Buletine de vot de care nu s-a mai văzut în Moldova: 8 foi – Iată cum arată

Sputnik, 18 octombrie 2019 19:10

Alegătorii din autonomia găgăuză vom primi în cadrul alegerilor locale din 20 octombrie 2019 un buletin de vot cât o broșură, are tocmai opt foi, în care vor fi trecuți tocmai 61 de candidați care aspiră la fotoliu de consilierilor în Consiliul municipal Comrat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 4 ore
20:50
Cazuri învăluite de mister într-un bloc din Capitală. Trei incendii s-au produs în aceeași zi, la ore diferite, într-o clădire din Capitală.
20:10
Deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc a declarat pentru Sputnik Moldova că noul premier Ion Chicu a dat asigurări că o serie de proiecte sociale, inițiate de fostul Guvern Filip în 2018, vor fi continuate.
19:50
Tot mai des medicii se confruntă cu problema pneumoniei rezistente la antibiotice. Care este soluția?
19:30
Andrei Năstase a vorbit, în cadrul ședinței de astăzi de la Primărie, despre separarea Blocului ”ACUM” în Consiliul Municipal Chișinău.
19:20
Expertul Ghevorgh Mirzayan analizează contextul în care a fost ales noul guvern la Chișinău și urmările la care s-ar putea aștepta președintele Igor Dodon în perioada următoare.
19:00
Un sondaj privind necesitățile și problemele cu care se confruntă tinerii din Capitală a fost efectuat de către Centrul Municipal de Tineret din Chișinău. Iată care sunt rezultatele sondajului.
Acum 6 ore
18:50
Premierul Ion Chicu le-a spus ambasadorilor acreditați la Chișinău că relațiile cu UE și implementarea Acordului de Asociere rămân o prioritate majoră pentru Guvern.
18:20
Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a întâlnit astăzi cu Excelența Sa, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.
17:50
A decedat medicul Vladimir Hotineanu, academician, fost ministru adjunct al Sănătății și fost deputat. Este „o pierdere imensă pentru întreaga comunitate medicală din Republica Moldova”, se arată într-un mesaj al Spitalului „Repromed”.
17:40
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a fost întrebat de jurnaliști cine vor fi ceilalți viceprimari ai Chișinăului, pe lângă activistul Victor Chironda.
17:10
Denis Ulanov a declarat că nu a decis deocamdată în ce funcție va rămâne, în cea de deputat sau în cea de consilier municipal.
Acum 8 ore
16:50
Cel de-al XI-a summit al statelor BRICS s-a desfășurat în Brazilia, în perioada 13-14 noiembrie 2019. În cadrul unei conferințe de presă, liderul rus a punctat un șir de repere de pe agenda mondială.
16:20
La prima ședință a noului CMC, consilierii s-au luat la ceartă pentru că nu au putut împărți fotoliile în comisiile primăriei.
16:00
Tot mai mulți tineri caută un loc de muncă peste hotare. Indiferent de jobul la care își doresc să aplice, primul lucru pe care trebuie să-l facă este să expedieze pe adresa electronică CV-ul lor.
15:40
Pavel Voicu a schimbat fotoliul de ministru al Apărării în Guvernul Sandu pe cel de ministru de Interne în Cabinetul condus de Chicu.
15:00
Un bărbat a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, după câteva zile de la crimă. Ce spun oamenii legii.
Acum 12 ore
14:40
Consilierii PAS și PPDA întârzie să intre în sala CMC pentru a decide constituirea majorității consiliului.
14:30
Noul ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a fost viceministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor în Guvernele Gaburici și Streleț.
14:00
Miercuri, 20 noiembrie, la ora 12:00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc o conferință de presă cu genericul: „Prezentarea proiectului de construcție a autostrăzii Ungheni-Chișinău-Odessa”.
13:40
În noul Consiliu municipal Chișinău se regăsesc foști și actuali deputați, miniștri și foști primari ai Capitalei. Nu toți s-au prezentat însă la ședința de constituire a CMC.
13:10
Miniștrii adunați în prima lor ședință de Guvern au primit primele indicații. Vezi care sunt prioritățile noului Executiv.
12:30
A vrut să fie președinte de țară, apoi președinte al Parlamentului și, în cele din urmă, primar al Capitalei, dar, după ce a pierdut cursa pentru primăria Chișinău și nu mai este nici ministru de Interne, Andrei Năstase a devenit consilier în CMC.
12:00
Ședința noului Guvern programată pentru această dimineață a avut loc, doar că fără presă. Vezi motivul.
11:50
Astăzi are loc prima ședință a Consiliului municipal Chișinău în noua componență. În cadrul acesteia sunt constituite fracțiunile, iar Ion Ceban a primit legitimația de primar al Capitalei.
11:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a reținut patru persoane suspectate de trafic de droguri, inclusiv un polițist de frontieră. Oamenii legii au descoperit patru kilograme de marijuana la domiciliul bănuiților.
10:40
Unul dintre pretendenții la șefia Capitalei ar putea deveni viceprimar. Cel puțin asta a scris el pe Facebook.
10:30
Patru cetățeni ai Afganistanului, printre care doi minori, intenționau să ajungă în una din țările Uniunii Europene, trecând în mod ilegal hotarul Republicii Moldova cu România.
Acum 24 ore
09:50
Este vorba despre gigantul financiar Bank of China, al patrulea grup din lume, deținut de statul chinez, care a deschis o sucursală la București via Ungaria, iar operațiunile vor începe în data de 18 decembrie 2020.
09:10
Sectorul construcțiilor înregistrează cel mai dinamic ritm de creștere a volumului de credite contractate de la bănci. Totuși, cei mai importanți beneficiari ai creditelor bancare sunt, la fel ca în anii trecuți, comerțul, industria alimentară și agricultura.
08:40
Astăzi va avea loc ședința de constituire a Consiliului municipal Chișinău, în care cei mai numeroși sunt consilierii socialiști, urmați de cei din Blocul ACUM.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.