În sfârșit: Circul din Capitală va fi reparat capital în scurt timp

Sputnik, 14 ianuarie 2020 16:10

Circul din Capitală ar putea fi reparat capital în scurt timp, anunță autoritățile. Iată când vor începe lucrările.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
19:20
Primarul Ion Ceban este nemulțumit de întârzierea lucrărilor de renovarea a stației de epurare a apelor din Chișinău și a dispus instalarea camerelor video pentru a supraveghea cum vor decurge acestea mai departe.
Acum o oră
19:10
Istoricul Alexei Tulbure a povestit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, despre atrocitățile împotriva evreilor, comise pe teritoriul țării noastre.
Acum 2 ore
18:40
Statele Unite și NATO consideră spațiul cosmic drept o potențială arenă de război. Pentru dezvoltarea acestei structuri, funcționarii militarii americani au alocat 40 de milioane de dolari pentru bugetul militar al SUA.
18:20
Premierul Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov. Cei doi au vorbit în mare parte despre relațiile comerciale și atragerea investițiilor în țara noastră.
Acum 4 ore
17:30
Unele locuri din Chișinău păstrează și astăzi amintirea celei mai mari tragedii din istoria evreilor – Holocaustul.
17:00
Ceea ce se întâmplă în Moldova este cu adevărat cutremurător: au înflorit plante care, de regulă, înfloresc în lunile martie sau aprilie - o dovadă schimbărilor climatice.
16:30
Președintele Igor Dodon a discutat cu omologul său sârb despre intensificarea relațiilor comerciale bilaterale, care, în opinia șefului statului, pot fi mult mai productive. Dialogul a avut loc în cadrul vizitei pe care o întreprinde Igor Dodon în Israel.
16:00
Joi, Biserica Sârbă prăznuiește zece ani de la întronizarea Patriarhului Irineu la cârma Bisericii Ortodoxe Sârbe.
Acum 6 ore
15:30
Cimitirul evreiesc din Capitală este un monument istoric cu suprafața de peste 12 hectare. În cimitir se găsesc morminte și monumente care au în jur de 300 de ani.
15:10
Vladimir Putin participa în calitate de oaspete de onoare la forumul “Amintirea Holocaustului – lupta cu antisemitismul”.
14:40
Premierul a dispus formarea unui grup de lucru care se va ocupa de identificarea și soluționarea problemelor din acest domeniu.
14:20
Igor Dodon se află în Ierusalim, la invitația președintelui Israelului, unde a participă la Forumul Mondial ”Amintirea Holocaustului – lupta cu antisemitismul”. El a făcut un bilanț al vizitei sale în Israel.
Acum 8 ore
13:30
Moldova ocupă locul 12 în lume la capitolul cel mai ieftin internet fix pe bandă largă, afirmă expertul Veaceslav Ioniță, făcând referire la datele prezentate de Cable.co.uk.
13:10
Pe 27 ianuarie este marcată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Zi în care acum 75 de ani avea loc eliberarea deținuților din lagărele de concentrare naziste.
12:10
În urma demersului procurorului general a fost luată o decizie privind suspendarea din funcție a procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție.
12:00
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a anunțat care sunt prioritățile politicii interne și externe ale Partidului Socialiștilor.
Acum 12 ore
11:30
Pe 27 ianuarie se marchează eliberarea lagărelor de concentrare naziste şi sfârşitul Holocaustului, în care 6 milioane de evrei au fost ucişi de către regimul nazist. Cât timp se acorsă astăzi acestei file negre din istoria omenirii, dar și ce învață elevii.
11:00
Patru zile au mai rămas până la expirarea termenului de depunere a notelor de informare pentru perioada fiscală 2019.
10:30
Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a luat act de investigația jurnalistică în care este vizat procurorul Ruslan Popov și a transmis materialele pentru examinare către Agenția Națională pentru Integritate.
10:00
Noile troleibuze puse în circulație la Chișinău sunt dotate cu camere video în interior. Marea majoritate a pasagerilor nu pare deranjată de acest fapt, dar există și nemulțumiți. Supravegherea video este foarte utilă, arată Regia Transport Electric.
09:30
Vor fi majorate cotele de export în UE pentru strugurii, prunele și cireșele moldovenești - cu cât va crește volumul.
09:00
Codul galben de vânt, emis ieri de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se menține și astăzi pe tot parcursul zilei. În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să respecta câteva reguli.
08:40
Comisia juridică, numiri și imunități va propune deputaților să excludă prevederea din Legea privind statutul deputatului astfel ca foștii președinți de Parlament să nu mai beneficieze de înlesniri la plata serviciilor comunale.
08:10
Respectul față de generația în vârstă reprezintă unul din indicatorii a maturității unei societăți, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, în timpul unei întâlniri cu societatea civilă.
07:20
Eeste pe sfârșite și a doua lună de iarnă, însă deocamdată nu am avut nici temperaturi corespunzătoare și nici de ninsori nu ne-am prea bucurat.
Acum 24 ore
06:30
Dolarul continuă să crească vertiginos în raport cu leul. Banca Națională a Moldovei a stabilit un nou maxim pentru această valută de la începutul anului.
22 ianuarie 2020
21:10
Furtuna Gloria a făcut ravagii în Spania, lăsând în urmă nenumărate pagube, dar şi morţi şi multe persoane dispărute. Furtuna a început de marți să afecteze și sudul Franței.
20:40
Noile troleibuze puse în circulație la Chișinău sunt dotate cu camere video în interior. Marea majoritate a pasagerilor nu pare deranjată de acest fapt, dar există și nemulțumiți. Supravegherea video este foarte utilă, arată Regia Transport Electric.
20:30
Salariile unor angajaților din domeniul medico-sanitar ar putea fi majorate. Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri.
20:00
Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, se află în arest preventiv pentru 20 de zile în Penitenciarul nr. 13.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.