Fiscul pornește un val de controale operative: Iată la cine va ajunge

Sputnik, 3 decembrie 2019 08:00

Fiscul anunță controale fiscale operative la mai multe categorii de agenți economici. Totodată, instituția precizează că și în decembrie va efectua verificări în baza reclamațiilor, sesizărilor și înformațiilor din presă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
15:50
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, întreprinde o vizită oficială în Ungaria, la invitația omologului său, László Kövér.
Acum o oră
15:30
În intervalul ianuarie-septembrie 2019, exporturile moldovenești de vinuri au înregistrat cel mai mare volum din ultimii 5 ani. Vinurile din Republica Moldova au cucerit noi piețe de desfacere, inclusiv pe alte continente.
Acum 2 ore
15:10
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor din America de Sud: aduceau stupefiante cu sacii.
14:50
Prim-ministrul Ion Chicu, aflat într-o vizită oficială la Kiev, s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski.
Acum 4 ore
14:20
Germania a capitulat în fața Statelor Unite în chestiunea gazoductului Nord Stream–2, consideră un deputat al Legislativului german.
14:20
În fiecare an, în noaptea dintre 12 spre 13 decembrie, este mare forfotă în casele moldovenilor. Mai ales în familiile în care sunt fete de măritat.
14:00
Televizorul și mașina de spălat au fost scoase din lista bunurilor de lux. Cine poate beneficia de ajutor social?
13:20
Șeful Executivului, Ion Chicu, s-a întâlnit astăzi la Kiev cu premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk.
13:00
Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik desfășoară la Chișinău al doilea modul al proiectului educațional SputnikPro, dedicat prezentării multimedia a informației și nuanțelor activității cu știrile false (fake news).
12:40
Trei tineri care au consumat narcotice au jefuit un om într-o pădure din Capitală. Riscă ani grei de pușcărie.
Acum 6 ore
12:00
Zeci de moldoveni implicați într-o schemă internațională de comercializare a drogurilor cu sacii din America de Sud.
11:40
La Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova este mare sărbătoare. Vezi cine sunt sărbătoriții.
11:10
Economistul Veaceslav Ioniță a analizat situația în domeniul transportului public și a explicat de ce majorarea tarifelor pentru călătorie nu este cea mai bună soluție pentru a remedia problemele din acest sector.
10:50
Dimineață fatală pentru un bărbat din Capitală. Acesta și-a găsit sfârșitul pe o stradă din sectorul Râșcani. Mediii nu l-au mai putut salva.
10:30
O serie de master class-uri despre știrile fake vor fi organizate de experți media. Participanții vor afla despre ”Cum să abordăm corect un fake news” sau “Video, audio, infografică: jucăm după regulile online-ului”.
Acum 8 ore
10:00
Pe sfârșit de an, Banca Națională a redus rata de bază până la nivelul de 5,5%. Băncile pot reduce dobânda la credite și să ofere mai multe împrumuturi. Au fost reduse și dobânzile la creditele și depozitele overnight.
09:30
Într-un club din Capitală au intervenit noaptea trecută majoritatea autospecialelor din garnizoana municipiului Chişinău, dar şi ambulanţe de terapie intensivă.
08:50
Douăzeci și cinci de copii au fost internați în spital după ce au inhalat o substanță chimică adusă de un copil în instituție.
Acum 12 ore
08:20
Regizorul român Alex Năstoiu s-a mutat cu traiul în Rusia, urmându-și iubita sa – o cunoscută actriță rusă Rina Grișina.
07:50
Leul își continuă tendința de apreciere și în a patra zi a săptămânii. Comparativ cu ziua de luni, euro s-a ieftinit cu 12 bani, iar prețul dolarului a scăzut cu 3 bani. Oferta de valută este generoasă, iar leul este întrebat – moneda națională se apreciază.
07:20
Pentru joi, 12 decembrie, a fost instituit Cod Galben de ceață. Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste prudență.
06:50
Un cuplu din Capitală a furat o mașină pentru a da o tură prin oraș. Cei doi au avariat automobilul și l-au lăsat pe marginea drumului.
Acum 24 ore
22:10
Despre vinurile din Republica Moldova se vorbește tot mai mult în ultima vreme. Și nu doar se vorbește, dar a devenit tot mai apreciat pe plan mondial.
21:10
Serghei Lavrov a avut o întrevedere cu Donald Trump. Discuțiile între șeful diplomației ruse și președintele SUA au durat doar 45 de minute, desfășurându-se cu ușile închise. Ceea ce a constituit un nou motiv de acuzații de la Washington la adresa Moscovei.
21:00
Marți, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, s-a întâlnit la Washington cu președintele SUA, Donald Trump. Editorialistul Sputnik, Gevorg Mirzayan, explică de ce ce a fost necesară această întâlnire.
20:50
Sterilitatea nu este doar o problemă a femeilor: 50% din cazurile de infertilitate sunt din cauza factorilor masculini.
20:10
Guvernul a avizat negativ proiectul care prevede că în fruntea Procuraturii Generale vor putea fi aleși cetățeni ai altor țări.
19:50
Membrii Consiliului de Coordonare al Compatrioților Ruși din Republica Moldova, condus de Alexei Petrovici, au avut o ședință de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.
19:40
Șeful statului a avut o nouă întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu care a discutat evoluțiile relațiilor bilaterale.
19:20
În cadrul ședinței de astăzi a Executivului, miniștrii au aprobat Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2020-2023.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.