/VIDEO/ Contrabandă cu țigări din Transnistria

Echipa, 15 ianuarie 2020 14:00

Și-a ticsit mașina cu sute de pachete de țigări și s-a pornit spre Chișinău pentru a le vinde, însă planurile i-au fost date peste cap de către vameși.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 4 ore
17:30
Accident de circulație, la Cahul. Două mașini au fost grav avariate în urma unui impact violent. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 23 ianuarie, pe strada Prieteniei din oraș, în direcția postului Vama.
17:20
Un șofer de rută ar fi intenționat să facă bani în plus din contrabandă cu țigări, însă a dat greș. Intenția i-a fost data peste cap de către polițiștii de frontieră români. 
17:00
Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni au identificat în fluxul de călători doi conaționali care dețineau asupra lor acte cu semne vădite de falsificare. În acest sens, au fost întocmite procese verbale privind uz de fals în actele oficiale, iar bărbații riscă cercetare penală.
16:50
Viteză excesivă, lipsa permisului de conducere, stare de ebrietate și peste 30 de încălcări - sunt performanțele înregistrate de un singur șofer.
16:10
Și-a transformat apartamentul într-un mini-local pentru consumul drogurilor. Un tânăr de 25 de ani din Chișinău ar putea ajunge după gratii.
Acum 6 ore
15:30
Bărbatul peste care s-a prăbușit ramul a avut nevoie de asistență medicală. S-a întâmplat pentru că agentul economic, în curtea căruia nu au fost tăiate crengile putrede, nu a curățat, la timp, arborii.
14:40
Vântul puternic a făcut prăpăd în mai multe localități din țară. Copacii căzuți, dar furtunile de praf și nisip le-au dat bătăi de cap atât pietonilor cât și șoferilor.
Acum 8 ore
12:40
În ultimele 24 de ore pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au intervenit la lichidarea a 62 focare de vegetație uscată. Potrivit informațiilor înregistrate focarele de ardere au distrus circa 236 ha de vegetație.
12:20
Doi minori de 12 și 15 ani din Bălți, au spart trei automobile într-o singură noapte. Aceștia au vandalizat unitățile de transport. Minorii au făcut scurte călătorii cu automobilele, după care le-au abandonat.
12:10
Postul vamal de tip debarcader ”Molovata” şi-a întrerupt temporar activitatea din cauza valurilor puternice, care perturbă circulaţia pe râul Nistru.
Acum 12 ore
12:00
Visul de a avea mașină, s-a transformat într-un coșmar pentru cel puțin 27 de moldoveni. Aceștia au achitat mii de euro pentru a procura un automobil din străinătate, ca într-un final să rămână atât fără bani, cât și fără autoturism.
12:00
В милицию обратилась учительница одной из школ Григориопольского района.
11:40
Acțiune inedită a polițiștilor de patrulare din Bălți. Aceștia au blocat, pentru câteva minute, traficul rutier pe mai multe străzi. Ei au creat coridoare speciale pentru pietonii care traversează neregulamentar drumul.
11:00
Un tânăr a alertat poliția, după ce și-a găsit vecina moartă în curtea casei sale. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:20, în localitatea Iabloana, din raionul Glodeni.
10:30
Autorul crimei de la Orhei a anunţat într-un LIVE pe Instagram că-l va ucide pe băitul de 12 ani, cu câteva ore înainte de crimă. Despre acest fapt a scris liberalul Dorin Chirtoacă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
09:40
În seara zilei de 22 ianuarie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată în raionul Strășeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:54.
Ieri
18:40
Terorizările colegilor de clasă au adus-o pe o minoră de 14 ani la un pas de suicid. Copila a scris pe partea din spate a tablei de scris din clasă că se va sinucide.
18:20
Un bărbat de 35 de ani a murit după ce s-a prăbușit sub gheață, pe râul Nistru. S-a întâmplat în regiunea orașului Râbnița.
18:10
Incendiu de vegetație, la Strășeni. Jumătate de oraș a rămas fără lumină
18:00
În perioada 13-19 ianuarie, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a deservit 15.609 solicitări parvenite de la cetățenii de pe întreg teritoriul țării. Dintre acestea, 3.926 au fost urgențe majore.
17:40
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Mare aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au intervenit pentru salvarea de la înnec a unui bărbat. Acesta căzuse în râul Prut în timp ce se afla la pescuit.
17:30
În perioada anului 2019, Inspectoratul General al Poliției a înregistrat 344 de accidente rutiere în rezultatul cărora 58 de pietoni care traversau strada neregulamentar și-au pierdut viața, iar 295 s-au ales cu traumatisme.
17:30
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.
17:00
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca  a descoperit 5.000 țigarete de contrabandă în valoare de peste 1.180 lei, pe care un cetăţean moldovean intenţiona să le introducă ilegal în ţară, ascunse în lada de scule a autoturismului.
16:40
Un copil a tras o sperietură pe cinste după ce mașina în care se afla a nimerit în accident. Totul s-a întâmplat pe strada Uzinelor în intersecție cu Otovasca.
16:30
Dimineața de 22 ianuarie le-a testat nervii mai multor șoferi care au stat minute în șir în ambuteiaje. Acestea s-au creat din cauza accidentelor produse practic în toate sectoarele capitalei.
15:50
Incendiu la Anenii Noi. Mai multe echipe de pompieri - la fața locului
15:30
A plecat de acasă acum doua săptămâni și nu s-a mai întors. Este vorba despre o tânăra de 17 ani, dintr-un sat din raionul Hînceşti. Cei apropiați au căutat-o cu disperare, însă nu au mai dat de urma ei.
15:10
Și-ar fi cumpărat o motocicletă în Italia și s-a pornit cu ea spre casă, iar la granița română a aflat că noua lui achiziție este furată.
14:50
Doi bărbați și-ar putea petrece restul vieții în spatele gratiilor după ce i-ar fi curmat viața unui amic de pahar. Indivizii ar fi omorât victima din cauza unei neînțelegeri mai vechi.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.