Гражданина соседней страны задержали на границе с запрещёнными препаратами

Echipa, 16 ianuarie 2020 18:50

Гражданин Украины спрятал среди личных вещей медицинские препараты, запрещённые к перевозке.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 4 ore
16:50
A mers la biserică în ajunul Bobotezei ca să ia agheasmă, dar nu a mai apucat să o aducă acasă. Un bărbat de 60 de ani din Capitală a murit în această dimineață, chiar în fața Catedralei metropolitane, după ce s-a încheiat slujba.
Acum 6 ore
14:30
n șofer a trecut la culoarea roșie a semaforului, iar mașina sa a fost lovită violent de un alt automobil, care se deplasa regulamentar.
Acum 8 ore
13:20
Candidații pentru a primi permisul de conducere semnalează noi probleme la programarea online pentru examenul practic la șoferie. Chiar și la programarea urgentă, costul căreia este, potrivit site-ului ASP, 300 de lei, candidații întâlnesc probleme, unii primesc eroare atunci când încearcă să se programeze.
12:20
Alertă la Bălți! Un incendiu a izbucnit într-un apartament, după ce proprietarul a uitat mâncarea pe foc.
Ieri
17:10
Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, primăriile, dar şi Serviciul Vamal sunt printre instituţiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de corupţie, în anul 2019, potritvit raportului de activitate al Centrului Național Anticorupție pentru anul trecut.
17:00
Viaţă curmată de o ţigară nestinsă. Un bărbat din raionul Rîbniţa a murit, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a avut loc astăzi, în jurul orei 08:00, anunţă aşa-numitul Minister de interne din stânga Nistrului.
16:40
Un număr de 45 de inspectori de poliţie, 18 directori şi adjuncţi de întreprinderi de stat şi 11 primari şi viceprimari au fost reţinuţi în 2019 de ofiţerii Centrului Național Anticorupție /CNA/ pentru acte de corupţie.
16:40
Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto în colaborare cu inspectorii pentru protecția mediului din mun. Bălți, au efectuat acțiuni comune de control al unităților de transport antrenate la transportul de mărfuri și persoane, în vederea corespunderii acestor autovehicule normativelor admise de emisie a poluanților și zgomotului în timpul funcționării.
16:20
Bărbatul care în noaptea de anul nou a accidentat intenționat mașina în care se aflau soția sa și copilul lor de numai trei ani, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.
16:10
Un automobilist și-a lăsat mașina parcată neregulamentar și a blocat calea unei autospeciale de la Întreprinderea Municipală Regia „Autosalubritate”. Incidentul a avut loc pe strada Romană din capitală.
16:00
La începutul lunii mai a anului trecut, întreaga societate a fost zguduită de un caz tulburător. Două tinere, una dintre care era minoră, au fost violate de șase indivizi, într-un apartament din centrul capitalei.
15:40
Un șofer de camion cu cisterna din Belarus a ajuns pe mâna polițiștilor de frontieră de la noi după ce a prezentat două acte false. Totul s-a întâmplat zilele trecute la punctul de trecere Sculeni.
15:40
Un bărbat în vârstă de 30 de ani originar dintr-o localitate din r. Telenești, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu procurorii mun. Chișinău oficiul Ciocana, pentru comiterea unui Jaf. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt, iar la moment se afla în urmărire penală, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.
15:20
3.600 de lei pentru 114 de arbori puși la pământ. Este pedeapsa aplicată la trei bărbați prinși de către inspectorii pentru protecția mediului în timp ce defrișau arbori, ilegal. Incidentul a avut loc recent în satul Romanovca din raionul Leova. Bărbații au fost prinși în flagrant. Prin urmare, pe lângă amenzi, cei trei sunt obligați […]
15:10
Șapte procese-verbale și circa 1300 de kilograme de carne, mezeluri, dar și alte produse alimentare neconforme, scoase de pe rafturi – este rezultatul vizitei inopinate a inspectorilor ANSA în mai multe magazine și piețe agroalimentare din nordul țării.
14:20
Analiza Inspectoratului Național de Patrulare cu referire la accidentele rutiere, produse pe parcursul anului trecut pe teritoriul țării, arată că din numărul total de accidente, cele mai multe au avut loc în zilele de vineri – 396 la număr.
13:40
Mai mulți locuitori din satul Elizaveta, mun. Bălți au ieșit, în această dimineață, la o acțiune de protest. Oamenii cer socoteală procurorului în gestiunea căruia se află dosarul tânărului împușcat mortal de un carabinier în data de 13 ianuarie.
13:00
Două profesoare, o laborantă şi o deridicătoare sau adresat la spital după ce în laboratorul de chimie s-a spart o sticlă cu acid sulfuric și acid clorhidric. Incidentul s-a petrecut pe data de 14 ianuarie 2020 în laboratorul cabinetului de chimie al Liceului Teoretic Meşterul Manole din satul Sălcuţa,raionul Căuşeni.
12:20
12:20
Un tânăr de 27 de ani ar putea ajunge după gratii pentru că a furat trei geci de iarnă. Totul s-a întâmplat încă la sfârșitul lunii noiembrie, pe strada Titu Maiorescu din sectorul Râșcani al capitalei.  
11:20
Un moment de neatenție a pus în pericol viața unui bebeluș de doar două luni. Copilul urma să fie transportat de la Tiraspol la Chișinău pentru a fi operat de urgență, iar în drum spre spital ambulanța în care se afla s-a ciocnit cu o altă mașină.
11:00
Au dat spargerea. Hoții au furat aproape jumătate de milion de lei dintr-un apartament din Chișinău
09:20
Doi copii din nordul țării au ajuns la Spitalul Clinic Republican pentru copii „Emilian Coțaga”, în stare gravă, după ce au vărsat peste ei apă clocotită. Unul dintre minori are nevoie de un transplant de piele.
16 ianuarie 2020
19:50
Un pieton a decedat la fața locului după ce a fost accidentat de un autocamion.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
Pavel este un tânăr de 24 de ani care nu vorbește, nu merge, nu reacționează la nimic din ce se întâmplă în jur și își trăiește zilele în propria lume pe care nimeni nu o poate descifra. Băiatul a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală și epilepsie. Este invalid de gradul I în stare gravă și nu are nicio șansă de vindecare ori de ameliorare. Cum se transpune acest diagnostic în realitate este greu de închipuit.
19:20
În urma sesizării faptului că la data de 31.12.2019 spre 01.01.2020 a fost deteriorată Expoziția Fotografică Națională "Realități 2019"" amplasată pe strada bd. Victoriei în regiunea Pieței Horelor mun. Cahul, inspectoratul de poliție Cahul a reacționat promt întru elucidarea circumstanțelor şi indentificarea făptaşilor.
18:40
Un moldovean de 30 de ani a fost  prins la vama română cu o mașină fabricată în 2019, căutată de autorităţile din Italia. Totul s-a întâmplat în seara de 15 ianuarie, la punctul de trecere a Frontierei Albița, Iași.
18:20
Trupul neînsuflețit al unei femei, cu o rană provocată de o armă de foc în cap, a fost descoperit în această seară într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei.
18:20
Data de 15 ianuarie s-a dovedit a fi cu ghinion pentru mai mulți șoferi stânga Nistrului. În  jurul orei 6 dimineața, în apropiere de satul Tașlâc din raionul Grigoriopol,  o șoferiță în vârstă de 43 de ani, care îl avea ca pasager pe fiul său de 10 ani, ar fi pierdut controlul volanului din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și a ajuns cu mașina în șanțul de la marginea drumului.
18:00
Un tânăr a rămas invalid de gradul trei din cauza neglijenței traumatologului
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.