Cum arăta Anișoara Loghin acum 20 de ani: Iată cine îi cânta la chitară - Foto

Sputnik, 20 septembrie 2019 20:50

Jurnalista Anișoara Loghin și fosta soție a ex primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă a publicat cu ceva timp în urmă o poză de acum 20 de ani. Iată cum arăta și ține îi cânta la chitară.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
15:40
Geamul unui troleibuz cu pasageri de pe linia 22 a fost spart în această dimineață, în urma unei împușcături sau a unei lovituri cu o piatră. Niciun pasager n-a fost rănit.
Acum 2 ore
15:00
Prim-ministrul Maia Sandu a publicat un mesaj de felicitare cu prilejul Hramului Capitalei: „La mulți ani, Chișinău!”.
15:00
”Cabinetul său este susţinut de o economie puternică, o retorică acerbă anti-imigraţie şi de o creştere semnificativă a salariilor”
Acum 4 ore
14:00
În timp ce în Capitala Republicii Moldova este sărbătorit hramul localității Chișinău "Acoperământul Maicii Domnului", în capitala istorică a Moldovei, municipiul Iași, Biserica Ortodoxă Română o prăznuiește pe Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.
13:00
Manifestările de Hramul Chișinăului sunt în toi, iar vremea e frumoasă. Chișinăuienii se plimbă prin centrul orașului și participă la acțiunile de sărbătoare organizate de Primărie.
Acum 6 ore
12:00
Militarii americani evazuează o bază militară din nordul provinciei Rakka, în contextul desfășurării operațiunii militare turcești în Siria.
11:50
În Centrul Capitalei a fost inaugurat programul oficial al Hramului. Vreme însorită la această oră în Chișinău, iar maximele termice vor urca până la 23 de grade Celsius la orele amiezii. Troleibuzele ocolesc Piața Marii Adunări Naționale.
11:30
În fiecare an, creștinii ortodocşi prăznuiesc pe 14 octombrie Acoperământul Maicii Domnului, una din cele patru mari sărbători închinate Născătoarei de Dumnezeu, Fecioara Maria.
10:30
Mierea este folosită de cele mai multe ori ca îndulcitor, însă ea este și un medicament natural, menit să ajute la vindecarea unui număr mare de afecțiuni. Dar, pentru a fi benefică sănătății, mierea trebuie consumată corect.
Acum 8 ore
10:00
Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe locuitorii Chișinăului cu prilejul Hramului, sărbătorit la 14 octombrie, de Acoperământul Maicii Domnului. Președintele Parlamentului a dat asigurări că autoritățile vor depune efort pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.
09:50
Pentru luni, 14 octombrie, rămâne valabil cursul stabilit de Banca Națională a Moldovei la sfârșitul săptămânii trecute. Cotațiile oficiale au luat o pauză de Hramul Chișinăului.
09:20
Igor Dodon i-a felicitat pe toți moldovenii care sărbătoresc Acoperământul Maicii Domnului și hramul localităților. Președintele și-a exprimat speranța că „la următorul hram”, Chișinăul va avea „un primar competent”. Alegerile locale vor avea loc la 20 octombrie.
09:00
De Hramul orașului Chișinău să ne amintim împreună de câteva piese dedicate Capitalei Republicii Moldova de-a lungul timpului.
08:40
Dimineața devreme în Chișinău era ceață, dar meteorologii anunță vreme frumoasă pe parcursul zilei. Toamna va fi blândă și în următoarele 7 zile, fără înghețuri. Până cel puțin pe 20 octombrie, meteorologii nu prevăd ploi pe teritoriul Republicii Moldova.
Acum 12 ore
07:50
Chișinăuienii și vizitatorii Capitalei trebuie să știe că și în acest an traficul în Chișinău va fi restricționat de „Hramul Orașului”. Iată care sunt străzile pe care să le eviți pe 14 octombrie și cum va circula transportul public.
07:30
Hramul Chișinăului: Muzică și voie bună pe 14 octombrie în toate sectoarele din Capitală, spectacol de artificii la ora 23:00. Primăria a făcut public programul manifestărilor care vor avea loc pe 14 octombrie.
Acum 24 ore
20:00
Agenția Servicii Publice (ASP) precizează cum le va elibera acte de identitate cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot în ziua scrutinelor electorale din 20 octombrie 2019. Buletinul de identitate provizoriu le va fi eliberat gratuit tuturor solicitanților.
19:30
Timp de două nopți și o zi, centrul Capitalei va fi închis pentru circulația transportului public. Iată decizia Primăriei.
18:30
O melodie cu o istorie cât viața unui om. Asta putem spune despre cântecul „Orașul meu”, care a devenit imnul Chișinăului. Melodia a fost scrisă de marele compozitor Eugen Doga în timp record.
17:40
Acoperișul penitenciarului din Lipcani a fost incendiat. O nouă formă de protest a unui deținut din această instituție.
17:00
Patru cetățeni, dintre care trei moldoveni au crezut că au găsit calea cea mai ușoară pentru a se îmbogăți. Livrau droguri de mare risc în România.
16:50
La Iași, România, pelerinii se închină la moaștele Sfintei Parascheva, sărbătorită pe 14 octombrie, când este și Hramul orașului. Din Corfu, Grecia a fost adusă spre închinare racla cu mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Spiridon.
Ieri
15:40
Un tânăr a decedat în noaptea de 12 spre 13 octombrie, după ce a fost înjunghiat de un bărbat, într-un apartament. Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă din cauza unor neînțelegeri.
15:00
Comisia Electorală Centrală (CEC) vine cu o atenționare despre termenul limită când pot fi făcute publice rezultatele sondajelor electorale.
14:20
Sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului, marcată la 1/14 octombrie, este unul dintre cele trei hramuri ale Catedralei „Naşterea Domnului”, din centrul Chișinăului. Istoricii spun că prima atestare documentară scrisă a Chişinăului ca aşezare este din 17 iulie 1436.
13:00
Peste 40.000 de tineri din Moldova vor afla prin intermediul reprezentanților platformei „Youth.md” despre diversele oportunități, proiecte și oferte de muncă pe care le au în țara noastră.
12:10
Ziua de luni, 14 octombrie, când în Capitală este sărbătorit Hramul Orașului, va fi zi odihnă pentru salariații Agenției Servicii Publice (ASP) din municipiul Chișinău.
11:50
Capitala Japoniei, Tokyo, a fost paralizată după ce puternicul taifun Hagibis, cel mai puternic din ultimele decenii, a lovit țara. Sursele Sputnik Moldova din Japonia spun că furtuna s-a potolit la această oră și a ieșit Soarele.
11:10
Directorul general al Administrației de Stat a Drumurilor, Gheorghe Curmei, spune că majoritatea contractelor pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Moldova urmează să fie finalizate în anii 2020 și 2021.
11:00
Ziua de 14 octombrie, când sărbătorim Hramul Chișinăului, este declarată oficial zi liberă. Chiar și așa, mai multe instituții vor fi la datorie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.