De la Dacii la S-Klasse. Unde, cum și cu cât poți arenda mașini în Capitală

Agora.md, 14 noiembrie 2019 07:10

Închirierea unei mașini a început să devină un serviciu util și răspândit în Republica Moldova. Această posibilitate îți oferă șansa să te deplasezi unde ai nevoie și când vrei tu în cazul în care nu dispui de o mașină personală. Costul acestui serviciu diferă în funcție de modelul mașinii alese și perioada de închiriere, care nu poate fi mai mică de o zi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum o oră
22:00
Potrivit premierului, acesta se afla pe scena din Piața Marii Adunări Naționale, alături de democrați, în ziua protestelor din 9 iunie, la invitația ex-premierului Pavel Filip. Potrivit lui Chicu, miniștrii au fost invitați să îndemne mulțimea la calm și nu a venit la un eveniment de partid. „Din păcate, în ce a generat acel eveniment, este regretabil”, explică Chicu în cadrul emisiunii Cutia Neagră, la TV8.
Acum 2 ore
21:20
Prim-ministrul Ion Chicu dă asigurări că nu vor fi modificări pe dimensiunea obiectului de studiu „Istoria Românilor”. Aceasta după ce ministrul educație, Corneliu Popovici a vorbit despre posibile modificări a disciplinei. „Are cu ce se ocupa și Popovici și ceilalți miniștri decât să vină cu asemenea inițiative”, a menționat premierul în cadrul emisiunii Cutia neagră la tv8.
Acum 4 ore
20:00
Este o fire extravagantă și îi place să atragă toate privirile. Iată de ce, pentru a câta oară, Daria Radionova și-a acoperit bolidul de lux pe care îl deține cu milioane de cristale, iar acum, fiecare apariție pe străzile londoneze e o adevărată sărbătoare pentru iubitorii de inedit.
19:10
Partenerii Republicii Moldova, Transnistriei și ai Ucrainei ar fi ajuns la o înțelegere în vederea operării punctelor de interconectare comune și asigurării transportării gazelor naturale în regiune după anul 2020. Până la finele anului 2019 urmează să fie semnate două contracte ce ar asigura tranzitul de gaze pe teritoriul R. Moldova și Ucrainei. Totuși, R. Molodva pregătește și o alternativă în cazul în care va eșua înțelegerea.
Acum 6 ore
18:10
Numărul femeilor care candidează la funcția de primar crește lent, iar procentul celor ajunse în funcție e și mai mic. O arată datele unui raport elaborat de Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, care a analizat rezultatele alegerilor locale. 
17:20
Premierul Ion Chicu vine cu replici dure la adresa fostei prim-ministre Maia Sandu, după ce predecesoarea sa s-a arătat alarmată de faptul că la trei săptămâni până la sfârșitul anului, nu există un nou acord pentru tranzitul gazeleor prin Ucraina. Sandu susține că țara poate rămâne fără căldură din cauza „impotenței guvernului lui Dodon”. În replică Chicu acuză fosta guvernare că s-a ocupat de preluarea schemelor pe timp de vară, îl loc să se preocupe de această problemă.
17:10
Funcționarii publici aleg să muncească în instituțiile de stat pentru a crește profesional și pentru a avea un loc de muncă stabil. Cel puțin asta au declarat mai mulți participanți la un sondaj realizat de Amnesty International Moldova. Scopul studiului este de a vedea care este percepția angajaților din sistemul public cu privire la politicile anticorupție și climatul de lucru în Autoritățile Publice Centrale.
Acum 8 ore
16:30
Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi demisionează din funcția de președinte al Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale. O cere în acest sens, a fost depusă la adresa conducerii Legislativului.
16:30
În jur de 300 de gherete unde se comercializează produse de tutungerie în preajma intituțiilor educaționale urmează să fie evacuate până la sfârșitul aceastei săptămâni. O dispoziție în aceste sens a fost dată de edilul capitalei, Ion Ceban în cadrul ședinței operative a Primăriei, din 9 decembrie.
16:00
Ministrul Educației, Culturii și Cercetării din Guvernul Chicu, Corneliu Popovici, spune că experții internaționali sunt cei care trebuie să se pronunțe despre necesitatea de a schimba denumirea disciplinei școlare „Istoria Românilor”. Totodată, el afirmă, într-un interviu pentru Sputnik Moldova, că unele țări numesc disciplina doar „Istorie” pentru a omite „etnocentrismul”. 
16:00
Teatrul Național Eugene Ionesco în parteneriat cu Centrul Cultural „Vatra” vă invită  vineri, 13 decembrie la Spectacol Aniversar - ANDREI SOCHIRCĂ. „În seara asta plătesc eu”. Iată ce vă așteaptă.
16:00
Viceprețedintele Parlamentului, Mihai Popșoi demisiuonează din funția de președinte al Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale. O cere în acest sens, a fost depusă la adresa conducerii Legislativului.
15:40
În stare de ebrietate narcotică, cu droguri la ea și fără permis de conducere. O tânără din capitală a ajuns pe mâna inspectorilor de patrulare după ce se deplasa prin centrul capitalei conducând neregulamentar. În urma verificărilor de rigoare, polițiștii au stabilit că fata, în vârstă de 23 de ani avea un comportament neadecvat și semne vizibile ale stării de ebrietate narcotică.
15:30
Televizoarele și frigiderele nu vor mai fi considerate indicatori de bunăstare. Declarația a fost făcută de ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unei emisiuni la Radio Sputnik Moldova. Șefa de la Sănătate a precizat că la stabilirea dreptului la ajutorul social se ia în considerare atât veniturile sub formă de mijloace bănești, cât și indicatorii de bunăstare. 
15:30
Albumul Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov, apărut la Editura Cartier în 3 ediții într-un singur an, este câștigătorul pentru Republica Moldova al premiilor Gourmand World Cookbook Awards, categoriile B08 Design și C07 Europa de Est. În competiția pentru anul ce vine sunt înscrise 225 de țări.
15:10
Cea de-a XVII-aediție a Vernisajului Vinului revine cu multe noutăți surprinzătoare, vinuri decalitate și o atmosferă efervescentă. Desfășurat în mijloc de iarnă, legendaruleveniment este dedicat spumantelor și vinurilor alese, divinurilor de calitate,care au fost premiate la cele mai importante concursuri internaționale. Amiciivinului, pasionații și connoisseurii vor avea ocazia să se delecteze cucele peste 300 de vinuri spumante, albe, rosé și roșii, dar și divinuri produse de cei peste50 de vinificatori reuniți sub brandul unic dețară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.
15:00
O dansatoare din India a ajuns în spital după ce a fost împușcată în față din cauza că s-a oprit din dansat la o nuntă ce a avut loc într-un oraș din statul Uttar Pradesh, India, scrie Hotnews.ro.
14:50
Pensia femeilor care stau în concendiul de îngrijire a copilului va fi calculată în funcție de venitul mediu lunar al persoanei asigurate. Declarația a fost făcută de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova. Șefa de la Sănătate a precizat că potrivit calculului care se face în prezent, la determinarea pensiei se ia în calcul salariul minim pe țară de 1000 de lei, acest lucru descurajându-le pe femei.
Acum 12 ore
14:30
Este o adevărată senzație pentru Republica Moldova: un „veni, vidi, vici” bancar!Este LiberCard de la Moldova Agroindbank, un card care îți oferă libertatea la cumpărături și decizii de achiziții.
13:50
Liderul Partidului Platformei DA, Andrei Năstase, spune că R. Moldova ar putea rămâne, în plină iarnă, fără aprovizionarea cu gaze naturale. Politicianul invocă expirarea contractului de tranzit al gazelor naturale și imposibilitatea Rusiei și Ucrainei de a găsi un numitor comun. Liderul PPDA  spune că în cazul în care conducerea țării nu va veni cu soluții, formațiunea sa va ieși în stradă.
13:50
Digital Park esteun spațiu modern și inovativ, destinat industriilor IT și creative din țară. Complexul a fost lansat oficial, fiind, de departe, cel mai mare ecosistem IT din Republica Moldova. Ce idei au fost promovate la conferința IT de la inaugurare și ce oferă parcul, aflați din materialul video de mai jos.
13:40
Ești iubitor de folclor autentic, de documentare de viață sau pur și simplu își dorești o seară de relaxare la Teatru - repertoriul acestei săptămâni de la „Mihai Eminescu” este pentru tine! Iată cu ce spectacole te poți delecta:
13:10
Flostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, vrea să cumpere postul TV din România, Prima TV, scrie paginademedia.ro. Suma oferită - conform sursei - este în jurul valorii de peste patru milioane de euro.
13:00
Rusia nu va putea participa nici la Jocurile Olimpice din 2020, nici la Cupa Mondială de fotbal din 2022. Agenția Internațională Anti-Doping a decis excluderea Rusiei după ce a constat că Moscova a falsificat datele de laborator ale sportivilor, anunță Sky News.
12:30
Guvernul Arabiei Saudite nu va mai solicita ca restaurantele să aibă intrări separate pentru familii și femei, respectiv pentru bărbați singuri, relatează Digi24.
12:20
Ex-edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, a sfătuit presa să i se adreseze cu formula „domnul primar”. S-a întâmplat în timpul conferinței de presă la care Partidul Liberal a cerut anularea rezultatelor alegerilor locale pentru funcția de primar general de Chișinău.
12:00
Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție în legătură cu efectuarea unui control special, efectuat prin dispoziția procurorului general, Alexandr Stoianoglo, în cadrul Procuraturii Anticorupție (PA) și Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), scrie Ziarul de Gardă.
11:30
Postul de televiziune Jurnal TV a fost sancționat cu zece mii de lei de Consiliul Audiovizualului. Membrii instituției consideră că instituția media le-a sfidat activitatea atunci când nu ar fi prezentat copii ale programului audiovizual solicitat. Președintele CA, Dragoș Vicol, a precizat că sfidarea jurnaliștilor trebuie să fie pedepsită maxim și a propus sancționarea postului de televiziune pentru neprezentarea materialelor.
11:20
Social-democraţii din Finlanda, care conduc o coaliţie guvernamentală formată din cinci partide, au ales-o duminică pe Sanna Mirella Marin, actualul ministru al transporturilor, să devină premier. În vârstă de numai 34 de ani, ea va fi cel mai tânăr prim-ministru din istoria ţării, preluând această funcţie după demisia lui Antti Rinne, relatează Agerpres.
11:10
Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție în legătură cu efectuarea unui control special, efectuat prin dispoziția procurorului general, Alexandr Stoianoglo, în cadrul Procuraturii Anticorupție (PA) și Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), scrie Ziarul de Gardă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.