Urmăriți astăzi, de la ora 21:00, cel de-al doilea episod „One way ticket”

Jurnal TV, 18 ianuarie 2020 01:00

In aceasta seara, de la ora 21, urmariti un nou episod al filmului documentar de reconstituire „One way ticket”. Astazi veti vedea cum Andrei a pornit impreuna cu prietenul lui din copilarie, Vasile,spre Germania. Un traseu despre care stiau doar din auzite. Desi nu erau siguri ca vor ajunge la destinatie, datoriile si saracia de acasa i-a determinat sa porneasca la drum.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 24 ore
23:50
Psihoterapeut și trainer de dezvoltare personală, Sanda Diviricean lansează un training marathon online pentru cei care doresc sa gaseasca calea catre o relatie armonioasa cu partenerul.
23:20
Prezentată de Anatol Durbală și Constantin Cheianu
21:30
Prezentată de Vlad Marcoci
19:40
Prezentată de Nicoleta Adam
Ieri
22:10
Prezentat de Vasile Luchianu
21:00
Prezentată de Tatiana Vornicescu
Mai mult de 2 zile în urmă
00:20
O nouă ediție din Cealaltă Basarabie
00:00
Prezentate de Vasile Luchianu
14 februarie 2020
23:00
Prezentat de Vasile Luchianu
22:40
Tiraspolul îi cere Rusiei să majoreze numărul militarilor din forțele de menținere a păcii, care se află în zona de securitate, cu încă aproape 2 000 de oameni, potrivit agenției Novostipmr.org. Delegația transnistreană în Comisia Unificată de Control a făcut publică ieri o declarație în acest sens. Fostul membru al comisiei Ion Leahu susține că pentru Tiraspol aceasta e o formă de a se autoafirma ca o putere în regiune, cu cât mai multă forță armată cu atât mai bine ei se simt.
22:40
În Penitenciarul nr.3 din Leova a fost inaugurată ”casa nouă” pentru aproape 140 de deținuți. Aceștia fac parte dintr-o categorie aparte - sunt condamnați pentru prima oară. Modernizarea blocului special a costat peste 35 de milioane de lei. Ministrul Justiției Fadei Nagacevschi crede că odată cu îmbunătățirea condițiilor din penitenciare, Republica Moldova va avea mai puține condamnări la CEDO.
22:30
Urmăriți în acestă seară, de la ora 21, ultimul, al șaselea episod al filmului documentar de reconstituire „One Way Ticket”, realizat de postul nostru de televiziune.
22:30
Declaratiile făcute de Vladimir Filat la Jurnal TV, în cadrul primei sale apariții televizate de când se află in libertate, au adunat cele mai multe accesari pe portalul Jurnal.md sptamana aceasta.
22:30
Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, acuzat de abuz de serviciu, fals în acte publice și amestec în înfăptuirea urmăririi penale, a fost eliberat astăzi sub control judiciar. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Măsura a fost aplicată pe un termen de 60 de zile, iar Morari a fost eliberat chiar din sala de judecată.
22:20
Oamenii sunt obligați să cunoască normele elementare de siguranță, în timpul unui cutremur. Deși tehnologiile moderne permit clădirilor să fie rezistente la mișcări tectonice, în orașul Chișinău problema nu este rezolvată până la capăt, a declarat doctorul în seismologie Igor Nicoară, în cadrul unei prelegeri publice. Specialistul s-a referit și la o serie de blocuri noi, care nu se știe cum vor rezista la un cutremur mai puternic.
20:50
La marginea Chișinăului, în pădurea de la Petricani, există un teren înțărcuit pentru câinii fără stăpân, strânși de pe străzile orașului. Localnicii spun că patrupezii stau în condiții inadecvate, iar priveliștea este dezgustătoare. Prezența animalelor este contestată și de către apicultorii, care au stupi în pădurea din zonă. Aceștia afirmă că adăpostirea câinilor este ilegală, dar cel mai grav este că albinele mor din cauza mirosului. ”Nu suntem împotriva animalelor, dar cerem autorităților ca acești câini să fie mutați într-un alt loc”, afirmă prisăcarii. Problema urmează a fi abordată în Consiliul Municipal Chișinău.
20:40
O nouă interveniție SMURD a avut loc în această după-amiază. O fată de 17 ani, care a suportat un traumatism vertebral, a fost adusă de la Iași la Chișinău.
20:40
Dragostea a fost ilustrată în literatură, muzică, dans și pictură. S-a întâmplat într-o librărie din Chișinău, unde s-a citit, s-a cântat, dar și s-a dansat celebrul tangou argentinian. Protagoniștii spun că secretul unui cuplu perfect este sinceritatea.
20:20
Socoteala premierului și a șefului statului nu se potrivește cu cea a ministrului Economiei. Deși Ion Chicu și Igor Dodon au promis de mai multe ori că, în acest an, Moldova se va transforma într-un adevărat șantier de construcții, ministrul Anatol Usatâi a spus azi că reabilitarea drumurilor va începe la vară, la toamnă sau... la anul. Iar specialiștii în domeniu susțin că antreprenorii locali nu au șanse să câștige licitațiile pentru repararea traseelor. Asta în timp ce și muncitorii care ar urma să fie implicați în executarea lucrărilor vor fi aduși, cel mai probabil, tot din străinătate.
20:10
”Savoare la MAXIMUM”, vineri de la 17:15
19:50
Igor Popa, fostul avocat al lui Vladimir Filat, susține că a depus o plângere penală în orașul Frankfurt, Germania, pentru defăimare și insultă. Asta după ce fostul premier i-a adus o serie de acuzații în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la postul nostru de televiziune. În replică, Vladimir Filat a spus că abia așteaptă să prezinte probe procurorilor germani.
19:40
Prezentată de Beton și Pașa
17:50
Igor Popa, fostul avocat al lui Vladimir Filat, susține că a depus o plângere penală în orașul Frankfurt, Germania, pentru defăimare și insultă. Asta după ce fostul premier i-a adus o serie de acuzații în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la postul nostru de televiziune.
17:50
Prezentat de Eugenia Apostu
17:50
Prezentat de Eugenia Apostu
17:30
Vameșii vor să fie ca polițiștii. După ce Inspectoratul Național de Patrulare a primit uniforme noi pentru angajați, donate de Ministerul de Interne al Franţei, Serviciul Vamal anunță că va cheltui patru milioane de lei din bugetul de stat pentru uniforme noi.
17:30
În Antarctica, aerul s-a încălzit până la 20 de grade Celsius! ”Nu s-a mai înregistrat o temperatură atât de ridicată, până acum”, spune omul de știință brazilian Carlos Schaefer, citat de BBC.
17:30
Violina Șpac este candidata selectată de Comisia economie, buget și finanțe a Parlamentului pentru funcția de director al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. În timpul audierilor, deputații au întrebat-o pe Violina Șpac ce părere are despre implicarea politicului în activitatea ANRE și cum ar trebui să procedeze un director în astfel de situații.
17:30
Zeci de oameni au venit cu flori la bustul lui Grigore Vieru de pe Aleea Clasicilor. Poetul ar fi împlinit astăzi 85 de ani. ”Prea devreme a plecat”, spune femeia care l-a cunoscut cel mai bine.
17:30
Corupția rămâne o problemă gravă, iar agenții publici nu sunt pedepsiți pentru lipsa de etică și integritate profesională. Este concluzia unui studiu sociologic privind impactul Strategiei Naţionale de Integritate şi Anticorupţie, pentru anii 2017-2020.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.