Peste 160 de mii de lei vor fi alocați pentru alegerile prezidențiale din 2020

#diez, 3 decembrie 2019 15:45

Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat bugetul instituției pentru anul 2020, în sumă de 337 146,7 mii lei. Bugetul propus urmează să fie înaintat Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova pentru a fi inclus în proiectul bugetului de stat. Articolul Peste 160 de mii de lei vor fi alocați pentru alegerile prezidențiale din 2020 apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 10 minute
08:00
Facebook adună, cu ajutorul comercianților, informații despre ceea ce cumperi din magazinele online și din cele fizice, iar apoi îți livrează reclame care corespund obiceiurilor tale de consum, scrie Business Insider. Dacă ai cumpărat ceva de la un magazin din mall, iar apoi ai observat pe Facebook o serie de reclame care au legătură cu magazinul respectiv sau cu produsul achiziționat, atunci e bine să știi că nu e o coincidență. Articolul Business Insider: Cum află Facebook ce cumperi din magazine apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
22:15
La sfârșit de an, Pornhub a publicat tradiționalul raport al vizualizărilor. Conform datelor, cea mai accesată categorie de pe acest site, în anul 2019, a fost „Japanese”, pe locul doi este categoria „Lesbian”, iar pe locul trei „Amateur”. Articolul (hartă) Care este cea mai accesată categorie de pe Pornhub de către moldoveni în anul 2019 apare prima dată în #diez.
19:45
E vineri, e vineri, ura! Așteptăm vinerea cu mare drag, pentru că se sfârșește munca și învățatul, și avem timp pentru odihnă sau distracție. Echipa #diez îți recomandă cele mai frumoase evenimente la care să mergi pe 13 decembrie. Articolul Dacă e vineri, atunci ne distrăm pe măsură. Evenimente frumoase la care să mergi pe 13 decembrie apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
18:00
În cadrul unei vizite din 10 decembrie, dintre prorectorul USM pentru activitatea științifică, dr.hab. Florentin Paladi și șefului Departamentului administrarea afacerilor, dr. Marian Jalencu, administrator al Incubatorului de inovare „Inventica-USM” cu reprezentanții Institutului Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației (INFLPR) a fost discutată modalitatea de a efectua cercetători de comun acord cu ajutorul unui laser de ultimă performanță. Articolul Noi orizonturi pentru dezvoltarea cercetărilor științifice în fizica laserilor la Universitatea de Stat din Moldova apare prima dată în #diez.
18:00
Astăzi, la Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică a demarat Concursul studenţesc internaţional de sisteme robotice mobile şi servicii IoT „EARTH ROVER: Connecting Things – 2019”, ediţia a VIII-a. Pentru participare, s-au înscris 6 echipe din străinătate (România: Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, şi din Ucraina: Universitatea Naţională „Iurii Fedkovici” din Cernăuţi şi Universitatea Naţională Tehnică din Vinniţa). Articolul La UTM se desfășoară concursul internaţional de sisteme robotice mobile şi servicii IoT „EARTH ROVER: Connecting Things – 2019” apare prima dată în #diez.
17:30
Studenții de la Academia de Studii Economice a Moldovei au confecționat 40 de brăduți de Crăciun, care urmează să fie vânduți, iar banii adunați vor fi donați unei familii nevoiașe, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Articolul Studenții de la ASEM confecționează pomi de Crăciun. Brăduții vor fi vânduți în cadrul unei expoziții de caritate apare prima dată în #diez.
17:30
Copiii de la liceul „Mihai Viteazul” din Capitală au organizat astăzi, 12 decembrie, mai multe manifestații cu tematică fotbalistică, dedicate Zilei Mondiale a fotbalului și Campaniei sociale „Fotbal în școli”. Articolul (foto) Campania socială „Fotbal în școli” le-a povestit elevilor despre rolul și importanța sportului în societate apare prima dată în #diez.
17:15
Ți-ai făcut lista de cadouri pentru cei dragi de sărbători? Pentru părinți, iubit/iubită, bunei, socri, trebuie să alegi ceva bun și util. Apoi pentru cel mai bun coleg de la muncă, pentru pisică, vecinii care te-au felicitat anul trecut. Cum le cumperi pe toate? Cu LiberCard! Articolul Cu LiberCard de sărbători îți permiți orice vrei tu apare prima dată în #diez.
17:15
Donald Trump a reacționat, după ce a aflat că Greta Thunberg a fost desemnată „Pesoana Anului” de revista Timesc. Președintele Americii a scris într-o postare pe pagina sa de Twiter că tânăra ar trebui să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia. Articolul „Calm Greta, calm”. Donald Trump „supărat” pe Greta Thunberg după ce revista Times i-a acordat titlul de „Persoana Anului” apare prima dată în #diez.
17:00
Evitați cozile de la casă și asigurați-vă cele mai bune locuri procurând bilete la filme și evenimente prin intermediul platformei patria.md. Procedura de procurare este foarte simplă. Accesați pagina principală sau pagina filmului dorit, apăsați pe sesiunea (ora) dorită sub denumirea cinematograful preferat. Important! Puteți alege doar până la 5 locuri. Articolul Evitați cozile de la casă și rezervă cele mai bune locuri în sală. Cinematograful Patria a deschis serviciul de procurare online a biletelor apare prima dată în #diez.
17:00
După ce directorul Warner Bros., Toby Emmerich, a anunțat planurile studioului de a filma a patra parte din franciza „The Matrix”, compania a anunțat și data lansării filmului. Potrivit studioului hollywoodian, al patrulea film din seria „The Matrix", intitulat provizoriu „The Matrix 4", va fi lansat în America de Nord în data de 21 mai 2021 Articolul Warner Bros. a anunțat data lansării celui de al patrulea film din franciza „The Matrix” apare prima dată în #diez.
17:00
Suntem într-o perioadă magică a anului și avem poftă de fapte bune. Astfel, din 12 decembrie dăm start unei noi campanii la Victoriabank – enJOI. În fiecare zi de joi, 10 lei din fiecare tranzacție efectuată prin VB24 Pay și GarminPay vor fi donați organizației CCF Moldova (Copil Comunitate și Familie), susținând astfel, cauza nobilă pentru care aceasta luptă deja de 15 ani – O casă și o familie pentru fiecare copil. Articolul enJOI – un nou proiect marca Victoriabank apare prima dată în #diez.
16:30
Smartphone-ul în ziua de azi reprezintă elementul esențial în activitatea zilnică pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim despre muncă, studii sau călătorii. De aceea o baterie bună care să poată menține telefonul în funcție toată ziua este foarte importantă. Articolul Care este topul telefoanelor de buget cu cea mai rezistentă baterie în 2019 apare prima dată în #diez.
15:45
La data de 11 decembrie 2019, doamna Europarlamentar și Comisar European pentru Politică Regională în perioada 2014-2019, Corina CREȚU a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice a Moldovei. Acest titlu este cea mai înaltă distincție care poate fi oferită de către o instituție de învățământ superior. Articolul Corina Crețu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al ASEM apare prima dată în #diez.
15:45
Endava a deschis oficial ușile noului oficiu, primul din categoria A+ în Republica Moldova, fiind și unul dintre cele mai moderne și confortabile spații de lucru din țară. Articolul (foto) Endava s-a mutat în cel mai modern oficiu din Chișinău apare prima dată în #diez.
15:15
Peste 80 de producători de pe ambele maluri ale Nistrului și reprezentanții marilor rețele comerciale din Moldova au inițiat astăzi un dialog și au stabilit parteneriate în cadrul Trade Forum, organizat de proiectul „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), finanțat de Suedia și implementat de PNUD. Articolul Peste 80 de producătorii de pe ambele maluri ale Nistrului vor coopera cu marile lanțuri de magazine din Moldova apare prima dată în #diez.
15:15
După ce Furtul Miliardului a fost pus pe umerii cetățenilor, până în prezent, moldovenii au recuperat acest jaf în proporție de 9,5 %. CPR Moldova a analizat dinamica întoarcerii banilor de către cetățeni și a prezentat ratele de rambursare a banilor până în anul 2041. Articolul (grafic) Panoul Miliardului. Până în prezent, au fost întoarse doar 9,5 % din suma furată apare prima dată în #diez.
14:45
Azi dimineaţa în Regatul Unit s-au deschis secţiile de votare pentru alegerile generale anticipate cruciale pentru ieşirea acestei ţări din Uniunea Europeană (UE). Este al treilea scrutin legislativ în mai puţin de cinci ani, după alegerile din 2015 şi 2017, şi primul organizat în decembrie în aproape 100 de ani, iar liderul conservatorilor Boris Johnson speră să obţină o majoritate netă pentru a pune în aplicare acordul asupra Brexit negociat cu Bruxellesul. Articolul (video) Astăzi au loc alegeri generale cruciale pentru Brexit. Conservatorii au șanse mari să câștige alegerile apare prima dată în #diez.
14:45
O nouă ediție a târgului Național al Covorului „Covorul Dorului” va avea loc duminica aceasta. Evenimentul este organizat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în colaborare cu Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală și Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial. Articolul O nouă ediție a târgului Național al Covorului „Covorul Dorului” va fi organizată la Chișinău. Când va avea loc evenimentul apare prima dată în #diez.
14:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben de ceață pentru toată Republica Moldova. Astfel, ceața cu vizibilitatea de 200 m și mai puțin se va menține până mâine, 13 decembrie. Articolul Avertizare meteorologică. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben de ceață apare prima dată în #diez.
14:00
Casa de modă Dolce & Gabanna a fost obligată să plătească daune de 70.000 de euro lui Diego Maradona pentru că i-a folosit numele în scopuri comerciale în 2016, informează L’Equipe. Aceasta a avut loc la o prezentare de modă care a avut loc la Napoli, atunci o modelă a purtat un tricou al echipei Napoli cu numele Maradona şi numărul 10. Articolul Dolce & Gabanna trebuie să îi achite daune de 70 000 de euro lui Maradona. Fotbalistul cerea un milion apare prima dată în #diez.
13:30
Astăzi, vloggerul Ion Andronache a povestit pe pagina sa de Facebook cum de ceva timp încearcă să-și deschidă o mică afacere la Chișinău, doar că nu reușește pentru că statul nu încurajează tinerii întreprinzători. Articolul „Cum e să încerci să faci o afacere în Moldova, iar statul să-ți pună bețe în roate?” Istoria unui tânăr care vrea să rămână acasă, dar nu poate apare prima dată în #diez.
12:30
Încă un comerciant intră pe lista acceptantă a tichetelor de masă electronice VB Lunch. De această dată este vorba de lanțul de restaurante de tip fast food – McDonald’s. Articolul McDonald’s – partenerul proiectului VB Lunch apare prima dată în #diez.
12:15
„Ne înecăm singuri în noroi, pentru că-i tot lăsăm pe alții să gândească pentru noi. Ne este mai ușor să închidem gura și să fim ghidați și să ne plângem mai târziu că iar suntem manipulați”, atenționează platforma Mediacritica, într-un clip video realizat de echipa #ZeroDoi. Articolul (video) „Pe’nțelesu’ meu”. Piesă-îndemn, pe ritmuri de hip-hop, interpretată de Cătălin Lungu apare prima dată în #diez.
12:00
  În data de 11 decembrie, reprezentanții Fundației Est-Europene au organizat un Club de presă, în care au prezentat rezultatele proiectului „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului” implementat de către Fundația Est-Europeană, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia. Toată activitatea proiectului a fost raportată de către Președintele FEE și coordonatorii proiectului. Articolul (foto) Rezultate frumoase și comunități durabile de pe ambele maluri ale Nistrului realizate de Fundația Est-Europeană apare prima dată în #diez.
11:45
O grupare criminală, cu aria de activitate internațională, specializată în traficul de cocaină din America de Sud în Europa prin intermediul unei societăți comerciale din Republica Moldova, a fost destructurată în urma cooperării autorităților din Moldova, Belgia și Suriname. Traficanții au utilizat o companie care activa în domeniile agricol și transportare a cărnii din America de Sud în Moldova. Scopul era de a utiliza aceste companii pentru introducerea cocainei în Europa sub pretextul importului de orez. Articolul (video) O companie din Moldova a introdus în Europa peste 2 tone de cocaină din Republica Suriname apare prima dată în #diez.
11:30
Ed Sheeran a fost numit artistul deceniului de organizaţia britanică Official Charts Company, relatează miercuri Press Association. Articolul Ed Sheeran a fost numit artistul deceniului în Marea Britanie apare prima dată în #diez.
11:00
În data de 14 și 15 decembrie în incinta Gării Feroviare va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din capitală, atât pentru adulți, cât și copii. Pentru prima dată gara actualizată își va deschide larg ușile pentru vizitatori la etajul doi – acolo vă așteaptă povestea cu priveliște la peronul și trenul ce se îndreaptă spre călătoria de Crăciun. Articolul (foto) Cel mai mare târg de Crăciun. Când va avea loc Yardsale „Santa`s Express” apare prima dată în #diez.
10:45
Petrece seara de Ajun la vinăria Château Vartely alături de familie sau de prietenii cei mai buni. Vei avea posibilitatea să deguști cele mai excelente vinuri. De asemenea, vei savura o cină gastronomică combinată  cu vinul, muzica și desigur tradiționalele colinde de Crăciun. Articolul Brio Sonores, colinde de Crăciun, show de lumini și DJ. Petrece seara de Ajun la Château Vartely apare prima dată în #diez.
09:30
Tinerii și tinerele care își fac studiile în cadrul școlilor profesionale sunt invitați să participe la primul Makeathon „Clubul Tinerilor Makeri”, un atelier captivant în cadrul căruia participanții vor proiecta, dezvolta și testa soluții creative menite să soluționeze o provocare din viața reală. Articolul Elevii școlilor profesionale pot participa la primul Makeathon „Clubul Tinerilor Makeri”. Cum te înscrii apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.