Dodon, despre tranzitul de gaze prin Ucraina și prețul acestuia în 2020 - detalii

Sputnik, 18 octombrie 2019 19:00

Scenariu de alternativă în cazul sistării tranzitului de gaze rusești prin Ucraina și ce se va întâmpla cu tariful la gaz pentru consumatorii finali în 2019 și în 2020, discutat de președintele Dodon cu șeful de la Moldovagaz.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
18:30
Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avut o intervenție la Forumul pentru Pace de la Paris, marți, 12 noiembrie.
Acum o oră
17:50
După căderea Guvernului condus de Maia Sandu, multă lume se așteptă și la alte remanieri în anumite structuri ale statului, fiind vorba de oameni care au avut susținerea alianței PSRM-ACUM.
Acum 2 ore
17:30
Atractivitatea investițională a economiei rusești sporește, îndeosebi pe piața valorilor mobiliare, a declarat Vladimir Putin la deschiderea forumului de afaceri BRICS.
17:10
Anul acesta este unul deosebit de important pentru Compania farmaceutică Berlin-Chemie/Menarini în Republica Moldova – 20 de ani de activitate a Reprezentanței oficiale Berlin-Chemie/Menarini în R. Moldova.
Acum 4 ore
16:40
Cabinetul de Miniștri în frunte cu Ion Chicu a fost învestit astăzi de Parlament, cu votul a 62 de deputați. Noul Guvern a fost investit practic la o zi de la demiterea Guvernului Sandu. Iată cum explică "graba" deputaților analistul politic Igor Volnițchi.
16:20
După ce instanța de judecată a confirmat rezultatele alegerilor din Chișinău, primarul ales, Ion Ceban, a renunța la fotoliul de deputat. Iată cine ar putea să îi ia locul.
16:00
După ce Guvernul condus de Ion Chicu a primit vot de încredere în Parlament, fiind votat și programul de activitate, Cabinetul de Miniștri se va întruni în prima ședință. Iată când este programată.
15:50
Noul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, este general de brigadă în rezervă şi a făcut parte din aparatul preşedintelui Igor Dodon, fiind consilier în domeniul apărării şi securităţii naţionale.
15:40
La șefia Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării, premierul desemnat Ion Chicu l-a propus pe Corneliu Popovici, consilier în domeniul educației, culturii și cercetării al președintelui Igor Dodon.
15:10
Ion Perju a ocupat funcția de consilier al președintelui Igor Dodon pe domeniul agroindustrial și al administrației publice.
15:00
Parlamentul a acorda astăzi vot de încredere unui nou Guvern în frunte cu Ion Chicu, desemnat funcţia de premier de preşedintele Igor Dodon.
Acum 6 ore
14:40
Cabinetul de Miniștri în frunte cu Ion Chicu a fost învestit astăzi de Parlament, cu votul a 62 de deputați.
14:30
Noul ministru al Finanţelor din Guvernul Chicu, Serghei Puşcuţa, are 47 de ani şi a fost numit şef al Serviciului Fiscal de Stat în anul 2016.
14:20
Aureliu Ciocoi are o vastă experienţă diplomatică, ocupând anterior mai multe funcţii în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
14:10
Cabinetul de Miniștri condus de Ion Chicu a fost învestit de Parlament cu votul a 62 de deputați. Miniștrii Guvernului depun jurământul la președinție.
14:10
După învestirea Guvernului Chicu de către Parlamentul Republicii Moldova, noul premier a făcut primele declarații în fața presei.
14:00
Parlamentul a învestit astăzi un nou Cabinet de Miniștri în frunte cu Ion Chicu. Cine este noul premier și ce funcții a ocupat în trecut.
13:50
Olga Bordeianu, directorul general de până acum al Instituţiei Publice Compania „Teleradio Moldova” (TRM), rămâne în funcție, fiind aleasă pentru încă un mandat de 7 ani, în urma unui concurs în care a avut doi contracandidați.
13:40
Deputații fracțiunilor parlamentare care formează Blocul ACUM au părăsit sala de ședințe a Parlamentului.
13:30
Guvernul în frunte cu Ion Chicu a fost învestit de Parlament. Cine a votat componența noului Executiv.
13:10
În timp ce Parlamentul Republicii Moldova decide asupra învestirii unui nou Guvern, Executivul condus de Maia Sandu, demis pe 12 noiembrie, se află în ședință. Pe ordinea de zi au fost incluse două subiecte.
13:10
Reprezentanții fracțiunii Partidul Democrat vor susține Guvernul în frunte cu Ion Chicu. Pavel Filip a declarat că fracțiunea va vota noua componență a Executivului.
13:10
Premierul în demisie Maia Sandu a susţinut un briefing, după şedinţa care a avut loc dimineaţă la Guvern. Ea a făcut un apel către funcţionarii din instituţiile subordonate executivului.
Acum 8 ore
12:30
De Ziua Mondială a Diabetului, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă date alarmante - numărul bolnavilor de diabet zaharat crește de la un an la altul. Maladia nu-i cruță pe nimeni.
12:00
Iată prima poză cu membrii Cabinetului de Miniștri propuși de Ion Chicu: Parlamentul urmează să învestească un nou Cabine de Miniștri, după ce Guvernul Sandu a picat.
12:00
Premierul desemnat Ion Chicu a venit în Parlament pentru a prezenta lista membrilor cabinetului de miniștri.
12:00
Parlamentul ar putea acorda astăzi vot de încredere unui nou Guvern în frunte cu Ion Chicu, candidat desemnat de preşedintele Igor Dodon la funcţia de premier.
11:50
Procuratura oferă noi detalii în cazul licitației și achizițiilor autobuzelor Isuzu, efectuate pentru Parcul Urban de Autobuze din Chișinău.
11:10
Va fi sau nu învestit un nou Cabine de Miniștri - urmăriți live ședința Parlamentului Republicii Moldova din 14 noiembrie.
10:50
Parlamentul ar putea acorda astăzi vot de încredere unui nou Guvern în frunte cu Ion Chicu, candidat desemnat de preşedintele Igor Dodon la funcţia de premier.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.