Majoritatea primarilor din Leova care au câștigat alegerile din primul tur sunt candidați PSRM

UNIMEDIA, 21 octombrie 2019 15:00

15 localități din raionul Leova și-au ales primarii din primul tur al alegerilor, dintre care 6 mandate au fost câștigate de candidați PSRM, patru Primării vor fi conduse de membri ai Blocului „ACUM” DA și PAS, iar trei - de primari din partea Partidului Democrat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
11:00
Premierul polonez Mateusz Morawiecki a cerut marţi Uniunii Europene să suprime paradisurile fiscale, care privează Uniunea de multe miliarde de euro în fiecare an, transmite AFP.
11:00
Ofițeri SIS, PCCOCS și INI efectuează în acest moment percheziții de amploare la mai multe companii specializate în importul și exportul fructelor.
11:00
Audi la fel are câteva premiere la Salonul Auto de la Los Angeles. Una dintre ele este noul Audi e-tron Sportback, modelul prezentat preliminar încă la Salonul Auto de la Geneva din martie, dar iată că acum debutează ca model de serie şi este real mai frumos decât modelul original datorită formei coupe a caroseriei.
Acum o oră
10:40
Înainte ca membrii Consiliului Superior al Procurorilor să anunțe numele candidatului selectat pentru șefia Procuraturii Generală, ex-prim-ministra Maia Sandu a venit cu un mesaj, în care menționează că „persoana numită va arăta clar motivul real al demiterii Guvernului”.
10:30
Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 20-21 noiembrie 2019 va fi suspendat traficul rutier la intersecția str. 31 August 1989 cu str. Vlaicu Pîrcălab.
Acum 2 ore
10:20
Scuarul „George Coșbuc" a fost inaugurat după reabilitare, informează Primăria Chișinău. Costul lucrărilor pentru reconstrucția scuarului a fost de circa 1 milion de lei.
10:20
Curtea de Apel Chișinău va examina astăzi, 20 noiembrie, recursul membrilor fostului Guvern Filip împotriva actului procesual prin care a fost pornită urmărirea penală în cauza penală de uzurpare a puterii de stat, anunță Procuratura Generală într-un comunicat.
10:10
Un bărbat de 34 de ani din Fălești, este suspectat de deținerea unui abator ilegal, unde sacrifica vite, carnea cărora era transportată ulterior spre comercializare persoanelor fizice şi juridice cu mijlocul de transport personal, contrar normelor și cerințelor de transportare a produselor din carne.
10:10
Primarul general al capitalei, Ion Ceban, convoacă ședința extraordinară a Consiliului municipal Chișinău.
10:10
Un lot de mărfuri de larg consum, estimate preventiv la suma de 500 de mii de lei, fără acte de proveniență și introduse în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control, reținut de către Serviciul Vamal.
10:00
Deputații din partea Blocului ACUM, Dinu Plîngău și Liviu Vovc, organizează o conferință de presă cu privire la crearea unei comisii de anchetă, cu privire la evenimentele din 7 aprilie.
09:50
Grupul rusesc de servicii de internet Mail.ru şi banca de stat Sberbank au finalizat acordul privind constituirea unei platforme comune de taxiuri şi de livrări de mâncare online şi intenţionează să investească în afacere 64,6 miliarde de ruble (un miliard de dolari).
09:40
Echipajul unui feribot olandez a descoperit marţi 25 de migranţi într-un container frigorific la bordul unei nave care se îndrepta spre Marea Britanie, nevoită apoi să se întoarcă, au anunţat poliţia şi serviciile de salvare din Olanda, relatează AFP.
09:40
Un tânăr de 17 din localitatea Varnița, Anenii Noi, ani a fost înjunghiat mortal de un consătean. Cazul a avut loc în seara zilei de 18 noiembrie, anul curent, în jurul orei 21:00.
09:30
Peste ocean a demarat o nouă ediţie a Salonului Auto de la Los Angeles pe care l-am vizitat şi noi în premieră anul trecut, primele două zile fiind dedicate jurnaliştilor, după care, în perioada 22 noiembrie – 1 decembrie, maşinile noi vor putea fi văzute de publicul larg. Una dintre premiere vine de la Toyota şi este una de talie globală!
Acum 4 ore
09:20
Fritz von Weizsäcker, fiul regretatului președinte german Richard von Weizsäcker, a fost înjunghiat mortal în timp ce susținea o prelegere la Berlin. O altă persoană a fost rănită grav în atac, informează Deutsche Welle.
09:20
Are loc ședința Consiliului Superior al Procurorilor. Astăzi vor fi examinate cele patru dosare ale candidaților pentru funcția de procuror general.
09:00
Accident pe strada Alba Iulia intersecție cu strada Sucevița. Un tractor și un automobil s-au ciocnit violent. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16:55.
08:40
Directorul interimar al Spitalului Clinic de Boli Contagioase „Toma Ciorbă”, Alexandru Voloc, numit recent în funcția de fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco, a fost demis prin anularea Ordinului de către noua conducere a Ministerului Sănătății. Cauza anulării ar fi încălcarea normelor legale de numire în funcție.
08:20
Un automobil a fost făcut zob, într-un accident grav, la Strășeni. Imaginile video au fost realizate de un martor ocular și postate pe o rețea socială.
07:40
Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Federației Ruse a acceptat o nouă pretenție a gigantului rus Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de 329,55 milioane de dolari de la Moldovagaz pentru gazele natural livrate în 2016, scrie Mold-street.
07:30
Puterea de cumpărare a leului moldovenesc scade astăzi, față de mai multe valute străine. Astfel un euro va costa, potrivit cursului oficial al BNM, 19,38 lei.
Acum 6 ore
07:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță pentru astăzi ploislabepeîntregteritoriuțăriișimaximedepânăla13grade.
Acum 24 ore
22:10
Oleg Melniciuc, singurul judecător din Republica Moldova, ajuns pe banca acuzațiilor pentru îmbogățire ilicită, a revenit în sistem, deși are statut de învinuit în două dosare penale, inclusiv pentru trafic de influență. Magistratul activează de mai bine de o săptămână la Judecătoria Chișinău, instanță care are pe rol unul dintre dosarele intentate pe numele lui Melniciuc, scrie anticoruptie.md.
21:40
Celpuţin106protestatariaufostucişiîncursuldemonstraţiilordinIran,anunţăorganizaţiapentrudrepturileomuluiAmnestyInternational,informeazăagenţiaAssociatedPress,citatădeMediafax.
21:20
În cadrul unei emisiuni de la Moldova 1, fostul premier, Pavel Filip, a vorbit despre ultima postare a lui Vlad Plahotniuc, care a fost făcută publică pe o rețea de socializare.
20:50
Fostul prim-ministru Pavel Filip spune că nu înțelege frustrarea celor din Blocul ACUM, întrucât CSP va examina candidaturile alese de comisia instituită de Guvernul Sandu.
20:30
ÎnaltulComisariatalONUpentruDrepturileOmuluiacriticatvehement,marţi,deciziapreşedinteluiamericandeagraţiatreimilitariacuzaţidecrimederăzboi,calificând-odrept''unsemnalîngrijorător'',informeazăAFP,citatădeAgerpres.
19:50
NATOîşiextinde''ariadeacţiune''înspaţiulcosmic,caredevinealcincileadomeniuoperaţional,dupăsol,apă,aerşimairecentciberspaţiu,auindicatmarţisursecitatededpa,potrivitAgerpres.
19:30
Veaceslav Soltan este un alt candidat la funcția de procuror general. Acesta este unul din cei patru, care au trecut proba interviu și urmează mâine ca dosarul său să fie examinat de CSP.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.