video | Ion Ceban, după închiderea secțiilor de vot: Voi respecta decizia chișinăuienilor

Zugo.md, 21 octombrie 2019 03:30

Candidatul PSRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău face totalurile din ziua scrutinului de azi. În acest sens, Ion Ceban a susținut o conferință de presă de la sediul formațiunii socialiștilor. Ceban le-a mulțumit cetățenilor care au mers la vot și a spus că, indiferent pentru cine și-au dat votul, au dat dovadă … Articolul video | Ion Ceban, după închiderea secțiilor de vot: Voi respecta decizia chișinăuienilor apare prima dată în ZUGO.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 8 ore
20:00
Parlamentul german a aprobat legea prin care vaccinarea copiilor împotriva rujeolei este obligatorie din martie 2020. Așadar, părinții vor fi obligați să demonstreze că au vaccinat copiii înainte de-a înscrie la grădiniță sau la școală. Dacă maturii nu vor prezenta această dovadă, ei vor primi amenzi de până la 2500 de euro. Cei care au … Articolul O țară introduce vaccinarea obligatorie a copiilor. Ce se va întâmpla dacă părinții nu se vor supune legii? apare prima dată în ZUGO.
19:40
Judecătorii din Rusia au dispus arestul lui Vlad Plahotniuc. Decizia a fost luată pe marginea unui dosar de contrabandă cu droguri. Ex-deputatului i se incriminează 27 de episoade de contrabandă în proporții deosebit de mari cu substanțe narcotice, dar și crearea unui grup criminal organizat. Oamenii legii din Rusia îl mai suspectează că ca fi … Articolul Judecătorii din Rusia au dispus arestul lui Vlad Plahotniuc apare prima dată în ZUGO.
19:40
Văzând condițiile „de viață” oribile, Orgtanizația de Caritate Australiană „Beddown” a decis să îi ajute pe acești oameni în nevoie. Managerii au venit cu o idee uimitoare, și anume de a face adăposturi în locuri vacante noaptea – ca parcările! Organizația a solicitat unuia dintre cei mai mari operatori de parcări, Secure Parking, iar aceștia … Articolul foto | Parcare transformată în loc de dormit pentru oamenii străzii. Nevoiașii dispun de paturi moi și așternuturi curate apare prima dată în ZUGO.
19:20
Pentru o viață sănătoasă, omul are nevoie de râs și multă voie bună. Se știe deja că adrenalina și extazul dizolvă prezența stresului, a nervilor și a tristeții. Ca de fiecare dată, ZUGO ți-a pregătit în zi de vineri o listă cu evenimente pentru acest weekend.  Sâmbătă, 16 noiembrie 11:00 – Dog Show – În … Articolul foto | Weekend plin de culoare, distracție și muzică bună! ZUGO îți „șoptește” unde îți poți petrece timpul frumos alături de prieteni și familie apare prima dată în ZUGO.
18:50
Fostul deputat și ex-ministrul Sănătății, Vladimir Hotineanu, a decedat astăzi. Acesta avea 69 de ani și pe lângă funcțiile publice pe care le-a avut, și-a construit o carieră în spațiul academic și cel medical. Anunțul despre decesul lui Hotineanu a fost făcut de actualul ministru al Culturii, Corneliu Popovici. Oficialul a scris despre moarte academicianului … Articolul Fostul deputat și ex-ministrul Sănătății, Vladimir Hotineanu, s-a stins din viață apare prima dată în ZUGO.
18:30
Un tânăr a fost decedat, iar altul a fost găsit inconștient într-o casă dintr-o localitate din raionul Criuleni. Oamenii legii au fost alertați ieri seara, în jurul orei 18:00. Irina Burdujan, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni, a declarat pentru ZUGO că sesizarea a parvenit de la bunica unuia dintre tineri. Aceasta le-a … Articolul Un tânăr a decedat, iar altul – găsit inconștient într-o casă din Criuleni. Ce spune Poliția? apare prima dată în ZUGO.
18:30
O nouă unitate de salvatori şi pompieri a fost inaugurată astăzi, 15 noiembrie, în localitatea Sănătăuca din raionul Floreşti. Aceasta este prima stație din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă edificată din sursele bugetului de stat de la proclamarea independenței. La ceremonia de inaugurare au fost prezentă conducerea Ministerului Afacerilor Interne, cea a IGSU … Articolul foto | Prima unitate de salvatori edificată din contul bugetului de stat a fost inaugurată astăzi în raionul Floreşti apare prima dată în ZUGO.
18:20
Istoria „Black Friday” a început mult mai devreme decât și-ar putea imagina unii dintre noi. Următoarea zi de după Sărbătoarea Recunoștinței era considerată începutul „neoficial” al sezonului de Crăciun. Totuși, ziua resepctivă nu a primit deodata denumirea pe care o are astăzi.  Această zi a fost „botezată” drept Vinerea Neagră pe 24 septembrie 1869. Doi … Articolul foto | Povestea apariției „Black Friday”. În ce an s-au înregistrat cele mai mari vânzări din istorie? apare prima dată în ZUGO.
Acum 12 ore
17:50
Ambasadorii acreditați în Republica Moldova au fost invitați astăzi la Guvern la un dialog cu prim-ministrul Ion Chicu, aflat la început de mandat. Șeful Executivului a asigurat că Guvernul va fi plenar angajat în realizarea reformelor în conformitate cu Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. „Guvernul se angajează să acționeze în conformitate cu Planul de … Articolul Chicu către ambasadorii de la Chișinău: „Implementarea Acordului de Asociere este esențială pentru Republica Moldova” apare prima dată în ZUGO.
17:40
O adolescentă de 13 ani din capitală s-a intoxicat cu pastile antidepresive. Incidentul a avut loc miercuri, iar minora a fost transportată la Institutul Mamei și Copilului. Informația despre internarea pacientei a fost confirmată pentru ZUGO de către ofițerul de presă a instituției medicale, Maxim Cazacu. Acesta ne-a comunicat că fata a primit îngrijirile medicale … Articolul O fată de 13 ani s-ar fi intoxicat cu pastile antidepresive chiar în timpul orelor. Care este starea minorei? apare prima dată în ZUGO.
17:30
În următoarele zile, meteorologii anunță scăderea treptată a temperaturilor. Tocmai de aceea, devine tot mai greu să ne protejăm de răceli și de gerul care pișcă de obraji.  ZUGO vă sugerează câteva idei și sfaturi pentru a rămâne în formă și a fi încărcați cu energie pozitivă atunci când sărbătorile de iarnă ne vor bate … Articolul Vremea se răcește, iar virusurile se răspândesc tot mai rapid. Cum ne protejăm de răcelile nedorite? apare prima dată în ZUGO.
17:20
Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) lansează un nou serviciu electronic pentru a ajuta cetățenii să-şi determine vârsta necesară de pensionare precum şi data ieşirii la pensie, în special în cazul femeilor, pentru care vărsta de pensionare creşte anual cu 6 luni. „Calculatorul vârstei de pensionare” poate fi accesat de toţi doritorii pe pagina-web a … Articolul Cetățenii pot verifica online data ieşirii la pensie datorită unui nou serviciu electronic lansat de CNAS apare prima dată în ZUGO.
17:10
Igor Dodon a semnat astăzi un Decret cu privire la numirea lui Vasilii Șova în funcția de consilier al președintelui în domeniul politicii și reintegrării. Șova a fost viceprim-ministru pentru Reintegrare în perioada 8 iunie – 14 noiembrie 2019, în cadrul Guvernului Sandu și fost ministru al Reintegrării (2002-2009), în guvernele Tarlev și Greceanîi. A … Articolul Dodon are un consilier nou în domeniul politicii și reintegrării, care a activat în Guvernul Sandu apare prima dată în ZUGO.
16:50
Procuratura Anticorupție cere mărirea numărului de procurori din cadrul Procuraturii Generale de la 720 la 750 și personalului auxiliar de la 700 la 750. În acest sens, șeful PA, Viorel Morari, a expediat o scrisoare președintelui Parlamentului, prin care solicită revizuirea hotărârii privind aprobarea numărului de personal al instituției. Într-un comunicat al PA se menționează … Articolul Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, cere mărirea numărului de procurori apare prima dată în ZUGO.
16:50
Un bărbat care încearcă să-și facă un selfie în Veneția era cât pe ce să se înece. Totul s-a întâmplat din cauza volumului mare de apă, cauzat de inundații. Bărbatul nu a observat un canal și a ajuns în apă până peste cap. Totuși, el a reușit să iasă dintre valurile care au cuprins canalul. … Articolul video | A vrut să își facă un selfie, dar a fost la un pas de înec. Un bărbat era cât pe ce să fie înghițit de apele Veneției apare prima dată în ZUGO.
16:30
Noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, a fost prezentat, astăzi, angajaților MADRM. În cadrul evenimentului, la care au participat premierul Ion Chicu și fostul ministru, Georgeta Mincu, noua conducere a accentuat faptul că agricultura este coloana vertebrală a economiei, iar fiindca Moldova este o țară agrară, acest sector trebuie să evolueze.  … Articolul Ion Perju vrea evoluție în sectorul agrar: „Agricultura este coloana vertebrală a economiei” apare prima dată în ZUGO.
16:30
Chiar în ultima sa zi de muncă, ex-ministra Sănătății a Guvernului Sandu – Ala Nemerenco – a numit la funcția de director al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” un fost secretar de stat. Despre aceasta a vorbit ex-ministra Guvernului Filip, Ruxanda Glavan. Aceasta a publicat și ordinul de învestire, arătându-și nemulțumirea față de acest … Articolul Un fost secretar de stat, numit director de spital în ultima zi de muncă a Alei Nemerenco. Cum explică ex-ministra? apare prima dată în ZUGO.
16:10
Comisia Electorală Centrală a inițiat astăzi, 15 noiembrie, procedura de validare a unui mandat de deputat în Parlament pentru fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.  Decizia autorității electorale vine după ce joi, 14 noiembrie, Parlamentul a luat act de demisia deputatului Ion Ceban, care a renunțat la mandatul său din Legislativ în favoarea funcției de … Articolul Cine va ocupa fotoliul lui Ion Ceban în Parlament după demisia acestuia? apare prima dată în ZUGO.
16:00
Sunt peste 10.000 de ani de când oamenii au creat o relație de prietenie cu animăluțele. Legătura specială cu ele ne redă și astăzi o mulțime de emoții. Sinceritatea acestei relații a fost surprinsă și de artistul Steve McCurry, într-o serie de fotografii splendide: „Nu putem trăi fără aceste ființe, nu putem fi singuri pe Pământ!”, transmite … Articolul foto | Citesc, se alintă și chiar întâlnesc bătrânețea împreună. Imagini care surprind relația deosebită dintre om și animăluțe apare prima dată în ZUGO.
15:50
„Doar cu implicarea fiecărui angajat vom obține performanță în fiecare domeniu în parte”. Este declarația noului ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, făcută astăzi în cadrul primei ședințe cu echipa instituției. Ministrul a fost prezentat angajaților de către premierul Ion Chicu.  Șeful Executivului a menționat că Ministerul Economiei și Infrastructurii poate fi numit un … Articolul Ministrul Economiei: „Trebuie să ne asumăm angajamentele necesare pentru a face viața cetățenilor mai bună” apare prima dată în ZUGO.
15:30
Locuitorii statului african Swaziland sunt nemulțumiți de liderul lor după ce acesta a cumpărat peste 100 de mașini scumpe pentru familia sa. Așadar, suveranul a fost învinuit că își bate joc de oamenii care câștigă în jur de 100 de lire sterline pe lună. Flota de automobile, formată din 120 de BMW-uri și 19 Rolls-Royce-uri, … Articolul Revoltă într-un stat african. Regele a cumpărat 120 de BMW-uri și 19 Rolls-Royce-uri pentru familia sa apare prima dată în ZUGO.
15:10
După ce azi, în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Municipal Chișinău, Blocul ACUM a anunțat că se divizează în două fracțiuni separate, Alexandru Slusari a venit cu o reacție în acest sens. Președintele fracțiunii PPDA în Parlament spune că îi pare rău de decizia luată. „Regret foarte mult dezbinarea blocului ACUM în Consiliul Municipal. Se … Articolul Alexandru Slusari despre dezbinarea Blocului ACUM în CMC: „Se repetă situația din Parlament” apare prima dată în ZUGO.
15:10
Noul ministru al Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, a fost prezentat, astăzi, 15 noiembrie, angajaților instituției de către premierul Ion Chicu. Prim-ministrul i-a urat succese, accentuând că domeniile de activitate ale ministerului reprezintă o prioritate pentru Guvernul Republicii Moldova. La rândul său, Corneliu Popovici a mulțumit pentru încrederea acordată, subliniind că toate eforturile echipei … Articolul Ministrul Corneliu Popovici promite politici eficiente în domeniile educației, culturii și cercetării apare prima dată în ZUGO.
15:00
Se pare că frigul ajunge la hotarele țării, iar temperaturile scad ușor. În acest weekend mercurul din termometre va coborî puțin, așa că vă recomandăm să vă îmbrăcați bine și să vă îmbrățișați mai des. La nord vor fi cel puțin +8 grade Celsius noaptea. Ziua temperaturile nu vor depăși indicele de +16 grade, iar … Articolul meteo | Ne îmbrăcăm mai bine și ne îmbrățișăm mai des. Cum va fi vremea în weekend? apare prima dată în ZUGO.
14:50
Pavel Voicu a devenit noul ministru al Afacerilor Interne, dupa ce timp ce cinci luni a ocupat funcția de ministru al Apararii în cadrul Guvernului Sandu. Acesta a făcut deja cunoștință cu efectivul instituției pe pe care urmează să o conducă.  În discursul adresat noii sale echipe, Pavel Voicu a mulțumit pentru onoarea acordată și … Articolul De la Ministerul Apărării la MAI. Pavel Voicu este pregătit să livreze rezultate bune și în domeniul afacerilor interne apare prima dată în ZUGO.
14:40
INP, în colaborare cu o asociație care reprezintă automobiliștii, dar și Ministerul Sănătății, au organizat o acțiune care să îi facă pe șoferi să conștientizeze pericolul accidentelor. Evenimentul a fost dedicat zilei comemorării victimelor acestor evenimente rutiere tragice, marcat în fiecare an în a treia duminică din noiembrie. Cristina Ababii, ofițera de presă a INP, … Articolul video | S-au înarmat cu semne rutiere și au îndemnat șoferii să micșoreze viteza. Elevii din Peresecina au participat la un flashmob neobișnuit apare prima dată în ZUGO.
14:10
Un automobil a fost cuprins de flăcări la Botanica. Incendiul s-a produs astăzi, iar martorii au filmat incidentul și au transmis imaginile presei. Din video vedem cum un vehicul arde ca o torță. Coloana densă de fum s-a ridicat în aer și poate fi observată din depărtare. ZUGO a încercat să contacteze serviciul de presă … Articolul ultima oră, video | Incendiu în capitală: Un automobil a luat foc la Botanica apare prima dată în ZUGO.
14:10
Corpul de comandă al Armatei Naţionale l-a cunoscut astăzi pe noul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, care a mai ocupat această funcție în perioada 2001-2004, în Guvernul Tarlev.  În cadrul ceremoniei, care a avut loc la sediul instituţiei de apărare, șeful statului Igor Dodon, Comandant Suprem al Forţelor Armate, l-a felicitat pe Victor Gaiciuc cu ocazia … Articolul Victor Gaiciuc revine la Ministerul Apărării după 15 ani. Ce își propune să realizeze împreună efectivul Armatei Naţionale apare prima dată în ZUGO.
13:40
Noul ministru al Justiției, Fadei Nagacevshi, a făcut astăzi cunoștință cu echipa sa de la Minister. Acesta a fost prezentat colectivului de către premierul Ion Chicu și președintele Igor Dodon, care a ținut să precizeze că sarcina lui Nagacevshi este una foarte ambițioasă și deloc simplă. Ministrul a mulțumit pentru felicitările primite cu prilejul numirii sale … Articolul Ministrul Fadei Nagacevshi își dorește să obțină „rezultate frumoase” în reforma justiției apare prima dată în ZUGO.
13:40
Un bărbat a decis să îi facă un cadou mai puțin obișnuit soției sale. Acesta a plătit 9500 de dolari pentru o rochie care „nu există”. De fapt, ținuta este una virtuală și a fost creată pe o fotografie a femeii. Haina virtuală a fost făcută de o companie olandeză. Imaginea cu rochia poate fi … Articolul video | A plătit 9500 de dolari pentru o rochie care „nu există”. Ce reprezintă și cum arată ținuta digitală? apare prima dată în ZUGO.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.