Cum ”te mulge” statul, la preschimbarea permisului de conducere? Vezi cât de anevoioasă este toată procedura

AutoExpert, 14 ianuarie 2020 16:10

Ați auzit deseori de preschimbarea permisului de conducere. La televizor v-au spus că e simplu, de fapt procedura e mult mai anevoioasă și deloc ieftină! De ce ar trebui să îți schimbi permisul? Ei bine sunt două situații, prima în care, potrivit legii, orice schimbare de date din câmpul permisului de conducere, te obligă să Articolul Cum ”te mulge” statul, la preschimbarea permisului de conducere? Vezi cât de anevoioasă este toată procedura apare prima dată în AutoExpert.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de AutoExpert

Acum 10 minute
19:30
Poliția orașului Pasadena, Texas, și-a cumpărat un nou Ford Mustang care va face parte din parcul auto al autorității. Bani pentru mașină au fost acumulați cu ajutorul Fondului pentru siguranța copiilor, care este suplinit prin intermediul amenzilor acordate șoferilor. Costul modelului sport depășește suma de 49.000 de dolari, însă conducerea departamentului de poliție consideră că Articolul Poliția americană a folosit banii acumulați din amende, pentru a-și cumpăra un Ford Mustang! apare prima dată în AutoExpert.
Acum o oră
18:50
Melanie Morgan este o șoferiță de 31 de ani din Marea Britanie, care a șocat întreaga lume după ce a declarat că, consideră pompele de combustibil sexiste! Tânăra a făcut și câteva poze în timp ce se chinuia cu o pompă la benzinărie, scrie dailymail.co.uk Șoferița acuză stațiile de alimentare că sunt sexiste pe motiv Articolul O șoferiță din Marea Britanie consideră că pompele de combustibil sunt sexiste apare prima dată în AutoExpert.
Acum 2 ore
18:30
După ce Grupul FCA în Italia a prezentat programul de investiții care implică circa 5 miliarde de euro, Maserati a declarat că electrificarea modelelor sale este o proriate, pentru perioada anilor următori. Acum, cei de la maserati vin să-și confirme planurile printr-un teaser video în care italienii demonstrează „sunetul viitoarelor modele electrice”. Reprezentanții companiei spun Articolul Maserati a demonstrat într-un teaser video sunetul viitoarelor sale modele electrice! apare prima dată în AutoExpert.
18:10
Compania Bentley a povestit despre crearea interiorului noului Flying Spur, pe care l-a numit drept cel mai complicat din istoria sa. Pentru prima dată în industrie, panourile portierelor auto sunt decorate cu inserții din piele texturată tridimensională, iar învelișul întregului salon este brodat cu peste trei kilometri de ață. Pentru confecționarea salonului noii generații Bentley Articolul Bentley a catalogat interiorul noului Flying Spur drept „cel mai complicat din istorie”! apare prima dată în AutoExpert.
18:00
Compania Bentley a povestit despre crearea interiorului noului Flying Spur, pe care l-a numit drept cel mai complicat din istoria sa. Pentru prima dată în industrie, panourile portierelor auto sunt decorate cu inserții din piele texturată tridimensională, iar învelișul întregului salon este brodat cu peste trei kilometri de ață. Pentru confecționarea salonului noii generații Bentley Articolul Bentley a numit interiorul noului Flying Spur „cel mai complicat din istorie”! apare prima dată în AutoExpert.
Acum 4 ore
17:30
Un Dodge Viper produs în anul 2006 și echipat cu un motor de 1.400 CP, a înregistrat o viteză record de 406,5 km/h în timpul testelor pe un poligon din Florida. De fapt cursa de viteză nu era planificată, vehiculul fiind rulat pentru a testa câteva componente ale motorului. Viper-ul cu pricina, se laudă cu Articolul (VIDEO) Un Dodge Viper de 1.400 CP a înregistrat întâmplător un record de viteză maximă! apare prima dată în AutoExpert.
16:50
Primul SUV de lux fabricat de ruși și totodată primul SUV din gama celui mai nou producător de mașini Aurus Motors Ltd, Komendant, a fost surprins în timpul testelor pe zăpadă. Mașina despre care redacțiil din Rusia scriu că ar fi cel mai apropiat rival al lui Rolls-Royce Cullinan, a fost văzut de această dată Articolul Rușii îl numesc ”Rivalul lui Rolls-Royce”, Aurus Komendant a fost surprins de spioni apare prima dată în AutoExpert.
16:10
Primul SUV de lux fabricat de ruși și totodată primul SUV din gama celui mai nou producător de mașini Aurus Motors Ltd, Komendant, a fost surprins în timpul testelor pe zăpadă. Mașina despre care redacțiil din Rusia scriu că ar fi cel mai apropiat rival al lui Rolls-Royce Cullinan, a fost văzut de această dată Articolul Rușii îl numesc ”Rivalul lui Rolls-Royce”, Aurus Komendant a fust surprins de spioni apare prima dată în AutoExpert.
15:40
Celebrul constructor auto din Silicon Valley, a devenit mieruri, 22 ianuarie, prima companie auto listată la o bursă de valori, care a depășit borna unei capitalizări de peste 100 miliarde de dolari, transmite Reuters. În această ordine de idei, valoarea de piață a celor de la tesla este mai mare decât a Ford și General Articolul Tesla devine prima companie auto evaluată la 100 de miliarde de dolari! apare prima dată în AutoExpert.
Acum 6 ore
14:30
Viteză excesivă, lipsa permisului de conducere, stare de ebrietate și peste 30 de încălcări ale unui singur șofer surprinse de camerele de supraveghere. Acestea sunt doar câteva dintre încălcările depistate de inspectorii de patrulare, astăzi, la intrarea în Orhei. După mun.Chișinău, Orhei este raionul cu cele mai multe accidente rutiere produse anul trecut, 111 la Articolul Viteză excesivă, lipsa permisului, stare de ebrietate și peste 30 de încălcări ale unui singur șofer surprinse de camerele de supraveghere! apare prima dată în AutoExpert.
14:20
Acțiune inedită a polițiștilor de patrulare din Bălți. Ofițerii au blocat pentru câteva minute, traficul rutier pe mai multe străzi. Aceștia au creat coridoare speciale pentru pietonii care traversează neregulamentar drumul,transmite nordnews.md Acțiunea polițiștilor din Bălți vine să sensibilizeze participanții la trafic, în cadrul campaniei „Pietonul”, care vizează pericolele nerespectării regulilor circulației rutiere. Unii oameni Articolul (VIDEO) Polițiștii din Bălți au blocat traficul rutier de fiecare dată când pietonii traversau neregulamentar! apare prima dată în AutoExpert.
14:00
Circa 24 de moldoveni și-au comandat mașini la o companie specializată în import de automobile, însă au realizat ulterior că au fost mințiți. Firma a dispărut cu tot cu bani. Capcana în care au căzut mai mulți doritori de a cumpăra un automobil la mâna a doua, importat din străinătate, cu declarațiile păgubașilor, este descrisă Articolul Au achitat mii de euro pentru mașini pe care nu le-au mai primit. O nouă țeapă în Chișinău a lăsat daune de peste 80.000 de euro apare prima dată în AutoExpert.
Acum 8 ore
12:00
Lumea tuningului nu ar fi atât de spectaculoasă dacă nu ar exista proiectele indedite ale rușilor, care deseori te lasă fără cuvinte. Și chiar dacă ne pare că am văzut deja de toate, fantezia tunerilor nu are granițe și vine din nou să ne uimească. Cultura Stance implică o gardă la sol scăzută, o așezare Articolul (VIDEO) Vezi cum arată cea mai tunată NIVA din lume, sau ceea ce a mai rămas din ea! apare prima dată în AutoExpert.
12:00
La nivel global, producătorii auto se confruntă cu un mare deficit de paladium, un element important folosit în filtrele DPF. Cel mai probabil că asta îi stimulează și pe hoții de catalizatoare. Dacă anterior scriam despre un val de furturi de filtre DPF în Europa și în special în Marea Britanie, iată că acest ”trend” Articolul Foame mare, se fură filtrele DPF de pe Prius și în Moldova! apare prima dată în AutoExpert.
Acum 12 ore
11:20
În data de 24 iunie 2020, compania Alfa Romeo va celebra cei 110 ani de la fondare. Cu această ocazie, italienii planifică să lanseze un model absolut nou, care potrivit zvonurilor va fi un SUV. La sfârșitul anului 2019, cei de la Alfa Romeo au adoptat o nouă strategie pentru următorii câțiva ani, prin care Articolul Alfa Romeo va lansa un model nou, cu ocazia aniversării sale de 110 ani! apare prima dată în AutoExpert.
10:40
Concernul Daimler va începe să utilizeze deșeuri reciclate de uz casnic pentru a produce diverse piese auto din plastic pentru modelele din gama Mercedes-Benz. Proiectul pilot este implementat în colaborare cu startup-ul israelian UBQ Materials. Tehnologia dezvoltată de UBQ permite transformarea deșeurilor organice într-un biomaterial ecologic similar cu termoplasticul obișnuit. Inginerii companiei susțin că acesta Articolul Modelele Mercedes ar putea folosi plastic produs din deșeuri reciclate! apare prima dată în AutoExpert.
Acum 24 ore
19:40
Din astea mai rar vezi! Un sportcar să rupă în două un crossover! Dar iată că se întâmplă să vedem și astfel de ”absurdități” în forma unui accident care a avut loc în Florida! Cu viteză mare și ignorând semnalul roșu al semaforului sportiva japonezelor, Nissan GT-R, s-a răzbunat pe industria lui Elon Musk, rupând Articolul Nissan GT-R a rupt în două o Tesla Model X, după ce a lovit-o în plină viteză (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
Ieri
18:00
Fostul șef al al Alianței Renault-Nissan, Carlos Ghosn, este de părere că dacă cei de la Nissan vor menține actuala strategie de afaceri, compania va mai exista încă doi sau trei ani, după care va falimenta. Predicția lui Gohsn a fost făcută publică de avocatul acestuia, Nobuo Gohara, în cadrul unei conferințe de presă care Articolul Fostul șef al Nissan declară că producătorul nipon va mai supraviețui doar 2-3 ani! apare prima dată în AutoExpert.
17:20
Celebrul neurochirurg Nicola Acciari, vine cu afirmații care șochează! Potrivit acestuia, starea celebrului pilot Formula 1, Michael Schumacher, esre într-o continuă deteriorare, în urma accidentului de schi pe care l-a suferit în anul 2013. Neurochirurgul din Bologna, declară că starea fostului pilot de curse Michael Schumacher s-a deteriorat considerabil la nivel muscular, organic şi osos, Articolul Declarații șocante ale unui neurochirurg: „Starea lui Schumacher s-a deteriorat considerabil!” apare prima dată în AutoExpert.
16:50
Reprezentanța canadiană Lexus a demonstrat lumii întregi cum să pregătești într-un mod corespunzător un off-roader premium pentru călătorii. Prototipul a primit numele Lexus GX Overland și este construit la baza actualului Lexus GX 460. Garda la sol a SUV-ului a fost mărită cu ajutorul componentelor marca Icon, vehiculul a fost echipat cu jante speciale și Articolul Reprezentanța canadiană Lexus, a pregătit un GX pentru călători cu un cort pe acoperiș! apare prima dată în AutoExpert.
16:10
Am primit la adresa redacției câteva poze cu un nou Tesla Model X, surprins în oraș. Nu știm dacă EV-ul și-a făcut reședință în Moldova de mai mult timp, sau e proaspăt importat, dar pozele sunt de astăzi. Încet, dar sigur, automobiliștii moldoveni se reorientează tot mai des către mașinile ecologice cu propulsie 100% electrică. Articolul Încă un Model X produs de Tesla a fost văzut în oraș apare prima dată în AutoExpert.
13:40
În cadrul emisiunii ”Puterea a Patra”, generalul Alexandru Jizdan, a discutat cu gazda despre mai multe probleme legate de siguranța șoferilor, dar și despre ce ar trebui făcut. În opinia dumnealui, ”operațiunile Nopți Albe nu-și mai au efectul anterior. Cei care beau la volan, s-au adaptat și la asta, exact ca virușii”. Fostul ministru al Articolul ”Nopțile Albe” nu-și mai au efectul. Cei care beau la volan s-au adaptat, declară generalul Jizdan. Are și o soluție (VIDEO) apare prima dată în AutoExpert.
13:10
Ieri, 21 ianuarie, Inspectoratul Național de Patrulare a publicat un material video în care au anunțat bilanțul operațiunii ”Pietonul”, în cadrul căreia toți cei care au traversat neregulamentar s-au ales cu amenzi. Șoferii s-au bucurat și au lăudat polițiștii pentru acțiunile organizate, accentuând că o astfel de operațiune trebuia desfășurată de ceva timp și speră Articolul Reacția pietonilor la amenzile date de INP: ”Cum să procedezi când infrastructura te provoacă să procedezi așa?” apare prima dată în AutoExpert.
12:10
În cadrul licitației organizate de casa Bonhams din Paris, care va avea loc pe data de 6 februarie, va fi expus unul dintre cele cinci exemplare ale legendarului Zagato Mostro Coupé. Automobilul a fost construit în cinstea aniversării de 100 de ani a constructorului Maserati, iar designul acestuia este inspirat de modelul istoric 450 S Articolul Unul dintre cele cinci exemplare existente Zagato Mostro, va fi vândut la licitație! apare prima dată în AutoExpert.
11:20
Pe un site de vânzări din Rusia, a fost scoasă recent la vânzare modelul Lada El Lada. Vehiculul pur electric construit de AvtoVAZ, a fost asamblat în anul 2012, într-o serie limitată de doar 100 de unități. Exemplarul din imagini înregistrează un parcurs de doar 2.400 km, iar prețul acestuia a scăzut recent de la Articolul (FOTO) În Rusia a fost scoasă la vânzare o Lada full electrică! Autonomie de 150 km și 83 CP apare prima dată în AutoExpert.
10:30
Recent, pe rețelele de socializare a apărut o imagine surprinsă dintr-un material video realizat pentru conducerea și angajații Volkswagen, în care se arată indicii de performanță ale noii generații Volkswagen Golf. Informațiile se referă la toate hot hatch-urile nemților, versiuni ale lui Golf 8. Gama de modele de performanță va fi treptat lansată pe parcursul Articolul (FOTO) Puterea noilor GOLF-uri de performanță, a fost dezvăluită înainte de debutul oficial! apare prima dată în AutoExpert.
09:20
Fiecare fan BMW și nu doar, visează la celebrul BMW Seria 8 în caroseria E31. Mașina care a întrecut timpul, care a oferit maxim în materie de tehnologii, design, calitate și senzații, în zilele noastre este o perlă adevărată. Însă o raritate și mai mare este Alpina B12 5.7 Coupe. Vehiculul care în scurt timp Articolul Un exemplar Alpina B12 5.7 Coupe scos la licitație! Specialiștii estimează un preț de 300.000 de euro apare prima dată în AutoExpert.
21 ianuarie 2020
22:10
Iarna din acest an continuă să înregistreze temperaturi pozitive, soare și nici un fulg de zăpadă. Dar nu și pentru autorități, care declară că pe parcursul săptămânii trecute au presurat 11 tone de material antiderapant și 1 tonă de sare! Acest lucru a fost raportat edilului municipiului Chiținău, Ion Ceban, de către noul șef interimar Articolul 11 TONE de antiderapant și 1 TONĂ de sare, a presurat Ceban pe timp frumos și soare! apare prima dată în AutoExpert.
20:40
Iarna din acest an continuă să înregistreze temperaturi pozitive, soare și nici un fulg de zăpadă. Dar nu și pentru autorități, care declară că pe parcursul săptămânii trecute au presurat 11 tone de material antiderapant și 1 tonă de sare! Acest lucru a fost raportat edilului municipiului Chiținău, Ion Ceban, de către noul șef interimar Articolul Săptămâna trecută, în Chișinău, au fost presurate 11 TONE de material antiderapant și 1 TONĂ de sare! apare prima dată în AutoExpert.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:50
Cu puțin noroc, zvonurile despre lansarea noului Golf GTI Mk8, s-ar putea adeveri, iar lumea va face cunoștință cu acesta chiar la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci însă, tot felul de detalii tehnice și poze ”scapă” de sub controlul germanilor și ajung pe internet. Astfel că se cunoaște deja câți cai putere va Articolul Posteriorul viitorului Golf 8 GTI, dezvăluit înainte de debutul mondial! apare prima dată în AutoExpert.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.