foto | „Cu corpul nu trebuie să te războiești, ci să îl înțelegi”. Defectele și imperfecțiunile sunt cele care determină unicitatea fiecăruia

Zugo.md, 9 noiembrie 2019 12:40

„Corpul nu trebuie neapărat transcens. Mai bine l-ați ajuta să funcționeze corect”, ne îndeamnă Osho, un bine-cunoscut scriitor de psihologie. Tot el afirmă că aceasta este o artă, nu o austeritate. Nu trebuie să te războiești cu corpul, ci să îl înțelegi. Fiecare dintre noi este diferit și unic în felul său. Cineva are părul de … Articolul foto | „Cu corpul nu trebuie să te războiești, ci să îl înțelegi”. Defectele și imperfecțiunile sunt cele care determină unicitatea fiecăruia apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 5 minute
11:20
Ion Chicu va întreprinde, în această săptămână, primele două vizite externe în calitate de prim-ministru al Republicii Moldova. Șeful Executivului a anunțat în această dimineață, după ședința comună cu președintele Igor Dodon și speakerul Zinaida Greceanîi, că va pleacă la Moscova și la Londra.  „Voi întreprinde o vizită la Moscova, care a fost agreată de … Articolul Ion Chicu va întreprinde în această săptămână primele sale două vizite externe. Unde pleacă premierul? apare prima dată în ZUGO.
Acum 15 minute
11:10
În cadrul ședinței operative de astăzi a Primăriei Chișinău, primarul general Ion Ceban și-a înaintat candidaturile pentru funcțiile de viceprimar. Este vorba despre Angela Cutasevici, Victor Chironda, Inga Ionesii și Ilie Ceban. Angela Cutasevici va fi responsabilă de domeniul social și educație, Victor Chironda – de Urbanism și Mobilitate Urbană, Ingăi Ionesii ar urma să-i revină … Articolul foto | Ion Ceban a înaintat candidaturile la funcția de viceprimar al capitalei apare prima dată în ZUGO.
Acum o oră
10:50
În cadrul ședinței operative de astăzi a Primăriei Chișinău, primarul general Ion Ceban și-a înaintat candidaturile pentru funcțiile de viceprimar. Este vorba despre Angela Cutasevici, Victor Chironda, Inga Ionesii și Ilie Ceban. Angela Cutasevici va fi responsabilă de domeniul social și educație, Victor Chironda – de Urbanism și Mobilitate Urbană, Ingăi Ionesii ar urma să-i revină … Articolul Ion Ceban a înaintat candidaturile la funcția de viceprimar al capitalei apare prima dată în ZUGO.
10:50
Haine groase are, căciulițe, fulare; are și oameni care să-l viziteze și să-i spun o vorbă bună. Totuși, nimic nu se compară cu prezența unui prieten. Uite că, de acum, Micul Prinț de la Valea Morilor îl are și pe acesta. Vedeta minionă se poate bucura de un partener cu care să-și împartă ideile și … Articolul foto | Micul Prinț de la Valea Morilor a primit în dar și… o familie: „Doar un prieten poate să-ți încălzească sufletul” apare prima dată în ZUGO.
10:30
Președintele Igor Dodon a avut în această dimineață o ședința comună cu șefa Legislativului, Zinaida Greceanîi și premierul Ion Chicu. În urma întrevederii, șeful statului a anunțat șapte măsuri sociale asupra cărora s-a convenit astăzi.  Inițiativele sociale respective vizează majorări de salarii pentru cei din sectorul bugetar, la pensii, indemnizații, și la alocații. Mai exact, … Articolul video | Dodon, Chicu și Greceanîi anunță 7 inițiative sociale care privesc majorări de salarii, pensii și indemnizații apare prima dată în ZUGO.
Acum 2 ore
10:20
Ion Ceban prevede planuri mari pentru Primăria Chișinău. Primarul general anunță că sediul instituției va fi mutat, iar clădirea actuală ar putea fi renovată și transformată într-un muzeu de științe pentru copii. La ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău de astăzi, el a precizat că angajații vor pleca „într-un spațiu open space, corporativ, cu camere de … Articolul video | Planuri mari pentru Primăria Chișinău. Ceban vrea să schimbe sediul instituției și să transforme clădirea în muzeu apare prima dată în ZUGO.
09:50
După luni de absență în spațiul public, Vlad Plahotniuc revine pe Facebook cu o postare în care comentează cele întâmplate în ultimul timp în Moldova. Chiar dacă spune că nu a participat nici într-un mod la ultimele evenimente poltice, fostul lider PD susține că, astăzi, PD e ultima redută politică prin care este garantată păstrarea Acordului … Articolul Plahotniuc revine… pe Facebook. Ce spune despre căderea Guvernului Sandu și învestirea Executivului condus de Chicu? apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
20:00
„Red Union Fenosa” anunță că vineri, 18 noiembrie, în mai multe localități din țară vor avea loc deconectări programate ale energiei electrice. Sistările sunt cauzate de efectuarea unor lucrări de mentenanță. 1. Chişinău, sectorul Botanica: str. Milano 10, Muncești 621, în intervalul de timp între 08:45 – 13:00; str. Grenoble 1, 5, 17, în intervalul … Articolul Moldova rămâne în întuneric luni. Unde vor avea loc deconectări programate ale energiei electrice? apare prima dată în ZUGO.
19:40
„Apă Canal Chișinău” anunță că săptămâna viitoare mai mulți locuitorii ai capitalei și suburbiilor vor rămâne fără apă la robinete. Sistările au loc din cauza unor lucrări de mentenanță. Luni, 18 noiembrie 2019, dar şi marți, 19 noiembrie 2019, în intervalul de timp 09:00-17:00, ar putea fi sistată livrarea apei la adresele: str. E Coca 15-19 inclusiv … Articolul Mai mulți locuitori ai municipiului rămân fără apă la robinete săptămâna viitoare. Unde vor avea loc sistări programate? apare prima dată în ZUGO.
19:20
Ion Ceban a felicitat studenții cu Ziua lor și a spus că are încredere în tânăra generație de specialiști. Acesta și-a însoțit mesajul cu două fotografii, una mai recentă, iar una – de pe vremea când învăța la universitate. Ceban a menționat că tinerii trebuie să rămână acasă. Acesta a mai precizat că țara are … Articolul foto | Ion Ceban a felicitat studenții și a publicat o fotografie din vremea când învăța la universitate. Cum arăta atunci politicianul? apare prima dată în ZUGO.
19:00
Chișinăul îmbracă straie de sărbătoare și se pregătește de venirea iernii și Crăciunului. Așadar, spre bucuria celor mici și celor mari, nerăbdători să vină iarna, zăpada și Revelionul, în oraș apar decorațiunile tematice. În această seară, ZUGO a surprins primul brăduț împodobit. Pomul se află în fața unui magazin de electrocasnice și este doldora de luminițe. … Articolul foto | Chișinăul îmbracă straie de sărbătoare. În capitală a fost împodobit primul brăduț apare prima dată în ZUGO.
18:40
Studenția e perioada provocărilor, încercărilor și experiențelor. Anume în anii când studiem la universitate devenim mai independenți, ne formă mai multe obiceiuri, cunoaștem oameni noi, dar și adunăm multe amintiri. Printre lucrurile care ni se memorează sunt și frazele pe care le spunem de multe ori sau pe care obișnuiesc să le folosească colegii, prietenii … Articolul 10+ fraze pe care le cunosc toți studenții: „Da’ poate ne ducem toți de la ultima pereche?” apare prima dată în ZUGO.
18:10
Sărbătorile sunt tot mai aproape, iar luminițele de Crăciun se aprind, rând pe rând, în orașele lumii. Inspirați de Târgul deschis ieri, ne-am documenta și am aflat că în mai multe orașe europene au călcat deja moșii cu barbă, în costume roșii. Așadar, am selectat câteva fotografii cu Târgurile care au fost deja deschise. Dacă … Articolul foto | Luminițele de Crăciun se aprind, rând pe rând, pe glob. Primele orașe unde au fost inaugurate deja târgurile apare prima dată în ZUGO.
17:20
Un troleibuz din capitală a devenit loc de întrunire și spațiu de training. Evenimentul a fost organizat de Centrul Municipal de Tineret din Chișinău. Cei 35 de participanți au avut parte de energizante, au participat la un atelier ecologic, au simulat acordarea primului ajutor medical, și au participat la un panel de discuție cu Rodica Guțu, șefa Direcției … Articolul foto | Un troleibuz din capitală, transformat în spațiu de training pentru o zi. Ce activități au fost organizate pentru tineri? apare prima dată în ZUGO.
16:00
Săptămâna viitoare mai multe zodii vor avea parte de muncă productivă la serviciu, dar și unele schimbări în relație sau în familie. Ar putea fi vorba de o funcție nou, sarcini urgente, schimbarea locului de trai sau noutăți pe plan sentimental. Berbec La serviciu apar sarcini de lucru urgente, pe care numai tu le poți … Articolul horoscop | Balanțele au parte de schimbări la serviciu, iar Săgetătorii – în relație. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare? apare prima dată în ZUGO.
15:10
Un reprezentant al Poliției din Los Angeles declară că nu este sigur să ne încărcăm telefoanele la porturi USB publice sau cu ajutorul unor cabluri străine. De altfel, am putea deveni victime ale crimelor cibernetice. Aceste intrări pot fi folosite de hackeri pentru a prelua controlul asupra dispozitivelor și a le infecta cu programe dăunătoare … Articolul Crimele cibernetice trec la un alt nivel. De ce nu este sigur să încărcăm telefoanele cu ajutorul cablurilor USB străine? apare prima dată în ZUGO.
14:50
Gerul trece hotarul, iar săptămâna viitoare ne va bate la uși și la geamuri. Așadar, pregătiți din timp mănușile și fiți gata să îl întâmpinați cu vin fiert și multă căldură în case, dar și în suflete. La nord temperaturile vor oscila între +2 și +15 grade ziua. Noaptea mercurul din termometre va arăta între … Articolul meteo | Pregătiți mănușile și întâmpinați gerul cu vin fiert. Ce temperaturi vom avea săptămâna viitoare? apare prima dată în ZUGO.
14:10
Viața de student este uneori amară, iar alteori dulce. Totuși, fără îndoială aceștia sunt anii în care înveți cum să supraviețuiești atunci când tema nu ți-e învățată sau când petrecerile te-au făcut sa uiți de teză. Deoarece studenții din Republica Moldova sunt unii dintre cei mai creativi, ei ne-au ajutat să întocmim o listă formată … Articolul Înveți să dormi cu ochii deschiși și să folosești un singur caiet pentru trei cursuri. Care sunt ,,perlele” vieții de student? apare prima dată în ZUGO.
14:00
Olga Buzova l-a numit aseară pe primarul de Bălți „Ruslan”. Totul s-a întâmplat în timpul concertului dedicat zilei studenților. Artista din Rusia a lăudat organizarea și a vrut să îi mulțumească edilului, dar i-a încurcat numele. Totuși, aceasta a înțeles că a greșit, a ieșit din încurcătură și a spus că speră că politicianul nu … Articolul video | Momentul în care Buzova îl numește pe Usatîi „Ruslan”: Veți monta mai apoi, da? apare prima dată în ZUGO.
13:40
Festivalul Talentelor Diasporei Moldovenești este primul eveniment care unește toți conaționalii din Marea Britanie. Evenimentul își propune să promoveze imaginea Republicii Moldova și să întărească dragostea față de rădăcinile poporului nostru. În cadrul festivalului vor fi prezentate și promovate organizațiile din diasporă, serviciile și produsele create de către conaționalii stabiliți în Marea Britanie, dar și moldoveni … Articolul video | Ai noștri demonstrează că sunt buni oriunde în lume! Conaționalii sunt invitați la Festivalul Talentelor Diasporei Moldovenești apare prima dată în ZUGO.
13:10
America House te invită la un nou eveniment interactiv bazat pe emisiunea americană Jeopardy. De această dată ai șansa „să devii” vedeta unui joc cunoscut. Se pare că această competiție este una populară în state, iar acum vrea să cucerească și inimile moldovenilor. Așadar, pe 19 noiembrie ești așteptat să joci Jeopardy. Concursul este unul neobișnuit … Articolul Imaginează-ți că ești vedeta unei emisiuni televizate și distrează-te la maxim. America House te invită la un nou eveniment interactiv apare prima dată în ZUGO.
12:40
Un bărbat de 64 de ani a fost lovit de o mașină ieri seara pe bd. Traian din capitală. Acesta ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar. Contactată de ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a precizat că oamenii legii au fost alertați ieri, aproximativ la ora 18:00. … Articolul foto | Se grăbea să traverseze strada, dar a ajuns la spital. Un bătrân, în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină la Botanica apare prima dată în ZUGO.
12:20
Igor Dodon a felicitat astăzi studenții și le-a promis că în curând vor apărea rezultatele politicilor pentru tineret. În același timp, șeful statului a menționat că și feciorul lui este omagiat astăzi și i-a urat la mulți ani. Dodon a scris într-o postare pe pagina sa oficială că se mândrește cu Vlad, pentru că băiatul … Articolul foto | Feciorul cel mare al președintelui împlinește astăzi 17 ani. Dodon: „Sunt mândru că ai învățat de mic să muncești” apare prima dată în ZUGO.
12:00
Olga Buzova le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram condițiile în care a fost cazată la Bălți. Aceasta le-a mulțumit moldovenilor pentru că au fost ospitalieri și pentru că au așteptat-o. Așadar, cântăreața le-a făcut o excursie virtuală prin apartamentul său, echipat cu sauna. Aici, responsabilii au avut grijă să îi creeze o atmosferă romantică, cu … Articolul video | Bomboane moldovenești, lumânări și saună. Olga Buzova a arătat condițiile în care a fost cazată la Bălți apare prima dată în ZUGO.
11:30
O conațională este suspectată în Rusia de spionaj în favoarea Moldovei. Judecătorii au pus mai multe sechestre pe bunurile moldovencei, valoare lor fiind de aproape 1 miliard de ruble. Potrivit agenției ruse de presă Tass, există două decizii referitoare la sechestru. Prima vizează trei conturi bancare ale moldovencei, pe acestea fiind păstrate în total circa … Articolul O moldoveancă, suspectată de spionaj la Moscova. Judecătorii i-au pus sechestru bunuri în valoarea de circa 1 miliard de ruble apare prima dată în ZUGO.
Ieri
19:40
Olga Buzova a aterizat acum o oră la Chișinău și este în drum spre Bălți, unde va cânta de ziua studenților. Aceasta a fost întâlnită la terminalul VIP al Aeroportului de Renato Usatîi. Politicianul a întâmpinat-o personal pe cântăreața din Rusia, așteptând-o cu pâine și sare. El i-a oferit un buchet de trandafiri roșii, iar … Articolul video | Olga Buzova a ajuns în Moldova. Usatîi a așteptat-o cu pâine, sare și un buchet de trandafiri la terminalul VIP apare prima dată în ZUGO.
19:00
La Sibiu a fost inaugurat vineri seara bradul și Târgul de Crăciun. Mii de luminițe au cuprins centrul orașului, iar vizitatorii, de la mic la mare, s-au bucurat de atmosfera de poveste. Pomul de Crăciun instalat în acest an la Sibiu are 24 de metri și înfrumusețează Piața Mare. Tot aici, localnicii și turiștii se pot … Articolul foto, video | Sărbătorile sunt tot mai aproape. Într-un oraș din România a fost deja inaugurat brăduțul și Târgul de Crăciun apare prima dată în ZUGO.
18:30
În SUA astăzi se marchează Ziua Fast-Food-ului. Cu siguranță fiecare dintre noi a mâncat măcar o dată în viață burgeri, nuggets, cartofi pai sau a servit cola. Pentru că suntem curioși, am decis să ne documentăm și să aflăm mai multe despre bucatele care se prepară rapid, sunt aromate, dar nu și sănătoase. Așadar, vă … Articolul Astăzi este Ziua Fast-Food-ului. 10 lucruri mai puțin cunoscute despre burgeri, cola și cartofii pai apare prima dată în ZUGO.
17:40
O femeie a dispărut împreună cu feciorul său joi, după ce a pornit dintr-un sat din raionul Rezina la Chișinău. Rudele acesteia spun că ultima dată femeia a fost văzută la Gara de Nord din capitală. ZUGO a discutat cu mătușa tinerei, care ne-a comunicat că Poliția a fost alertată despre dispariția celor doi. Din … Articolul foto | S-au pornit la Chișinău, dar nimeni nu i-a mai văzut. Rudele caută cu disperare o femeie și copilul acesteia de doar 1 anișor, dispăruți de câteva zile apare prima dată în ZUGO.
16:50
Un șofer din capitală ar fi uitat pistolul de alimentare în rezervor și ar fi dat jos o instalație de la benzinăria la care se afla. Totul s-a întâmplat acum câteva ore în sectorul Botanica. Șoferii care au trecut prin zonă au făcut fotografii și le-au publicat pe internet. Din imagini vedem echipamentul doborât. Martorii … Articolul foto | Și-a alimentat mașina, dar nu a ajuns prea departe. Isprava unui șofer din capitală la o benzinărie apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.