(studiu) Cum ar evolua un potențial război dintre Rusia și Statele Unite. În primele ore, ar cădea victime 90 de milioane de oameni

#diez, 20 septembrie 2019 14:00

90 de milioane de oameni ar cădea victime ale unui război între Rusia și Statele Unite, în primele ore de la izbucnirea lui. Articolul (studiu) Cum ar evolua un potențial război dintre Rusia și Statele Unite. În primele ore, ar cădea victime 90 de milioane de oameni apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
18:00
Pe 14 octombrie este sărbătorit Hramul orașului Chișinău. Cu felicitări și urări pentru Capitala Republicii Moldova au venit mai mulți politicieni. Aceștia i-au urat să fie curat, cu oameni responsabili în frunte, au apelat la rugăciuni și Dumnezeu și s-au dezis de live-uri și activitate electorală. Articolul „Cu ajutorul lui Dumnezeu, un primar bun și oameni responsabili”. Ce le doresc politicienii orașului Chișinău apare prima dată în #diez.
Acum o oră
17:45
Aproximativ 500 de oameni au avut parte de o duminică frumoasă în satul Rîșcova din raionul Criuleni. Acolo a avut loc festivalul „Toamna Cartofilor”, care și-a încântat vizitatorii cu delicii din cartofi, concursuri tematice, presărate din plin cu muzică și dans. Articolul (foto) Bucate delicioase, legume și fructe, dar și obiecte de artizanat. Festivalul „Toamna Cartofilor”, sărbătorit cu poftă la Rîșcova apare prima dată în #diez.
17:30
Astăzi, chișinăuienii vin cu mesaje de felicitare pentru orașul lor drag. De la simplii locuitori și până la companiile comerciale, fiecare caută un mod inedit de a spune „La mulți ani, Chișinău!”. Una dintre felicitările care ne-a impresionat a fost o secvență video, publicată de Centrul de Urbanism, în care mai mulți oameni dansează tango chiar în stradă. Articolul (video) Tango pe o stradă din centrul Capitalei. Centrul de Urbanism felicită Chișinăul în ritmuri de dans apare prima dată în #diez.
17:30
La funcția de primar al Chișinăului sunt înregistrați 19 candidați. Din aceștia, doar unul din ei este o femeie. Deoarece am menționat acest „știați că” în propoziția anterioară, presupun că se înțelege cui astăzi arătăm drumul către primărie. Astăzi, discutăm cu Lilia Ranogaeț, candidată din partea Partidului Național Liberal la funcția de primar al Chișinăului. Articolul (video) Mergem la Primărie cu Lilia Ranogaeț: Din inima Durleștiului în inima Chișinăului apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
17:00
Deja există o tradiție ca în zilele de sărbătoare, pe paginile de Facebook ale brandurilor din Moldova să apară câte o felicitare. Brandurile se întrec la creativitatea și ingeniozitate, iar noi am hotărât să adunăm într-un articol urările din acest an pentru orașul Chișinău. Articolul (foto) Cum au spus „La Mulți Ani!” brandurile din Moldova orașului Chișinău apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
16:15
Cântăreața și compozitoarea Irina Rimes a dublat vocea personajului Estelle în serialul de animație „Aventurile fraților urși”, difuzat pe canalul TV „Cartoon Network”. Articolul O cântăreață din Moldova a dublat vocea unui personaj din desenul animat „Aventura fraților urși” apare prima dată în #diez.
15:15
Primăria Orhei a dat în exploatare încă o stradă reparată capital, amplasată într-un cartier important, deoarece asigură accesul la singura grădiniță din sectorul de Nord al orașului. Strada nu a mai fost reparată de zeci de ani și face parte din planul de reconstrucție a orașului lansat în 2015. Autoritățile locale de la Orhei promit și finalizarea altor câtorva proiecte infrastructurale până la sfârșitul toamnei. Articolul (foto) La Orhei a fost dat în exploatare încă un drum reparat capital care asigură accesul la singura grădiniță din sectorul de Nord al orașului apare prima dată în #diez.
14:45
Astăzi chișinăuienii sărbătoresc hramul orașului. În acest an se împlinesc 583 de ani de la înființarea Chișinăului. De-a lungul timpului, capitala Republicii Moldova s-a schimbat mult. Dacă astăzi suntem obișnuiți cu un flux mare de oameni, mult transport și uneori cu ambuteiaje kilometrice, în trecut lucrurile arătau total diferit. Articolul (foto) Îmbrăcat în culorile trecutului. Cum arăta orașul Chișinău cu tramvai și fără ambuteiaje apare prima dată în #diez.
14:45
Patru judocani moldoveni au cucerit medalii la Campionatul Mondial de judo între veterani. Competiția internațională s-a desfășurat în Maroc. Articolul Sportivii moldoveni au cucerit patru medalii la Campionatul Mondial de judo între veterani apare prima dată în #diez.
14:45
În weekendul următor, în zilele de 19 și 20 octombrie, puteți face cunoștință cu Fabrica de Artă din Chișinău, o clădire construită în anii ’70, loc ce cuprinde peste 30 de ateliere de creație. Mari artiști autohtoni, precum Mihai Grecu, Glebus Sainciuc, Igor Vieru, Aurel David, au avut ateliere în acest spațiu. Articolul Descoperă Fabrica de Artă din Chișinău, locul de unde pornește istoria artei moldovenești apare prima dată în #diez.
14:45
Soarta Brexitului se decide în această săptămână, cu tentative laborioase ale Londrei şi ale Uniunii Europene în vederea ajungerii la un acord de divorţ, cu 17 zile înaintea prevăzutei retrageri a Regatului Unit din blocul comunitar, transmite AFP. Articolul Soarta Brexitului se decide în această săptămână apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
14:15
În această dimineață, o persoană necunoscută a împușcat în geamul troleibuzului de pe ruta numărul 22. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 9:30, pe strada Ion Creangă intersecție cu Eugen Coca. Informația a fost confirmată pentru #diez de către directorul general al Regiei Transport Electric, Dorin Ciornîi. Articolul (video) Focuri de armă în troleibuzul 22 din Capitală. Incidentul s-a întâmplat în această dimineață apare prima dată în #diez.
14:15
Anul trecut, #diez a lansat proiectul „Universitatea #diez” și astfel am început să învățăm în același timp cu mai mulți tineri din Republica Moldova care au ales să-și continue studiile de licență sau masterat peste hotarele țării. Feedbackul care a venit din partea cititorilor noștri ne impulsionează să lărgim și mai mult băncile „universității #diez”, iar prin acest articol îi invităm pe toți cei care vor să-și împărtășească experiența academică dintr-o altă țară să ni se alăture în acest semestru. Articolul Universitatea #diez, anul II: Admiterea pentru un nou semestru este deschisă. Cum te poți alătura și tu apare prima dată în #diez.
13:15
Premiul Nobel pentru Economie 2019 a fost decernat, luni, 14 octombrie. Economiștii Abhijit Banerjee, Esther Duflo și Michael Kremer au fost premiați pentru munca lor în reducerea sărăciei la nivel mondial. Articolul Au fost desemnați câștigătorii Premiului Nobel pentru Economie. Trei laureați au fost premiați pentru munca lor în reducerea sărăciei la nivel mondial apare prima dată în #diez.
13:15
Din dorința de a fi originali dar și de a obține fotografii frumoase, în timpul pregătirilor de nuntă mirii sunt și în febra căutării locurilor pentru ședința foto. Adevărul este că reușita fotografiilor depinde de profesionalismul și creativitatea fotografului, dar aceasta nu înseamnă că locul petrecerii ședinței trebuie neglijat. Echipa #diez a decis să urmărească care sunt cele mai populare locuri din Chișinău unde tinerii însurăței fac ședințe foto. Articolul (foto) Cele mai populare locuri din Chișinău unde tinerii însurăței își fac ședințe foto apare prima dată în #diez.
13:00
Poliția Națională lansează linia telefonică (067 112 902) destinată exclusiv sesizării Poliției cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate alcoolică. Astfel, cetățenii pot sesiza persoanele care intenționează sau au urcat la volan după ce au consumat alcool. Articolul Stop alcool la volan. La ce număr de telefon poți suna dacă ai văzut un șofer în stare de ebrietate apare prima dată în #diez.
13:00
Ion Ceban și Andrei Năstase se vor duela în turul II al alegerilor pentru funcția de primar de Chișinău. Totodată, pe poziția a treia este fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, potrivit sondajului realizat în municipiul Chișinău de către compania CBS-AXA, la comanda comunității WatchDog.md. Articolul (sondaj) Ion Ceban și Andrei Năstase, în continuare favoriți de a accede în turul II la alegerile pentru funcția de primar de Chișinău apare prima dată în #diez.
12:45
Internetul nu este o sursă sigură de informare. Persoanele care au un cont pe rețelele sociale trebuie să fie atente la mai multe aspecte pentru a nu fi duse în eroare, a nu fi manipulate sau șantajate. Articolul (video, vox) La ce pericole te poți expune pe Internet apare prima dată în #diez.
12:30
Ați știut că, în Moldova, stăpânii animalelor de companie sunt nevoiți să plătească impozite pe câini, pisici etc ? Kark Luganov, un apărător al animalelor din Moldova, a dezghiocat Codul Fiscal (CF) și Regulamentul privind întreținerea animalelor de companie pe înțelesul tuturor. Articolul (doc) Plătiți impozite pentru animalul de companie? Ce spune legislația în vigoare despre îngrijirea câinilor și pisicilor apare prima dată în #diez.
12:30
Mai multe bănci din țară și-au anunțat programul de lucru pentru 14 octombrie, declarată zi de odihnă pentru unitățile din Chișinău. Potrivit informațiilor publicate, doar câteva bănci vor activa la această dată. Articolul Ai nevoie să faci un transfer sau de alte servicii? Vezi lista băncilor din Capitală care activează astăzi apare prima dată în #diez.
12:30
Candidatul PSRM pentru șefia capitalei a venit cu o reacție la acuzațiile aduse de către contracandidatul său din blocul „ACUM”. Ion Ceban a subliniat faptul că în contextul unui acord semnat între PSRM și blocul „ACUM” este incorect să se lanseze în acuzații reciproce. Articolul Ceban: „Am semnat un acord cu blocul ACUM. Nu este corect să ne criticăm și să ne acuzăm reciproc” apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
12:15
Astăzi, 14 octombrie, de Hramul Orașului Chișinău naționala Moldovei va juca împotriva echipei similare a Albaniei. Dacă vrei să trăiești emoțiile meciului din tribunele stadionului, grăbește-te să faci rost de un bilet. Articolul De Hramul Orașului susține Echipa Țării. Naționala Moldovei joacă astăzi, împotriva echipei Albaniei pe stadionul Zimbru apare prima dată în #diez.
12:15
Boxerul moldovean Vlad Gavriliuc (75 kg) a cucerit bronzul la turneul internațional „Lviv Boxing Cup”. Turneul s-a desfășurat în Ucraina. Tânărul a fost învins în finală de francezul Victor Yoka. Articolul Boxerul moldovean Vlad Gavriliuc a câștigat argintul la turneul internațional „Lviv Boxing Cup” apare prima dată în #diez.
12:15
GSORM a dat startul concursul pentru cei mai buni studenți care își fac studiile peste hotare. Indiferent în ce colț al lumii tinerii se află, GSORM vine cu o provocare pentru tineri să aplici la concursul național „Gala Studenților Originari din Republica Moldova”. Articolul Îți faci studiile în afara țării? Află cum poți participa la Gala studenților originari din Republica Moldova apare prima dată în #diez.
12:15
Unul dintre cele mai aşteptate filme ale toamnei – „Joker'” – produs de studiourile Warner Bros., se menține pentru a doua săptămână consecutiv pe primul loc în clasamentul încasărilor în SUA şi Canada. Filmul a obţinut 55 de milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de la lansare. Articolul (video) „Joker”, pe primul loc în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv. Ce încasări a înregistrat acesta apare prima dată în #diez.
12:00
Dumitru Țîra, candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a participat astăzi la dezbaterile cu titlul „Chișinău arată așa și așa, el poate fi mai frumos?” organizate de comisarii electorali Primăria Mea. Articolul Dumitru Țîra: „Primăria are nevoie de un om ca Saakashvili, oricine din orașul Chișinău ar putea fi un primar mai bun decât Chirtoacă” apare prima dată în #diez.
12:00
Doi vice-guvernatori ai BNM, Ion Sturzu și Aurel Cincilei ar putea fi demiși de către Parlament. Asta după ce comisia cu privire la studierea circumstanțelor furtului miliardului a recomandat demiterea din funcții a acestora. Articolul Raportul comisiei Slusari: Doi viceguvernatori ai BNM ar urma să fie revocați. Se cere anchetarea lui Leancă, Candu și Drăguțanu apare prima dată în #diez.
11:45
Andrei Donică, candidatul Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadejda”, nu se va regăsi pe buletinul de vot pentru alegerea primarului municipiului Chișinău. Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău a luat act de retragerea sa din cursa electorală în data de 8 octombrie. Articolul Boris Volosatîi nu s-a retras oficial din cursa electorală? Ce spune Consiliul electoral apare prima dată în #diez.
11:30
Tot mai apreciate printre pasionaţii de jocuri pe Android, shooter-ele inspirate sau nu din titluri de mare succes lansate pentru platforma PC sau console au ajuns să rivalizeze în popularitate jocurile bazate pe realitate augmentată (AR), titluri precum Call of Duty Mobile şi PUBG MOBILE bucurându-se de un succes răsunător. Acestea sunt şi cele mai bine realizate jocuri de Android, dezvoltatorii punând efort considerabil pe obţinerea unei experienţe cât mai captivantă şi autentică, raportat la versiunea pentru PC. Articolul (video) Care sunt Top 10 jocuri shooter pe Android în 2019 apare prima dată în #diez.
11:15
Astăzi, 14 octombrie, chișinăuienii au motiv de sărbătoare - Hramul orașului. În Piața Marii Adunări Naționale, de dimineață, au fost aranjate mai multe tarabe, unde puteți găsi mâncare, vin, lucrări de artizanat, dar și alte lucruri mai mult sau mai puțin tradiționale. Articolul (foto) Cu vin și cușme tradiționale, la Chișinău, începe sărbătoarea. Cum arată Centrul Capitalei în ziua de Hram apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.