Exclusiv: Prima reacție a lui Dodon, după eliberarea lui Vlad Filat

Sputnik, 3 decembrie 2019 16:40

Prima reacție a lui Igor Dodon după ce a fost eliberat din închisoare fostul premier Vlad Filat. Iată ce a declarat pentru Sputnik Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
07:00
Curtea de conturi a Republicii Moldova va examina astăzi legalitatea privatizării companiei ”Air Moldova”.
Acum 30 minute
06:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat menține Codul Galben de ceață pentru vineri, 13 decembrie. Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie prudenți pe șoselele din țară.
Acum 12 ore
22:50
Moscova consideră că exercițiile militare ale NATO Defender Europe, care urmează să se desfășoare în Europa de Est, nu vor contribui la consolidarea securității în Europa, consideră Ministerul rus de Externe.
22:30
Potrivit oficialului rus, dialogul dintre România și Rusia există și are mai multe dimensiuni, cum ar fi cea culturală sau economică, precizând că există un potențial enorm de dezvoltare.
22:00
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a destructurat o grupare criminală specializată în trafic de stupefiante. 
20:40
De rând cu clasica specializare „corespondent de război”, presa modernă are nevoie și de noțiunea „corespondent de protest”. În cadrul proiectului SputnikPro, expertul Mihail Konrad a povestit la Chișinău cum lucrează pe teren o jurnalistă de la Sputnik Franța.
20:30
Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă, autoritățile din Chișinău au pregătit un program cultural-artistic extraordinar, care va încinge atmosfera de sărbătoare.
20:10
Jurnaliștii, bloggerii, angajați ai serviciilor de presă și conducătorii ai instituțiilor media din Moldova au avut oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele și deprinderile profesionale în cadrul proiectului educațional SputnikPro.
19:50
Procuratura municipiului Chișinău a terminat urmărirea penale și a trimis pe banca acuzaților pe cei șase tineri care au agresat doi studenți ai unui colegiu din Capitală, în luna octombrie, în scuarul Catedralei Mitropolitane.
19:30
Prețul de achiziție a gazelor naturale de către Republica Moldova ar putea scădea anul viitor, în condițiile în care cotațiile internaționale pentru gaze se vor reduce.
19:10
La Chișinău a fost înființată o Curte de Arbitraj care va soluționa litigiile economice, instituția respectivă va fi o alternativă instanțelor de judecată.
19:00
Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova a reacționat la intenția SUA de a include Rusia în lista statelor care sponsorizează terorismul.
19:00
Premierul Ion Chicu a întreprins o vizită la Kiev, unde a participat la ședința plenară a șefilor de Guverne a statelor GUAM, unde s-a întâlnit cu omologul său Oleksiy Honcharuk și cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski .
18:10
Imaginile postate pe rețele de socializare te lasă mască. Un mod mai ingenios de ”alimentare” cu benzină este greu de inventat.
Acum 24 ore
18:00
Delegația Guvernului Republicii Moldova, în frunte cu prim-ministrul Ion Chicu, a participat la ședința plenară a șefilor Guvernelor statelor membre GUAM.
17:30
Jurnalistul Mihail Konrad a prezentat joi, 12 decembrie, în sala de conferințe a Agenției Sputnik Moldova, un master class cu genericul „Video, audio, infografică: jucăm după regulile online-ului”.
17:00
Senatul SUA a îndemnat Departamentul de Stat să includă Rusia în lista statelor care sponsorizează terorismul. Expertul Vladimir Olencenko a explicat la radio Sputnik de ce senatorii s-au adresat cu un astfel de demers anume acum.
16:30
Republica Moldova are o nouă sursă de alimentare cu gaze naturale. Au fost finalizate lucrările de reconstrucție a conductei magistrale Șebelinca-Dnepropetrovsk-Krivoi Rog-Ismail care permite recepționarea gazelor naturale în regim revers prin culoarul transbalcanic.
15:50
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, întreprinde o vizită oficială în Ungaria, la invitația omologului său, László Kövér.
15:30
În intervalul ianuarie-septembrie 2019, exporturile moldovenești de vinuri au înregistrat cel mai mare volum din ultimii 5 ani. Vinurile din Republica Moldova au cucerit noi piețe de desfacere, inclusiv pe alte continente.
15:10
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor din America de Sud: aduceau stupefiante cu sacii.
14:50
Prim-ministrul Ion Chicu, aflat într-o vizită oficială la Kiev, s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski.
14:20
Germania a capitulat în fața Statelor Unite în chestiunea gazoductului Nord Stream–2, consideră un deputat al Legislativului german.
14:20
În fiecare an, în noaptea dintre 12 spre 13 decembrie, este mare forfotă în casele moldovenilor. Mai ales în familiile în care sunt fete de măritat.
14:00
Televizorul și mașina de spălat au fost scoase din lista bunurilor de lux. Cine poate beneficia de ajutor social?
13:20
Șeful Executivului, Ion Chicu, s-a întâlnit astăzi la Kiev cu premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk.
13:00
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik desfășoară la Chișinău al doilea modul al proiectului educațional SputnikPro, dedicat prezentării multimedia a informației și nuanțelor activității cu știrile false (fake news).
12:40
Trei tineri care au consumat narcotice au jefuit un om într-o pădure din Capitală. Riscă ani grei de pușcărie.
12:00
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor cu sacii din America de Sud.
11:40
La Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova este mare sărbătoare. Vezi cine sunt sărbătoriții.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.