Nimic nu-i sperie. Încă 81 de șoferi, prinși băuți la volan

Echipa, 15 octombrie 2019 13:20

În contextul evenimentelor petrecute în acest weekend, inspectorii de patrulare au desfășurat un șir de acțiuni întru prevenirea încălcărilor de ordine publică și a accidentelor rutiere.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 10 minute
10:30
Descoperire arheologică impresionantă la o carieră de lut din satul Gotești, raionul Cantemir.
10:30
Un bărbat a fost ucis, iar cadavrul a fost lăsat să zacă mai bine de patru zile într-un apartament de pe strada Nicolae Dimo, din sectorul Rîșcani al capitalei. Crima a avut loc în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, iar trupul neînsuflețit a fost găsit abia ieri 14 noiembrie.
Acum 30 minute
10:10
Accident matinal la Gara de Nord. Trei mașini s-au tamponat violent.
Acum 2 ore
09:20
Acum 24 ore
17:10
cadavrul unui bărbat de 36 de ani, depistat într-o pădurice din satul Hrustovaia, raionul Camenca.
16:50
Și-a găsit micuțul cu fruntea rănită. O mama care-și duce fiul la grădinița numărul 185 din Capitală acuză conducerea instituției că ar fi lăsat copiii nesupravegheați.
16:30
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești în cooperare cu polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale Sud Cahul, din Republica Moldova, efectuează cercetări cu privire la infracțiunile de: braconaj piscicol – electric, trecere ilegală a frontierei de stat și furt, constatate la malul râului Prut.
16:20
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iași au depistat în zona de responsabilitate un cetățean din Republica Moldova care a încercat să intre ilegal în România, trecând înot râul Prut.
16:00
Din cauza unei pene de curent, mai multe troleibuze care circulă pe strada Calea Orheiului au fost blocate.
15:40
O femeie de 47 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce se deplasa cu bicicleta. Totul s-ar fi întâmplat în seara de 13 noiembrie, în orașul Camenca, în jurul orei 17.00.
15:30
Tânăra de 26 de ani din Nisporeni, care a fost dată drept dispărută de sora sa, se află acum la spital în stare de șoc după cele întâmplate. Sora tinerei ne-a declarat că fata a fost de nenumărate ori bătută de către concubinul său, dar recent, după o ceartă, el ar fi stropit tânăra cu […]
15:10
Grav accident la Orhei. O mașină s-a răsturnat și a ajuns printre copacii din pădurea de la marginea drumului
15:00
Timp de o lună au fost înregistrate 28 de cazuri de tentative de mituire a inspectorilor de patrulare. Pentru a nu le fi întocmite procese-verbale pentru diverse încălcări cum ar fi: conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, depășirea limitei de viteză admisă, lipsa permisului de conducere, nerespectarea cerințelor marcajului rutier, lipsa vinietei, precum și încălcarea regulilor de exploatare a autovehiculului, șoferii au propus mijloace financiare de la 100 de lei până la 4 000 de lei polițiștilor, sperând că se vor eschiva de la răspundere.
14:40
Un bărbat din stânga Nistrului a fost la un pas de a rămâne fără mână după ce ar fi băut la locul de muncă. Totul s-ar fi întâmplat în dimineața de 13 noiembrie, în satul Stroești din raionul Râbnița, în jurul orei 11.
13:50
Astăzi, 14 noiembrie curent, în punctul de trecere a frontierei de stat „Tudora – Starokozache” a fost încheiată procedura de extrădare a unui cetățean al Ucrainei. Tânărul de doar 25 de ani era dat în căutare internațională pentru tortură, violență și alte infracțiuni săvârșite pe teritoriul țării de origine.
13:20
Polițiștii de frontieră au depistat semne vădite de falsificare asupra a două asigurări auto internaționale, care ar fi eliberate de către o companie germană. Riscă cercetare penală un cetățean al Kazahstanului, care s-a prezentat în calitate de conducător auto al unui camion, pe sensul de intrare în Republica Moldova.
13:00
Vadim Cangea, un moldovean stabilit de mai mult timp la Londra și care activa în calitate de curier, a ajuns în stare extrem de gravă la spital după ce un hoț a încercat să-i fure furgoneta cu care transportat marfa, însă a fost târât timp de câteva minute pe asfalt.
12:50
Grup de migranți ilegali,  constituit din cinci cetățeni turci,  a fost prins la frontiera moldo-ucraineană. Reținerea a fost desfășurată de către grănicerii ucraineni și a avut loc în data de 13 noiembrie.
12:20
Un furt mai puțin obișnuit a avut loc la Dereneu. O cameră de supraveghere, instalată pe un pilon din fața Casei de Cultură a dispărut în noaptea de 26 octombrie.
12:00
Ofițerii de investigație a inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani, de comun cu polițiștii Secției combaterea infracțiunilor în locurile publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, locuitor a capitalei, pentru comiterea infracțiunii de ,,Pungășie”. Anterior acesta s-a dovedit a fi cercetat penal de nenumărate ori pentru infracțiuni analogice.
11:50
Doi modoveni, folosind acte de identitate românești false, s-au angajat în calitate de curieri la o companie transportatoare de colete din Germania, de unde au sustras bunuri materiale și anume telefoane mobile, aparataj electric, haine și încălțăminte de brand, în sumă totală de aproximativ 25 000 de euro.
11:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) anunță admiterea de către instanța de judecată a demersurilor procurorilor de aplicare a sechestrului pe mai multe bunuri, în sumă de peste 3.000.000 lei, în cazul licitației și achizițiilor efectuate pentru Parcul Urban de Autobuze din Chișinău.
11:00
Seară cu ghinion pentru doi șoferi care nu au putut împărți o bandă de circulație și s-au tamponat violent. Impactul s-a produs în seara de 13 noiembrie, la intersecția străzilor Ismail și Mitropolitul Varlaam din sectorul Centru al capitalei, în jurul orei 21.00. 
Ieri
10:40
O tânără de 35 de ani din raionul Hâncești este căutată deja de mai bine de un an de rude. Aceasta ar fi plecat acum doi ani, la muncă în Italia, iar după câteva luni a încetat să mai ia legătura cu părinții, din Moldova.
10:20
Un bărbat a fost depistat în dimineața zilei de astăzi mort pe o stradă din sectorul Telecentru al Capitalei.
10:10
Trei polițiști au fost reținuți de ofițerii CNA şi procurorii anticorupție pentru corupere pasivă. Este vorba despre doi agenți de patrulare şi un ofițer al Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere al IP Orhei.
09:50
După ce , în data de 13 noiembrie, zeci de șoferi de pe ambulanțe au protestat în fața Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, fiind nemulțumiți de salariile pe care le primesc, CNAMUP a venit cu un comunicat oficial.
09:30
În urma măsurilor întreprinse de către angajații IP Nisporeni, în jurul orei 16.00, concubinii au fost prezentați în sediul IP Nisporeni.
09:20
Doi bărbați din satul Grozeşti, raionul Nisporeni au fost prinși în flagrant în timp ce au vânat ilegal un mistreţ. Cei doi, cu vârsta cuprinsă între 30-47 de ani, au fost descoperiți de polițiști în data de 11 noiembrie, într-o pădure din localitate. Oamenii legii au găsit în potbagajul maşinii lor un mistreţ, dar şi o armă de vânătoare.
13 noiembrie 2019
18:50
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au confiscat bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală deținut de titularul unei mărci înregistrate, în valoare totală de 31.382 lei, destinate comercializării.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.