LUCRĂRI DE REPARAȚIE A DRUMURILOR CU ”ASFALT RECE” AU ÎNCEPUT LA BĂLȚI

BTV, 16 ianuarie 2020 16:30

Reparația  drumurilor cu aplicarea tehnologiei ”asfalt rece” a început la Bălți. Despre acest lucru a anunțat directorul ,,DRCD” Iurii Hmarnîi în cadrul unei ședințe  la Primărie, în data de 14 ianuarie. Drumarii folosesc o tehnologie, care permite plombarea găurilor  la temperaturile din ianuarie, mai exact reconstrucția urgentă a gropilor de pe șoselele municipale. Pentru moment […] Сообщение LUCRĂRI DE REPARAȚIE A DRUMURILOR CU ”ASFALT RECE” AU ÎNCEPUT LA BĂLȚI появились сначала на BTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BTV

Ieri
17:50
După ce tânărul împușcat mortal de un carabinier  la Elizaveta a fost înmormîntat, rudele și prietenii decedatului au ieșit să protesteze pe traseul Bălți- Florești. Aceștia au cerut pedeapsă echitabilă pentru vinovați și prevenirea nelegiuirilor la aplicarea legii. Oamenii s-au adunat la 8 dimineața și au cerut prezența procurorului, deoarece consideră că poliția întârzie ancheta […] Сообщение Tatăl băiatului, omorât la Elizaveta, a protestat culcat pe asfalt появились сначала на BTV.
17:10
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care anterior a declarat, că a fost trimis de Dumnezeu, a propus să fie sfințite birourile șefului guvernului, ministrului de interne și a primarului de Chișinău. Potrivit lui Dodon, acest lucru trebuie făcut pentru a „alunga duhul cel rău”. De asemenea, Dodon și-a amintit că primul lucru făcut de el, […] Сообщение ”Sfinții” păcătoși. Președintele Republicii Moldova propune să fie sfințite birourile, pentru a „alunga duhul cel rău” появились сначала на BTV.
17:00
Pensiile din Moldova vor fi indexate de două ori pe an, însă această mică reformă promisă de președinte este pusă în aplicare cu câteva nuanțe importante, care nu numai că neutralizează semnificația practică, ci și lasă peste patru sute de mii de moldoveni dincolo de limita de supraviețuire elementară. Nu noi exagerăm. Acest lucru nu […] Сообщение Indexarea pensiilor în 2020 este o păcăleală: până la sfârșitul anului 2020, 400 de mii de oameni vor rămâne sub limita de supraviețuire появились сначала на BTV.
16:50
Niște adolescenții  au făcut o descoperire macabră. În drum spre școală  aceștea au dat peste  cadavrul unui câine jupuit. Au expediat poza unui activist în protecția drepturilor animalelor. Voluntarii au difuzat informații pe rețelele de socializare, menționând că „pielea de pe câine a fost scoasă foarte atent, chiar și de  pe craniu”. Dmitrii Belousov, voluntar […] Сообщение În Bălți, câțiva școlarii au găsit cadavre de câini jupuite de piele появились сначала на BTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:10
După tragedia din satul Elizaveta, unde un carabinier a împușcat un tânăr, circulă diverse zvonuri despre motivele crimei brutale. În rețelele sociale, în comentariile la știri, au apărut diferite informații despre acest subiect. Jurnalistul BTV a revenit  în sat pentru a încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte fatidică. Atât martorii […] Сообщение Omor cu indicii de răzbunare. Locuitorii din Elizaveta au povestit ce s-a întâmplat în noaptea fatidică появились сначала на BTV.
13:50
Bălțenii sunt invitați la scăldatul de botez. Acesta va avea loc duminică, 19 ianuarie, tradițional,  în lacurile orăsănești. Salvamontiștii și medicii le reamintesc locuitorilor normele de conduită, respectarea cărora va asigura să scufundarile  în apele de botez, sa se petreacă fără consecințe grave. Deci, trebuie să întraați  rapid apa, acest lucru reduce riscul de hipotermie. […] Сообщение Scăldatul de Bobotează: unde și când la Bălți poți să te scufunzi în apele sfințite ale lacurilor появились сначала на BTV.
13:50
Una dintre cele mai importante sărbători ale Bisericii Ortodoxe este Boboteaza. În noaptea de 18-19 ianuarie, mulți oameni se cufundă în lacuri, fiind convinși, că în acest fel se curăță de toate păcatele. Dar Biserica nu obligă pe nimeni să se scalde în lac. Mai mult, această tradiție nu poate absolvi  o persoană de păcate. […] Сообщение Preotul: Să vă scufunda-ți în lac de Bobotează nu e atât de necesar появились сначала на BTV.
13:50
În fiecare brigadă a întreprinderii municipale a BiO nu sunt suficiente 7-8 persoane. Prin urmare, fiecare măturător lucrează pentru două sau chiar trei persoane , curățând 13-14 străzi. Acest lucru a fost raportat de Svetlana Novicova. Ziua de lucru a măturătorilor începe dimineața devreme și devine nefavorabilă în zilele cu condiții meteorologice extreme. În același […] Сообщение Fiecare măturător din Bălți lucrează pentru doi, iar uneori pentru trei появились сначала на BTV.
15 ianuarie 2020
17:40
În baza deciziei adoptate de Departamentul de Stat al SUA, toate țările civilizate ale lumii au semnat, iar Vladimir Plahotniuc sub primul și adevăratul nume de familie nu va putea pleca nicăieri. Oligarhul poate veni în România doar cu un al doilea pașaport cu prenumele Ulinici. Și chiar și atunci, nu pe mult timp. Acest […] Сообщение Renato Usatîi: Plahotniuc va reveni în România pentru o perioadă scurtă de timp ca Ulinici появились сначала на BTV.
17:40
Lucrătorii medicali nu s-au odihnit în perioada sărbătorilor de iarnă – 539 de persoane au apelat la ei pentru ajutor. Dintre aceștia, 288 adulți și 251 copii. Acest lucru a fost raportat la canalul BTV de către secretarul de presă al spitalului clinic, Mihaela Petrova. Medicii observă că, în general, sărbătorile au decurs liniștit, nu […] Сообщение Peste 500 de bălțeni de sărbători au solicitat ajutor medical появились сначала на BTV.
17:40
În incinta Liceului Teoretic Mihai Eminescu din Bălți, a avut loc comemorarea poetului –  la data de 15 ianuarie împlinește 170 de ani de la nașterea legendarului poem Luceafărul. Evenimentul are loc în incinta licelui de câțiva ani și de fiecare dată atrage din ce în ce mai mulți invitați. În acest an au participat […] Сообщение La Bălți a avut loc ziua comemorării a lui Mihai Eminescu появились сначала на BTV.
17:40
Este greu de găsit o profesie mai necesară și responsabilă de cât cea de medic. Pacienții așteaptă de la medici atenție și empatie. Radiologul din Bălți Iurii Clipii a spus, că tratamentul fără de afecțiune față de pacienți la sigur nu există. Totuși negativismul pacienților, creeat de boală sau alte probleme, afectează negativ și asupra […] Сообщение MEDIC, DESPRE EMPATIA FAȚĂ DE PACIENȚI ȘI SENSIBILIZAREA LA DUREREA ACESTORA появились сначала на BTV.
17:30
Прямой эфир. Телеканал BTV. Ziua națională a culturii. Spectacol de muzică și dans Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 15. Januar 2020 Сообщение Ziua națională a culturii. Spectacol de muzică și dans появились сначала на BTV.
17:30
Opera și creația marelui poet al neamului românesc Mihai Eminescu a fost apreciată și de profesorii și studenții de la universitatea din Bălți, împreună cu Ambasadorul României în Republica Moldova Daniel Ioniță, care a participat în capitala de nord a republicii la mai multe evenimente dedicate Zilei Culturii Naționale, care este marcată anul acesta este […] Сообщение AMBASADORUL ROMÎNIEI ÎN RM DESPRE IMPORTANȚA LUI EMINESCU ÎN CULTURA NAȚIONALĂ ȘI MONDIALĂ появились сначала на BTV.
17:30
În satul Elizaveta, a avut loc o crimă în noaptea de 13-14 ianuarie. Tragedia a izbucnit în jurul nopții. Un tânăr, locuitor al satului, a murit în urma unei împușcături dintr-un pistol. Tînărul avea 23 de ani. Acuzatul locuiește și el în Elizaveta și este căpitanul trupelor carabinieri. Potrivit rezidenților locali, cu puțin timp înainte […] Сообщение Versiuni și detalii despre crima din satul Elizaveta: un tânăr a fost împușcat de un carabinier появились сначала на BTV.
17:30
Renato Usatîi, în timpul unui live pe Facebook, a vorbit despre un cetățean român căruia Vladimir Plahotniuc i-a încredințat aproximativ 100 de milioane de dolari furați de la cetățenii moldoveni. Potrivit informațiilor deținute de Usatîi, acest bărbat încă de la mijlocul verii a anului trecut nu  răspunde la apelurile oligarh fugar din Moldova. Usatîi i-a […] Сообщение Usatîi a vorbit despre un cetățean român, căruia Plahotniuc i-a dat 100 de milioane de dolari появились сначала на BTV.
14 ianuarie 2020
17:20
Prețurile la produsele alimentare din Moldova au crescut în medie cu 12,4% față de 2019. Potrivit localnicilor, costul alimentelor a crescut, în timp ce pensiile și salariile au rămas aceleași. Au crescut prețurile la cartofi, morcovi, ceapă, pâine, ouă, produse lactate, carne și mezeluri. De asemenea, oamenii se plâng de costurile mari a utilităților. Întrucât […] Сообщение Prețurile cresc bine, dar pensiile și salariile – nu prea появились сначала на BTV.
17:10
Copiii contemporani nu-și pot imagina viața fără telefon sau internet. Din păcate, ei preferă lumea virtuală  celei reale. Potrivit viceprimarului Tatiana Dubițkaia, cluburile și cercurile pe interese pentru tineri, sunt o alternativă bună. La Bălți sunt foarte multe, pentru toate gusturile. Potrivit lui TatIana Dubițkaia, varietatea de secțiuni și cercuri freventate de copil în copilărie, […] Сообщение Cum să sustragi atenția copiilor de la telefon și internet: sfaturile viceprimarului появились сначала на BTV.
17:00
În satul Elizavetovca, care face parte din Bălți, un angajat al departamentului regional din nordul Inspectoratului General al Carabinierii a rănit mortal un tînăr de 23 de ani. Potrivit secretarului de presă al Inspectoratului de Poliție, Janna Molchanova, carabinierul și-a folosit arma personală – pistolul Baikal. Poliția a raportat tragedia la 23:26 de la un […] Сообщение În apropiere de Bălți, un tânăr de 23 de ani a fost împușcat de către un carabinier появились сначала на BTV.
17:00
Tradițional, Primăria din Bălți oferă  copiilor tratament balnear. În următoarele 6 luni, aproximativ 100 de copii cu dizabilități, precum și care suferă de diverse boli cronice și respiratorii, copiii cu paralizie cerebrală vor primi bilete de tratament gratuite la Sergeevca și Chiadâr-Lunga. Tratamentul va dura 18 zile. Pentru a obține un bilet, este important să […] Сообщение Primăria oferă copiilor foi de tratament gratuit la sanatoriu появились сначала на BTV.
17:00
Declarațiile publice ale șefului Moldovagaz  SA conform cărora, începând cu 1 ianuarie, pierderile din tranzitul de aproape 15 miliarde de metri cubi de gaz pe an, din cauza lansării conductei de gaze ”Turețkii potok” pot fi acoperite „din rezervele interne ale companiei”, indică la o scară fără precedent a furturilor,  în detrimentul consumatorilor de gaze […] Сообщение Investigație: elitele moldovenești ”se alimentează” dintr-o conductă de gaz timp de 30 de ani появились сначала на BTV.
13 ianuarie 2020
18:00
Președintele Partidului Liberal Democrat, Dorin Chirtoacă a declarat pe rețelele de socializare, că a fost semnat un accord,  privind constituirea  unui bloc politic despre consolidarea partidelor unioniste. Dorin Chirtoacă s-a adresat către toate forțele politice unioniste în vederea susținerii acestei inițiative. Vice-președintele Partidului Unității Naționale, Sergiu Burlacu a declarat că partidul pe care-l reprezintă nu […] Сообщение Noi nu susținem declarația lui Dorin Chirtoacă, el nu are susținerea României появились сначала на BTV.
14:50
Cât timp cetățenii Moldovei au sărbătorit, combustibilul și gazul din nou s-au scumpit la stațiile PECO. În medie prețul la benzină și motorină s-au majorat cu 40-50 de bani. Ira la gaz aproximativ cu 70 de bani. De exemplu, acum pentru un litru de ,,95”, șoferii  trebuie să plătească de la 18,45 la 18,70 de […] Сообщение Prețurile la combustinbil au crescut din nou. Scumpirile nu-i mai miră pe unii modoveni появились сначала на BTV.
10 ianuarie 2020
19:00
Cosmetologul oferă sfaturi de îngrijire a tenului în condiții casnice. Secretul tinereții este în conformarea cu situația reală, într-o dispoziție pozitivistă  și în respectul pentru sine. Un alt factor important în menținerea tinereții și frumuseții tenului  este curățarea corespunzătoare a acestuia. Toate acetea le-a relatat jurnalistei BTV, cosmetologul Valentina Musienco. Potrivit acesteia, cea mai importantă […] Сообщение Cosmetologul oferă sfaturi de îngrijire a tenului acasă появились сначала на BTV.
19:00
Trecerile pietonale  moderne echipate cu senzori de iluminare și mișcare, trotuare pietonale și zone de trecere speciale cu supraveghere video, acesta este viziunea primarului de Bălți Renato Usatîi privind proectul Orașul sigur. Vorbim despre siguranța pietonilor și amenajarea infrastructurii urbane, urmând exemplul orașelor moderne europene. Potrivit  edilului, orașul are nevoie de așa-numitele treceri pietonale „inteligente”. […] Сообщение Programul „Oraș pietonal” în percepția primarului появились сначала на BTV.
18:50
Când clopotele bisericii au răsunat, slujbele nocturne s-au terminat și postul de Crăciun s-a încheiat, care sunt următoarele reguli speciale pentru credincioșii ortodocși în această perioadă? Clericul Alexandru al Bisericii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, spune că Crăciunul este cea mai luminoasă și sclipitoare sărbătoare ortodoxă, unde conform tradițiilor trebuie să mergem în ospeție, să […] Сообщение Sărbătorile de Crăciun au trecut. Care sunt regulile de conduită pentru credincioșii ortodocși? появились сначала на BTV.
18:50
In cadrul emisiunii Dialog, seful adjunct al secției securitate publică al inspectoratului de poliție din Bălți, comisarul principal Ruslan Chicimaniuc a declarat, că conform statisticii, în municipiul Bălți avem descrestere la compartimentul  delicvenței juvenile. Descresterea criminalității în rândurile minorilor se datorează și implementării unui program de activități si acțiuni de prevenire și educaționale, întreprinse de […] Сообщение Ruslan Chicimaniuc: În municipiul Bălți avem descreșterea criminalității în rândurile minorilor появились сначала на BTV.
18:50
Elevii Școlii de artă din Bălți și-au prezentat rezultatele creației pentru anul 2019. Împreună cu cadrele didactice ale școlii, au organizat o expoziție a celor mai bune lucrări în diferite genuri de artă: pictură, grafică, modelare. La inaugurare au  venit zeci de bălțeni captivați de artă. Tatiana Dubițkaia, viceprimar al orașului, a venit cu un […] Сообщение Tinerii pictori din Bălți și-au expus peste 800 de lucrări la un vernisaj появились сначала на BTV.
18:40
Sergiu Oșlobanu, campion Mondial și European, premiat la mai multe competiții, a finisat cariera sa sportivă Sergiu Oșlobanu, campion Mondial și European, premiat la mai multe competiții, a finisat cariera sa sportivă Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 10. Januar 2020 Сообщение Sergiu Oșlobanu, campion Mondial și European, premiat la mai multe competiții, a finisat cariera sa sportivă появились сначала на BTV.
18:40
Cum urmează să procedeze proprietarul unui animal pierit, unde în Bălți este posibil să-l îngropi? Cimitirele de animale neautorizate, potrivit ecologiștilor, dăunează mediului, poluează apele pluviale. Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, a declarat, că specialiștii primăriei, împreună cu angajații Agenției pentru Protecția Mediului, sunt în căutarea unui loc, pentru a construi un crematoriu pentru animale. […] Сообщение Autoritățile din Bălți sunt în identificarea unui loc, unde să construiască un crematoriu появились сначала на BTV.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.