„Apocalipsa insectelor”. 400.000 de insecte ar putea să dispară în viitorul apropiat. Efectele pentru omenire ar fi devastatoare

UNIMEDIA, 16 noiembrie 2019 12:40

Suntemtotmaiaproapedeoapocalipsăainsectelor,cearputeaaveaefectedevastatoarepentruomenire,avertizeazăspecialiștii, scrie digi24.ro.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 6 ore
20:50
Echipa de juniori de la FC Zagarancea, Ungheni, a avut ocazia să viziteze Parlamentul României, dar și să joace pe Arena Națională, într-o vizită de două zile la București.
Acum 8 ore
20:20
Doi pietoni, un bărbat și o femeie, au fost loviți de o mașină la Bălți. În urma impactului, femeia a murit pe loc, iar tânărul a fost internat în secția de reanimare cu multiple fracturi ale oaselor.
19:20
Anul se apropie de sfârșit, dar drumul național R1: Chișinău - Ungheni - Sculeni încă nu a fost dat în exploatare. De data aceasta, compania constructoare a cerut un nou termen pentru darea în exploatare, chiar dacă acest eveniment întârzie să se producă încă din luna martie 2016 și chiar dacă de la începutul lucrărilor, s-au schimbat șase Guverne.
Acum 12 ore
18:30
Au rămas doar câteva săptămâni până la sfârșitul lui 2019, dar și a acestui deceniu, iar revista Forbes publică, unul după altul, clasamentele tradiționale de sfârșit de an.
17:50
INP s-a gândit în prag de 2020 cum să facă regulă în pedepsirea vitezomanilor pe drumurile noastre. Disciplinarea nu va avea loc doar prin sancţiuni „cinstite”, ci şi prin suspendarea pe loc a permisului de conducere, la cel mai direct mod vorbind!
17:00
Actorul britanic Colin Firth a anunţat că s-a despărţit de soţia sa Livia, dar rămân „uniţi în dragostea lor pentru copii” la trei ani după ce ea a avut o legătură cu un prieten din copilărie, scrie dailymail.co.uk, citat de adevărul.ro.
17:00
Gheretele ce vând țigări, amplasate în preajma instituțiilor de sănătate publică sau de învățământ, au continuat să activeze ilegal, timp de 11 luni, în urma unor „înțelegeri cu pretorii sau altcineva”. Declarația aparține primarului capitalei, Ion Ceban, care a inițiat procesul de evacuare a acestora.
16:20
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a considerat că trebuie să vină cu o explicație, după ce în spațiul online a apărut un videoclip în care niște femei din capitală dau foc unei ciocolate produse de o fabrică din Moldova, pentru a vedea dacă aceasta... arde.
15:20
Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc în astăzi, 14 decembrie, în jurul orei 12:00, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Alexei Sciusev.
14:30
Adjunctului interimar al procurorului Anticorupție, Octavian Iachimovschi, i-au fost sistate atribuțiile administrative în cadrul PA, însă va rămâne să conducă grupul de urmărire penală pe frauda bancară. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur.
14:10
Suzuki Jimny era pentru mine un model cunoscut de mulți ani, dar cumva nu-i dădeam prea mare importanță chiar dacă știam că este în echiparea armatei japoneze, că este un off-roader foarte iscusit și că are o istorie care începe tocmai prin anul 1970.
14:00
În dimineața zilei de ieri, 13 decembrie, un incendiu a izbucnit într-un depozit de păstrarea a cărbunelui din localitatea Camencea, raionul Orhei, informează IGSU, într-un comunicat.
13:50
Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, a declarat că problema transnistreană „poate fi foarte rapid și ușor soluționată”, în cazul în care autoritățile de la Chișinău vor găsit un „consens național”.
13:40
Implicarea într-un accident rutier pe autostradă, la care sigur nu s-a aşteptat, l-a făcut mai târziu multimilionar. Este istoria unui motociclist american care a câştigat un proces de judecată şi a fost despăgubit cu suma totală de 21.503.420,48 de dolari!
Acum 24 ore
13:30
Liderul comuniștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a fost critic în discursul său ținut la ședința plenară a Comitetului Central. Politicianul a lansat acuzații în adresa celor care au guvernat țara din 2009 încoace, dar s-a declarat nemulțumit și de activitatea formațiunii pe care o conduce.
13:10
Liderul copmuniștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a fost critic în discursul său ținut la ședința plenară a Comitetului Central. Politicianul a lansat acuzații în adresa celor care au guvernat Țara din 2009 încocae, dar s-a deckarat nemulțumit și de activitatea formațiunii pe care o conduce.
12:40
Episodul 3 al emisiunii săptămânale, de pe canalul de youtube al președintelui țării, a fost filmat în mașina prezidențială, în timp ce Igor Dodon se deplasa de la reședința de la Condrița spre capitală. „Din lipsă de timp, voi răspunde la cele 8 întrebări din automobil”, a explicat șeful statului.
12:30
Sute de britanici au ieşit în stradă, nemulţumiţi de succesul categoric al premierului Boris Johnson la alegerile parlamentare. Oamenii au mărşăluit prin centrul capitalei britanice şi au scandat lozinci împotriva premierului. Au existat şi îmbrânceli între taberele pro şi contra Boris Johnson, dar violenţele s-au calmat rapid, la sosirea poliţiei, scrie Digi24.ro.
12:20
Doi pietoni au devenit victima unui accident care s-a produs în seara zilei de vineri, 13 decembrie, pe strada Constantin Vîrnav din Chișinău.
11:40
Artişti consacraţi din Republica Moldova şi România au încântat publicul cu romanţe într-un concert extraordinar „Comori ale romanţei”, joi, 12 decembrie, la Filarmonica Naţională din Chişinău. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște.
11:40
Un fermier indian şi-a pictat câinele, un labrador pe nume Bulbul, ca să semene cu un tigru, pentru ca acesta să fie mai convingător în fața maimuțelor care îi provocau pagube serioase pe plantațiile pe care le deține, scrie India Today.
11:00
Premierul Ion Chicu a convocat în ședință miniștrii Finanțelor; Economiei și Infrastructurii; Educației, Culturii și Cercetării; Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.
10:30
Angajații Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Odessa au blocat vineri, 13 decembrie, o țeavă de plastic prin care era transportat peste granița Moldovei cu Ucraina alcool. Capătul de pornire a conductei clandestine pornea din Republica Moldova și ajungea tocmai în garajul unui ucrainean din satul Cuciurgan, regiunea Odesa.
09:20
O statuie a faraonului egiptean Ramses al II-lea, a fost descoperită în apropiere de Memphis, nu departe de marile piramide din Giza, a anunţat ministrul egiptean al Antichităţilor, citat de Le Figaro.
09:10
Mai mulți șoferi au primit amenzi pentru conducerea mijloacelor de transport cu greutăți ce depășesc limita admisă pe drumurile publice, informează Agenția Națională de Transport Auto, într-un comunicat.
08:30
Ion Ceban, foc și pară după ce o reptilă gigantică a apărut ieri chiar lângă pomul de Crăciun amenajat de primărie în Piața Marii Adunări Naționale. După ce mai mulți locuitori ai capitalei s-au plâns pe rețelele de socializare, edilul a promis că vor urma demisii.
08:00
Astăzi, 14 decembrie, avem temperaturi tomnatice pe întreg teritoriul țării, unde, de la nord la sud, maximele vor oscila între +7 și +11 grade Celsius. Nici noaptea valorile termometrelor nu vor coborâ sub zero.
Ieri
21:00
Comisia juridică din Camera Reprezentanţilor a aprobat, vineri, cele două articole de punere sub acuzare a preşedintelui Donald Trump - abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului - încă o etapă în cadrul procedurii de impeachment (punere sub acuzare şi destituire), informează CNN.
20:20
Actorul american Danny Aiello, care a interpretat numeroase roluri secundare în filme de succes din anii '80-'90, precum „Do the Right Thing”, „Leon” şi „Moonstruck", şi care l-a jucat pe tatăl Madonnei în videoclipul piesei „Papa Don't Preach", a murit la vârsta de 86 ani, a anunţat vineri portalul TMZ, citat de EFE.
19:50
Fostul director al Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Valeriu Pasat a declarat că ex-președintele Vladimir Voronin minte în privința faptul că a fost interceptat pe vremea când era președinte al țării, iar Pasat, director SIS. Replica lui Valeriu Pasat a venit în scurt timp, după ce Vladimir Voronin a afirmat acest lucrul în cadrul unei emisiuni TV.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.