Trei asistenți medicali din țara noastră care nu au frică de bacilul Koch

Unica.md, 15 ianuarie 2020 14:50

Sunt tineri, au îndrăgit profesia de asistent medical și sunt dedicați meseriei lor nobile și pline de provocări. Asistenții medicali Maxim Gurdiș, Constantin Doboș și Andrei Gridenoc sunt cei trei ... Post-ul Trei asistenți medicali din țara noastră care nu au frică de bacilul Koch apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum o oră
19:10
Probabil că mulți își amintesc cum erau iernile în trecut, bogate în munți de zăpadă din care abia se vedeau creștetele de parcă nu mai credeai că odată va veni ... Post-ul Chișinău. Iarna lui 1970! apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
18:50
Doi actori mexicani au murit după ce au căzut de pe un pod în timpul filmărilor la un serial de televiziune, a anunţat vineri canalul Televisa într-un comunicat. Actorii Jorge ... Post-ul Doi actori au murit după ce au căzut de pe un pod în timpul filmărilor apare prima dată în Unica.md.
18:40
Un șofer a trecut la culoarea roșie a semaforului și s-a izbit puternic de un alt automobil care se deplasa regulamentar pe o stradă din capitală. Momentul impactului a fost ... Post-ul Accident în Capitală. Momentul în care un șofer cu viteză excesivă ignoră culoarea roșie a semaforului apare prima dată în Unica.md.
18:20
Maestrul Gheorghe Urschi a împlinit astăzi 72 de ani. De ziua sa de naștere, actorul a sărbătorit într-un local din capitală, alături de mai mulți artiști autohtoni care i-au organizat ... Post-ul Maestrul Gheorghe Urschi, în lacrimi de ziua sa! Vezi ce surpriză i-au organizat artiștii de la noi apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
18:00
Un bărbat de 60 de ani a murit, astazi, dupa ce a cazut in multime in fata Catedralei. El a mers sa-si ia apa sfintita, transmite protv.md. Potrivit politiei, totul ... Post-ul Un bărbat a murit în fața Catedralei, în timp ce aștepta să ia apă sfințită apare prima dată în Unica.md.
17:40
Reputatul ziarist Ion Țîbuleac, tatăl scriitoarei Tatiana Țîbuleac, stabilită în Franța, s-a stins din viață, joi, 16 ianuarie, la vârsta de 79 de ani. Soția regretatului jurnalist, Vera Țîbuleac, a ... Post-ul S-a stins din viață tatăl scriitoarei Tatiana Țîbuleac apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
11:20
”Cine nu şi-a scris istoria cu sângele, acela sau n-a avut-o nicicând, sau crede că poate trăi pe contul istoriei altora.” (Grigore Vieru) Astăzi se împlinesc 11 ani de la ... Post-ul Astăzi se împlinesc 11 ani de la trecerea în neființă a poetului Grigore Vieru apare prima dată în Unica.md.
09:50
Există numeroase explicații posibile pentru faptul că femeile au nasturii și fermoarul pe partea stângă, în timp ce bărbații le au pe dreapta. Prima explicație la care se gândește toată ... Post-ul Motivul pentru care femeile au nasturii și fermoarul pe partea stângă, iar bărbații pe dreapta apare prima dată în Unica.md.
09:40
Astăzi îi spunem la mulţi ani umoristului şi regizorului Gheorghe Urschi. „Regele umorului moldovenesc” împlineşte 72 de ani. În acest an, îşi va sărbători ziua de naştere alături de familie ... Post-ul Regele umorului Gheorghe Urschi împlineşte 72 de ani. La mulți ani Maestre! apare prima dată în Unica.md.
09:10
Creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc, astăzi, Ajunul Bobotezei, zi în care a fost botezat Iisus Hristos în apele Iordanului. În ajun, dar şi şi în ziua botezului Domnului, în ... Post-ul Creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc, astăzi, ajunul Bobotezei. Cum să folosim Agheasma Mare și apa sfințită apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
22:50
La 17 ianuarie 1871 s-a născut Nicolae Iorga Conform unor istorici, Nicolae Iorga, care a fost prim-ministru al României i-a sugerat lui I. C. Brătianu să demoleze Cetatea din Alba ... Post-ul Astăzi s-au împlinit 149 de ani de la nașterea lui Nicolae Iorga, considerat cel mai mare istoric român apare prima dată în Unica.md.
22:40
După câteva luni de caniculă, secetă și incendii devastatoare, australienii din New South Wales se bucură de ploaie. Un fermier din Australia nu a putut să îşi ţină în frâu ... Post-ul Video! Plouă torențial în Australia! Bucuria oamenilor este nemărginită apare prima dată în Unica.md.
22:30
Khagendra Thapa Magar din Nepal, deţinătorul recordului mondial pentru cel mai scund bărbat mobil din lume, a decedat vineri, la 28 de ani, într-un spital din oraşul Pokhara, a anunţat ... Post-ul S-a stins din viață cel mai scund bărbat mobil din lume, la 28 de ani apare prima dată în Unica.md.
22:10
Vitamina D este una din cele mai importante pentru organism. Ea lupta cu bolile și te ajută să-ți menții sănătatea pe termen lung. Te protejează de cancerul de piele, menține ... Post-ul 5 surse excelente de vitamina D apare prima dată în Unica.md.
22:00
Cel mai de temut factor care duce la apariția ridurilor din jurul buzelor este fumatul. Specialiștii susțin că persoanele care fumează risca să dezvolte mai ușor ridurile din împrejurul gurii. ... Post-ul Soluții pentru a preveni ridurile din jurul buzelor apare prima dată în Unica.md.
Ieri
19:10
Ambasada Japoniei la Chișinău și Fundația Japoneză, a inaugurat expoziția “Maeştri Ukiyo-e, de la perioada Edo la perioada Meiji”, din colecţia Muzeului Naţional de Artă al Moldovei. În expoziţie este ... Post-ul Expoziție de stampă japoneză, la Muzeul Națională de Artă apare prima dată în Unica.md.
19:00
Un elev din Ucraina a elaborat o tehnologie unică de producere a hârtiei din frunzele căzute, acesta fiind premiat cu medalie de aur în cadrul Olimpiadei Geniilor în SUA. Iată ... Post-ul O fabrică din Ucraina produce hârtie din frunze căzute apare prima dată în Unica.md.
18:40
O serie de ilustrații amuzante arată cât de mult se schimbă viața unei femei în perioada sarcinii. Urmăriți pozele și încercați să vă distrați în momentul în care o să ... Post-ul 14 ilustrații amuzante despre perioada sarcinii! apare prima dată în Unica.md.
18:20
O femeie de 73 de ani din Cugir a ţesut pe o pânză lungă de șapte metri toate strofele poeziei „Luceafărul”. Opera unicat a fost expusă miercuri la Biblioteca Judeţeană ... Post-ul O femeie de 73 de ani a scris Luceafărul cu „ac şi aţă” pe 7 metri de pânză. Lucrarea este expusă la Craiova apare prima dată în Unica.md.
18:00
Familia ,,Zâmbărele” ne-a obișnuit deja cu vlogurile amuzante, inspirate din viața reală, pe care le realizează, iar cel mai nou filmuleț lansat nu este o excepție. Video-ul face furori pe ... Post-ul Video! Cum e să te muți să locuiești cu părinții? Aflăm de la tinerii însurăței din familia ,,Zâmbărele”! apare prima dată în Unica.md.
17:30
Raportul anual ONU, despre nivelul de fericire în lume în 2017, prezintă primele zece țări cu cel mai înalt nivel de fericire. Acestea sunt: 1. Norvegia/2. Danemarca/3. Islanda/4. Elveți/5. Finlanda/6. ... Post-ul ,,Cu cât femeia este mai fericită, cu atât mai simplu se îmbracă!” apare prima dată în Unica.md.
17:10
,,Aleea presei”, amenajată în scuarul Catedralei, a prins viață pentru iubitorii de presă și lectură în aer liber. Vitrinele vechi și sticlele crăpate au fost înlocuite cu 18 stenduri noi ... Post-ul În Chișinău a fost renovată ,,Aleea presei”, din scuarul Catedralei apare prima dată în Unica.md.
16:30
Mai multe modificări legislative, care vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2020, se referă la pensionari. Iată ce schimbări îi așteaptă în anul care vine. Unul din proiectele sociale, ... Post-ul Anunț pentru pensionari! Ce se va întâmpla cu pensiile în anul 2020 apare prima dată în Unica.md.
15:00
Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a fost violată la vârsta de 19 ani, iar acea traumă a inspirat-o să compună cântecul „Swine”, care a fost inclus ... Post-ul Lady Gaga dezvăluie că a fost violată la vârsta de 19 ani. Mărturisiri dureroase apare prima dată în Unica.md.
14:50
O sugestie frumoasă a venit din partea admiratorilor creației lui Ștefan Petrache. Astfel publicul vrea să solicite autorităților municipale să denumească un bulevard din Chișinău în cinstea artistului Ștefan Petrache. ... Post-ul Un bulevard din Chișinău, în numele lui Ștefan Petrache! Semnează solicitarea aici! apare prima dată în Unica.md.
14:00
Mai mulți locuitori din satul Elizaveta, mun. Bălți au ieșit, în această dimineață, la o acțiune de protest. Oamenii cer socoteală procurorului în gestiunea căruia se află dosarul tânărului de ... Post-ul Protest în satul Elizaveta. Oamenii au blocat drumul apare prima dată în Unica.md.
12:20
Pufuleții ,,Cristinuța” și ,,Cristinel” au apărut în comerț cu un nou ambalaj. De această dată, personajele poartă echipamente sportive și activități ce promovează modul de sănătos de viață. Amintim că ... Post-ul ,,Cristinuța” a renunțat la imaginile ,,sexy” și promovează modul sănătos de viață apare prima dată în Unica.md.
12:10
Astăzi, 17 ianuarie, primul Președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur împlinește vârsta de 80 de ani. Mircea Snegur s-a născut la 17 ianuarie 1940 la Trifăneşti, raionul Florești. A absolvit ... Post-ul Mircea Snegur împlinește astăzi 80 de ani apare prima dată în Unica.md.
12:00
Tragedie în Transnistria. O copilă de 11 ani s-a sinucis. Corpul neînsuflețit a fost găsit de mama acesteia în mansarda casei, transmite protv.md. Potrivit miliției transnistrene, totul s-a întâmplat astăzi. ... Post-ul Cumplit. O fetiță de 11 ani le-a lăsat părinților un mesaj de adio, apoi și-a pus capăt zilelor apare prima dată în Unica.md.
11:40
Regimul separatist de la Tiraspol interzice automobilelor cu numere de înmatriculare moldovenești să treacă prin așa-zisele puncte de control de pe segmentul transnistrean al frontierei cu Ucraina. Interdicţia va intra ... Post-ul Autoritățile transnistrene închid vama cu Ucraina pentru mașinile înmatriculate în Republica Moldova apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.