în mărime de aproximativ 110 la sută. În această perioadă, persoanele fizice au introdus bunuri a căror valoare în vamă depășește limita neimpozabilă, fiind încasate plăți în […] Articolul Serviciul Vamal a încasat peste 730 mln de lei în ultima săptămână apare prima dată în AgroTV.
12:10
276 de solicitări pentru Creditul Agricol de Urgență au fost recepționate, în perioada 1 martie-24 mai. Datele au fost prezentate de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului. Potrivit instituției, din numărul total de cereri, 274 au fost aprobate, iar cei mai solicitanți sunt din raioanele Cantemir și Edineț. Instrumentul financiar este conceput pentru agricultorii micro și mici […] Articolul 276 de solicitări pentru Creditul Agricol de Urgență au fost recepționate, în perioada 1 martie-24 mai apare prima dată în AgroTV.
12:10
Aproximativ 21 de miliarde de lei au constituit veniturile totale ale bugetului de stat, în primele patru luni ale anului 2024. Acestea sunt în creștere cu peste 964 milioane de lei sau cu 4,8 la sută comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Datele au fost prezentate de Ministerul Finanțelor. Potrivit instituției, încasările din veniturile […] Articolul Cu 4,8 la sută au crescut veniturile totale ale bugetului de stat, în patru luni ale anului curent apare prima dată în AgroTV.
24 mai 2024
18:20
„Dina Cociug” – soluții la cheie pentru climă, retail, HoReCa și frig industrial. Compania implementează activ inovațiile pentru toate echipamentele furnizate care asigură eficiență energetică și grijă față de mediul înconjurător. În același timp, echipa de specialiști este mereu pregătită să le ofere clienților săi cele mai bune soluții. Este vorba despre proiectare individuală, implementarea […] Articolul „DINA COCIUG” – soluții la cheie pentru climă, retail, HoReCa și frig industrial apare prima dată în AgroTV.
11:10
Cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 20 au fost rănite în urma prăbușirii unui restaurant în insula spaniolă Mallorca, a declarat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgență din arhipelagul turistic Baleare. Printre victime se află mai mulți cetățeni străini. Şapte dintre răniţi sunt în stare „foarte gravă”, iar nouă sunt în […] Articolul Dezastru pe cea mai mare insulă spaniolă, după prăbușirea unui restaurant apare prima dată în AgroTV.
11:10
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a încheiat procesul de recepționare a cererilor pentru granturile oferite în cadrul primului apel al proiectului AGGRI. Astfel, în perioada 15 ianuarie – 17 mai 2024, au fost depuse 31 de dosare de solicitare a granturilor de către fermierii din sectorul zootehnic, specializați în creșterea bovinelor pentru lapte. […] Articolul Granturi pentru fermierii specializați în creșterea bovinelor de lapte apare prima dată în AgroTV.
11:10
Paulownia – copacul minune cu cea mai rapidă creştere din lume, a ajuns acum trei ani și în raionul Ștefan Vodă. Un fermier din satul Cioburciu a decis să experimenteze și să planteze la Volintiri șapte hectare de teren cu cel mai popular arbore din lume. Pentru a ajunge în țara noastră, puieții au fost […] Articolul Plantație de Paulownia în satul Volintiri. Profitul poate ajunge la 30 de mii de euro per hectar apare prima dată în AgroTV.
11:00
Cu 53,3 la sută a crescut numărul cetățenilor străini, care au vizitat Republica Moldova prin intermediul agențiilor de turism, în perioada ianuarie-martie 2024, față de același interval din 2023. Datele au fost prezentate de Biroul Național de Statistică. Astfel, numărul turiștilor a constituit 7,8 de mii de persoane. Potrivit instituției, 95 la sută din vizitatori […] Articolul Cu 53,3 la sută a crescut numărul cetățenilor străini, care au vizitat Republica Moldova, în perioada ianuarie-martie 2024 apare prima dată în AgroTV.
11:00
„Aeroportul Internațional Chișinău” a fost inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. Legea care prevede acest lucru și decretul șefei statului privind promulgarea ei, au fost publicate în Monitorul Oficial. Legea publicată mai prevede că Agenția Proprietății Publice, în calitatea sa de fondator, va putea soluționa dificultățile apărute în procesul de desfășurare a […] Articolul Aeroportul Internațional Chișinău, inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate apare prima dată în AgroTV.
10:20
Ce facultăți aleg studenții străini și ce îi atrage la țara noastră. Invitații emisiunii: SAINI JAY – student din India YDRISS CHEUGOUE MOUKOUE – student din Camerun KHALEL KARAWY – student din Israel Articolul Republica Moldova, destinație pentru studenții străini apare prima dată în AgroTV.
23 mai 2024
15:30
Adrian Matei visa să devină doctor veterinar încă din copilărie, inspirat de tatăl său, specialist în zootehnie, cunoscut în tot Nordul Moldovei. Când a crescut, pentru o perioadă și-a ales o altă cale, făcând studii în inginerie. După un timp petrecut pe drumurile Chișinăului, a înțeles că dragostea pentru agricultură este mai mare. Într-o iarnă, […] Articolul Adrian Matei a renunțat la viața din capitală pentru a investi într-o fermă de bovine apare prima dată în AgroTV.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.