PDM domină raionul Glodeni. Candidații democrați au reușit să iasă învingători din primul tur în opt localităț

UNIMEDIA, 21 octombrie 2019 16:50

Candidații Partidului Democrat au ieșit învingători din primul tur în cursa electorală pentru șefia a opt localități din raionul Glodeni.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 10 minute
09:20
Armata chineză a participat sâmbătă la curăţarea străzilor din Hong Kong, prezenţă militară simbolică şi nesolicitată de guvernul local, relatează AFP, citat deAgerpres.
Acum 30 minute
09:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi, 17 noiembrie, cer variabil și maxime de +16°C.
Acum 24 ore
19:50
Partidul Democrat nu se mai asociază cu Vlad Plahotniuc, iar ceea ce este PD-ul astăzi, e cu totul diferit. Cel puțin la această concluzie a ajuns fostul ministru al Afacerilor Interne, actualul secretar al Partidului Democrat, Alexandru Jizdan, într-un interviu pentru Europa Liberă.
19:20
AplecatdinRusiacătreKazahstan.Acoloacvilaadecissă-șifacădecap.Nui-apăsatdefrontiereșiafăcutunocolprinIran.Astai-aaduslaruinăpecercetătoriirușicareourmăreaucuajutorulunuisistemdegeolocalizareprinSMS, scrie digi24.ro.
19:10
Când Serviciul de Informații și Securitate a fost reformat, activitatea s-a a început de la zero, iar procesul de conducere a unei asemenea instituții a fost învățat din mers. Cel puțin asta spune fostul ministru Apărării, Valeriu Pasat, într-un interviu pe portalul tribuna.md.
17:20
În ciuda faptului că în Parlament s-au „certat”, PSRM și Blocul acum au făcut coaliție la Anenii Noi. Cel puțin asta spune președintele fracțiunii PD, Durmitru Diacov.
16:50
Un tânăr de 29 de ani din Ceadîr Lunga ar fi fost omorât de doi bărbați în urma unui conflict între aceștia. Grozăvia a avut loc ieri, iar victima a fost găsită în această dimineață, între viață și moarte, pe marginea unei străzi.
16:30
Parisul a devenit sâmbătă scena unor proteste marcate pe alocuri de violenţe, la împlinirea unui an de la începutul mişcării de contestare a "vestelor galbene", relatează AFP.
15:50
Deputat socialist, Bogdan Țirdea, acuză portalul de analize, mold-street.com de manipulare, după ce publicația a postat un articol, cu privire la un discurs al parlamentarului, în care critică reușitele Guvernului Sandu.
14:50
Partidul Acțiune și Solidaritate s-a întrunit într-o ședință cu participarea conducerii PAS și primarii aleși în localitățile țării.
14:40
Președintele Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce a fost la ședința Consiliului Republican al PSRM. Acesta spune că a fost invitat de socialiști, unde a vorbit despre reușitele alegerilor locale și faptul că avem un nou Guvern.
14:00
Agenția Servicii Publice nu perfectează acte de stare civilă moldovenești în baza actelor eliberate în regiuni autoproclamate. Motivul este că aceste regiuni nu sunt recunoscute de statele de jurisdicție teritorială a acestora.
13:40
Pe 8 noiembrie 2019, activele oficiale de rezervă au ajuns la un nou nivel-record de 3,056 miliarde dolari, în creștere cu circa 40 milioane de dolari, în comparație cu finele lunii octombrie 2019, când acestea constituiau circa 3.014 miliarde de dolari, scrie mold-street.com.
13:10
GuvernulinterimaralBolivieivaexpulzadiplomaţiivenezueleniaflaţilapostînLaPazpentrucăau„încălcatregulilediplomaţieiamestecându-se”înproblemeleinternealeacesteiţăriandine,aanunţatvinerişefadiplomaţieiboliviene,KarenLongaric,citatădeAFP,conformAgerpres.
12:40
Suntemtotmaiaproapedeoapocalipsăainsectelor,cearputeaaveaefectedevastatoarepentruomenire,avertizeazăspecialiștii, scrie digi24.ro.
12:00
O mamă și copilul său, căutați de poliție, după ce au dispărut fără urmă. Totul s-a întâmplat pe data de 14 noiembrie, când au ieșit din casă și nu s-au mai întors.
11:40
În aceste clipe la Casa Sindicatelor din capitală are loc Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor. Potrivit surselor UNIMEDIA la acest eveniment se discută mai multe chestiuni politice, printre care și votul din Parlament pentru Guvernul Chicu.
11:10
Într-unmomentîncarecehiisepregătescsăaniverseze30deanidelaRevoluţiadeCatifea,careapuscapătcomunismuluişiadeclanşatoexplozieaturismuluişiaveniturilorgeneratedeaceastăactivitate,nutoţilocuitoriicapitaleiPragasebucurădeaceastăschimbare,transmiteReuters.
10:30
Într-unmomentîncarecehiisepregătescsăaniverseze30deanidelaRevoluţiadeCatifea,careapuscapătcomunismuluişiadeclanşatoexplozieaturismuluişiaveniturilorgeneratedeaceastăactivitate,nutoţilocuitoriicapitaleiPragasebucurădeaceastăschimbare,transmiteReuters.
10:00
OinstanțădinSingaporeaprezentatfotografiicuocușcăpentrupisiciîncareafostținutunbăiețeldecincianidecătrepărinți,înaintedea-lucidecuapăfierbinte.
09:30
Vremea posomorâtă de toamnă nu ne lasă să vedem soarele. Cer noros, ceață și temperaturi de până la 10 grade noapte – asta ne așteaptă în următoarele zile.
Ieri
09:20
ProcurorifederalidinstatulamericanNewYorkinvestigheazădacăavocatulRudyGiulianiaobţinutprofituripersonaledepeurmaunuiproiectdegaznaturaldinUcrainaalunorasociaţicareaucontribuitlaeforturilepreşedinteluiDonaldTrumpdeanchetarearivalilorpolitici,relateazăWSJ.
09:10
StatelemembreUEşiParlamentulEuropeannuaureuşitsăajungălaunacordprivindbugetulUniuniiEuropenepe2020,dupăoredenegociericares-auîntinspânătârziuînnoapteadevinerispresâmbătă,relateazăDPA.
15 noiembrie 2019
21:10
Doi soţi din Suceava, România, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru că au privat-o de libertate pe bona copilului lor, originară din Republica Moldova. Victima a fost ridicată cu forţa de pe stradă, bătută şi dusă la o casă de amanet, transmite adevărul.ro.
20:50
Deși Andrei Năstase s-a arătat indignat de decizia PAS-ului din cadrul Blocului ACUM de a activa separat de Platforma DA în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), ex-prim-ministra Maia Sandu susține că nu vede o problemă, iar cele două fracțiuni municipale vor munci la braț, ca o echipă.
20:20
Ambasadorii acreditați în Republica Moldova au fost invitați astăzi la Guvern, pentru un dialog cu prim-ministrul Ion Chicu la început de mandat. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Chicu a dat asigurări că Executivul va fi plenar angajat în realizarea reformelor în conformitate cu Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.
19:40
Magistrații Curții Tverskaya din Moscova, Federația Rusă, au emis din nou mandat de arestare pe numele ex-liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, într-un dosar penal, intentat pentru contrabandă cu droguri de către un grup criminal organizat, scrie Tass.ru.
19:20
Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a decedat, iar prietenul acestuia, în vârstă de 18 ani, se zbate între viață și moarte, după ce s-au intoxicat. Cei doi au fost găsiți inconștienți de către bunica unuia dintre ei. Tragedia a avut loc ieri, 14 noiembrie, în raionul Criuleni.
19:00
Veneția a fost inundată vineri pentru a doua oară în ultimele zile, apa atingând din nou niveluri record după ce în urmă cu trei zile orașul a experimentat cele mai grave inundații din ultimii 50 de ani, potrivit Associated Press, citat de digi24.ro.
18:50
De la validarea mandatului de primar al capitalei, Ion Ceban a avut mai multe întâlniri cu ambasadorii acreditați la Chișinău. Astăzi, edilul s-a văzut cu Excelența Sa, Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.