Dodon: SUA vor fi gata să-l extrădeze pe Vlad Plahotniuc

Sputnik, 2 decembrie 2019 23:10

Preşedintele țării crede că fostul lider al democraților Vlad Plahotniuc ar putea fi extrădat de Statele Unite.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
08:40
Această stare a fost provocată de seria de presiuni făcute de SUA asupra Turciei – inclusiv sancțiuni – și o decizie care a scandalizat Ankara
Acum o oră
08:10
Cea de-a doua lună de activitate a Guvernului Chicu începe în forță, cu un program încărcat. Ce include acesta.
Acum 2 ore
07:30
Leul păstrează tendinţa înregistrată la sfârşitul săptămânii şi continuă să se deprecieze în raport cu principalele valute de referinţă.
07:20
Este greu de crezut, dar oamenii de știință au descoperit metode care ajută la arderea grăsimilor în somn și la locul de muncă.
Acum 4 ore
06:50
Începând cu 1 ianuarie 2020, în România vor apărea unele schimbări în ceea ce privește prețul carburanților, amenzile de circulație, vinieta Oxigen sau polițele RCA. Va fi introdusă o nouă taxă auto.
Acum 12 ore
22:30
Şeful statului şi-a scos astăzi familia la o plimbare prin centrul Chişinăului. Imagini video au fost postate pe reţelele de socializare.
21:40
Oamenii de știință vorbesc despre pericolele somnului din timpul zilei. Persoanele care dorm ziua sunt predispuse la apariția unor afecțiuni grave.
20:50
Șoc și groază: un minor și-a pus capăt zilelor în această după-amiază într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei.
20:50
Acordul de Brexit convenit cu Uniunea Europeană ar putea fi aprobat de parlamentarii britanici chiar înainte de Crăciun, a declarat prim-ministrul Boris Johnson, după ce a obţinut o majoritate confortabilă la alegerile curente.
Acum 24 ore
20:00
Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, iar oamenii sunt pe ultima sută de metri cu procurarea cadourilor pentru cei dragi, a deliciilor pentru masa de sărbătoare și a accesoriilor care să întregească atmosfera.
19:10
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, directoarea unui liceu din Capitală, a vorbit despre problemele cu care se confruntă profesorii din Republica Moldova.
18:20
Cea de-a doua lună de activitate a Guvernului Chicu începe în forță și cu un program încărcat. Ce va avea de făcut premierul săptămâna aceasta.
17:00
Despre realizările din 2019, despre familie, carieră și planuri de viitor, interpreta Ina Sturza a vorbit într-un interviu de suflet în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".
17:00
Un judocan moldovean, campion mondial, a fost desemnat cel mai bun sportiv din Chișinău. Vezi cine este acesta.
16:00
Vlad Plahotniuc a fost inclus într-un clasament mai neobișnuit al performanțelor politice, elaborat de Asociația rusă pentru interacțiune cu opinia publică – iată la ce categorie.
15:00
Psihologul Cezara Dilevschi a explicat pentru Sputnik Moldova care sunt cele mai frecvente cauze care pot duce un cuplu în pragul divorțului.
14:10
Chișinăul este tot un sat, însă ceva mai mare – astfel își explică unii imaginile filmate în sectorul Botanica al Capitalei.
13:40
Zi de sărbătoare la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală. Rolul principal îi revine covorului autohton.
13:00
Anterior, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei menționa că participanții la întrunirea de la Paris au urmărit un singur scop – reluarea negocierilor în ”formatul normand” după o lungă perioadă de întrerupere a activității.
12:40
Deputatul Sergiu Sârbu consideră că magistrații Curții Constituțlionale ar trebui cât mai repede să se expună pe subiectul legii Procuraturii pentru a fi eliminate toate ambiguitățile care-l fac pe actualul procuror general vulnerabil și dependent de politic.
12:00
Învățământul dual, care îi asigură pe elevii școlilor profesionale cu locuri de muncă după încheierea studiilor, a cunoscut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani în Republica Moldova.
11:40
Angajații departamentului încearcă să obțină comentarii de la reprezentanții rețelei de microbloguri și speră că încălcarea drepturilor „Rossotrudnicestvo” și a abonaților săi va înceta în scurt timp.
10:50
O femei din Capitală creează lucrări inedite din monede. Lucrările ei sunt vândute în toată țara, dar și peste hotare.
10:30
Lucrările de construcție a drumului Chișinău-Ungheni-Sculeni nu se vor încheia nici în acest an. Ce spune premierul ion Chicu.
10:00
Lucrările de construcție a drumului Chișinău-Ungheni-Sculeni nu va fi dat în exploatare nici în acest an.
09:40
Primarul Chișinăului și soția acestuia au apărut în public altfel decât ne-am obișnuit să-i vedem. Cei doi au reușit să impresioneze.
Ieri
09:00
Accidentele se țin lanț și în acest sfârșit de săptămână. Poliția anunță despre o tragedie care s-a întâmplat aseară la Bălți.
08:40
Dinu Țurcanu sparge stereotipurile: Întreprinderile municipale pot fi mai eficiente decât cele private și ele aduc bunăstarea în localități: serviciu calitative populației și venituri la bugetul local.
07:50
În această perioadă, când toată lumea este în febra sărbătorilor de iarnă, unii comercianți s-ar putea alege în loc de profit cu amenzi usturătoare.
06:50
Deşi suntem exact la mijlocul primei luni de iarnă, vremea îşi are propriul scenariu, care nu coincide nici pe departe cu aşteptările noastre.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.