Ministrul Sănătății – în vizită la Centrul de Sănătate din Strășeni și Oficiul Medicilor din satul Recea

Provincial, 14 ianuarie 2020 16:10

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), Viorica Dumbrăveanu, astăzi, a efectuat o vizită la Centrul de Sănătate din Strășeni și Oficiul Medicilor de Familie (OMF) din satul Recea, informează PROVINCIAL. În cadrul vizitei, ministrul s-a interesat de condițiile de muncă în care activează medicii de familie și volumul asistenței medicale oferită pacienților. În cadrul […] Post-ul Ministrul Sănătății – în vizită la Centrul de Sănătate din Strășeni și Oficiul Medicilor din satul Recea apare prima dată în Provincial.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Provincial

Acum o oră
17:40
Prim-ministrul Ion Chicu, însoțit de Irina Vlah, Bașcanul Găgăuziei, a vizitat spitalul raional din orașul Vulcănești și Liceul Teoretic „Luceafărul”, informează PROVINCIAL. La spitalul raional, Prim-ministrul a comunicat cu pacienții și cu personalul medical. De menționat că, în spital activează 14 medici, 65 de asistente medicale și 40 de angajați tehnici. Instituția medicală a fost […] Post-ul Conducerea Guvernului – în vizită la Vulcănești apare prima dată în Provincial.
Acum 2 ore
16:50
Muzeul de Istorie şi Etnografie din satul Doroțcaia, raionul Dubăsari, recent, a fost vizitat de un grup de persoane din Germania, informează PROVINCIAL. Potrivit autorităților locale, pe parcursul vizitei, oaspeții au făcut cunoştinţă cu istoria satului Doroţcaia, istoria Muzeului, dar şi cu exponatele muzeale adunate şi păstrate pe parcursul anilor de la deschidere. „Oaspeţii străini […] Post-ul Un grup de persoane din Germania au rămas surprinși de Muzeul din Doroțcaia apare prima dată în Provincial.
16:40
Muzeul de Istorie şi Etnografie din satul Doroțcaia, raionul Dubăsari, recent, a fost vizitat de un grup de persoane din Germania, informează PROVINCIAL. Potrivit autorităților locale, pe parcursul vizitei, oaspeții au făcut cunoştinţă cu istoria satului Doroţcaia, istoria Muzeului, dar şi cu exponatele muzeale adunate şi păstrate pe parcursul anilor de la deschidere. „Oaspeţii străini […] Post-ul Un grup de persoane din Germani au rămas surpinși de Muzeul din Doroțcaia apare prima dată în Provincial.
Acum 4 ore
15:40
În ultimele 24 de ore, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI au intervenit la lichidarea a 62 focare de vegetație uscată. Potrivit informațiilor înregistrate focarele de ardere au distrus circa 236 ha de vegetație. Cele mai multe focare au fost înregistrate pe terenuri din centrul și sudul țării. Pompierii au fost […] Post-ul Peste 60 de focare de vegetație uscată: Cele mai multe – în centrul și sudul țării apare prima dată în Provincial.
14:30
Primăria orașului Ialoveni anunță despre startul campaniei de soluționare a problemelor cu privire la câinii maidanezi din localitate, informează PROVINCIAL. După cum susțin autoritățile locale, campania are ca scop stoparea înmulțirii maidanezilor pe teritoriul orașului și educarea populației în spiritul respectării vieții și protejării mediului.„ Această campanie este organizată în comun cu partenerii noștri – […] Post-ul La Ialoveni a fost dat startul unei campanii. Primăria: Suntem deschiși pentru conlucrare” apare prima dată în Provincial.
Acum 6 ore
14:10
Viteză excesivă, lipsa permisului de conducere, stare de ebrietate și peste 30 de încălcări ale unui singur șofer au fost surprinse de camerele de supraveghere. Acestea sunt doar câteva dintre încălcările depistate de inspectorii de patrulare, astăzi, la intrarea în Orhei, informează PROVINCIAL. După mun.Chișinău, Orhei este raionul cu cele mai multe accidente rutiere produse […] Post-ul Poliția: Orhei este raionul cu cele mai multe accidente rutiere apare prima dată în Provincial.
13:30
Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) a demarat „Campania de informare privind oportunitățile de finanțare pentru anul 2020 prin prisma Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural”. În acest context, la Ștefan Vodă a avut loc un seminar informativ, care a avut ca […] Post-ul Producătorii agricoli din raionul Ștefan Vodă au participat la un seminar informativ apare prima dată în Provincial.
12:50
Andrei și Dmitrii Negruța, fondatorii asociației obștești „Protecție și Prosperitate”, produc și emisiunea de autor cu aceeași denumire – „Protecție și Prosperitate”, la postul de televiziune TVC21. În ediția din această săptămână, cei doi au vorbit despre similitudinile crimelor din ultimele săptămâni, cum transportatorii încearcă să ducă de nas conducerea țării și cine vrea să-l […] Post-ul (VIDEO) Emisiunea de autor „Protecție și Prosperitate”: „Autoritățile trebuie să acționeze mai eficient la toate ilegalitățile care se înregistrează prin satele din țară” apare prima dată în Provincial.
Acum 8 ore
12:20
La Bălţi, ieri, a fost inaugurat expo-târgul universal tradiţional de iarnă, ediţia a XV-a. Evenimentul, organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți se va desfăşura până la 24 ianuarie 2020 în piaţa Vasile Alecsandri, informează PROVINCIAL. Potrivit autorităților municipiului Bălți, la ediţia din […] Post-ul Un târg universal tradiţional de iarnă are loc la Bălți. Zeci de agenți economici participă apare prima dată în Provincial.
11:20
O delegație din cadrul Consiliului Raional Leova, în perioada 17 ianuarie – 18 ianuarie 2020, au efectuat o vizită de lucru în raionul Ganțevici din Republica Belarus, informează PROVINCIAL. Potrivit autorităților din raionul Leova, vizita a fost efectuată la invitația președintelui raionului Ganțevici. Prin urmare, scopul vizitei a fost de a participa la manifestațiile oficiale […] Post-ul O delegație a Consiliului raional Leova a efectuat o vizită în Republica Belarus apare prima dată în Provincial.
11:10
Omul de afaceri Valentin Eșanu, președintele Asociației Patronale a Metalelor, a informat Guvernul R. Moldova, în cadrul ședinței de ieri, unde s-a examinat subiectul demonopolizării pieței metalelor uzate, că unii angajați ai SA „Metalferos” amenință agenții economici care vor să semneze contracte cu uzina metalurgică din Râbnița, transmite PROVINCIAL. Valentin Eșanu spune că uzina metalurgică din Râbnița așteaptă […] Post-ul Declarație: „Uzina metalurgică din Râbnița așteaptă agenții economici, dar ei nu vin” apare prima dată în Provincial.
Acum 12 ore
10:20
Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a vizitat Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din satul Colibași, raionul Cahul. În liceu activează 55 de profesori care învață circa 560 de elevi din clasele I-XII. Liceul este frecventat de copiii – atât din Colibași, cât și din satele vecine – Vadul lui Isac, Brînza și Văleni. Clădirea liceului a […] Post-ul Șeful Guvernului a vizitat un liceu din raionul Cahul. Ce a promis apare prima dată în Provincial.
10:10
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Valea Mare au intervenit pentru salvarea de la înnec a unui bărbat. Acesta căzuse în râul Prut în timp ce se afla la pescuit. Intervenția de salvare a avut loc în seara zilei de 19 ianuarie curent, în jurul orei 18:00, când polițiștii de frontieră […] Post-ul Un bărbat din raionul Ungheni – salvat de la înec de Polițiștii de Frontieră apare prima dată în Provincial.
06:50
În seara zilei de ieri, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a lichida un incendiu de vegetație uscată în raionul Strășeni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:54. Potrivit datelor înregistrate, o arie extinsă de vegetație uscată a luat foc în localitatea Strășeni. La fața locului au intervenit […] Post-ul Flăcările au nimicit 40 ha de vegetație uscată în raionul Strășeni apare prima dată în Provincial.
Ieri
16:40
Membrii Consiliul Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord de legislatura a IV-a s-au reunit în cadrul primei ședințe regionale. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord. Cei 43 din 47 de membri ai CRD Nord prezenți la ședință au ales, cu unanimitate de voturi, […] Post-ul Președinții raioanelor Râșcani și Briceni – la conducerea Consiliul Regional pentru Dezvoltare Nord! apare prima dată în Provincial.
16:30
Comisia mediu și dezvoltare regională a avizat pozitiv, în ședința de astăzi, proiectul de modificare a Legii privind grupurile de producători agricoli și asociațiile acestora. Un aspect important al modificărilor ține de excluderea unor prevederi nejustificate privind actele de constituire a grupurilor de producători cum ar fi autentificarea notarială a acestora. Totodată, se propune excluderea […] Post-ul Va fi facilitată constituirea și funcționarea grupurilor și asociațiilor producătorilor agricoli apare prima dată în Provincial.
12:40
Vor fi majorate cotele de export în UE pentru strugurii de masă, prunele și cireșele moldovenești. Comisia politică externă și integrare europeană a aprobat, în ședința de astăzi, avizul consultativ privind inițierea negocierilor și aprobarea semnării Deciziei Comitetului de asociere în Configurația Comerț Republica Moldova – Uniunea Europeană de actualizare a anexei XV la Acordul […] Post-ul Vor fi majorate cotele de export în UE pentru strugurii, prunele și cireșele moldovenești apare prima dată în Provincial.
10:50
Primăria municipiului Chişinău informează că de astăzi ruta de troleibuz nr. 34 „Chișinău – Trușeni”, care face legătură dintre capitală și suburbii, a fost suplinită cu o unitate de transport, asamblată recent la Chișinău, informează PROVINCIAL. Pe linia nr. 34 vor circula în total 6 troleibuze noi, dotate cu propulsie autonomă, pentru a  asigura cu […] Post-ul Ruta de troleibuz „Chișinău – Trușeni”, suplinită cu o unitate de transport apare prima dată în Provincial.
10:40
Primăria orașului Cantemir anunță despre desfășurarea ompetiției sportive la „Șah, dame și tenis de masă”, informează PROVINCIAL.  Evenimentul va avea loc la 25 ianuarie, începând cu ora 09:00, în incinta sălii de sport a Liceului Teoretic „D. Cantemir”. Dina Roșca Post-ul Competiții la șah, dame și tenis de masă vor avea loc la Cantemir! apare prima dată în Provincial.
10:30
Guvernul Republicii Moldova desfășoară, astăzi, o întâlnire cu primarii din întreaga țară, transmite PROVINCIAL. Potrivit Premierului Ion Chicu, obiectivul principal al acestei întruniri este informarea primarilor despre planurile de lucru ale Guvernului pentru acest an și acțiunile ce țin de cooperarea dintre cele două administrații. „Vă mulțumesc că ați dat curs invitației. Noi, cei de […] Post-ul Guvernul desfășoară o întâlnire cu primarii din întreaga țară apare prima dată în Provincial.
10:20
Polițiștii din Florești au identificat și reținut trei bărbați, după ce au furat mai multe capace de canalizare de pe teritoriul raionului Florești.  Angajații Inspectoratului de Poliție Florești au fost sesizați de autoritățile locale precum că, pe parcursul lunii ianuarie, persoane necunoscute au sustras mai multe capace de fontă, 21 de metri de gard metalic şi două transformatoare electrice. […] Post-ul Trei bărbați au fost reținuți după ce au furat capace de canalizare de pe teritoriul raionului Florești apare prima dată în Provincial.
07:10
O misiune de audit la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord analizează, în perioada 20-23 ianuarie, modul cum a fost desfășurată etapa de elaborare a documentației tehnice pentru șase proiecte regionale de aprovizionare cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice. Elaborarea acestei documentații a fost posibilă datorită suportului Uniunii Europene, oferit prin intermediul […] Post-ul O misiune de audit la ADR Nord va verifica proiectele finanţate de UE apare prima dată în Provincial.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:20
Pe teritoriul Republicii Moldova au fost notificate două cazuri pozitive de rabie și unul de pestă porcină africană. Cele 2 cazuri pozitive de rabie au fost confirmate în secţia virusologie, I.P.CRDV la: un șacal în raionul Glodeni; o vulpe în raionul Ungheni. În același timp, a fost înregistrat un focar de pestă porcină africană – […] Post-ul Focar de pesta porcină la Pădurea Domnească: 35 de mistreţi au fost găsiţi morţi apare prima dată în Provincial.
15:50
Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea unui nou curs de instruire primară a declarantului vamal, cu o durată de cinci săptămâni, care se va desfășura în perioada 3 februarie – 11 martie 2020. După susținerea testelor, audienții vor primi certificate de absolvire a cursului, document necesar pentru angajare în companiile de brokeri […] Post-ul Vrei să fii declarant vamal? Vino la cursurile CTIF apare prima dată în Provincial.
14:20
O persoană a încercat să traverseze pe cale pedestră hotarul de vest al Republicii Moldova, prin ocolirea punctului de trecere din proximitate. Însă, polițiștii de frontieră i-a dat planul peste cap. Acesta a fost reținut și documentat penal. Cazul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 16:20, în SPF Ungheni. Astfel, patrula Poliției de Frontieră de […] Post-ul Un tânăr din raionul Orhei – reținut în timp ce încerca să treacă clandestin frontiera apare prima dată în Provincial.
13:30
Militarii Inspectoratului General de Carabinieri (IGC), recent, au efectuat o vizită la școala-internat pentru copiii fără îngrijirea părinților din orașul Ceadîr-Lunga, informează PROVINCIAL. Micuții au primit în dar jucării, dulciuri, haine, inventar sportiv și obiecte de igienă personală, procurate din donațiile benevole ale angajaților IGC. „La rândul lor, copiii au recitat pentru oaspeți poezii, astfel […] Post-ul Colaboratorii Inspectoratului General de Carabinieri – în vizită la școala-internat din Ceadîr-Lunga apare prima dată în Provincial.
13:20
Militarii Inspectoratului General de Carabinieri (IGC), recent, au efectuat o vizită la școala-internat pentru copiii fără îngrijirea părinților din orașul Ceadîr-Lunga, informează PROVINCIAL. Micuții au primit în dar jucării, dulciuri, haine, inventar sportiv și obiecte de igienă personală, procurate din donațiile benevole ale angajaților IGC. „La rândul lor, copiii au recitat pentru oaspeți poezii, astfel […] Post-ul Inspectoratul General de Carabinieri – în vizită la școala-internat din Ceadîr-Lunga apare prima dată în Provincial.
11:40
Polițiștii de frontieră au dejucat planurile unui conațional care transporta mărfuri în lipsa actelor de proveniență. După consemnarea cazului, mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul SPF Leușeni, iar conducătorul auto riscă o amendă contravențională. Ofițerii de investigații împreună cu echipa mobilă a Direcției regionale Vest au acționat în baza unei informații operative pe traseul […] Post-ul Un locuitor al orașului Nisporeni – cu bunuri ascunse într-o stropitoare agricolă, în zona de frontieră apare prima dată în Provincial.
10:30
Vineri, 24 ianuarie, la Casa de Cultură din satul Delacău a raionului Anenii Noi va avea loc adunarea locuitorilor cu genericul „Sădim păduri, NU săpăm cariere’’, informează PROVINCIAL. „Vă invităm pe toți cei cărora nu le este indiferent situația din sat. Nu putem să permitem deschiderea de noi cariere desupra satului, fiindcă există mari pericole […] Post-ul Marș în semn de protest în raionul Anenii Noi. Locuitorii: „Sădim păduri, NU săpăm cariere” apare prima dată în Provincial.
10:10
„Stimați cetățeni, Vă aducem la cunoștință că echipa administrației publice locale depune eforturi majore pentru ca lucrările de construcție a lacului: Iazului Iepure să continuie. Eu, în calitatea mea de primar, susțin acest proiect important pentru locuitorii orașului Cimișlia”. Declarația îi aparține Primarului de Cimișlia, Sergiu Andronachi, informează PROVINCIAL.  Prin urmare, Andronachi s-a referit și […] Post-ul Primarul de Cimișlia: Echipa administrației publice locale depune eforturi pentru ca lucrările Iazului Iepure să continuie apare prima dată în Provincial.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.