Maia Sandu, după înaintarea moțiunii de cenzură: Nu ne ținem de fotolii

Sputnik, 8 noiembrie 2019 16:20

Premierul Maia Sandu a declarat după înaintarea moțiunii de cenzură că membrii Guvernului pe care îl conduce sunt pregătiți pentru orice scenariu. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
08:20
Euro și dolarul s-au scumpit cu încă 5 bani de miercuri până joi, iar leul românesc și hrivna ucraineană – cu un ban. Leul moldovenesc se depreciază de la începutul săptămânii în raport cu principalele valute de referință, cu excepția rublei.
Acum o oră
07:40
Serviciul Fiscal de Stat raportează câți bani a încasat Bugetul din contractele de locațiune și cum au fost amendați moldovenii ce au încercat să ocolească Legea.
Acum 2 ore
07:10
La cea mai cunoscută şcoală de dans din Constanţa, România, s-au petrecut timp de mai mulţi ani lucruri abominabile - fondatorul, profesorul și coregraful școlii viola elevele, le bătea crunt, le abuza fizic şi psihic.
06:40
Veneția, oraș aflat în nordul Italiei, este lovit de una din cele mai puternice maree din ultima jumătate de veac. Urmăriți imagini de la fața locului.
Acum 12 ore
22:30
Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au fost condamnaţi de Judecătoria Chişinău la ani grei de închisoare pentru că ar fi obligat să se prostitueze cel puţin şapte tinere, inclusiv două minore.
22:30
La Samarkand s-a desfășurat ședința clubului de discuții Valdai. Platforma de negocieri a Rusiei cu statele din fostul spațiu sovietic și Europa este considerată una din cele mai puternice și promițătoare.
21:30
Politologul consideră că pentru crearea unui guvern de tehnocrați este importantă respectarea câtorva condiții.
21:20
Nou focar de pesta porcină africană la Hâncești, în satul Sărata Galbenă – 30 de porci au fost sacrificați astăzi. La intrarea și ieșirea din sat au fost instalate filtre sanitar-veterinare. A fost convocată comisia raională pentru situații excepționale.
20:40
Parlamentarii socialiști cunosc de pe acum că vor sprijini candidatura lui Ion Chicu la funcția de prim-ministru. Deputații PDM abia urmează să decidă cum vor proceda. Ce au declarat deputați din PSRM și PDM pentru Sputnik.
20:20
Situațiile stresante fac parte din viața de zi cu zi și nu pot fi întotdeauna evitate. De aceea este important să cunoașteți cum să le faceți față și să treceți cât mai ușor peste momentele mai puțin plăcute cu care vă confruntați.
20:10
Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova. Iată ce asigurări le-a dat ea acestora.
19:50
Rerezentanții Partidului „Șor” au discutat cu președintele Igor Dodon, care a chemat la consultări toate fracțiunile, după demiterea de ieri a Guvernului condus de Maia Sandu.
19:50
Premierul desemnat Ion Chicu este felicitat de expertul economic Alexandru Muravschi. Analistul apreciază că guvernul condus de Chicu va fi învestit în scurt timp și se va menține până în 2023.
19:30
Sputnik Moldova vă propune o galerie foto cu momente din timpul consultărilor președintelui Igor Dodon cu fracțiunile parlamentare privind desemnarea unui nou premier.
Acum 24 ore
19:20
În Parlamentul de la Chișinău au fost create mai multe comisii parlamentare de anchetă. Unele și-au prezentat deja raportul, altele încă mai lucrează pentru a avea un raport complet.
19:00
Pe 13 noiembrie, președintele țării, Igor Dodon, a avut consultări publice cu toate fracțiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru, dar și formarea unui nou Guvern.
18:40
Un bărbat din Taraclia a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție pentru că a încercat să mituiască agenții de patrulare. El a încercat să scape basma curată, după ce a încălcat regulamentul circulației rutiere.
18:30
Președintele Igor Dodon l-a desemnat pe consilierul prezidențial, Ion Chicu, candidat la funcția de prim-ministru.
18:30
Președintele țării, Igor Dodon, a desemnat în această seară candidatul la funcția de prim-ministru. Cine este premierul desemnat, Ion Chicu.
18:10
Președintele Igor Dodon susține un briefing de presă, în cadrul căruia, cel mai probabil va desemna candidatul la funcția de prim-ministru.
18:00
Ion Ceban a renunţat astăzi la mandatul de deputat şi la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului, având în vedere că a fost ales primar al Chişinăului la alegerile locale generale şi şi-a început deja activitatea în calitate de edil.
17:50
Oamenii de afaceri străini - interesați să investească în industria cinematografică din Moldova. Subiectul este discutat în cadrul Moldova Business Week 2019.
17:30
Au fost afectate toate casele de la parter, magazinele și biserica San Marco. În jur de 80-90% din suprafaţa Veneţiei este acoperită de apă.
17:10
Peste 1000 de antreprenori, investitori, importatori și finanțatori din Republica Moldova participă astăzi la cel mai important eveniment de business din țara noastră - „Moldova Business Week”, ediția a VI-a.
16:40
Un incendiu de vegetaţie a izbucnit noaptea trecută în localitatea Blândeşti din raionul Ungheni. Focul a mistuit 100 de hectare de teren agricol şi a fost pe cale să cuprindă o pădure din apropiere.
16:10
Partidul Socialiștilor au emis o declarație în care descriu motivele pentru care vor susține formarea unui guvern tehnocrat.
16:10
După ce a devenit clar că în Moldova se aduce pește cu paraziți, importatorii au fost sfătuiți cum să obțină produse calitative. Autoritatea responsabilă de siguranța alimentelor i-a avertizat pe furnizorii moldoveni că ei răspund de calitate în fața Legii.
15:40
NATO se află în moarte cerebrală nu doar din cauza abandonării kurzilor și comportamentul Turciei, dar și din cauza tentativelor unor membri importanți de a instrumentaliza alianța în scopuri personale.
14:20
Preşedintele Igor Dodon a fost întrebat de jurnalişti dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat de preşedinte al ţării. Şeful statului a declarat că mai este mult timp până la alegerile prezidenţiale şi nu a luat încă nicio decizie în acest sens.
13:50
Conform cotațiilor oficiale, dolarul s-a scumpit cu aproape 3 bani de marți până miercuri, iar prețul euro a crescut cu un ban. De la începutul săptămânii, leul moldovenesc se depreciază lent în raport cu principalele valute de referință, cu excepția rublei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.