Erdogan amenință să boicoteze planurile NATO privind apărarea Poloniei și Țărilor Baltice

Sputnik, 3 decembrie 2019 13:50

Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan se va opune planurilor NATO în problema asigurării securității Poloniei și Țărilor Baltice atâta timp cât NATO nu recunoaște Forțele kurde din Siria drept teroriste.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
15:10
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor din America de Sud: aduceau stupefiante cu sacii.
Acum o oră
14:50
Prim-ministrul Ion Chicu, aflat într-o vizită oficială la Kiev, s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski.
Acum 2 ore
14:20
Germania a capitulat în fața Statelor Unite în chestiunea gazoductului Nord Stream–2, consideră un deputat al Legislativului german.
14:20
În fiecare an, în noaptea dintre 12 spre 13 decembrie, este mare forfotă în casele moldovenilor. Mai ales în familiile în care sunt fete de măritat.
14:00
Televizorul și mașina de spălat au fost scoase din lista bunurilor de lux. Cine poate beneficia de ajutor social?
Acum 4 ore
13:20
Șeful Executivului, Ion Chicu, s-a întâlnit astăzi la Kiev cu premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk.
13:00
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik desfășoară la Chișinău al doilea modul al proiectului educațional SputnikPro, dedicat prezentării multimedia a informației și nuanțelor activității cu știrile false (fake news).
12:40
Trei tineri care au consumat narcotice au jefuit un om într-o pădure din Capitală. Riscă ani grei de pușcărie.
12:00
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor cu sacii din America de Sud.
11:40
La Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova este mare sărbătoare. Vezi cine sunt sărbătoriții.
Acum 6 ore
11:10
Economistul Veaceslav Ioniță a analizat situația în domeniul transportului public și a explicat de ce majorarea tarifelor pentru călătorie nu este cea mai bună soluție pentru a remedia problemele din acest sector.
10:50
Dimineață fatală pentru un bărbat din Capitală. Acesta și-a găsit sfârșitul pe o stradă din sectorul Râșcani. Mediii nu l-au mai putut salva.
10:30
O serie de master class-uri despre știrile fake vor fi organizate de experți media. Participanții vor afla despre ”Cum să abordăm corect un fake news” sau “Video, audio, infografică: jucăm după regulile online-ului”.
10:00
Pe sfârșit de an, Banca Națională a redus rata de bază până la nivelul de 5,5%. Băncile pot reduce dobânda la credite și să ofere mai multe împrumuturi. Au fost reduse și dobânzile la creditele și depozitele overnight.
09:30
Într-un club din Capitală au intervenit noaptea trecută majoritatea autospecialelor din garnizoana municipiului Chişinău, dar şi ambulanţe de terapie intensivă.
Acum 8 ore
08:50
Douăzeci și cinci de copii au fost internați în spital după ce au inhalat o substanță chimică adusă de un copil în instituție.
08:20
Regizorul român Alex Năstoiu s-a mutat cu traiul în Rusia, urmându-și iubita sa – o cunoscută actriță rusă Rina Grișina.
07:50
Leul își continuă tendința de apreciere și în a patra zi a săptămânii. Comparativ cu ziua de luni, euro s-a ieftinit cu 12 bani, iar prețul dolarului a scăzut cu 3 bani. Oferta de valută este generoasă, iar leul este întrebat – moneda națională se apreciază.
Acum 12 ore
07:20
Pentru joi, 12 decembrie, a fost instituit Cod Galben de ceață. Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste prudență.
06:50
Un cuplu din Capitală a furat o mașină pentru a da o tură prin oraș. Cei doi au avariat automobilul și l-au lăsat pe marginea drumului.
Acum 24 ore
22:10
Despre vinurile din Republica Moldova se vorbește tot mai mult în ultima vreme. Și nu doar se vorbește, dar a devenit tot mai apreciat pe plan mondial.
21:10
Serghei Lavrov a avut o întrevedere cu Donald Trump. Discuțiile între șeful diplomației ruse și președintele SUA au durat doar 45 de minute, desfășurându-se cu ușile închise. Ceea ce a constituit un nou motiv de acuzații de la Washington la adresa Moscovei.
21:00
Marți, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, s-a întâlnit la Washington cu președintele SUA, Donald Trump. Editorialistul Sputnik, Gevorg Mirzayan, explică de ce ce a fost necesară această întâlnire.
20:50
Sterilitatea nu este doar o problemă a femeilor: 50% din cazurile de infertilitate sunt din cauza factorilor masculini.
20:10
Guvernul a avizat negativ proiectul care prevede că în fruntea Procuraturii Generale vor putea fi aleși cetățeni ai altor țări.
19:50
Membrii Consiliului de Coordonare al Compatrioților Ruși din Republica Moldova, condus de Alexei Petrovici, au avut o ședință de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.
19:40
Șeful statului a avut o nouă întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu care a discutat evoluțiile relațiilor bilaterale.
19:20
În cadrul ședinței de astăzi a Executivului, miniștrii au aprobat Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2020-2023.
19:10
Premierul Ion Chicu și echipa guvernamentală s-au întâlnit cu președinții de raioane și primarii orașelor Chișinău și Bălți.
18:50
Centrul Național Anticorupție a făcut mai multe precizări cu privire la acțiunile întreprinse pentru găsirea fostului politician Vlad Plahotniuc.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.