foto, video | Accident cu implicarea a două automobile și a unui troleibuz. Unul dintre șoferi a ajuns la spital

Zugo.md, 9 noiembrie 2019 11:40

O balustradă a fost doborâtă, iar o mașină a intrat într-un pilon. Acestea sunt consecințele impactului dintre un Audi, un BMW și un troleibuz, care a avut loc aseară pe o stradă din capitală.  Accidentul s-a fi întâmplat la intersecția străzilor Mihail Viteazul și Petricani. Fiind contactată de ZUGO, ofițera de presă a Direcție de … Articolul foto, video | Accident cu implicarea a două automobile și a unui troleibuz. Unul dintre șoferi a ajuns la spital apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 12 ore
20:10
„Red Union Fenosa” anunță că vineri, 15 noiembrie, în mai multe localități din țară vor avea loc deconectări programate ale energiei electrice. Sistările sunt cauzate de efectuarea unor lucrări de mentenanță. 1. Chişinău, sectorul Botanica: str. Grenoble 9999, Griviței 12A, Mărțișor 11, 15, Miorița 40, 50, 56, 999, Vânătorilor 32, 33-51, în intervalul de timp … Articolul Vineri se sting luminile în casele moldovenilor. Unde vor avea loc deconectări programate? apare prima dată în ZUGO.
19:40
Gheorghe Crețu, primul moldovean care va participa la concursul Internațional Mister Supranational, și-a lansat sportul de prezentare. Acesta le-a arătat tuturor că știe să mânuiască la fel de bine atât armele, cât și aparatele din sala de sport. În spot, moldoveanul relatează despre experiența sa militară, demonstrează cum face exerciții și le povestește celor care … Articolul video | A arătat că știe să mânuiască armele, dar și aparatele din sala de forță. Gheorghe Crețu și-a lansat spotul de prezentare pentru Mister Supranational apare prima dată în ZUGO.
19:10
Parlamentul a votat astăzi noul Guvern. Unii dintre miniștri sunt deja cunoscuți și au deținut anterior funcții în Guvern, pe alții lumea îi cunoaște mai puțin. ZUGO a decis să afle ce își doresc oamenii de la noul cabinet de miniștri. Și dacă unii știau că s-a schimbat Executivul, alții au aflat de la noi … Articolul vox, video | O viață mai bună și mai multă seriozitate. Ce așteptări au cetățenii de la noii miniștri? apare prima dată în ZUGO.
18:50
Tradiția americană Black Friday a prins rădăcini și în Republica Moldova, iar în ultimii ani practica reducerilor masive, oferite de magazine, a devenit extrem de populară. În spatele ofertelor ademenitoare, însă, pot sta de multe ori tentative de înșelare sau inducere în eroare a cumpărătorilor. Pentru siguranța acestora în perioada respectivă, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea … Articolul Atenție la ofertele ademenitoare de Black Friday! Sfaturile specialiștilor pentru a evita capcana reducerilor apare prima dată în ZUGO.
17:30
Președintele Igor Dodon i-a felicitat pe membrii noului Guvern pentru votul de încredere pe care l-au obținut în Parlament și le-a urat succes în activitate. Șeful statului a subliniat că noii miniștri preiau guvernarea în condiții de criză, „după 5 luni de improvizații si ineficiență totală a fostului Executiv”. „Aveți cea mai mare susținere. Sunteți … Articolul video | Dodon are așteptări mari de la noul Guvern: „Veți rămâne în funcții atât timp cât veți înregistra progrese” apare prima dată în ZUGO.
17:30
Poliţiştii de frontieră din Româniai au depistat în zona de responsabilitate un cetățean din Republica Moldova care a încercat să intre ilegal în România, trecând în înot râul Prut. Totul s-a întâmplat în noaptea de 13 septembrie. Conform informațiilor, în jurul orei 05:45, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, responsabilii … Articolul Voia să ajungă la Brașov. Un moldovean, reținut după ce a trecut Prutul în înot apare prima dată în ZUGO.
17:20
Fiecare eveniment politic de amploare stârnește și diverse reacții din partea societății. Încă o dată ne convingem de acest lucru astăzi, după învestirea noului Guvern al țării noastre, condus de Ion Chicu. Internauții au făcut haz pe marginea subiectului, dar și s-au arătat indignați de alegerea noului Executiv. Iată doar câteva reacții și critici aduse … Articolul Reacțiile internauților după învestirea Guvernului Chicu: Cineva a calculat câți „vadalei” sunt în noul Executiv? apare prima dată în ZUGO.
16:50
Prima ședință a Guvernului condus de Ion Chicu va avea loc chiar mâine, iar la întrevedere va fi prezent și șeful statului. Anunțul a fost făcut în cadrul declarațiilor de presă ținute de noul premier după depunerea jurământului. În cadrul declarațiilor, Chicu i-a mulțumit lui Dodon și deputaților pentru că a fost înainta și votat … Articolul video | La prima ședință a Guvernului învestit va fi prezent și Igor Dodon. Când se va desfășura întrunirea? apare prima dată în ZUGO.
16:40
Moldovenii migranți care desfășoară sau au desfășurat o activitate de muncă și/sau domiciliază pe teritoriul Greciei ar putea fi asigurați cu un cadru de garanţii de securitate socială. Semnarea unui acord bilateral în acest sens se negociază la Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).  Potrivit MSMPS, în baza acestui acord, persoanele îndreptățite vor beneficia de … Articolul Moldovenii din Grecia ar putea beneficia de garanţii de securitate socială! Un acord în acest sens este negociat de autorități apare prima dată în ZUGO.
16:30
În perioada 8-10 noiembrie, s-a desfășurat ultima Conferinţă Naţională a Consiliilor Raionale/Municipale ale Tinerilor din Moldova din acest an. Realizată în cadrul Zilelor Naționale ale Tineretului, evenimentul a fost găzduit, în premieră, de orașul Soroca. Conferinţa a reprezentat o platformă interactivă de dialog, la care au participat: tinerii delegaţi din Consiliile Tinerilor; Adrian Balutel – secretar … Articolul foto | Au făcut schimb de practici, energie și idei de viitor. Cum a fost la ultima Conferință Națională a Consiliilor de Tineret din acest an? apare prima dată în ZUGO.
16:10
Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost extrădat din Republica Moldova în Ucraina, acesta fiind predat astăzi autorităților statului vecin în punctul de trecere a frontierei „Tudora – Starokozache”. Individul era anunțat în căutare internațională pentru tortură, violență și alte infracțiuni săvârșite în țara sa, însă îi reușise să fugă de justiție timp … Articolul video | Fugar timp de 4 ani! Un tânăr din Ucraina, acuzat de multiple infracțiuni, a fost extrădat astăzi de autoritățile moldovene apare prima dată în ZUGO.
15:50
O clipă de oboseală l-ar fi putut costa viața pe un șofer. Automobilul la volanul căruia se afla acesta a derapat de pe șosea după ce conductorul ar fi adormit. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan. Aceasta ne-a comunicat că accidentul s-a produs … Articolul foto | O clipă de oboseală ar fi putut să îl coste viața. Un automobil a derapat de pe șosea după ce șoferul ar fi adormit la volan apare prima dată în ZUGO.
Acum 24 ore
15:30
Traficanții de droguri din Italia au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au ascuns în pădure cocaină în valoare de circa 200.000 de euro. Substanța narcotică a fost descoperită de mistreță și împrăștiată prin toată pădurea. Cazul a ieșit la iveală după ce polițiștii au obținut înregistrările unor discuții. În cadrul convorbirii, unul … Articolul Voiau să devină dealeri? Mistreții au împrăștiat printr-o pădure cocaină de circa 200.000 de euro apare prima dată în ZUGO.
15:00
Deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco, susține că desemnarea lui Ion Chicu la funcția de prim-ministru nu a fost legală. Declarația a fost făcută după ședința Legislativului. Potrivit politicianului, prim-ministrul trebuia să își prezinte în scris demisia președintelui țării în cel mult trei zile calendaristice de la data votării moțiunii de cenzură. „O astfel de cerere nu … Articolul video | Desemnarea lui Ion Chicu ar putea fi contestată la Curtea Constituțională? Anunțul făcut de Sergiu Litvinenco apare prima dată în ZUGO.
14:40
Guvernul condus de Ion Chicu a fost învestit imediat după ce a primit votul Parlamentului. Noii miniștri au depus jurământul acum câteva minute. Aceștia au jurat să își dăruiască toată puterea și propășirea dezvoltării țării. În același timp, în cadrul declarațiilor  dinaintea ceremoniei, Ion Chicu a promis cetățenilor dezvoltarea mai multor proiecte dar și consolidarea … Articolul ultima oră | Guvernul condus de Ion Chicu a fost învestit. Noii miniștri au depus jurământul apare prima dată în ZUGO.
14:30
„Darea de mită nu te scapă de consecinţele încălcării săvârşite, ba mai mult, atrage răspunderea penală”. Este mesajul lansat astăzi de Inspectoratul Național de Patrulare pentru șoferii moldoveni care continuă să întreprindă tentative de mituire a angajaților Poliției. Potrivit datelor INP, timp de o lună au fost înregistrate 28 de cazuri de tentative de mituire … Articolul INP: „Darea de mită nu te scapă de consecinţe”. 28 de cazuri de corupere a polițiștilor de către șoferi, raportate timp de o lună apare prima dată în ZUGO.
14:00
O moldoveancă în vârstă de 35 de ani este căutată cu disperare de familia sa. Aceasta este de negăsit deja de mai bine de un an, după ce a plecat la muncă în Italia în urmă cu doi ani. Fiind alarmați de dispariția ei, rudele încearcă acum să-i dea de urme. Tânăra se numește Lidia Grimaliuc … Articolul A plecat în Italia, iar acum este de negăsit. O tânără moldoveancă, căutată cu disperare de părinții săi apare prima dată în ZUGO.
14:00
După ce ieri Ion Ceban și-a depus mandatul de deputat, prezentându-și și demisia din funcția de vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova, astăzi, Legislativul a luat act de acest lucru.  Ion Ceban a renunțat la fotoliul său de deputat, funcția fiind în incompatibilitate cu cea de primar general al municipiului Chișinău. Astfel, Parlamentul a declarat astăzi … Articolul Ion Ceban își ia adio de la funcția de deputat în favoarea celei de primar. Parlamentul a luat astăzi act de demisia lui apare prima dată în ZUGO.
14:00
După ce Parlamentul a votat noul Guvern, Ion Chicu a făcut primele declarații de presă. Acesta a vorbit atât despre programul Executivului, cât și despre faptul că își prefera ca în Guvern să fie mai multe doamne. Chicu a mai spus că nu vrea să rateze ședința Comisiei de la Veneția din această iarnă, explicând … Articolul video | Primele declarații ale noului prim-ministru: „Aș prefera ca majoritatea membrilor Guvernului să fie doamne” apare prima dată în ZUGO.
13:50
„Upskirtingul” sau fotografierea pe sub fustele femeilor fără acordul lor va considerat crimă în Germania. Cei care nu se vor supune riscă până la doi ani de închisoare. Anunțul a fost făcut făcut ieri de Guvernul de la Berlin. Același proiect de lege prevede că nu se va permite fotografierea decolteului fără acordul persoanei, dar … Articolul Un tip de fotografie va fi interzis în Germania. Despre ce este vorba și ce riscă cei care nu se vor supune? apare prima dată în ZUGO.
13:40
Un cetățean al Kazahstanului s-a ales cu cercetare penală, după ce polițiștii de frontieră din punctul de trecere Tudora au depistat asupra lui două asigurări auto internaționale cu semne de falsificare, pretinse a fi eliberate de către o companie germană. Cazul a fost înregistrat ieri, 13 noiembrie, după ce la linia de control s-a apropiat … Articolul Un cetățean străin a fost prins la intrarea în țară cu două asigurări auto false apare prima dată în ZUGO.
13:30
Lista Cabinetului de Miniștri propusă de Ion Chicu, candidatul înaintat la funcția de prim-ministru, a fost aprobată. Decizia a fost luată acum la ședința Parlamentului. Întrunit astăzi, 14 noiembrie, în ședință plenară, Legislativul a inclus pe ordinea de zi subiectul privind învestirea Guvernului în frunte cu Ion Chicu. Astfel, 62 de deputați au votat pro … Articolul ultima oră | Republica Moldova are un nou Guvern! Lista Cabinetului de Miniștri propusă de Chicu a fost aprobată apare prima dată în ZUGO.
13:20
Caz tragic în Rusia, acolo unde un elev a decedat, iar alții trei au fost răniți într-un atac armat comis joi într-o şcoală profesională din est. Informația a fost precizată într-un comunicat al anchetatorilor. Potrivit oamenilor legii, suspect în acest caz este un elev în vârstă de 19 ani. Acesta ar fi deschis focul de armă spre … Articolul Caz teribil la o şcoală din Rusia: Un elev a fost ucis, iar alţii trei au fost răniţi într-un atac armat apare prima dată în ZUGO.
13:20
Doi moldoveni s-au angajat în calitate de curieri la o companie transportatoare de colete din Germania folosind acte de identitate românești falsificate. În perioada în care erau angajați, bărbații ar fi sustras bunuri materiale, telefoane mobile, aparataj electric, haine și încălțăminte de brand în sumă totală de aproximativ 25.000 de euro. Aceștia se angajaseră la muncă în … Articolul foto, video | S-au pornit la muncă, dar ar fi furat bunuri în valoarea de 25.000 de euro. Doi moldoveni, suspectați de mai multe furturi comise în Germania apare prima dată în ZUGO.
13:20
Blocul ACUM a anunțat că a părăsit sala de ședințe a Parlamentului. Asta după discursul ținut de membrul formațiunii, Igor Grosu. Deputatul a vorbit despre coalițiile care s-au format, l-a învinuit pe prim-ministrul desemnat, Ion Chicu, de o gaură bugetară pe care a lăsat-o după ce a plecat de la Ministerul Finanțelor și a făcut … Articolul ultima oră | Blocul ACUM a părăsit sala de ședințe a Parlamentului apare prima dată în ZUGO.
13:10
Ședința de constituire a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) va avea loc vineri, 15 noiembrie, la ora 10:00, a anunțat astăzi Primăria.  Precizăm că din componența CMC fac parte 51 de aleși locali. Conform rezultatelor scrutinului local general din 20 octombrie, în Consiliu au acces 22 de aleși ai PSRM, 19 – de la Blocul ACUM, … Articolul Mâine va avea loc ședința de constituire a Consiliului Municipal Chișinău apare prima dată în ZUGO.
13:00
Maia Sandu a făcut declarații de presă după ședința de astăzi a Executivului în exercițiu. Politiciana a spus că va continua să lucreze din opoziție și că lupta pentru o viață mai bună va continua. La fel, prim-ministra în exercițiu a făcut referire și căderea guvernării PD, menționând că va reuși să dea jos și … Articolul video | Declarațiile Maiei Sandu după ședința Guvernului în exercițiu: „Lupta pentru o viață mai bună continuă” apare prima dată în ZUGO.
12:40
„Igor Dodon vrea să deschidă în fața serviciilor secrete ruse poarta aeriană de la Chișinău, din coasta NATO”. Este declarația susținută de mai mulți jurnaliști români, care cred că Kremlinul trage sforile la Chișinău prin intermediul președintelui Igor Dodon și a socialiștilor. Potrivit portalul românesc money.ro, pentru ruși prelucrarea aeroportului de la concesionarul occidental al Aeroportului, Nahtaniel Philip Rothschild, … Articolul Presa română, despre „interesul lui Dodon de a ceda Aeroportul Rusiei”: Demiterea Guvernului deschide larg ușile porților aeriene apare prima dată în ZUGO.
12:40
Trei polițiști au fost reținuți de ofițerii CNA şi procurorii anticorupție pentru corupere pasivă. Este vorba despre doi agenți de patrulare şi un ofițer al Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Orhei. Potrivit CNA, oamenii legii ar fi pretins şi primit în două tranșe suma de 5.000 de lei pentru … Articolul Mita putea să-i determine să treacă cu vederea încălcarea comisă de un șofer. Trei polițiști din Orhei, reținuți de CNA apare prima dată în ZUGO.
12:40
Andrei Spînu, secretarul general al Guvernului în exercițiu, a depus cererea de demisie din funcție. La fel, și doi secretari ai Ministerului Sănătății au anunțat că pleacă din funcție. Așadar, Executivul condus de Maia Sandu a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, începând cu 14 noiembrie, demisia lui Spînu. Secretarii Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției … Articolul Parlamentul votează noul Guvern, iar secretarul general al Executivului în exercițiu și-a dat demisia apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.