O tânără mamă nu își va mai vedea niciodată copilul, din cauza unui șofer beat

Unica.md, 2 decembrie 2019 13:30

O nouă tragedie provocată de un şofer beat. O tânără mamă a decedat în urma unui cumplit accident rutier, produs în oraşul Rîbniţa. Femeia de 23 de ani era pasagera ... Post-ul O tânără mamă nu își va mai vedea niciodată copilul, din cauza unui șofer beat apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 30 minute
14:50
Echipele de asistență medicală urgentă au asistat două nașteri în ambulanță, care au decurs fără complicații. Ulterior mamele și nou-născuții au fost transportați la maternitate. Primul caz a fost înregistrat ... Post-ul Două femei, din Taraclia și Ungheni, au născut în ambulanță apare prima dată în Unica.md.
Acum 2 ore
14:00
Echipa Victoriabank impresionează prin ținute reprezentative și confortabile. Designerul Nikita Rinadi a susținut proiectul noii identități de brand a companiei Victoriabank, creând uniforme pentru angajații acestei bănci. Pentru a corespunde ... Post-ul Un cunoscut brand vestimentar a creat uniformele angajaților Victoriabank apare prima dată în Unica.md.
Acum 4 ore
11:50
Colagenul este proteina care se găsește în cea mai mare concentrație în corpul uman. Această proteină este responsabilă pentru menținerea legăturii celulelor din întregul organism, oferind sprijin structural, rezistență și ... Post-ul Știai că producerea colagenului scade la jumătate odată cu vârsta? Cum poți suplini această pierdere apare prima dată în Unica.md.
11:30
Medicii din oraşul Bender trag alarma. În nouă luni ale anului, au fost depistate 39 de cazuri noi de infecţii cu HIV/SIDA. Asta în condiţiile în care în ultimii ani, ... Post-ul Alarmant. Focar de HIV/SIDA într-un oraș din Moldova. Tot mai mulți adolescenți, depistați pozitiv apare prima dată în Unica.md.
Acum 6 ore
11:00
Poliţiştii din județul Bacău au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. Un tânăr de 19 ... Post-ul Bacău: O fată de 16 ani şi prietenul ei, de 19 ani, găsiţi morţi în maşină apare prima dată în Unica.md.
10:50
Mâine, creștinii ortodocşi de stil vechi îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei, el fiind numit „Cel dintâi chemat”, întrucât a răspuns primul chemării lui Hristos la apostolat. De asemena, Sfântul Andrei este cel ... Post-ul Tradiții și superstiții de Sfântul Andrei: ce pot face fetele de măritat pentru a afla cine le va fi ursitul apare prima dată în Unica.md.
10:40
Instrucțiunea de utilizare a medicamentelor va fi tradusă în limba rusă și plasată pe pagina oficială a Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM). Dacă pacientul va solicita prospectul în limba ... Post-ul În farmacii, la cererea pacienților, va fi tipărită instrucțiunea de utilizare a medicamentelor în limba rusă apare prima dată în Unica.md.
10:20
În noaptea de vineri spre sâmbătă, moldovenii vor putea urmări cea mai puternică ploaie de stele a anului, dacă cerul va fi senin. Cel mai bine este să observați fenomenul ... Post-ul Cea mai spectaculoasă ploaie de meteoriți din acest an, pe cerul Moldovei apare prima dată în Unica.md.
10:10
În noapte de 11 spre 12 decembrie 2019 Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI a organizat aplicaţii tactice de amploare într-un club de noapte de pe strada Dacia ... Post-ul Noapte grea pentru pompieri. ,,Incendiu într-un club de noapte din Chișinău”. 250 de oameni evacuați apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
20:10
Ofensarea în public a cadrelor didactice va fi sancționată cu amendă de până la 3.000 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității, potrivit unui proiect de lege avizat ... Post-ul Lege nouă în Parlament: Ofensarea în public a cadrelor didactice va fi sancționată cu amendă de până la 3.000 de lei apare prima dată în Unica.md.
20:00
Un model din Mexic a murit la vârsta de 32 de ani, după ce a făcut două operații estetice, informează 20minutos.es. Elena Carolina Sada Sandoval, un fotomodel și creatoare de ... Post-ul Un model din Mexic a murit la doar 32 de ani, după două operații estetice. Medicii sunt acuzați de neglijență apare prima dată în Unica.md.
19:40
Moldova a obținut șase medalii la Olimpiada Internaţională de Științe pentru Juniori, care s-a desfăşurat la Doha, statul Qatar, în perioada 3-12 decembrie. Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Republicii ... Post-ul Elevii moldoveni au obținut 6 medalii la Olimpiada Internaţională de Științe pentru Juniori apare prima dată în Unica.md.
19:30
O frumoasă inițiativă a fost lansată anul trecut, în timpul prezentării filmului „Miliard”, creat de producătorul Sergiu Cumatrenco jr. Evenimentul s-a produs la doi ani după plecarea la cele veșnice ... Post-ul Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” va juca 3 spectacole în memoria marelui actor Mihai Curagău apare prima dată în Unica.md.
19:20
Andra și fiica ei au oferit clipe de emoție celor prezenți la un concert caritabil de Crăciun, ce s-a desfășurat de curând la Opera Națională din București. Cele două au ... Post-ul Andra și fiica ei, Eva, cântă împreună pe scenă, în ținute identice. Video! apare prima dată în Unica.md.
17:50
Zece moldoveni îşi aşteaptă sentinţa, după ce timp de câţiva ani au terorizat Italia prin jafurile comise la mai multe centre comerciale. Presa italiană nu precizează însă câţi ani de ... Post-ul Zece moldoveni au furat bunuri de un milion de euro din mai multe centre comerciale din Italia apare prima dată în Unica.md.
17:30
Potrivit presei din Rusia, Anastasia Zavorotnyuk ar suferi de paralizie după intervenția efectuată pe creier, actrița riscând să rămână pe viață cu aceste sechele. Desigur că aceste consecințe nu sunt ... Post-ul Anastasia Zavorotnyuk se deplasează într-un scaun cu rotile după intervenția pe creier apare prima dată în Unica.md.
17:10
Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică informează despre înregistrarea unui caz de intoxicaţie acută neprofesională de etiologie chimică în gimnaziul „Anatolie Sîrghi” din satul Talmaza, raionul Ştefan Vodă. Potrivit informaţiilor preliminare, ... Post-ul Intoxicație în masă. 25 de copii din Ștefan Vodă au fost internați în spital apare prima dată în Unica.md.
16:30
”Miss Naturalețe„ – un concurs inedit în spatele căruia se ascunde organizatoarea Tatiana Ustică, care, din start, s-a impus cu un nou trend pe piața evenimentelor din Moldova. Cea de-a ... Post-ul Antos a desemnat câștigătoarea titlului ”Miss Naturalețe 2019” apare prima dată în Unica.md.
16:20
Simte atmosfera de sărbătoare și trăiește magia iernii în compania unor talente și voci inconfundabile, ce îți vor aduce mai aproape spiritul Crăciunului. Pe 27 decembrie, vino cu drag la ... Post-ul Viola’s TriVox ne invită la concertul ,,Poveste de Crăciun”, la Filarmonica Națională din Chișinău! apare prima dată în Unica.md.
15:30
Anul 2019 marchează aniversarea a 30 ani de la adoptarea Convenției Internaționale a Drepturilor Copiilor. Cu această ocazia Asociația Alsace Moldavie (AAM) în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției ... Post-ul Cadouri și premii vor fi oferite copiilor cu dizabilități, participanți ai concursului de desene „Și eu am un vis” apare prima dată în Unica.md.
15:10
Noi, femeile, am da totul ca să găsim elixirul tinereții. Ne permitem sa dăm ultimul ban pe o cremă făcătoare de minuni, fără a înțelege că, în esență, frumusețea se ... Post-ul Miss Naturalețe 2019: Nu ne mai temem să ne ascundem după măști apare prima dată în Unica.md.
15:10
Serviciul Vamal a autorizat, pe parcursul anului 2019, distrugerea a peste 1.700 de articole vestimentare, de încălțăminte și alte mărfuri de larg consum contrafăcute, care aduceau atingere unor drepturi de ... Post-ul Peste 1.700 de articole vestimentare și încălțăminte importate, au fost distruse de Serviciul Vamal apare prima dată în Unica.md.
Ieri
13:20
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Pușkin, este blocat din cauza grevei transportatori. Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Diana Fetco, ... Post-ul Protestul transportatorilor. Peste 300 de microbuze, parcate în PMAN din Chișinău apare prima dată în Unica.md.
13:10
Șoferița care a blocat trecerea unui echipaj al IGSU a fost identificată și amendată de către Inspectoratul Național de Patrulare. Este vorba despre o femeie de 36 de ani, locuitoare ... Post-ul Șoferița care a blocat trecerea unui echipaj de pompieri pe o stradă din Capitală, a fost amendată apare prima dată în Unica.md.
13:00
O nouă pictură murală realizată de artistul stradal Banksy, care abordează situaţia persoanelor fără adăpost, a apărut luni pe un zid din oraşul britanic Birmingham. Cea mai recentă creaţie a ... Post-ul Pictură murală cu un Moș Crăciun fără adăpost, într-o sanie trasă de reni. Imagine virală în Marea Britanie apare prima dată în Unica.md.
12:20
Petrece seara de Ajun la vinăria Château Vartely, vinurile sunt excelente iar atmosfera este plină de bucurie și magie specifică “anotimpului alb”. Vino împreună cu familia și prietenii tăi la ... Post-ul ,,Christmas Evening” – bucură-te de o seară de Ajun memorabilă la Château Vartely! apare prima dată în Unica.md.
12:00
Simte farmecul sărbătorilor de iarnă la Shopping MallDova! Pentru că ai fost surprins în fiecare an cu un program excepțional dedicat celei mai îndrăgite perioade a anului, Shopping MallDova te ... Post-ul La Shopping MallDova sărbătorile de iarnă îți aduc: jucării dansatoare, spectacol de păpuși și cadouri dulci pentru fiecare copil apare prima dată în Unica.md.
11:50
În Parcul Valea Morilor a apăut un nou monument. Este vorba despre o lucrare-simbol, care înfățișează două păpădii. Monumentul a fost inaugurat în memoria femeilor care au decedat în rezultatul ... Post-ul Foto. Două ,,păpădii”, în memoria femeilor care au decedat în urma abuzurilor și violenței în familie apare prima dată în Unica.md.
11:20
Un accident violent s-a produs astăzi, în urmă cu puțin timp, pe strada Miron Costin din Chișinău. Din imagini se vede că impactul a fost atât de violent, încât una ... Post-ul Accident grav pe strada Miron Costin. Ambulanța și pompierii au sosit la fața locului apare prima dată în Unica.md.
11:10
Începând cu 10 decembrie 2019, Banca Națională a Moldovei pune în circulație două monede jubiliare și comemorative ca mijloc de plată și în scop numismatic. O monedă din argint, cu ... Post-ul Două monede jubiliare au fost puse în circulație, ca mijloc de plată și în scop numismatic apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.