La Rogojeni, oamenii mai trăiesc în bordee

Impuls TV, 12 octombrie 2019 23:40

Post-ul La Rogojeni, oamenii mai trăiesc în bordee apare prima dată în ImpulsTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Impuls TV

Mai mult de 2 zile în urmă
15:50
  Post-ul Cine poate… oase roade, cu pensii de zeci de mii de lei apare prima dată în ImpulsTV.
12 octombrie 2019
23:40
Post-ul La Rogojeni, oamenii mai trăiesc în bordee apare prima dată în ImpulsTV.
18:30
  Post-ul „Pensia… da’ ce, nu-ți ajunge?” apare prima dată în ImpulsTV.
10 octombrie 2019
15:00
Post-ul „În pașaport v-ați uitat?” Discriminarea vârstnicilor în sistemul medical apare prima dată în ImpulsTV.
9 octombrie 2019
19:10
TUR-RETUR. BASARABEASCA   Post-ul Basarabeasca, pornește de la gara feroviară apare prima dată în ImpulsTV.
8 octombrie 2019
14:00
    Post-ul „Nu votăm, nu ne dă voie” apare prima dată în ImpulsTV.
4 octombrie 2019
12:10
În paisprezece ani de activitate pedagogică Nadejda Rotari s-a afirmat plenar în mai multe domenii pe tărâmul educaţiei. Şi-a început activitatea în calitate de profesoară de chimie şi informatică la Gimnaziul Şipca. Deja peste un an a fost promovată în funcţia de responsabilă pentru munca organizatorică, iar mai apoi în cea de directoare a gimnaziului. […] Post-ul Nadejda Rotari – masteră în ştiinţe ale educaţiei apare prima dată în ImpulsTV.
2 octombrie 2019
19:50
  Post-ul La 58 de ani, e cam târziu să te angajezi în câmpul muncii apare prima dată în ImpulsTV.
1 octombrie 2019
18:30
Coincidență frumoasă. De ziua satului Cobâlea, trei cupluri: Steliana și Serghei BARCARI, Liuba și Efim GORN și Lidia și Ion MORARI – au marcat jumătate de secol de la căsătorie. Post-ul Trei nunți de aur, la Cobâlea apare prima dată în ImpulsTV.
28 septembrie 2019
18:20
Una din cele zece ediții, care urmează să fie realizate de cunoscutul jurnalist Dorin GALBEN, secundat de operatorii Nichita Birkin și Sergiu CIORESCU, în cadrul proiectului TUR-RETUR, este produsă în raionul Șoldănești.   Potrivit Ecaterinei COVALI, producătoarea proiectului, ciclul de emisiuni are drept scop scoaterea în evidența a oamenilor și faptelor lor frumoase. La Șoldănești, echipa […] Post-ul TUR-RETUR, prin Șoldănești apare prima dată în ImpulsTV.
24 septembrie 2019
19:40
Am făcut câteva încercări de a mă întâlni, în cadrul unei adunări, cu cetățeni din localitățile raionului Șoldănești. De fiecare dată, oamenii își cereau scuze că nu vor putea veni la aceste întrevederi. Chiar dacă recunoșteau importanța temei abordate. Cu bună seamă, toamna, moldovenii nu au timp pentru a sta la taifas. Acum tocmai e […] Post-ul Tinerii își doresc bunici informați apare prima dată în ImpulsTV.
23 septembrie 2019
21:30
Festivalul Ziua Daciei, ediția 2019   Post-ul Ziua DACIEI, la Rogojeni apare prima dată în ImpulsTV.
20 septembrie 2019
17:20
Interviu, realizat cu Valeriu CAISÂN, directorul Agenției ”Moldsilva”, realizat în sânul pădurii Dumbrava, din preajma orașului Șoldănești. Oficialul a participat la o consfătuire republicană cu participarea angajaților din domeniu. Post-ul Pădurea, protector de calamități și spor al rodniciei apare prima dată în ImpulsTV.
18 septembrie 2019
14:20
Azi, am fost la Glingeni, raionul Șoldănești. Nu trecusem de ora 8 și pe ulicioare am întâlnit mai mulți copii: mergeau la școală. Un glingenean mi-a spus că maturii sunt ocupați cu griji de toamnă și mai stau prin gospodării. Oricum, la scurt timp, în stradă și-au făcut apariția și oamenii mai în vârstă. Înainte […] Post-ul STOP! pentru FALSuri mediatice, și la Glingeni apare prima dată în ImpulsTV.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.