CEC: Alegerile prezidențiale din 2020 ar putea costa peste 167 de milioane de lei

UNIMEDIA, 3 decembrie 2019 21:30

Pentru organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale din anul viitor, Comisia Electorală Centrală a estimat cheltuieli în valoare de 167 de milioane de lei. CEC a aprobat bugetul instituției pentru anul 2020, în sumă de peste 337 de milioane de lei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 10 minute
18:30
Primăria Chișinău informează că orologiul de pe clădirea municipalității și anume, mecanismul ceasului dinspre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, este în reparație.
Acum 30 minute
18:10
Practic imediat după prezentarea noilor Chevrolet Suburban şi Tahoe, în spaţiul virtual au apărut primele imagini cu noua generaţie a SUV-ului premium american Cadillac Escalade.Din câte se pare, modelul nu va mai avea nişte faruri aranjate vertical, iar contururile caroseriei comune cu cele două produse făcute sub supravegherea General Motors vor deveni mai netede.
Acum o oră
18:00
Născută la începutul creştinismului, cântarea bizantină, un gen muzical unic transmis de Biserica Ortodoxă, a supravieţuit până în zilele noastre, ceea ce a condus la includerea sa pe lista Patrimoniului Cultural Imaterial al UNESCO, relatează miercuri AFP, citatăd e Agerpres.
Acum 2 ore
17:30
Un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața în seara zilei de miercuri, 11 decembrie, după ce a fost accidentat de o mașină de model Mercedes în timp ce traversa strada în satul Țînțăreni, Telenești.
17:30
Warner Bros. a anunţat miercuri că cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix” şi lungmetrajul „The Flash” vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv 2022 şi a retras filmul „Akira” din calendarul său oficial de lansări, informează revista americană Variety, transmite Agerpres.
17:20
Serviciului Fiscal de Stat este acum obligat să ofere Asociației Obștești „Juriștii pentru Drepturile Omului” informații de interes public privind declararea voluntară și stimularea fiscală a persoanelor fizice și juridice pentru perioada 17 august 2018 – 10 octombrie, 2018, informează Asociația.
17:20
Prim-ministrul Ion Chicu, împreună cu șefii Executivelor din Georgia și Azerbaidjan, a participat la Kiev la o întâlnire cu Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, în cadrul ședinței plenare a șefilor de Guverne ale statelor membre GUAM.
17:00
A vedea și a fi văzut: ambele sunt posibile doar cu ajutorul luminii. Și ambele sunt esențiale pentru siguranța rutieră. Chiar și primele mașini au avut cel mai simple faruri. Astăzi există concepte de iluminat de ultimă generație, cum ar fi DIGITAL LIGHT, cu care Mercedes-Benz respectă tradiția standardelor înalte de siguranță.
Acum 4 ore
16:20
Poliția ucraineană a reținut suspecții în omorul jurnalistului Pavel Șeremet, printr-un atac cu bombă. Această decizie a fost anunțată pe facebook de către șeful Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, scrie tvrain.ru.
16:10
Am scris mult despre faptul că sectorul zootehnic în Republica Moldova se află în declin, iar atunci când încercam să identificăm fermieri pentru a prezenta istoriile de succes a acestora, susțineau că afacerea nu este una rentabilă. Totuși, nu toți sunt de această părere, iar unii prin ambiție și multă muncă reușesc să realizeze scopuri, aproape că imposibile pentru alții.
16:00
Șeful statului, Igor Dodon, a promis soldaților din Armata Națională majorări de salarii, în limita posibilităților bugetare, nu însă și tehnică nouă.
16:00
Autorităţile ucrainene au anunţat joi că au găsit corpurile tuturor celor 16 victime ale incendiului ce a afectat sediul unei instituţii de învăţământ superior din Odesa şi au arestat-o pe directoarea acesteia sub suspiciunea de „neglijenţă criminală”, transmite AFP.
16:00
Producătorul american de cinema, Harvey Weinstein, a ajuns la un acord amiabil cu femeile care l-au acuzat de abuzuri sexuale, informează The New York Times, cu referire la avocații care au participat la negocieri.
15:10
Lasă-te dus de valul emoțiilor pozitive creat de spiritul SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ cu cele mai mari reduceri la covoarele Floare Carpet – 50% la toata gama.
15:10
În aceste clipe, echipa PAS Youth desfășoară un flashmob cu genericul „Vă arătăm lista beneficiarilor Furtului Miliardului”, în fața Procuraturii Generale.
Acum 6 ore
14:30
Noua generaţie VW Touareg a ridicat foarte sus ștacheta şi desigur a devenit cel mai emblematic model din portofoliul brandului german.Rezultatul a primit deja multe laude, mai ales pentru manevrabilitatea sa deosebit de impresionantă datorită roţilor directoare spate şi a stabilizatorilor activi, luând în vedere faptul că nu este un crossover, ci un SUV full size.
14:30
Trei tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 21 ani, locuitori ai capitalei au fost reținuți de oamenii legii pentru că au agresat și jefuit un tânăr de 29 de ani din municipiul Chișinău, acțiuni săvârșite sub influența substanțelor psihotrope.
14:10
Cei șase tineri care au bătut cu cruzime doi studenți ai unui colegiu din capitală, în seara de 24 octombrie, în parcul Catedralei din municipiul Chișinău, vor apărea pe banca acuzaților. De menționat că, dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă amendă de la 37 500 până la 67 500 sau închisoare de până la 5 ani.
14:10
În ajunul sărbătorilor de iarnă, aveți parte de o oportunitate unică pentru a procura apartamentul la care visați în Complexul Oasis. Doar în decembrie, prima rată este de doar 10%.
13:50
Președinta Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a o întâlnire cu Secretarul de stat parlamentar al Ministerului Agriculturii ungar, Sándor Farkas, în contextul vizitei acesteia în Ungaria.
13:50
Un angajat al Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) riscă să-și piardă funcția, după ce a muncit simultat și în calitate consilier al unui Consiliu sătesc din raionul Anenii Noi, în perioada iunie 2016 – iulie 2019.
13:50
În data de 11 decembrie, reprezentanții Fundației Est-Europene au organizat un Club de presă, în care au prezentat rezultatele proiectului „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului” implementat de către Fundația Est-Europeană, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia. Toată activitatea proiectului a fost raportată de către Președintele FEE și coordonatorii proiectului.
13:30
Compania americană Nikola Motor, numită în cinstea lui Nikola Tesla, s-a făcut auzită pentru prima dată în urmă cu trei ani. Atunci a prezentat un camion prototip fără precedent – Nikola One – un vehicul de tip FCEV cu sistem de propulsie cu pile de combustie pe bază de hidrogen. Acesta ar fi fost precomandat de peste 7.000 de clienţi interesaţi.
13:20
În cadrul vizitei de lucru la Kiev, Prim-ministrul Ion Chicu a avut o ședință cu premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, unde au fost discutate subiecte precum tematica energetică, în special furnizarea gazelor naturale și tranzitarea acestora după data de 31 decembrie 2019, care depinde de înțelegerile între Ucraina și Rusia.
13:00
Schimbarea Guvernului de la Chișinău a survenit într-un moment în care relația Republicii Moldova cu UE și SUA pare să se fi dezghețat. Au urmat mesaje optimiste din partea liderilor europeni și promisiuni de ajutor financiar. Care însă va fi direcția externă ulterioară a Republicii Moldova, după căderea Guvernului Sandu, am încercat să aflăm de la noul ministru de Externe, Aureliu Ciocoi.
Acum 8 ore
12:20
După ce în 2016, Guvernul Filip a decis să transforme în datorie de stat creditele de urgență oferite de către Banca Națională a Moldovei (BNM) celor trei bănci care au fost lichidate, până la momentul actual, potrivit Centrului de Politici și Reforme, cetățenii Republicii Moldova au achitat 9,5% din miliardul furat.
12:20
Secţiile de votare s-au deschis joi dimineaţa în Regatul Unit pentru alegerile generale anticipate cruciale pentru ieşirea acestei ţări din Uniunea Europeană (UE), promisă de premierul conservator în exerciţiu Boris Johnson, informează AFP şi BBC.
12:10
Comisia Europeană a prezentat ieri Pactul Ecologic European – o foaie de parcurs menită să asigure durabilitatea economiei UE, prin transformarea provocărilor legate de climă și de mediu în oportunități în toate domeniile de politică și prin garantarea unei tranziții care să fie echitabilă pentru toți și favorabilă incluziunii tuturor.
12:00
Un al doilea participant la omorul a doi vecini din raionul Telenești, condamnat de oamenii legii la 20 de ani închisoare, în penitenciar de tip închis.
11:50
Caz tragic în capitală. Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, s-a stins din viață la volan, în timp ce conducea mașina, în urma unui stop cardiac. Incidentul a avut loc astăzi pe bulevardul Moscova din sectorul Râșcani al capitalei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.