Fostul deputat PDM, Boris Golovin, a fost reținut de către Procurorii Anticorupție în dosarul ambulanțelor

UNIMEDIA, 15 octombrie 2019 16:50

Directorul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), Boris Golovin, a fost reţinut de către procurorii anticorupție în dosarul ambulanțelor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 4 ore
22:30
Maia Sandu se declară categoric împotriva oricăror discuții ulterioare cu PSRM, în cazul în care Guvernul va cădea, după votarea moțiunii de cenzură înaintate de fracțiunea PSRM. Asta deși Igor Dodon a menționat anterior, că există loc pentru dialog și după demiterea Cabinetului de Miniștri.
21:50
Fracțiunea Partidului Democrat nu a decis, încă, dacă va vota sau nu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Maia Sandu, înaintată de fracțiunea PSRM. Cel puțin așa a declarat deputatul democrat Andrian Candu, pentru UNIMEDIA.
21:20
Cinci membri ai unui grup criminal specializat în circulația ilegală a drogurilor de tip alfa-PVP (sare), în proporții deosebit de mari, au fost trimiși în judecată. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 de ani.
Acum 6 ore
20:10
O capră a fost surprinsă, în această seară, în timp ce traversa strada, printre mașini. Situația comică s-a produs în această seară, pe strada Calea Ieșilor intersecție cu Bariera Sculeni, din sectorul Buiucani al capitalei.
19:40
Cea de-a patra generaţie a bestseller-ului Skoda se prezintă în această seară în capitala Republicii Cehe, Praga. Premiera va avea loc şi online, iar noi o vom comenta în direct!
19:20
Aproape 100 de șoferi au fost prinși în timp ce conduceau în stare de ebrietate, în weekend. Iar alți peste 1.300 de conducători auto au depășit limita de viteză. Totodată, potrivit Inspectorarului Național de Patrulare, pe teritoriul țării s-au produs 17 accidente rutiere, soldate cu 22 persoane traumatizate.
19:00
Academia de Ştiinţe a Moldovei a oferit, astăzi, premii pentru rezultate valoroase obţinute în domeniul ştiinţelor vieţii, ştiinţelor exacte şi inginereşti, precum şi pentru promovarea ştiinţei în mass-media. Evenimentul a avut loc în cadrul ședinței solemne a membrilor AŞM şi a comunităţii ştiinţifice din țară, dedicată Zilei internaționale a științei pentru pace și dezvoltare, informează MOLDPRES.
18:50
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au intrat în finala prezidențială, arată datele preliminare oferite de către Autoritatea Electorală Permanentă, după centralizarea datelor din secțiile de votare din țară și din diasporă. Pe locul III s-a clasat Dan Barna, situat la peste 7 procente în urma Vioricăi Dancilă, scrie Libertatea.ro.
Acum 8 ore
17:50
În perioada 11-30 noiembrie curent va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, pe tronsoanele: str. Tighina-str. Bulgară și str. A. Pușkin-str. V. Pîrcălab.
17:10
Astăzi începe faza a doua de expertiză a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, în cadrul căreia vor fi prelevate probe sub formă de casete de asfalt, a declarat Adrian Boldurescu, șeful Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie din cadrul Primăriei Chișinău.
17:10
Blocul ACUM organizează un protest în fața Parlamentului Republicii Moldova, mâine, la ora 10:00, în momentul când deputații se întrunesc în ședință plenară pentru a examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, înaintată de Partidul Șocialiștilor.
17:10
Un alt protest organizat de transportatori are loc pe traseul Bălți-Chișinău, în apropiere de Sângerei. La acest moment, traseul R-6 este blocat de șoferii de TIR-uri, nemulțumiți de „refuzul privind eliberarea autorizațiilor pentru exportul mărfurilor” de către Ministerul Economiei.
Acum 12 ore
16:20
Membrii biroului permanent al Parlamentului, în aceste clipe, sunt în ședință pentru a stabili data și ora ședinței plenare, când va fi dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, ce a fost înaintată de Partidul Șocialiștilor.
16:10
Ambasadorul SUA Dereck J. Hogan a fost în vizită la Președinție, unde a discutat situația politică atuală cu Igor Dodon, transmit surse al portalului UNIMEDIA.
15:50
„Moldovagaz” și SAP „Gazprom” au ajuns la o înțelegere și sunt gata să semneze, în cel mai scut timp, anexele la Contractul de furnizare și Contractul de transport de gaze naturale în vigoare, a anunțat președintele Igor Dodon, după o întâlnire cu directorul S.A. „Moldovagaz”, Vadim Ceban.
15:50
Deputatul ACUM Radu Marian scrie că socialiștii vor comite „o mare greșeală”, dacă vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu și este de părere că asumarea de răspundere din partea prim-ministrei pe proiectul de modificare a Legii Procuraturii este singura opțiune „după atâtea sabotaje comise de Dodon”.
15:40
Pe 7 și 8 noiembrie 2019, Fundația Est-Europeană a desfășurat Târgul Național al inițiativelor locale în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere". Târgul Național a reunit reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale de pe ambele maluri ale Nistrului, beneficiari ai proiectului, dar și oaspeți din partea organizațiilor internaționale și ai ambasadelor din Republica Moldova.
15:40
Deputatul socialist Grigore Novac reiterează că PSRM stă ferm pe poziția sa și că „fracțiunea socialiștilor nu are altă cale decât să dea un vot de neîncredere Guvernului Sandu”.
15:40
Uniunea Europeană (UE) a cerut luni tuturor părţilor din Bolivia să dea dovadă de „abţinere” şi „responsabilitate” pentru ca ţara să organizeze noi alegeri în mod paşnic, după anunţul demisiei din funcţie a preşedintelui Evo Morales, transmite EFE.
15:30
Alaina Gassler, o elevă în vârstă de 14 ani care îşi face studiile la şcoala din West Grove, statul Pennsylvania, a inventat o simplă soluţie de „eliminare” a zonelor moarte ale unei maşini folosind un proiector care transmite imaginea mediului ambiant din jurul acesteia pe acele elemente care îl închid din vizor.
15:20
LEGATHON: Hack Corruption. Law to the People şi-a desemnat învingătorii: cele mai bune idei vor ajuta la semnalarea legilor generatoare de corupţie. Cei 30 de tineri și tinere au surprins membrii juriului cu idei inovative, dezvoltate la un nivel înalt. Trei dintre cele șase echipe înscrise la LEGATHON au ieșit învingătoare, obținând premii de valoare.
15:00
Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cahul au întocmit proces verbal pe numele a doi conaționali, privind încălcarea regimului zonei de frontieră. Aceștia au fost reținuți în proximitatea localității Crihana Veche, având asupra lor două plase din monofilament de 50 metri fiecare și o geantă cu pește, anunță Poliția de Frontieră, într-un comunicat.
14:40
Problema deşeurilor este şi aşa acută în ţara noastră, însă unor proprietari de autovehicule nu le prea pasă de acest lucru. Unii dintre ei se pot alege şi cu o „răsplată” după faptele lor. Despre asemenea situaţii am mai relatat, însă până acum nu am mai văzut niciodată o „cantitate” atât de mare.
14:40
Comisia de la Veneția, organul consultativ al Consiliului Europeni, poate aviza legi deja intrate în vigoare, se arată pe site-ul instituției. Deputatul socialist Vasile Bolea însă declară contrariul și anume că, Comisia de la Veneția examinează doar proiecte de lege.
14:20
Cowboy-ul și filantropul american Robert Norris , cunoscut lumii întregi drept „Marlboro Man” datorită reclamelor producătorului de țigări Marlboro, a murit la vârsta de 90 de ani, scrie CNN.
14:10
Iurie Plopa, consilierul socialist din raionul Ocnița a fost ales președinte de raion al aceleiași localități, cu 27 de voturi, în unanimitate.
14:00
Ședința de judecată de validare a mandatului de primar ales al municipiului Chișinău.
13:40
PartidulSocialiștilorsusțineunbriefingdepresă.
13:10
Au fost finalizate lucrările de asfaltare a străzii Doina din sectorul Rîșcani, tronsonul cuprins între strada Socoleni și intrarea principală în cimitirul „Sfântul Lazăr". Astfel, au fost reabilitați 8500 m² de drum, cu un buget de 3 milioane de lei.
13:00
Turcia a început expulzarea militanţilor capturaţi din gruparea Stat Islamic (SI), a anunţat luni postul de televiziune TRT Haber, după ce ministrul de interne turc Süleyman Soylu a avertizat săptămâna trecută că Ankara va începe această operaţiune chiar dacă deţinuţilor respectivi le-au fost revocate cetăţeniile, transmit Reuters şi AFP.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.