/VIDEO/ Autocar de pe ruta Chișinău-Timișoara, ticsit cu țigări de contrabandă

Echipa, 19 septembrie 2019 10:10

44.000 de țigarete au fost depistate de funcționarii vamali de la Leușeni, asistați de câinele antitabac al Serviciului Vamal, în locuri special amenajate din rezervorul unui autocar de pe ruta Chișinău-Timișoara.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Echipa

Acum 12 ore
18:40
Accident de groază pe traseul Chișinău - Hâncești. O mașină s-a tamponat cu o camionetă și s-a transformat într-un morman de fiare. Acoperișul s-a desprins de carcasa mașinii.
Acum 24 ore
16:30
Doi bărbați, locuitori ai municipiului Ungheni sunt documentați de poliție, fiind suspectați de braconaj.
15:50
În seara zilei de ieri, 17 octombrie a.c. polițiștii de frontieră din Larga au contracarat o acțiune ilegală prin care s-a încercat transportarea peste hotarul moldo-ucrainean a șase mii de puieți de trandafiri.
15:00
Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit în ultimele 24 de ore bunuri accizabile (ţigarete și băuturi alcoolice) în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei, pe care două tinere au încercat să le introducă în țară în scopul comercializării pe piața neagră din Marea Britanie, respectiv Turcia.
14:50
Momentul impactului de la Cahul, produs pe 17 octombrie, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile au fost postate de un site local de știri.
14:30
Ofițerii Direcției Antidrog al INI, în comun cu ofițerii de urmărire penală al Direcției de Poliție al mun. Chișinău și procurorii din oficiul principal al Procuraturii municipiului Chișinău, au destructurat activitatea ilicită a unui grup criminal organizat, specializat în comercializarea drogurilor sintetice de tip PVP prin intermediul magazinelor online. Zilnic, membrii grupului obțineau venituri de peste 15000 lei din realizarea drogurilor.
14:20
Un bărbat cu dublă cetățenie, a Republicii Moldova și României, a vrut să zboare la Londra cu 350 de pachete de țigări, de diferite mărci, ascunse în bagaj.
14:00
Un bărbat din raionul Cahul era suspectat de cultivarea și vinderea narconticelor. Suspiciunile oamenilor legii s-au confirmat, după ce aceștia au descins acasă la suspect.
13:50
Minute de coșmar pentru o bătrână din Florești. Un tânăr a bătut-o și jefuit-o în plină zi.
13:40
A furat un ceas inteligent dintr-un magazin specializat și a dispărut cu tot cu el. Tânărul din imagini este căutat de poliția din Bălți.
13:30
Мужчина, избивший и ограбивший пожилую женщину, был задержан правоохранительными органами.
13:20
În noaptea de 16 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, C.I., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 54 de ani, conducând un microbuz marca Ford Tranzit, înmatriculat în Olanda.
13:00
12:50
Polițiștii de frontieră au documentat un cetățean al Ucrainei după ce s-a prezentat la linia de control pe direcția intrare în Republica Moldova. Tânărul de doar 25 de ani este dat în căutare internațională pentru tortură, violență și alte infracțiuni săvârșite pe teritoriul țării de origine.
12:30
Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație au reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, locuitor a comunei Băcioi, fiind suspectat de răpirea unui automobil de model ,,Honda Insigna”.
12:20
Un accident grav s-a produs astăzi în Cahul. Potrivit unor poze expediate la redacție, o mașină s-a răsturnat și cel puțin o persoană este traumată.
12:00
Un român cercetat pentru că a înjunghiat un cetăţean moldovean în luna septembrie, la Budapesta în Sectorul VII, a fost predat de către autorităţile române poliţiştilor maghiari - a anunţat joi, pe site-ul său, Inspectoratul de Poliţie al Budapestei
11:50
O femeie a fost lovită, în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni. Victima stă nemișcată, la pământ. La fața locului a venit ambulanța.
11:50
Ofițerii de investigație a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat de 26 de ani, originar din r-nul Ialoveni, pentru furt dintr-un salon de frumusețe amplasat str. Tighina.
11:30
În procesul investigării schemelor de contrabandă a produselor de tutungerie ce afectează economia naţională, Serviciul de Informaţii şi Securitate a efectuat măsuri speciale de investigaţii ce au condus la reţinerea, la 17 octombrie curent, a unui autocamion cu ţigări, fără timbre de acciz, pe traseul Bender-Anenii Noi-Chişinău.
11:20
Funcționarii postului vamal Leușeni au prevenit cinci tentative de trafic ilicit cu diverse mărfuri, patru dintre care au fost înregistrate pe sensul de intrare în țară. Printre loturile reținute se numără tutun pentru narghilea, pistol cu gaz, cartușe, tablete electronice și camere web, precum și produse cosmetice cu marcajul unui brand renumit, nedeclarate organului vamal în vederea eschivării de la achitarea plăților corespunzătoare.
11:00
O tânără în vârstă de 18 ani din Ungheni este căutată cu disperare de rude și prieteni după ce plecat la muncă în raionul Rezina și nu s-a mai întors acasă.
10:50
Conducerea procurorilor PCCOCS, oamenii legii au descins cu un număr de 13 percheziții la o companie imobiliară din Chișinău, la domiciliile și în automobilele membrilor grupului criminal organizat, pe faptul abuzului de serviciu și evaziunii fiscale.
10:20
Accident grav pe strada Tudor Strișca din sectorul Botanica al Capitalei
10:00
Admiterea solicitării procurorilor PCCOCS vine după ce, în septembrie curent, Judecătoria Chișinău a respins un demers al procurorilor de aplicare a sechestrului pe bunuri în valoare de șase milioane lei. Prin urmare, refuzul instanței de judecată a determinat necesitatea declanșării căilor de atac.
09:50
O mașină a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului, pe traseul Chișinău-Criuleni. La fața locului au venit pompierii, ambulanța, și poliția.
Ieri
20:20
Un bărbat din satul Avdarma și-ar fi pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat cu o funie, într-o construcție auxiliară din gospodăria acestuia.
19:50
Trei elevi din clasa a XI-a de la Liceul „Mircea Eliade” au fost snopiți în bătaie în plină zi într-un local din centrul capitalei. Incidentul a avut loc vineri, 4 octombrie, iar în urma încăierării, minorii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Camerele de supraveghere instalate în local au surprins momentele în care cei trei minori sunt luați la pumni de un grup de de elevi de clasa a XII-a la Liceul „Gheorghe Asachi”.
19:20
Un șofer din Chișinău a fost surprins cum, pentru a scăpa de ambuteiaje, se deplasează, pe contrasens, într-o intersecție, dirijată de un marcaj în formă de triunghi, care delimitează clar sensurile de mers.
18:40
Un grav accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă, în sectorul Botanica al capitalei. Două mașini au fost făcute țăndări. Ambulanța și poliția au venit la fața locului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.