(live) Maia Sandu, despre rezultatele vizitei în SUA

UNIMEDIA, 21 septembrie 2019 09:20

Conferință de presă susținută de Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, privind rezultatele vizitei în SUA

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
20:10
Caz înfiorător la Dubăsari. Un minor de 17 ani, impus să-și sape groapa și ucis în bătăi de propriii lui prieteni. Totul s-ar fi pornit de la o ceartă, din cauza că minorul nu a vrut să-și servească amicii cu alcool.
Acum o oră
19:40
Candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău, Andrei Năstase (31,08%), care a trecut în turul doi al alegerilor locale generale, alături de contracandidatul său, Ion Ceban (40,19%), vine cu un îndemn de mobilizare a cetățenilor pentru turul II și asigurarea chișinăuienilor de implicare comună în rezolvarea problemelor Chișinăulului.
Acum 2 ore
19:10
Poliţia şi serviciile de informaţii din Cehia au anunţat luni anihilarea unei reţele de spionaj ruse, care acţiona de la Ambasada Rusiei la Praga, transmit AFP şi DPA, transmite Agerpres.
Acum 4 ore
18:30
12 localități au primar din primul tur al alegerilor locale generale, care s-au desfășurat ieri, 20 octombrie
18:20
Cum a fost posibil să se întâmple una ca asta? Aceasta a fost întrebarea principală a internauţilor care au comentat situaţia dată, făcută publică pe o reţea de socializare.
18:00
Studenţii Academiei „Ştefan cel Mare” au ieșit în stradă astăzi, pentru a informa șoferii despre consecințele condusului în stare de ebrietate. Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei „STOP alcool la volan!”.
18:00
PSRM domină la Dondușeni. 13 primari au fost aleși din primul tur, dintre care nouă vin din rândurile Partidului Socialist.
17:30
Un grup criminal organizat, specializat în circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari, destinat contrabandei în Federația Rusă a fost deconspirat de ofițerii din cadrul Serviciului Vamal și procurorii ai PCCOCS.
17:30
Un avion de pasageri care zbura din oraşul britanic Londra spre Philadelphia (SUA) a efectuat, luni după-amiază, o aterizare de urgenţă la Dublin (Irlanda) după ce mai multe persoane de la bord au inhalat o substanţă toxică, potrivit Mediafax.
17:30
În cadrul alegerilor locale generale desfășurate ieri, 20 octombrie 2019, în raionul Sângerei au fost aleși primarii a nouă localități, restul urmând a fi aleși în cel de-al doilea tur, care se va desfășura pe data de 3 noiembrie.
17:30
În urma alegerilor locale generale ce s-au desfășurat ieri, 20 octombrie, candidații Partidului Șor au reușit să câștige 10 Primării din primul tur de scrutin în raionul Orhei. Astfel, la șefia orașului vine Pavel Verejanu, ce a obținut un scor de 80,03% dintre voturi.
17:10
În raionul Florești, Partidul Democrat din Moldova (PDM) a câștigat din primul tur al alegerilor 15 Primării. PSRM a reușit doar cinci fotolii să le obțină.
17:00
TeatrulNaționalEugeneIonesco vă invită duminică, 27 octombriela melodrama ,,Căldură în noiembrie’’, un spectacol despre lupta dintre dragoste și plecatul din țară.
17:00
Peste 30 de șoferi au fost prinși băuți la volan în ultimele trei zile, iar alți 880 au depășit limita de viteză. În aceeași perioadă, în țară s-au produs 17 accidente rutiere, soldate cu 19 persoane traumatizate și una decedată.
16:50
Bundestag-ul, parlamentul federal unicameral al Republicii Federale Germania, a respins proiectul de lege al formaţiunii Partidului Verde pentru a introduce o limită de viteză de 130 km/h pe toate autostrăzile germane. Din 631 de deputaţi, 498 au votat împotrivă, scrie Deutsche Welle.
16:50
În cadrul alegerilor locale generale desfășurate ieri, 20 octombrie 2019, în 518 localități din țară au fost aleși primarii. Ținând cont de faptul că în celelalte 380 de localități, niciun candidat la funcția de primar nu a întrunit mai mult de jumătate din voturile valabil exprimate ale alegătorilor ce-au participat la votare, în termen de 2 săptămîni se va proceda la al doilea tur de scrutin.
16:50
Candidații Partidului Democrat au ieșit învingători din primul tur în cursa electorală pentru șefia a opt localități din raionul Glodeni.
16:40
În 10 localități din raionul Dubăsari, candidații înscriși în cursă au trecut de pragul electoral necesarși au reușit să fie aleși la fotoliul de primar din prima tură. PSRM s-a ales cu cinci primari, Blocul Electoral ACUM și candidații independenți câte două fotolii, iar PDM a câștigat doar Primăria Holercani.
Acum 6 ore
16:30
Polițiștii de frontieră au indisponibilizat o semiremorcă ce figura în bazele de date, fiind dată în căutare de către autoritățile turcești, iar un cetățean bulgar a fost prins cu revizia tehnică falsificată.
16:20
Un bărbat din republica rusă Daghestan a fost reținut de polițiști după ce a mers la o școală purtând o mască despre care polițiștii spun că semăna cu cea a lui Joker. Bărbatul lucra ca lăcătuș și avea cu el uneltele necesare muncii, scrie Digi24.ro.
16:20
Teatrul Național Eugene Ionesco anunţă pentru data de 26 octombrie, ora 18:30, comedia romantică ,,Iubirea la proști”.
16:20
În raionul Cimișlia, 12 localități și-au ales primarii din primul tur la scrutinul electoral din 20 octombrie. Atât candidații PDM cât și cei din Blocul ACUM, au reușit să obțină câte cinci fotolii de primar din primul tur.
16:20
Candidatul independent SergiuArmașuacâștigatunnoumandatdeprimar,laIaloveni,dinprimulturcuunrezultatde55%. Totodată, în opt localități din cele 13 din cadrul raionului, care și-au ales liderii ce vor conduce Primăriile pentru următorii patru ani, aparțin PDM-ului.
16:00
12 localități din orașul Ștefan Vodă și-au ales liderii din primul tur al alegerilor ce vor conduce Primăriile pentru următorii patru ani. Blocul Electoral ACUM și candidații independenți au obținut câte patru Primării, PDM - 3, iar PSRM doar un fotoliu.
16:00
TeatrulNaționalEugeneIonesco te invită vineri, 25 octombrie, ora 18:30 la Spectacolul ,,Iosif și amanta sa”.
15:30
25 de localități din raionul Hîncești și-au ales primarii din primul tur al alegerilor, dintre care 16 Primării au fost câștigate de candidați PSRM, șapte Primării vor fi conduse de membri ai Blocului „ACUM” DA și PAS, și doar două dintre ele - de primari din partea Partidului Socialist.
15:30
20 de localități din UTA Găgăuzia și-au ales liderii din primul tur al alegerilor ce vor conduce Primăriile pentru următorii patru ani. Celei mai multe fotolii de primar au fost câștigate de candidații PSRM - 10. Iar opt primari au venit la șefia localităților în calitate de candidați independenți
15:20
Un minor în vârstă de 16 de ani, originar din comuna Băcioi, a fost reținut de polițiști după ce ar fi comis doua infracțiuni în capitală.
15:10
13 localități din raionul Anenii Noi și-au ales liderii din primul tur al alegerilor ce vor conduce Primăriile pentru următorii patru ani. Cele mai multe fotolii ai fost câștigate de Blocul Electoral ACUM, iar PDM și candidații independenți au luat câte trei Primării.
15:00
15 localități din raionul Leova și-au ales primarii din primul tur al alegerilor, dintre care 6 mandate au fost câștigate de candidați PSRM, patru Primării vor fi conduse de membri ai Blocului „ACUM” DA și PAS, iar trei - de primari din partea Partidului Democrat.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.