Ion Chicu: Degrabă vom avea două aeroporturi noi – iată unde și când

Sputnik, 3 decembrie 2019 10:40

Guvernul dorește ca, într-un an, Republica Moldova să mai aibă două aeroporturi, – unul în partea de nord și altul în sud. Premierul Ion Chicu a spus că se contează pe investiții private.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
15:10
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor din America de Sud: aduceau stupefiante cu sacii.
Acum o oră
14:50
Prim-ministrul Ion Chicu, aflat într-o vizită oficială la Kiev, s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski.
Acum 2 ore
14:20
Germania a capitulat în fața Statelor Unite în chestiunea gazoductului Nord Stream–2, consideră un deputat al Legislativului german.
14:20
În fiecare an, în noaptea dintre 12 spre 13 decembrie, este mare forfotă în casele moldovenilor. Mai ales în familiile în care sunt fete de măritat.
14:00
Televizorul și mașina de spălat au fost scoase din lista bunurilor de lux. Cine poate beneficia de ajutor social?
Acum 4 ore
13:20
Șeful Executivului, Ion Chicu, s-a întâlnit astăzi la Kiev cu premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk.
13:00
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik desfășoară la Chișinău al doilea modul al proiectului educațional SputnikPro, dedicat prezentării multimedia a informației și nuanțelor activității cu știrile false (fake news).
12:40
Trei tineri care au consumat narcotice au jefuit un om într-o pădure din Capitală. Riscă ani grei de pușcărie.
12:00
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor cu sacii din America de Sud.
11:40
La Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova este mare sărbătoare. Vezi cine sunt sărbătoriții.
Acum 6 ore
11:10
Economistul Veaceslav Ioniță a analizat situația în domeniul transportului public și a explicat de ce majorarea tarifelor pentru călătorie nu este cea mai bună soluție pentru a remedia problemele din acest sector.
10:50
Dimineață fatală pentru un bărbat din Capitală. Acesta și-a găsit sfârșitul pe o stradă din sectorul Râșcani. Mediii nu l-au mai putut salva.
10:30
O serie de master class-uri despre știrile fake vor fi organizate de experți media. Participanții vor afla despre ”Cum să abordăm corect un fake news” sau “Video, audio, infografică: jucăm după regulile online-ului”.
10:00
Pe sfârșit de an, Banca Națională a redus rata de bază până la nivelul de 5,5%. Băncile pot reduce dobânda la credite și să ofere mai multe împrumuturi. Au fost reduse și dobânzile la creditele și depozitele overnight.
09:30
Într-un club din Capitală au intervenit noaptea trecută majoritatea autospecialelor din garnizoana municipiului Chişinău, dar şi ambulanţe de terapie intensivă.
Acum 8 ore
08:50
Douăzeci și cinci de copii au fost internați în spital după ce au inhalat o substanță chimică adusă de un copil în instituție.
08:20
Regizorul român Alex Năstoiu s-a mutat cu traiul în Rusia, urmându-și iubita sa – o cunoscută actriță rusă Rina Grișina.
07:50
Leul își continuă tendința de apreciere și în a patra zi a săptămânii. Comparativ cu ziua de luni, euro s-a ieftinit cu 12 bani, iar prețul dolarului a scăzut cu 3 bani. Oferta de valută este generoasă, iar leul este întrebat – moneda națională se apreciază.
Acum 12 ore
07:20
Pentru joi, 12 decembrie, a fost instituit Cod Galben de ceață. Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste prudență.
06:50
Un cuplu din Capitală a furat o mașină pentru a da o tură prin oraș. Cei doi au avariat automobilul și l-au lăsat pe marginea drumului.
Acum 24 ore
22:10
Despre vinurile din Republica Moldova se vorbește tot mai mult în ultima vreme. Și nu doar se vorbește, dar a devenit tot mai apreciat pe plan mondial.
21:10
Serghei Lavrov a avut o întrevedere cu Donald Trump. Discuțiile între șeful diplomației ruse și președintele SUA au durat doar 45 de minute, desfășurându-se cu ușile închise. Ceea ce a constituit un nou motiv de acuzații de la Washington la adresa Moscovei.
21:00
Marți, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, s-a întâlnit la Washington cu președintele SUA, Donald Trump. Editorialistul Sputnik, Gevorg Mirzayan, explică de ce ce a fost necesară această întâlnire.
20:50
Sterilitatea nu este doar o problemă a femeilor: 50% din cazurile de infertilitate sunt din cauza factorilor masculini.
20:10
Guvernul a avizat negativ proiectul care prevede că în fruntea Procuraturii Generale vor putea fi aleși cetățeni ai altor țări.
19:50
Membrii Consiliului de Coordonare al Compatrioților Ruși din Republica Moldova, condus de Alexei Petrovici, au avut o ședință de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.
19:40
Șeful statului a avut o nouă întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu care a discutat evoluțiile relațiilor bilaterale.
19:20
În cadrul ședinței de astăzi a Executivului, miniștrii au aprobat Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2020-2023.
19:10
Premierul Ion Chicu și echipa guvernamentală s-au întâlnit cu președinții de raioane și primarii orașelor Chișinău și Bălți.
18:50
Centrul Național Anticorupție a făcut mai multe precizări cu privire la acțiunile întreprinse pentru găsirea fostului politician Vlad Plahotniuc.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.