(VIDEO) Un milițian, împușcat mortal, la Bender. Momentul când este reținut killer-ul

Deschide.md, 15 ianuarie 2020 14:50

Un angajat al așa-zisului batalion de patrulare din regiunea transnistreană a decedat la spital, după ce a fost împușcat de un killer în timpul unei misiuni. Potrivit așa-numitului minister de interne de la Tiraspol, milițianul era pe urmele unui infractor care a tras de două ori din armă într-un locuitor din municipiul Bender. Ulterior, infractorul de 53 de ani a tras și în așa-zișii reprezentanți ai forțelor de ordine, care au încercat să-l rețină.  Pentru viața bărbatului de 26 de ani medicii...

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 5 minute
17:30
Recursul depus de către noua administrație a Penitenciarului nr. 13 împotriva eliberării condiționate a fostului premier, Vlad Filat, urmează să fie examinat de către Curtea de Apel Chișinău pe data de 29 ianuarie.
Acum 15 minute
17:20
Procuratura Generală a contestat încheierea Judecătoriei Chișinău, oficiul Ciocana din 13 ianuarie curent, prin care demersul procurorului la aplicarea arestului preventiv în privința șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost admis parțial.
17:20
„Criminalitatea este produsul societății, nu al poliției separat. Personal am venit cu cifre despre situația criminogenă din țară și tot noi am spus care sunt infracțiunile la care atestăm o mică creștere”, susține ministrul MAI, Pavel Voicu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, după ce un grup de deputați ai Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr i-au solicitat să prezinte un raport detaliat privind situația criminogenă în țară, în cadrul Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică.
Acum 30 minute
17:10
Viceprimarul municipiului București, Aurelian Bădulescu, a infirmat categoric semnarea oricărui act sau acord de colaborare, dintre Chișinău și București, de către partea română, în cadrul ședinței Consiliului municipal Chișinău, din 15 ianuarie. Acesta susține că consilierii români prezenți la ședință au fost doar în calitate de invitați și nu au avut un rol admnistrativ. Totodată, presa afiliată lui Dodon scrie că acordul de cooperare a fost semnat între consiliile municipale din Chișinău și București.
Acum o oră
16:50
Șeful misiunii Fondului Monetar Internațional pentru Republica Moldova, Ruben Atoyan, se va afla la Chișinău în perioada 22 ianuarie – 5 februarie 2020, transmite MOLDPRES.
16:40
Anunțând că anulează măsura care interzice automobilelor cu numere transnistrene să iasă din Republica Moldova, Chișinăul face o nou cedare majoră față de regimul separatist de la Tiraspol și stăpânii acestuia de la Moscova. De această părere sunt analistul politic, Nicolae Negru, și deputatul ACUM, Oazu Nantoi.
Acum 2 ore
16:30
Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto în colaborare cu inspectorii pentru protecția mediului din mun. Bălți, au efectuat acțiuni comune de control al unităților de transport antrenate la transportul de mărfuri și persoane, în vederea corespunderii acestor autovehicule normativelor admise de emisie a poluanților și zgomotului în timpul funcționării.
16:00
Centrul Hidrologic al Serviciului Hidrometeorologic de Stat a extins până pe 24 ianuarie avertizarea referitor la pericolul ce îl prezintă formaţiunile de gheaţă, create în bazinele acvatice, în urma gerului nocturn, transmite MOLDPRES.
15:40
O fetiță de 11 ani s-a sinucis, iar trupul neînsuflețit a fost găsit de către mama sa. Tragedia a avut loc într-o localitate din stânga Nistrului.
Acum 4 ore
15:10
Delegația Republicii Moldova la Comisia Unificată de Control condamnă încercările exponenților Tiraspolului de a sfida mecanismul operațiunii de pacificare și îndeamnă părțile să-și concentreze eforturile pentru eliminarea din perimetrul Zonei de Securitate a posturilor și structurilor militare neautorizate și respectarea liberei circulații între cele două maluri ale Nistrului.
15:10
Igor Dodon, aflat într-o vizită la Moscova, anunță că a discutat cu liderul grupării separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski despre „înrăutățirea situației legate de circulația transportului și eventualele dificultăți pentru cetățeni”.
15:00
E complicat să scrii despre săptămâni care sunt marcate de pierderi precum cea de săptămâna trecută. Ștefan Petrache ne-a părăsit. Doare nu atât trecerea lui în neființă, căci Ștefan Petrache nici nu a avut vreodată o viață publică prea vizibilă, ci înțelegerea că, odată cu dispariția acestor somități, dispare o epocă. Conştiintizarea că ei există undeva, în același spațiu temporal cu noi, e reconfortantă. Parcă ne-am acoperi cu această prezență nimicnicia noastră... Pentru demnitate, verticalit...
15:00
Șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch își exprimă îngrijorarea în legătură cu decizia Chișinăului de a interzice traversarea frontierei de stat a mașinilor cu numere transnistrene, dar și a măsurii de răspuns a Tiraspolului care intenționează să interzică tranzitul spre Ucraina a mașinile cu numere MD.
15:00
Un tânăr în vârstă de 30 de ani, originar dintr-o localitate din rainul Telenești, a fost reținut de ofițerii de investigație, după ce a furat tot ce i-a căzut sub mână din apartamentul unei bătrâne din sectorul Ciocana al capitalei. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt, iar la moment se afla în urmărire penală, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.
15:00
Portalul pentru adulți Pornhub este chemat în fața instanței pentru că nu oferă posibilități egale de a se bucura de conținutul oferit și persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ, citat de Mediafax.
14:40
Investiţii de circa 53 milioane de lei s-au făcut, în anul 2019, în nordul ţării. Din această sumă, 28,9 milioane de lei au fost valorificați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) și 24,07 milioane de lei - atrași din surse externe, transmite MOLDPRES.
13:50
Tiraspolul va renunțat la măsura de a interzice din 24 ianuarie tranzitarea regiunii separatiste de automobilele cu numere moldovenești. Conform surselor DESCHIDE.MD de la Tiraspol, acest pas nu a fost consultat cu Moscova, iar partenerii externi au reacționat prompt și au somat așa-zisele autorități să renunțe la această măsură „luată la fierbințeală”.
13:50
Administratorii de rute municipale estimează costul unei călătorii cu microbuzul la zece lei. Într-un demers, semnat de către 14 operatori și adresat primarului capitalei și Direcției generale transport public și căi de comunicație, se menționează că situația este una dezastruoasă, iar din 1950 de microbuze care activau în anul 2014, în prezent au rămas doar 780, transmite IPN.
13:50
De când mă țin minte, am tot încercat să le explic oamenilor de unde sunt. Americanii știu despre Uniunea Sovietică, dar au o idee vagă despre caracterele diferite ale republicilor care făceau parte din URSS, scrie pentru CNN Elina Furman fosta noastră conațională, care a părăsit Republica Moldova acum 30 de ani, și, revenind, își împărtășește impresiile despre republica în care și-a petrecut primii 20 de ani de viață. Deschide redă în limba română materialul publicat de agenția americană CNN.
Acum 6 ore
13:30
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică menționează că, în conformitate prevederile legale, titularii de licență stabilesc și modifică de sine stătător prețurile de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale și a gazului lichefiat. Însă, petroliștii urmează să prezinte la ANRE calcule în termen de trei zile de la afișarea noilor prețuri. Până în prezent, Agenția nu a recepționat nicio informație referitor la modificările prețurilor la carburanți, transmite IPN.
13:20
Igor Dodon anunță că nu s-a implicat și nici nu se va implica în dosarul pornit pe numele șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, dar nu ezită să-l acuze de faptul că a instrumentat „cele mai grave” dosare politice la comanda fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc.
12:40
Două profesoare, o laborantă şi o deridicătoare au ajuns la spital, după ce în laboratorul de chimie s-a spart trei sticle cu acid sulfuric și acid clorhidric. Incidentul s-a petrecut în data de 14 ianuarie 2020 în laboratorul cabinetului de chimie al Liceului Teoretic Meşterul Manole din satul Sălcuţa,raionul Căuşeni.
12:40
Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, consideră majorarea de către agenții economici a prețurilor la combustibil drept un acord de cartel. În acest sens, deputatul a expediat o solicitare în adresa Consiliului Concurenței privind inițiarea investigației în regim de urgență. Totodată, Slusari a cerut Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică inițiarea unor controale a companiilor petroliere.
12:20
Statul american Carolina de Nord a trimis 15 mii de tone de materiale medicale de primă urgență, echipament medical, echipament de pregătire medicală și cărți către spitalele rurale, orfelinate și Universitatea de Medicină din Republica Moldova, informează MOLDPRES.
11:50
Partidul de guvernământ din Ungaria, Fidesz, a fost „la un pas” de a părăsi joi Partidul Popular European (PPE), a declarat premierul Viktor Orban într-un interviu radiofonic, potrivit agenţiei ungare de presă MTI, transmite agerpres.
11:40
Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, primăriile, dar şi Serviciul Vamal sunt printre instituţiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de corupţie, în anul 2019. Informaţia se conţine în raportul de activitate al CNA pentru anul trecut, în care sunt prezentate şi date despre subiecţii infracţiunilor de corupţie, nivelul de gravitate al faptelor de corupţie, precum şi localităţile în care au fost constatate cele mai multe cazuri de corupţie.
11:40
Un bărbat din Columbia şi-a înscenat răpirea pentru a scăpa de căsătorie, a relatat joi presa locală, potrivit DPA, transmite şi agerpres.
Acum 8 ore
11:30
Mai mulți locuitori din satul Elizaveta, mun. Bălți au ieșit, în această dimineață, la o acțiune de protest. Oamenii cer socoteală procurorului în gestiunea căruia se află dosarul tânărului împușcat mortal de un carabinier în data de 13 ianuarie. Ei sunt nemulțumiți de pedeapsa pe care o solicită procuratura, de la 10 la 15 ani de închisoare, pentru subofițerul Inspectoratului General de Carabinieri care ar fi comis crima.
11:20
Recursul depus de către noua administrație a Penitenciarului nr. 13 împotriva eliberării condiționate a fostului premier, Vlad Filat, urmează să fie examinat de către Curtea de Apel Chișinău pe data de 29 ianuarie.
11:10
Recursul depus de către noua administrație a Penitenciarului nr. 13 împotriva eliberării condiționate a fostului premier, Vlad Filat, urmează să fie examinat de către Curtea de Apel Chișinău pe data de 29 ianuarie.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.