Atenție la femeia din Imagine! A furat un telefon dintr-un Market din Bălți, iar acum este căutată de poliție.

Echipa, 20 septembrie 2019 09:40

A furat un telefon dintr-un Market din Bălți, iar acum este căutată de poliție.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 5 minute
19:50
Un moldovean s-a făcut de rușine, într-un magazin vestimentar din Italia, după ce a îmbrăcat haine de 400 de euro și ar fi încercat să iasă fără să plătească.
Acum o oră
19:20
Un bărbat a găsit în subsolul casei sale o grenadă. Proprietarul susține că a cumpărat recent locuința și nu știa ce se află în subsol.
Acum 2 ore
18:50
Accident într-o intersecție din sectorul Râșcani al capitalei. Două troleibuze s-au tamponat violent.
18:20
Un automobil de model Ford a luat foc la Ceadâr-Lunga. Poliția susține că este vorba despre o incendiere intenționată.
18:10
Moldovenii s-au specializat în contrabandă cu tutun pentru narghilea. Numai într-o săptămână, vameșii de la postul Breansk au găsit peste 2.000 de cutii cu tutun, în trenurile Moscova - Chișinău.
Acum 4 ore
17:50
Serviciul hidrometeorologic de stat anunță pentru dimineața de 16 octombrie COD GALBEN de ceață, pe tot teritoriul țării.
17:30
O tânără de 22 de ani din Comrat a băut un pumn de pastile ca să-și pună capăt zilelor. Fata a fost salvată.
17:20
Boris Golovin, directorul Centrului Naționale de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) a fost reținut azi de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA).
17:00
Doi bărbați, cercetați pentru comiterea a două tentative de omor, au fost reținuți de ofițerii de investigații, împreună cu procurorii de la PCCOCS.
16:50
Un teren de joacă pentru copii a fost vandalizat în sectorul Botanica din Capitală. Toate toboganele și scrâncioburile au fost murdărite cu ulei pentru mașini.
16:30
Persoana care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Bălți, fiind bănuită de comiterea unui furt.
16:20
Un alt accident tragic a mai luat o viaţă. O adolescentă de 13 ani a murit în urma unui accident rutier, care s-a produs ieri seara, în apropierea satului Blindeşti, raionul Ungheni.
Acum 6 ore
15:00
Pe numele mai multor angajați ai Poliției de Frontieră, cu funcții de conducere din cadrul Direcțiilor regionale SUD și NORD, au fost pornite anchete de serviciu.
14:30
O fură a târât câțiva metri o mașină, pe șosea. Momentul, surprins de o cameră de bord. Accidentul s-a produs pe strada Petricani din capitală.
14:20
Un conațional aflat în căutare de doi ani a fost reținut zilele trecute de către polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe Sectorul Poliției de Frontieră Briceni. Audiat, bărbatul s-a c-am încurcat în propriile afirmații fără a reuși să-și justifice scopul aflării la hotarul țării.
14:00
Haos la Spitalul de Urgență din Capitală. Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care se afla în stare de ebrietate, a agresat medicii și asistentele. Totul s-ar fi ieri noaptea, atunci când individul s-a adresat la urgență. Reprezentanţii spitalului nu ne-au putut spune, deocamdată, dacă tânărul avea nevoie de îngrijire medicală sau însoţea pe cineva.
Acum 8 ore
13:50
Bebelușul de patru luni, accidentat în accidentul de la Bugeac, a fost transferat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.
13:50
O femeie, împreună cu doi copii minori, care traversau strada regulamentar, au fost la un pas de a fi spulberați de o mașină. Incidentul, care se putea termina tragic, s-a întâmplat în data de 13 octombrie,în jurul orei 10.55, la intersecția străzilor Liviu Deleanu cu Alba-Iulia din sectorul Buiucani. Imaginile cu momentul incidentului au fost suprinse de o cameră video instalată în magazinul din apropiere.
13:40
Vindeau heroină, consumatorilor de droguri din Chișinău. Doi bărbați, de 40 și, respectiv 41 de ani au fost reținuți de polițiști, suspectați de comercializarea narcoticelor.
13:20
În contextul evenimentelor petrecute în acest weekend, inspectorii de patrulare au desfășurat un șir de acțiuni întru prevenirea încălcărilor de ordine publică și a accidentelor rutiere.
13:10
Un tânăr de 26 de ani, care se afla la volanul unui „Lexus”, s-a tamponat violent cu mașina într-un copac. Accidentul s-a produs noaptea trecută, către ora 01:10, la Bălți, într-o curbă, la intersecția străzilor Sorocii și Kiev.
12:50
Marți, 15 octombrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), a pornit două cauze penale, pe faptul delapidării averii străine și abuzului de serviciu, comise de persoane publice care gestionau SA „Moldtelecom”.
12:50
Bilanț dezolant în stânga Nistrului. Pe durata celor două zile libere în regiune au avut loc două accidente rutiere cu implicarea pietonilor, unul dintre care s-a stins. Primul caz a fost înregistrat în seara de 12 octombrie, pe străzile orașului Bender.
12:40
Молдаванин был арестован в Италии за покушение на убийство своей возлюбленной. Женщина, работающая в качестве сиделки, попала в больницу с серьезными травмами.
12:20
Un tânăr de 30 de ani din Chișinău, aflat în căutare pentru jaf, a fost reținut după ce ar comis un furt. Acum, riscă să fie pedepsit pentru ambele infracțiuni. Polițiștii sectorului Buiucani au început să-l caute pe suspect după ce, la sfârșitul lunii august, un bărbat de 36 de ani din comuna Dumbrava, ar fi depus o plângere.
12:00
Bărbații au fost prinși cu peste 150 bucăți de pește de diferite specii, cu o barcă gonflabilă și două plase de tip monofilament. Cele două cazuri de pescuit ilegal, a fost constatate de polițiștii de frontieră din Leova.
Acum 12 ore
11:50
Funcționarii vamali de la aeroport au contracarat o tentativă de scoatere ilegală din țară a țigaretelor, nedeclarate conform procedurii legale. Pe acest caz este documentat un cetățean francez în vârstă de 53 de ani, care a încercat să se eschiveze de la controlul vamal.
11:10
Marți, 15 octombrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în judecată a trei bărbați, care au pretins că ar fi polițiști și au cerut, prin șantaj, suma de 40.000 lei de la un locuitor din Chișinău, la care au intrat în casă și l-au maltratat pe el și oaspetele acestuia.
10:50
Primul apel la Linia Fierbinte a Poliției - 067 112 902 s-a soldat cu retragerea unui permis de conducere. Astfel poliția capitalei a fost sesizată în seara zilei de duminică, în jurul orelor 20.45, despre faptul că un șofer în stare de ebrietate ar încerca să urce la volanul unui automobil, pe bulevardul Moscovei. 
10:40
Panică într-un bloc de locuit din Bălți. 25 de persoane, printre care 10 copii, au fost evacuate, după ce un apartament a luat foc. Incidentul s-a produs în seara de duminică, într-un apartament de pe strada Boris Glavan.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.