Au rămas doar 900 de bilete. Susține naționala Moldovei în meciul împotriva selecționatei Albaniei

#diez, 10 octombrie 2019 11:30

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că, în prezent, au mai rămas doar 900 de locuri libere în tribune pentru meciul selecționatei Moldova împotriva echipei similare a Albaniei. Dacă vrei să trăiești emoțiile meciului din tribunele stadionului, grăbește-te să faci rost de un bilet. Articolul Au rămas doar 900 de bilete. Susține naționala Moldovei în meciul împotriva selecționatei Albaniei apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
12:30
Noutăți bune. Oamenii de știință de la Universitatea Kyoto au propus o soluție care vizează reducerea cantităţii de dioxid de carbon din atmosferă, mai exact un material care poate absorbi carbonul din mediul înconjurător, cu un consum mic de energie. Articolul Oamenii de știință au descoperit un material care ar putea reduce CO2 din mediul înconjurător apare prima dată în #diez.
12:30
În perioada 18-20 octombrie, la Complexul sportiv al UTM, a fost organizat Turneul internațional de minifotbal. În cadrul competiției au participat echipe din Brașov, Suceava, Cernăuți și Chișinău. Articolul (foto) Echipa UTM a devenit campioana secundă a Turneului internațional de minifotbal apare prima dată în #diez.
12:30
Actrița din Moldova, Irena Boclincă, a fost dublura a parodiat-o pe fosta prim-minstră a României, Viorica Dăncilă, în cadrul unui show umoristic de la Antena 1. Aceasta a devenit pe o săptămână cancelara Germaniei, iar Angle Merkel, prim-ministra României. După o săptămână de „schimb de experiență” politicienele s-au întâlnit să discute ce le-a reușit în această perioadă de guvernare într-o țară nouă. Articolul (video) Sosiile Vioricăi Dăncilă și Angelei Merkel la o discuție după „schimb de experiență”. „Am dat drumul pușcăriașilor” apare prima dată în #diez.
Acum o oră
12:15
„Când am venit la Chișinău, credeam că țara asta mă va omorî și am scris acest cântec. Acum, la două zile distanță înainte să plec, știu că nu a fost așa, iar mai mult, știu că mă voi întoarce. E o amintire bună despre cum lucrurile nu sunt mereu ceea ce par”, a spus Salva Soto înainte de a interpreta, în fața Arcului de Triumf, un cântec compus în amintirea experienței de studii pe care a avut-o în Moldova. Articolul (video) Un tânăr spaniol, care a studiat la Chișinău, a compus un cântec dedicat experienței sale în Moldova apare prima dată în #diez.
12:00
Comisia Europeană a aprobat aderarea Croației la Spațiul Schengen, la șase ani după ce statul din Balcani a devenit membru al Uniunii Europene, informează Mediafax, citat de digi24.  Articolul „Această decizie este greșită.” Comisia Europeană a aprobat aderarea Croației la Spațiul Schengen apare prima dată în #diez.
12:00
Tot mai mult auzim în ultimii ani despre obligația de respectare a proprietății intelectuale, a dreptului de autor și a drepturilor conexe, despre posibilitatea de valorificare a creațiilor și necesitatea de achitare a remunerației. Autorul este cel care creează opera, beneficiind de protecția dreptului de autor asupra operei sale din momentul creării acesteia. Articolul Postările pe rețelele de socializare prin prisma dreptului de autor. Ce spune legislația apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
11:15
Candidatul pentru funcția de primar al capitalei susține că orice opțiune de modificare a tarifului trebuie să vină în corespundere cu, cel puțin, trei lucruri principiale. Este vorba despre majorarea salariilor și pensiilor, asigurarea de către transportatori a unor servicii de calitate și respectarea de către ei a unui orar strict. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova. Articolul Ceban despre majorarea prețului călătoriei în transportul public: „Pentru a se întâmpla trebuiesc trei lucruri principiale” apare prima dată în #diez.
11:15
Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită în această duminică, la ora 18:30 la drama ,,Căldură în noiembrie’’,  un spectacol despre lupta dintre dragoste și plecarea din țară. Articolul Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită la drama „Căldura în noiembrie” apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
10:45
StarNet te îndeamnă să „Adopți un copac”, indiferent dacă stai la bloc sau la casă pe pământ, dacă locuiești în mediul rural sau urban. Pur și simplu, „Adoptă un copac” și fă-ți un nou prieten verde, unul care îți va bucura ochii, îți va oferi o gură de aer proaspăt și te va proteja de razele soarelui în zilele toride de vară. Articolul ,,Adoptă un Copac”. O nouă campanie eco friendly marca StarNet apare prima dată în #diez.
10:30
Alergatul (matinal sau în timpul zilei) contribuie la păstrarea formei fizice, reducerea bolilor cardiovasculare, antrenarea mușchilor de la picioare și micșorarea greutății corporale. „În ultimii ani, în Moldova, joggingul a căpătat amploarea unei „epidemii”. Dacă acum cinci ani în parcuri nu vedeai pe nimeni alergând, acum aleargă mii de oameni”, spune sportivul moldovean Iulian Bercu. Despre avantajele acestui sport, cum se practică corect și cum te poate ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea, află mai jos. Articolul (foto) Joggingul – o nouă „epidemie” a moldovenilor. Cum se practică corect acest sport și care sunt beneficiile lui apare prima dată în #diez.
10:00
Comisia Electorală Centrală a stabilit pentru data de 3 noiembrie 2019, desfăşurarea turului al doilea de scrutin pentru alegerea primarilor în 383 de localităţi din Republica Moldova. În buletinele de vot vor fi înscrişi primii 2 candidaţi care au întrunit cel mai mare număr de voturi la alegerile din 20 octombrie 2019. Articolul Comisia Electoral Centrală a stabilit data când va avea loc turul II al alegerilor locale apare prima dată în #diez.
09:45
Inspectorii ANSA au efectuat prelevări de produse de origine vegetală care sunt cultivate în apropierea albiei râului Bâc, în zona administrativă a raionului Anenii Noi. În total au fost prelevate 15 probe. În urma analizelor de laborator, s-a constatat că 3 probe de ardei, o probă de sfeclă și una de ceapă nu corespund cerințelor normative, fiind depistat un conținut depășit de plumb. Articolul Peste 10 hectare de legume din apropierea albiei râului Bâc vor fi nimicite. Inspectorii ANSA au depistat un conținut depășit de plumb apare prima dată în #diez.
09:30
Scările iconice din noul film „Joker” devin rapid o atracție turistică. Mai mulți turiști din diferite colțuri ale lumii vizitează scara situată pe 167th Street din districtul Bronx, New York pentru a face o fotografie pe scările unde actorul Joaquin Phoenix dansează după ce a devenit Joker. Articolul (foto) Scările din filmul „Joker” devin o atracție turistică. Tot mai multe persoane vizitează locația apare prima dată în #diez.
09:00
Ești student USM și trăiești la unul din căminele oferite de universitate? Participă la un chestionar și expune-ți părerea referitor la căminele Universității de Stat din Moldova. Articolul USM invită studenții să-și exprime părerea față de căminele în care locuiesc apare prima dată în #diez.
09:00
Românca Denisa Hodişan a câştigat titlul Miss Planet 2019 la concursul internaţional Miss & Mister Planet, organizat în perioada 16-21 octombrie la Tbilisi, Georgia. Articolul (foto) Are 26 de ani și a absolvit facultatea de matematică. O româncă a câștigat titlul Miss Planet apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
08:45
Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot (locul 49 ATP) va juca din nou contra elvețianului Roger Federer. Partida va avea loc în runda a doua a ediției 2019 a turneului ATP 500 de la Basel, care are loc în perioada 21-27 octombrie. Articolul Radu Albot va juca contra lui Roger Federer la turneul ATP 500 de la Basel. Pentru când este programată partida apare prima dată în #diez.
07:30
Mai mulți locuitori din țară vor fi deconectați mâine, 23 octombrie, de la energia electrică. Aceasta va fi deconectată pentru executarea lucrărilor programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice. Articolul Fără lumină! Lista adreselor din Chișinău și din țară care vor fi deconectate de la energia electrică astăzi, 23 octombrie apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
00:45
În seara zilei de 22 octombrie 2019 s-au jucat opt meciuri în cadrul celei de-a treia etape a fazei grupelor Ligii Campionilor UEFA 2019/2020. Articolul (video) Rezumate Champions League 22.10.2019: Meci greu pentru Bayern München la Pireu apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
22:00
Autoarea „Vlogului unei mame feministe”, Alina Andronache, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că după câteva luni de luptă cu brandul „Cristinuța”, astăzi Consiliul pentru egalitate a decis că cel mai nou ambalaj al pufuleților are un caracter sexist și lezează demnitatea. După această decizie „Cristinuța” va retrage din comercializare ambalajul sexist și va depune toată digilența de a nu admite situații similare în viitor. Articolul Brandul „Cristinuța”, obligat să scoată din vânzare pufuleții cu ambalaj în care promovează sexualizarea precoce a fetelor apare prima dată în #diez.
21:15
Te-ai gândit vreodată cum ar arăta animalele dacă ar avea fața unei pisici? Un ilustrator din Rusia a reușit să facă acest lucru cu ajutorul Photoshop-ului. Articolul (foto) Ochi drăgălași, năsuc umed și mustăți lungi. Cum ar arăta animalele dacă ar avea față de pisică apare prima dată în #diez.
19:15
Fie că afară e timpul frumos sau noros, echipa #diez vă îndeamnă să ieșiți din casă și să petreceți ziua ori seara în miezul activităților culturale și distractive din Chișinău. Alege unul din evenimentele de mai jos și petrece frumos și util timpul. Articolul Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 23 octombrie, o zi cețoasă de toamnă apare prima dată în #diez.
18:15
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben de ceață până pe 23 octombrie, ora 12.00, pe întreg teritoriul țării. De menționat e că acest fenomen presupune anumite riscuri, de aceea trebuie să fiți atenți atunci când ieșiți din casă, în special dacă utilizați un mijloc de transport. Articolul Încă o dimineață în ceață. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben apare prima dată în #diez.
18:00
Pe 19 octombrie, Biroul Național de Asistență eTwinning Plus Moldova și Universitatea Tehnică a Moldovei au organizat un seminar de dezvoltare profesională pentru profesorii debutanți înregistrați recent pe platforma eTwinning – „Ciclul de viață a unui proiect. Etape și pași în implementarea proiectelor eTwinning”. Articolul 25 de profesori, înregistrați recent pe platforma eTwinning, au participat la un seminar de dezvoltare profesională apare prima dată în #diez.
17:45
Sergiu Caragia, fondatorul paginii de pe Facebook „Anonim” a vorbit într-un interviu pentru IQads despre cum a început istoria acestei pagini și care sunt planurile de viitor. Articolul „O carte 18+ și o aplicație”. Fondatorul „Anonim” vorbește despre istoria și viitorul paginii pentru IQads apare prima dată în #diez.
17:30
Victoriabank este cea mai bine clasată societate de investiții a pieţei de capital din Moldova. De 24 de ani, banca este membră a BVM (Bursa de Valori a Moldovei) și în baza licenței de societate de investiții prestează servicii pe piața de capital, intermediind tranzacții pe piața bursieră. Articolul Victoriabank pe piața de capital din Moldova apare prima dată în #diez.
17:15
Biroul de Cooperare al Elveției & OWH Studio te invită la proiecția, în premieră absolută în Moldova, a filmului de ficțiune „Cei ce muncesc”/„Ceux qui travaillent” (2018), în regia lui Antoine Russbach, Elveția. Articolul Participă la Turneul Internațional de Film pentru Drepturile Omului 2019 la Chișinău și Soroca apare prima dată în #diez.
17:00
America House te invită să afli despre oportunitățile de studii în Statele Unite. Astfel, pe 24 octombrie și 31 octombrie sunt organizate două evenimente, cu experți internaționali care îți vor explica toate detaliile. Articolul Vrei să studiezi în SUA? America House te invită se afli despre oportunități și modul în care poți beneficia de ele apare prima dată în #diez.
16:45
Rectorul Universității Tehnice a Moldovei, Viorel Bostan, însoțit de Valentin Ilco, cercetător în cadrul Centrului Național de Tehnologii Spațiale din cadrul UTM, participă la cel de-al 70-lea Congres Astronautic International – IAC, găzduit de Institutul American de Aeronautică și Astronautică – AIAA, Washington DC, SUA, în perioada 21-25 octombrie 2019. Articolul (foto) Universitatea Tehnică a Moldovei participă la Congresul Astronautic Internațional apare prima dată în #diez.
16:15
Avortul şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex au devenit legale şi în Irlanda de Nord, ca şi în restul Regatului Unit. Articolul Avortul și căsătoriile de același sex au fost legalizate în Irlanda de Nord apare prima dată în #diez.
16:15
Candidatul PUN la alegerile pentru Primăria Chișinău, Octavian Țîcu, lasă se înțeleagă că unii lideri ai partidelor de dreapta ar fi foarte deranjați că dânsul. Articolul Țîcu către dreapta politică din Moldova: „De câte ori vede un câine mai mare și mai puternic, începe să latre de frică” apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.