Kroll 2: Dezvăluiri făcute de membrii Comisiei de anchetă - detalii

Sputnik, 20 septembrie 2019 18:10

Două documente care conțin nume ale persoanelor și companiilor care ar fi beneficiat din furtul miliardului au ajuns astăzi la Comisia de anchetă privind elucidarea și investigarea fraudei bancare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
06:00
Leul continuă să se aprecieze în raport cu moneda unică europeană: pentru mâine cotația stabilită de Banca Națională a Moldovei este de 19,28 lei pentru un euro.
Acum 2 ore
05:00
Militarii americani și sirieni s-au întâlnit pe o șosea din nord-estul Siriei. Cum au reacționat cele două tabere.
Acum 12 ore
20:00
În Hamburg a avut loc un accident violent, în care au fost răniţi grav şase români, care se aflau în timpul unei curse ilegale cu maşini de lux.
19:50
Pe 20 octombrie 2019, în afara alegerilor locale generale, vor avea loc alegeri parlamentare noi. Cetățenii vor trebui să aleagă, repetat, deputați în Parlament.
19:20
Alcoolicii nu vor recunoaște niciodată problema pe care o au, dar sunt ușor de identificat, spun specialiștii. Care sunt simptomele unui consum abuziv de alcool, dar și ce trebuie să facem dacă ne pasă de soarta celui care se confruntă cu această problemă.
19:00
Recent, Ministerul Justiției a anunțat un proiect de reformare a justiției, care ar urma să fie pus în aplicare în cel mai scurt timp.
19:00
La Iași hramul orașului a fost sărbătorit timp de câteva zile; urmăriți în imaginile video cele mai reprezentative momente ale acestui eveniment.
18:40
Copiii cu paralizie cerebrală din țara noastră nu sunt supravegheați medical conform standardelor din domeniu. Declarația a fost făcută, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, de către pediatrul Centrului de Intervenții Precoce ”Voinicel”, Ecaterina Bufteac.
18:00
Pe numele mai multor angajați ai Poliției de Frontieră, cu funcții de conducere din cadrul Direcțiilor regionale SUD și NORD, au fost pornite anchete de serviciu.
17:30
Președintele României l-a desemnat în funcția de premier al țării pe Ludovic Orban. Anunțul a fost făcut acum câteva minute în cadrul unei conferințe de presă.
Acum 24 ore
17:20
După ce săptămâna trecută directorul adjunct al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a fost reținut, iar alte persoane au fost audiate în dosarul ambulanțelor, astăzi și directorul instituției a ajuns în izolatorul CNA.
17:10
Președintele României l-a desemnat în funcția de premier al țării pe Ludovic Orban. Anunțul a fost făcut acum câteva minute în cadrul unei conferințe de presă.
16:40
Igor Dodon a anunțat în cadrul unei vizite la Institutul Național al Justiției amânarea reformei în justiție pentru ajustarea proiectului de lege la recomandările experților Comisiei de la Veneția.
16:10
Procurorii Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale au trimis în judecată trei pretinși polițiști. Iată ce le-au făcut unor locuitori ai Capitalei.
15:40
MSMPS a elaborat un proiect de lege prin care se propune acordarea posibilității angajatorului de a emite ordinul de concediere în perioada aflării salariatului în concediu medical. Ordinul va produce efecte juridice după revenirea din concediu.
15:00
Numărul bărbaților care s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 depășește de aproape trei ori numărul femeilor candidate la această funcție. Iată profilul candidaților la alegeri.
14:40
Actrița Tamara Buciuceanu se află în continuare în spital, doar că starea ei s-a agravat în ultimele ore. Ce spun medicii.
14:10
Comisia politica externă și integrare europeană a dat aviz consultativ privind desemnarea a doi ambasadori ai Republicii Moldova peste hotarele țării. Cele două candidaturi au fost propuse de ministrul de externe, Nicu Popescu.
13:50
O nouă avertizare meteorologică pentru întreg teritoriul Republicii Moldova. Iată ce spun meteorologii.
13:30
Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a fost din nou învinsă categoric în preliminariile Campionatului European din 2020. Tricolorii au pierdut meciul cu reprezentativa Albaniei, disputat pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu scorul 0:4.
13:00
Potrivit legislației electorale, alegătorul care nu este în stare să completeze de sine stătător buletinul are dreptul să invite pe cineva în cabină, însă cu excepţia anumitor persoane.
12:40
Moldovenii care se află, tranzitează sau vor să călătorească în Spania sunt atenționați cu privire la posibilitatea izbucnirii unor proteste violențe la Barcelona.
12:10
Experții Congresului Autorităților Locale din Moldova susțin viziunea Guvernului de consolidare a autonomiei financiare a APL-urilor, însă, spun că aceste măsuri nu sunt suficiente pentru a fortifica independența financiară a administrațiilor locale.
11:40
Comisia de la Veneția are unele reticențe față de proiectul reformare a sistemului de drept din Moldova. Ministerul Justiției, deschis pentru consultări.
11:10
O fetiță de doar 13 ani a decedat în urma unui teribil accident de circulație. Acesta a fost provocat de un șofer fără permis de conducere.
10:50
În urma groaznicului accident produs în autonomia găgăuză a avut de suferit o întreagă familie, inclusiv un bebeluș.
10:20
Caz nefericit în sectorul Telecentru al Capitalei. Luni după-amiază, un arbore a căzut peste două maşini parcate în curtea unui bloc din strada Gheorghe Asachi 37/1. În urma incidentului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale.
10:00
Peste 30 de persoane au fost infectate cu o bacterie extrem de periculoasă în Germania. Iată care este cauza îmbolnăvirilor.
09:20
Ambasadorul României la Moscova, Vasile Soare, a criticat intenția autorităților de la Kiev de a lichida învățământul în limba română.
08:40
Naționala Moldovei la Fotbal a pierdut meciul de luni cu Albania, scor 4:0, în cadrul preliminariilor UEFA EURO 2020.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.