Au fost sau nu reținute persoane: Detalii în cazul perchezițiilor din această dimineață

Sputnik, 20 septembrie 2019 13:00

Oamenii legii au descins în această dimineață la Aeroportul Internațional Chișinău, ”Avia Invest” și la domiciliile mai multor membri ai comisiei care au examinat concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
18:00
Peste 100 de producători din Republica Moldova și-au expus cele mai naturale și gustoase produse la o expoziție de zile mari, care se desfășoară la Moldexpo.
Acum 30 minute
17:40
Opt candidați au depus dosarele pentru a participa la concursul de ocupare a funcției de procuror general al Republicii Moldova.
Acum o oră
17:30
Doi bărbați vor răspunde în conformitate cu normele legale după ce au împușcat o căprioară. În mașina bărbaților polițiștii au găsit două arme de vânătoare și animalul mort.
17:30
Pe 20 octombrie 2019, vor avea loc alegeri locale generale în toată țara. Cetățenii vor alege 898 de primari și 11.580 de consilieri locali pentru un mandat de 4 ani. Tot atunci vor avea loc alegeri parlamentare noi în 4 circumscripții uninominale.
Acum 2 ore
16:40
Ploșnița marmorată din Asia a invadat Chișinăul și încearcă să ierneze în casele oamenilor. Insecta provoacă mari pierderi agriculturii. Alarmant este că în Capitală a fost observat un dăunător asiatic mai feroce. Un savant din Chișinău va anunța oficial acest fapt.
Acum 4 ore
16:00
Comisia de la Veneția a venit cu o opinie preliminară asupra proiectului de reformare a Curții Supreme de Justiției și organelor Procuraturii. Care sunt îngrijorările Comisiei, dar și ce spune Ministrul Justiției
15:30
Igor Dodon va avea o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Kasnoselski. Întâlnirea va avea loc, cel mai probabil, la sfârșitul lunii octombrie.
15:00
Ministerul Justiției a dat start concursului pentru selectarea unui nou procuror general al țării. Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până în data de 20 octombrie.
14:40
La Chișinău a avut loc forumul SuperNova-Digital Summit 2019, unde s-au reunit experți ai companiilor de top din diferite țări ale lumii.
14:10
În perioada 17–22 octombrie, la Chișinău, se vor desfășura Zilele Bibliotecii Municipale "B.P. Hașdeu". Evenimentul este consacrat împlinirii a 142 de ani de la fondarea instituției.
Acum 6 ore
13:30
Mii de polițiști vor asigura ordinea și securitatea publică în ziua alegerilor locale generale și parlamentare noi, organizate duminică, 20 octombrie.
12:30
Cel mai mare salariu propus de angajatorii din Moldova se ridică la 30 de mii de lei pe lună, echivalent cu 1500 de euro.
Acum 8 ore
12:00
Pagina de Facebook a proiectului RT Russian Kitchen avea 40 de mii de abonați, acum aceasta nu mai poate fi accesată.
11:30
Angajații postului vamal Leușeni au deconspirat cinci tentative de trafic ilicit cu diverse mărfuri, patru dintre care au fost înregistrate pe sensul de ieșire din țară.
11:00
Procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au descins în această dimineață la o companie imobiliară din Chișinău. Iată ce au găsit.
10:40
Schimbare importantă pentru instituțiile mass-media care activează în Casa Presei – ce decizie a luat Guvernul.
Acum 12 ore
10:00
Bugetului Solidarității 2020 prevede creșteri salariale pentru bugetari, Guvernul specifică însă cine nu va putea beneficia de aceste majorări.
09:40
Comisia de preselecție a candidaților la funcția de Procuror General va avea 7 membri. Iată cine sunt aceștia.
09:10
În această duminică, în Republica Moldova, vor avea loc alegeri locale generale, dar și parlamentare în câteva circumscripții.
08:30
”Coroana e deasupra politicii de partid, visez încă la o Românie demnă și suverană... și, cu voia Domnului, monarhică!”
08:00
În ajunul alegerilor parlamentare din Moldova, mass-media au scris că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este suspectat de către Comitetul de Investigații al Federației Ruse de participare în schema de scoatere a banilor a colonelului Zaharcenko.
07:30
”Vorbărie și demagogie” – așa a descris Vladimir Voronin ancheta parlamentară privind frauda bancară, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”.
07:00
Fiscul a demarat acțiuni de conformare în privința a 4122 de persoane fizice – proprietari care transmit în chirie bunuri imobile.
06:30
Astăzi vom avea vreme frumoasă, neobișnuit de frumoasă pentru această perioadă a anului – mijlocul lunii octombrie: maxile vor varia între +23 și +25 de grade Celsius.
06:20
După o cădere a Euro pe parcursul a mai multor zile, pentru 18 octombrie BNM anunță o scumpire bruscă a monedei unice europene. Iată cât vom trebui să scoatem din buzunare.
06:00
SUA au oferit Rusiei informații care au ajutat la prevenirea unor atentate teroriste pe teritoriul statului rus, a declarat șeful FSB, Alexandr Bortnikov.
05:30
Moscova consideră că militarii turci și sirieni trebuie să stabilească niște parametri exacți ai interacțiunii în nordul Siriei.
Acum 24 ore
05:00
Pozițiile Rusiei și Iranului în Siria au devenit mai puternice după retragerea soldaților americani, a declarat Angela Merkel.
17 octombrie 2019
23:50
Acum câteva minute, deputatul Sergiu Livtinenco a publicat pe pagina sa de Facebook componența nominală a comisiei de preselecție a candidaților pentru funcția de procuror general, din care va face parte și un expert străin.
20:10
Femeia care apare în imaginile video este căutată de mai mult timp de polițiștii din sectorului Centru a Capitalei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.