Dragostea fără răspuns: Greșeală celor care se îndrăgostesc de cine nu trebuie – Video

Sputnik, 12 octombrie 2019 23:00

Fenomenul „dragostei neîmpărtășite” și suferința în dragoste nici nu ar trebui să existe pentru un creștin, susține un cunoscut preot rus. Ce înseamnă „a te îndrăgosti greșit” și cum poate fi evitată o asemenea situație.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 4 ore
20:50
La Chișinău a avut loc forumul SuperNova-Digital Summit 2019, unde s-au reunit experți ai companiilor de top din diferite țări ale lumii.
20:00
Un bărbat originar din Ucraina, dat în căutare internațională, a fost reținut pe Aeroportul Internațional Chișinău.
Acum 6 ore
19:30
Deputații din Blocul Politic ACUM au prezentat un proiect de lege care prevede noi reguli de revocare din funcție a șefilor autorităților publice autonome, înainte de încheierea mandatului.
19:20
Istoria instituției de învățământ, succesele și premiile corpului didactic: unul dintre cele mai prestigioase licee din Chișinău este felicitat cu ocazia marcării a trei jubilee”.
19:10
Alegătorii din autonomia găgăuză vom primi în cadrul alegerilor locale din 20 octombrie 2019 un buletin de vot cât o broșură, are tocmai opt foi, în care vor fi trecuți tocmai 61 de candidați care aspiră la fotoliu de consilierilor în Consiliul municipal Comrat.
19:00
Scenariu de alternativă în cazul sistării tranzitului de gaze rusești prin Ucraina și ce se va întâmpla cu tariful la gaz pentru consumatorii finali în 2019 și în 2020, discutat de președintele Dodon cu șeful de la Moldovagaz.
18:20
Un nou șef la Biroul Relații cu Diaspora a fost numit astăzi de Cabinetul de Miniștri. Mai Sandu a avut doar cuvinte de laudă pentru acesta.
18:00
Peste 100 de producători din Republica Moldova și-au expus cele mai naturale și gustoase produse la o expoziție de zile mari, care se desfășoară la Moldexpo.
Acum 8 ore
17:40
Opt candidați au depus dosarele pentru a participa la concursul de ocupare a funcției de procuror general al Republicii Moldova.
17:30
Doi bărbați vor răspunde în conformitate cu normele legale după ce au împușcat o căprioară. În mașina bărbaților polițiștii au găsit două arme de vânătoare și animalul mort.
17:30
Pe 20 octombrie 2019, vor avea loc alegeri locale generale în toată țara. Cetățenii vor alege 898 de primari și 11.580 de consilieri locali pentru un mandat de 4 ani. Tot atunci vor avea loc alegeri parlamentare noi în 4 circumscripții uninominale.
16:40
Ploșnița marmorată din Asia a invadat Chișinăul și încearcă să ierneze în casele oamenilor. Insecta provoacă mari pierderi agriculturii. Alarmant este că în Capitală a fost observat un dăunător asiatic mai feroce. Un savant din Chișinău va anunța oficial acest fapt.
16:00
Comisia de la Veneția a venit cu o opinie preliminară asupra proiectului de reformare a Curții Supreme de Justiției și organelor Procuraturii. Care sunt îngrijorările Comisiei, dar și ce spune Ministrul Justiției
Acum 12 ore
15:30
Igor Dodon va avea o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Kasnoselski. Întâlnirea va avea loc, cel mai probabil, la sfârșitul lunii octombrie.
15:00
Ministerul Justiției a dat start concursului pentru selectarea unui nou procuror general al țării. Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până în data de 20 octombrie.
14:40
La Chișinău a avut loc forumul SuperNova-Digital Summit 2019, unde s-au reunit experți ai companiilor de top din diferite țări ale lumii.
14:10
În perioada 17–22 octombrie, la Chișinău, se vor desfășura Zilele Bibliotecii Municipale "B.P. Hașdeu". Evenimentul este consacrat împlinirii a 142 de ani de la fondarea instituției.
13:30
Mii de polițiști vor asigura ordinea și securitatea publică în ziua alegerilor locale generale și parlamentare noi, organizate duminică, 20 octombrie.
12:30
Cel mai mare salariu propus de angajatorii din Moldova se ridică la 30 de mii de lei pe lună, echivalent cu 1500 de euro.
12:00
Pagina de Facebook a proiectului RT Russian Kitchen avea 40 de mii de abonați, acum aceasta nu mai poate fi accesată.
11:30
Angajații postului vamal Leușeni au deconspirat cinci tentative de trafic ilicit cu diverse mărfuri, patru dintre care au fost înregistrate pe sensul de ieșire din țară.
11:00
Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au descins în această dimineață la o companie imobiliară din Chișinău. Iată ce au găsit.
Acum 24 ore
10:40
Schimbare importantă pentru instituțiile mass-media care activează în Casa Presei – ce decizie a luat Guvernul.
10:00
Bugetului Solidarității 2020 prevede creșteri salariale pentru bugetari, Guvernul specifică însă cine nu va putea beneficia de aceste majorări.
09:40
Comisia de preselecție a candidaților la funcția de Procuror General va avea 7 membri. Iată cine sunt aceștia.
09:10
În această duminică, în Republica Moldova, vor avea loc alegeri locale generale, dar și parlamentare în câteva circumscripții.
08:30
”Coroana e deasupra politicii de partid, visez încă la o Românie demnă și suverană... și, cu voia Domnului, monarhică!”
08:00
În ajunul alegerilor parlamentare din Moldova, mass-media au scris că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este suspectat de către Comitetul de Investigații al Federației Ruse de participare în schema de scoatere a banilor a colonelului Zaharcenko.
07:30
”Vorbărie și demagogie” – așa a descris Vladimir Voronin ancheta parlamentară privind frauda bancară, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”.
07:00
Fiscul a demarat acțiuni de conformare în privința a 4122 de persoane fizice – proprietari care transmit în chirie bunuri imobile.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.