Compania care deține Prime TV și Publika TV neagă acuzațiile lui Slusari: Vom cere recuperarea tuturor prejudiciilor cauzate

UNIMEDIA, 20 septembrie 2019 20:10

Compania „General Media Group CORP SRL”, deținătoarea televiziunilor Prime TV și Publika TV, neagă acuzațiile aduse de președintele Comisiei parlamentare privind furtul miliardului, Alexandru Slusari, precum că cele două posturi tv ar fi fost finanțate din miliardul furat.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
20:50
Trei diplomaţi americani au fost arestaţi luni pentru scurt timp în apropiere de oraşul închis Severodvinsk (nord-vestul Rusiei), care în august a fost scena unui accident cu caracter nuclear legat de un test cu armament secret, au relatat miercuri agenţiile de presă ruse, citate de France Presse şi Reuters, scrie Agerpres.
Acum o oră
20:10
Consiliul Național al Monumentelor Istorice a anulat avizele emise companiei Regata Imobiliare pentru construcția unui centru multietajat în locul Cafenelei Guguță. Anunțul a fost făcut de către comunitatea OccupyGuguță pe o rețea socială.
Acum 2 ore
19:50
Astăzi este o nouă zi în care candidații la fucția de primar al municipiului Chișinău au prezentat noile idei de transformare a Chișinăului și a vieții chișinăuienilor în mai bine. Candidatul PUN, Octavian Țîcu a prezentat Strategia de dezvoltare a sportului și a vieții avtive în Chișinău, candidatul Mișcării „Forța Nouă” Victor Chironda este preocupat de venirea sezonului rece, de aceea a prezentat problematica încălzirii termice centralizate, dar a adus și soluții pentru locuitorii municipiului, iar candidatul PSRM Ion Ceban a venit cu propunerea creării cantinelor sociale moderne pentru deservirea persoanelor nevoiașe din Chișinău.
Acum 4 ore
18:30
Noul premier grec, Kyriakos Mitsotakis, a avetizat miercuri, în ajunul summitului european de la Bruxelles, că „Europa trebuie să se pregătească pentru eventualitatea unui nou val de migranţi şi refugiaţi”, în contextul ofensivei desfăşurate de Turcia în Siria, transmite Agerpres.
17:50
NASA a prezentat două noi prototipuri ale unor costume spaţiale concepute pentru a fi purtate de toţi astronauţii, bărbaţi sau femei, care vor explora Luna, informează Live Science.
17:40
Un bărbat a intrat, luni după amiază, într-o secție de poliție din California și le-a spus ofițerilor că are în porbagajul mașinii sale, pe care a parcat-o în fața instituției, un cadavru, relatează Digi24.ro. Apoi a făcut o mărturisire care i-a uluit pe polițiștii.
17:20
Obiectul de activitate al întreprinderii vizează:- producerea energiei electrice;- producerea, furnizarea şi distribuția energiei termice către consumatori, organizaţii ale fondului locativ municipal, instituţii de stat, instituţii bugetare/social-culturale, agenţi economici ş.a.
17:10
Inspectoratul Național de Patrulare informează care sunt străzile pe care se circulă cu dificultate la această oră.
Acum 6 ore
16:40
Caz șocant într-un sat din raionul Ungheni. Un copil din clasa a 3-a fost bătut cu bestialitate și violat de doi minori cu vârsta de circa 14 ani. Procuratura a pornit o urmărire penală pe numele celor doi, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă detenție pe viață.
16:20
Şi iată că s-au întâlnit! Noul Porsche Taycan Turbo S a fost comparat cu cea mai performantă versiune Tesla Model S a momentului în cadrul unui review organizat de o echipă de jurnalişti germani.Rezultatele au arătat că electromobilul lui Elon Musk ar avea nevoie de câteva îmbunătăţiri la capitolul calitate a asamblării, manevrabilitate şi de ce nu, şi dinamică.
15:50
Cu trei zile înainte de desfășurarea alegerilor locale generale, doi membri ai Consiliului Electoral al Circumscripții Electorale Chișinău (CECEC) anunță că rezultatele scrutinului ar putea fi anulate. Motivul invocat este că inițial în cadrul consiliului electoral a fost aprobată nominal o anumită listă, însă ulterior pe pagina oficială a Comisiei Electorale Centrale (CEC) a apărut o altă listă. În acest sens, trei membri ai CECEC au depus o sesizare la CEC și la Procuratura Generală (PG) să investigheze dacă cazul dat a fost o tentativă de invalidare sau de falsificare a rezultatelor alegerilor locale din 20 octombrie.
15:40
Echipa de fotbal a Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) și-a adjudecat titlul de campioană la Campionatul Țărilor Est – Europene și Balcanice la fotbal, desfășurat în perioada 14-16 octombrie la Complexul sportiv din Siofok, Ungaria.
15:40
La invitația Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Indonezia în România și Republica Moldova, Muhammad Amhar Azeth, în perioada 16 – 20 octombrie 2019, Președintele Fundației “I AM FUTURE”, Ion Vinaga, se află în vizită oficială la cea de-a 34-a ediție a Expoziției „Trade Expo Indonesia 2019”, care are loc în Jakarta, Indonezia.
15:40
Arheologii au descoperit peste 20 de sarcofage antice din lemn într-o stare de conservare foarte bună, în apropierea orașului egiptean Luxor. Aceasta este cea mai importantă descoperire a ultimilor ani, anunță Ministerul Antichității din Egipt, citat de BBC.
15:20
O femeie a fost la un pas de a fi călcată de un automobil, în timp ce traversa strada cu copilul în cărucior. Imaginile, filmate de camera de bord a unei mașini care se deplasa pe același drum, au fost postate într-un grup pentru șoferi de pe Facebook.
15:20
În Chișinău a fost inaugurat un panou informativ al orașelor înfrățite cu municipiul. Obiectivul este amplasat pe str. Vlaicu Pârcălab, în preajma sediului Primăriai Chișinău.
Acum 8 ore
14:20
Noua generaţie Toyota Yaris a fost prezentată astăzi în Japonia şi după cum spun creatorii – a fost proiectată pentru a face față provocărilor tot mai mari ale vieții urbane cotidiene. Clienții de mașini compacte din prezent sunt printre cei mai pretențioși din Europa și, de obicei, își duc viața ocupată în medii urbane congestionate, care le prezintă provocări în continuă creștere.
13:50
Potrivit lui Vladimir Socor, analistul fundației americane Jamestown Foundation, „în timpul guvernării conduse de dl Plahotniuc Chișinăul a făcut cedări repetate în favoarea Tiraspolului, de fapt, în favoarea Rusiei”. Declarația a fostfăcută într-un interviu penru Radio Europa Liberă.
13:40
Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor Dodon”, menționând că acest subiect „nici nu s-a discutat în fracțiune”.
13:30
Universitatea „La Sapienza” din Roma a realizat primul studiu independent în care a fost analizat impactul pe care îl au asupra tensiunii arteriale și vaselor sanguine țigara electronică, dispozitivul de încălzire a tutunului IQOS și țigările convenționale. Studiul realizat pe un grup de oameni a fost prezentat medicilor de la Spitalul Universitar Policlinic din Modena.
13:20
Un nou accident cu implicarea unui troleibuz. Un automobil Reno a lovit din spate un troleibuz de pe ruta 32, pe o stradă din Stăuceni, suburbia Chișinăului. Mașina a fost făcută zob, însă ca prin minune, nimeni nu a avut de suferit.
13:20
Comisia de investigații din Rusia verifică implicarea lui Renato Usatîi în schema laundromatului, dosar în care liderul Partidului Nostru are deocamdată statut de martor, scrie RBK.
Acum 12 ore
12:50
PCCOCS a făcut publice imaginile video care surprind momentele în care cei doi frați, bănuiți de omoruri la comandă, execută împușcături asupra victimelor, dar și momentele în care sunt reținute persoane suspectate de comandă și executare a crimelor.
12:50
Un accident rutier a avut loc la intersecția străzilor Bănulescu-Bodoni și București, din Chișinău. Un pieton a fost lovit pe trotuar de un autoturism.
12:40
Svetlana Popa, candidat la funcția de deputat în circumscripția 33 din partea PSRM, consideră că suburbiile au un potențial enorm, care nu a fost valorificat până acum.
12:40
Peste 150 de ţări, inclusiv Republica Moldova, marchează astăzi Ziua Mondială a Alimentaţiei, declarată de Adunarea Generală a ONU cu scopul creşterii gradului de conştientizare publică asupra problemelor privind alimentaţia la nivel mondial şi consolidarea solidarităţii în lupta împotriva foametei, a malnutriţiei şi a sărăciei. În primele 8 luni ale anului curent, inspectorii ANSA au retras din comerț și unitățile de alimentație publică 2.618,356 kilograme de produse neconforme.
12:30
BMW a completat familia Seriei 2 cu un nou model mai neobişnuit. Pe lângă un monovolum compact cu tracţiune faţă şi un coupe /decapotabilă sport cu tracţiune spate, iată că acum va exista şi o analogie a unui coupe cu patru portiere, făcut pe baza noii generaţii BMW Seria 1.
12:20
Deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor Dodon”. Despre aceasta a anunțat candidatul la funcţia de primar al capitalei din partea PUN, dar și deputat din Blocul ACUM.
12:10
În perioada septembrie-noiembrie 2019, Centrul de Instruire și Dezvoltare Educațională familiarizează directorii adjuncți pentru educație din instituțiile de învățământ general din raionul Cantemir cu fenomenul “Bullying-ului în școli”. Acest fenomen este mult mai des întâlnit decât ne-am dori să credem. Se întâmplă pe coridoarele școlii, în curtea școlii, din păcate, uneori și în sălile de clasă. Nedepistat la timp, bullying-ul poate lăsa traume și repercusiuni ireversibile asupra adaptabilității copilului în societate.
11:30
Circa 120 de producători și exportatori de struguri de masă, mere, prune, nuci și pomușoare din Moldova și companii importatoare din Ucraina, Romania, Belarus, Spania, Franța, EAU și Tadjikistan au participat la un forum internațional, organizat ieri la Chișinău. Participanții au vorbit despre nișele opționale pentru investiții, pentru a crește volumul exporturilor moldovenești de producție horticolă de valoare înaltă, prin promovarea producătorilor autohtoni și facilitarea accesului pe piață a acestora.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.