Moldovenii s-au specializat în contrabandă cu tutun pentru narghilea. Vameșii ruși au găsit 2.000 de cutii cu tutun, în trenurile Moscova – Chișinău.

Echipa, 15 octombrie 2019 18:10

Moldovenii s-au specializat în contrabandă cu tutun pentru narghilea. Numai într-o săptămână, vameșii de la postul Breansk au găsit peste 2.000 de cutii cu tutun, în trenurile Moscova - Chișinău.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 6 ore
18:20
„Frizerul din Călărași”, Sergiu Buruiană, și unul dintre prietenii săi, Nicolae Mocrea, care în vara anului trecut au tuns forțat doi tineri la o benzinărie din orașul Călărași, vor plăti despăgubiri morale de zeci de mii de lei. O decizie în acest sens a fost luată de magistrații de la Curtea de Apel, care au admis apelul uneia dintre victime în partea laturii civile.
18:10
Odată cu startul sezonului de încălzire, moldovenii au început să facă focul în sobe și să conecteze centralele termice pe gaz, fără să se gândească la funcționarea acestora.
17:00
O minoră din Chişinău a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului, după ce a încercat să se sinucidă, chiar în timpul orelor. Incidentul a avut loc la un liceu din Capitală, în urmă cu câteva zile.
Acum 8 ore
15:50
O clipă de neatenţie, poate distruge visul unei familii. A fost de ajuns o scânteie, apoi flăcările au transformat în scrum casa unei familii din satul Micleşti. Două fetiţe şi părinţii lor au rămas fără adăpost acum în prag de iarnă. Fetele au vrut să facă focul în sobă dar au declanşat un incendiu. Una dintre fetiţe e internată la spital iar familia ei a ajuns să caute adăpost pe la vecini. Cu toţii au acum nevoie de ajutor.
15:00
Locatarii unui bloc de pe strada Pelivan din capitală sunt speriați și cer autorităților să intervină, după ce persoane necunoscute au provocat ieri trei incendii în scara casei. Poliția a fost chemată de fiecare dată, dar nu a investigat cazul.
15:00
Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-ar intoxicat cu droguri. Aceștia au fost găsiți ieri, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni.
14:40
Angajații Secției Investigații Infracțiuni al Inspectoratului de Poliție Bălți, solicită respectuos cetățenii de a contribui la identificarea bărbatului din imagini.
Acum 12 ore
14:30
Un moldovean a ajuns pe mâna poliției din Ucraina după ce ar fi dat spargere într-un magazin. Incidentul a avut loc în noaptea de 13 noiembrie în orașul Ivano-Frankivsk.
14:00
O mașină a luat foc, pe o stradă din sectorul Botanica al capitalei.
13:40
Informații și Securitate și în cooperare cu Procuratura mun. Chișinău, oficiul principal, au neutralizat planurile a patru cetățeni ai Afganistanului, printre care doi minori, care intenționau să ajungă ilegal în una din țările Uniunii Europene.
12:10
Grav accident la Florești. Doi șoferi au ajuns la spital după ce mașinile pe care le conduceau s-au tamponat violent.
11:50
Experții ANTA continuă lupta cu transportul ilicit de mărfuri, colete și persoane. De această dată în vizorul Agenției au nimeri șoferii care circulă pe itinerarul Chișinău-Soroca. 
10:50
Ofițerii Direcției de Combatere a Crimei Organizate în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul Nord, angajații IP Ungheni și ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră,  pe parcursul a peste de trei luni au  documentat  un grup criminal organizat, specializat în  circulația ilegală a substanțelor narcotice.
10:30
Descoperire arheologică impresionantă la o carieră de lut din satul Gotești, raionul Cantemir.
10:30
Un bărbat a fost ucis, iar cadavrul a fost lăsat să zacă mai bine de patru zile într-un apartament de pe strada Nicolae Dimo, din sectorul Rîșcani al capitalei. Crima a avut loc în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, iar trupul neînsuflețit a fost găsit abia ieri 14 noiembrie.
10:10
Accident matinal la Gara de Nord. Trei mașini s-au tamponat violent.
Acum 24 ore
09:20
Ieri
17:10
cadavrul unui bărbat de 36 de ani, depistat într-o pădurice din satul Hrustovaia, raionul Camenca.
16:50
Și-a găsit micuțul cu fruntea rănită. O mama care-și duce fiul la grădinița numărul 185 din Capitală acuză conducerea instituției că ar fi lăsat copiii nesupravegheați.
16:30
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești în cooperare cu polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale Sud Cahul, din Republica Moldova, efectuează cercetări cu privire la infracțiunile de: braconaj piscicol – electric, trecere ilegală a frontierei de stat și furt, constatate la malul râului Prut.
16:20
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iași au depistat în zona de responsabilitate un cetățean din Republica Moldova care a încercat să intre ilegal în România, trecând înot râul Prut.
16:00
Din cauza unei pene de curent, mai multe troleibuze care circulă pe strada Calea Orheiului au fost blocate.
15:40
O femeie de 47 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce se deplasa cu bicicleta. Totul s-ar fi întâmplat în seara de 13 noiembrie, în orașul Camenca, în jurul orei 17.00.
15:30
Tânăra de 26 de ani din Nisporeni, care a fost dată drept dispărută de sora sa, se află acum la spital în stare de șoc după cele întâmplate. Sora tinerei ne-a declarat că fata a fost de nenumărate ori bătută de către concubinul său, dar recent, după o ceartă, el ar fi stropit tânăra cu […]
15:10
Grav accident la Orhei. O mașină s-a răsturnat și a ajuns printre copacii din pădurea de la marginea drumului
15:00
Timp de o lună au fost înregistrate 28 de cazuri de tentative de mituire a inspectorilor de patrulare. Pentru a nu le fi întocmite procese-verbale pentru diverse încălcări cum ar fi: conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, depășirea limitei de viteză admisă, lipsa permisului de conducere, nerespectarea cerințelor marcajului rutier, lipsa vinietei, precum și încălcarea regulilor de exploatare a autovehiculului, șoferii au propus mijloace financiare de la 100 de lei până la 4 000 de lei polițiștilor, sperând că se vor eschiva de la răspundere.
14:40
Un bărbat din stânga Nistrului a fost la un pas de a rămâne fără mână după ce ar fi băut la locul de muncă. Totul s-ar fi întâmplat în dimineața de 13 noiembrie, în satul Stroești din raionul Râbnița, în jurul orei 11.
13:50
Astăzi, 14 noiembrie curent, în punctul de trecere a frontierei de stat „Tudora – Starokozache” a fost încheiată procedura de extrădare a unui cetățean al Ucrainei. Tânărul de doar 25 de ani era dat în căutare internațională pentru tortură, violență și alte infracțiuni săvârșite pe teritoriul țării de origine.
13:20
Polițiștii de frontieră au depistat semne vădite de falsificare asupra a două asigurări auto internaționale, care ar fi eliberate de către o companie germană. Riscă cercetare penală un cetățean al Kazahstanului, care s-a prezentat în calitate de conducător auto al unui camion, pe sensul de intrare în Republica Moldova.
13:00
Vadim Cangea, un moldovean stabilit de mai mult timp la Londra și care activa în calitate de curier, a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce un hoț a încercat să-i fure furgoneta cu care transportat marfa, însă a fost târât timp de câteva minute pe asfalt.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.