Două directoare din raionul Soroca și-au angajat concubinii la instituțiile pe care le conduc

Provincial, 17 septembrie 2019 09:20

Două directoare din raionul Soroca au încălcat regimul juridic al conflictelor de interese, după ce și-au angajat concubinii sau alte persoane apropiate la instituțiile pe care le conduc, informează Provincial. Din 2016 până în 2019, directoarea unei școli primare-grădiniță dintr-o localitate din raionul Soroca a semnat 25 de acte administrative sau juridice (inclusiv, de angajare) […] Post-ul Două directoare din raionul Soroca și-au angajat concubinii la instituțiile pe care le conduc apare prima dată în Provincial.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Provincial

Acum 5 minute
13:50
Un concert de zile mari, cu participarea unor DJ renumiți, va fi organizat în 17 noiembrie, de Ziua Internațională a Studenților la Bălți. Se așteaptă ca la eveniment să se adune aproximativ 80 de mii de oameni. Despre asta a anunțat pe o rețea de socializare liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a dat de […] Post-ul Ziua Studenților la Bălți va fi marcată printr-un concert grandios! Renato Usatîi a oferit detalii! apare prima dată în Provincial.
Acum 10 minute
13:40
Peste 360 de companii producătoare de mașini și echipament agricol, companii agricole, gospodării țărănești și de fermieri, asociații naționale de specialitate, organizații financiare și reprezentanți ai institutelor de cercetare participă, în perioada 16 – 19 octombrie 2019, la ediția de toamnă a expozițiilor internaționale MOLDAGROTECH și FARMER, informează PROVINCIAL. Participanți din Republica Moldova, Austria, Germania, […] Post-ul Peste 360 de companii producătoare de mașini și echipament agricol participă la o expoziție apare prima dată în Provincial.
Acum o oră
13:10
Candidatul Blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS, Gheorghe Petic, la șefia orașului Ungheni, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a comunicat despre unele propuneri ale guvernării, despre angajamentul oferit unghenenilor, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Gheorghe Petic: Am făcut diferite sondaje, am încercat împreună […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Ungheni, Gheorghe Petic: Mi-am sacrificat cariera pentru a face, în această țară, lege apare prima dată în Provincial.
Acum 2 ore
12:10
„Am consacrat 12 ani instituirii, în orașul Cimișlia, a unei administrații moderne, profesioniste, orientată spre valorile europene, n-am tolerat corupția. Am reușit să realizez planuri bine gândite, îndrăznețe pentru asigurarea perspectivei de dezvoltare a orașului, să gestionez eficient banii publici. De pe poziția de primar, am pledat pentru pluralismul politic autentic, ca precondiție de dezvoltatre […] Post-ul Gheorghe Răileanu: Am rezistat la toate presiunile și piedicile apare prima dată în Provincial.
Acum 4 ore
11:10
Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia orașului Orhei, Vasile Adașan, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre programul de administrare al localității, despre situația financiară a Orheiului, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Vasile Adașan: Sunt o persoană căreia îi plac provocările, iar […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Orhei, Vasile Adașan: În 1992, am luptat pentru Integritatea RM, astăzi voi lupta pentru fiecare orheian apare prima dată în Provincial.
10:00
„Localitatea se află într-o stare hibridă, pentru că deja de ani buni, cetățenii înțeleg dezvoltarea localității când văd de Paști bordurele date cu var. Cred că, lucrurile se vor schimba odată ce vom pune umărul pentru a lucra în folosul cetățenilor, și ca să fim transparenți, vom raporta la fiecare trei luni realizările noastre” – […] Post-ul Va raporta la fiecare 3 luni de zile realizările! Candidat la șefia or. Ștefan Vodă: „Ca să fim transparenți” apare prima dată în Provincial.
Acum 6 ore
09:50
Astăzi, în jurul orei 8:10, la intrarea în orașul Căușeni, dinspre satul Grigorievca, două automobile de model Peugeot și Opel Zamfira s-au tamponat frontal. informează PROVINCIAL. În urma accidentului, trei persoane au decedat. Victimele sunt doi bărbați în vârstă de 19 și 32 ani, precum și o femeie de 27 ani. Cauza preliminară a producerii […] Post-ul Accident grav la intrare în Căușeni. Trei persoane au decedat apare prima dată în Provincial.
09:00
Candidatul Partidului Politic „Voința Poporului” (PVP) la șefia orașului Soroca, Victor Felișcan, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD,  a declarat că alegătorul are motive să-l aleagă anume pe el, a vorbit despre principalii concurenți din cursa electorală, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Victor Felișcan: Sunt […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Soroca, Victor Felișcan: Mă consider demn de atenția alegătorului apare prima dată în Provincial.
08:10
„În statul nostru, de ce s-a atins politicul, imediat a devenit viciat. Eu sunt de părere că, la funcția de primar, candidații nu trebuie să aibă apartenență politică. Cât de frumos nu ar fi un ambalaj, trebuie să punem accent pe calitatea produsului din acest ambalaj. Eu vreau să datorez mandatul de primar cetățenilor din […] Post-ul Declarație: La funcția de primar, candidații nu trebuie să aibă apartenență politică apare prima dată în Provincial.
Acum 8 ore
07:10
Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia orașului Nisporeni, Grigore Robu, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, s-a referit la importanța unui partid „în spatele” unui primar, a vorbit despre primele acțiuni ce vor fi întreprinse în localitate, dar și s-a referit la alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Nisporeni, Grigore Robu: Țin foarte mult la orașul meu natal apare prima dată în Provincial.
Acum 24 ore
17:00
Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, a lansat, astăzi, un apel către toți cetățenii Republicii Moldova, în special către bălțeni, informează PROVINCIAL. „Duminică se vor desfășura alegerile. Votați așa cum vă spune inima! Pe bălțenii îi rog să iasă masiv la vot, pentru ca să demonstrăm, nu doar cetățenilor RM, să arătăm întregii lumi că […] Post-ul Usatîi către bălțeni: Ieșiți masiv la vot – să arătăm întregii lumi că în Bălți nu lucrează propaganda apare prima dată în Provincial.
16:50
Candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la șefia orașului Cantemir, Roman Ciubaciuc, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre votul de încredere pe care l-a obținut de la băștinași, despre proiectele din planul de activitate, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Roman Ciubaciuc: Primul vot […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or.Cantemir, Roman Ciubaciuc: Noi știm problemele orașului, dar știm și soluțiile apare prima dată în Provincial.
16:50
Unul dintre troleibuzele cu propulsie autonomă a fost testat azi la Codru. Despre aceasta anunță Ion Ceban, candidatul la funcția de primar al capitalei, informează PROVINCIAL. „În maximum o lună și jumătate toate cele 5 troleibuze care sunt acum în proces de asamblare și testare la Regia Transport Electric vor fi gata să iasă pe […] Post-ul Unul dintre troleibuzele cu propulsie autonomă a fost testat azi la Codru apare prima dată în Provincial.
16:00
„După 20 iulie 2019, am avut mai multe propuneri de la actuala guvernare de a mă reîntoarce în diferite domenii, bunăoară în Serviciul Vamal, în Poliția de Frontieră, în Ministerul de Interne – acolo unde eu, totuși, mă simt că sunt profesionist, dar nu am putut să mă duc acolo, fiindcă am și eu un […] Post-ul A avut mai multe propuneri de la actuala guvernare, dar a ales Primăria Ungheni. Gheorghe Petic: „Am un angajament” apare prima dată în Provincial.
15:40
„Eu candidez deja pentru al treilea mandat. Sunt vizibile rezultate muncii mele, dar și ale echipei pe care o reprezint. Noi știm problemele orașului, dar știm și soluțiile. Eu înțeleg că noi toți vrem să rezolvăm toate problemele în oraș, și toate într-un minut, și trebuie să înțelegem că problemele se soluționează, dar este necesar […] Post-ul Candidează pentru al 3-lea mandat! Declarație: „Sunt vizibile rezultate muncii mele” apare prima dată în Provincial.
15:10
„Sunt ofițer și am demonstrat pe parcursul activității mele că sunt un conducător bun, dar și un patriot al acestei țări. Municipiul Orhei are nevoie de un primar și o echipă puternică. Un primar care va readuce faima Orheiului – atât pe plan național, cât și internațional cu stabilirea noilor parteneriate, atragerea noilor investitori, crearea […] Post-ul Declarație: Municipiul Orhei are nevoie de un primar și o echipă puternică apare prima dată în Provincial.
14:30
Candidatul Partidului Politic „Șor” la șefia orașului Rîșcani, Andrei Cocieru, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, susține că partidul este important în activitatea unui conducător de localitate, a vorbit despre cele mai stringente acțiuni, pe care le va întreprinde la Primăria Râșcani, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Rîșcani, Andrei Cocieru: Vreau să am șansa să schimb ceva apare prima dată în Provincial.
14:20
„Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului „Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le oferă programul”. Aceasta se menționează într-un comuicat al Primăriei Orhei. Împreună […] Post-ul Primăria orașului Orhei anunță că, în ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv în oraș apare prima dată în Provincial.
Ieri
13:40
„Consider că, alegătorul are motive să mă aleagă anume pe mine, deoarece am fost educat corect de părinți și școală, am fost eminent acolo unde am învățat și am dus faima orașului natal. Mă consider demn de atenția alegătorului, deoarece de-a lungul activității mele de jurist, avocat am dat dovadă de responsabilitate, devotament și dârzenie, […] Post-ul Pretendent la șefia orașului Soroca: „Alegătorul are motive să mă aleagă anume pe mine” apare prima dată în Provincial.
12:40
Candidatul la funcția de deputat în circumscripția nr. 33 din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Svetlana Popa, susține că, suburbiile au un potențial enorm, care nu a fost valorificat până acum. În cadrul întâlnirii cu alegătorii din 15 octombrie 2019 din localitatea Trușeni, ea vorbit despre proiectele ce urmează a fi demarate în […] Post-ul Candidat în circumscripția nr.33, Svetlana Popa: „Suburbiile – inelul de aur al capitalei” apare prima dată în Provincial.
12:40
Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Bujorean, la șefia orașului Leova, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre o localitate din Japonia care ar putea servi drept exemplu pentru orașul Leova, s-a referit la obiectivele din programul electoral, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or.Leova, Alexandru Bujorean: Experiența noastră administrativă ne va permite să facem din oraș un exemplu apare prima dată în Provincial.
12:30
Pe parcursul lunilor ianuarie-septembrie 2019, la Serviciul Fiscal de Stat au fost înregistrate 9 552 contracte de dare în locațiune/chirie/arendă a bunurilor imobile. Acestea au fost înregistrate la Direcțiile deservire fiscală din teritoriul în care sunt amplasate. Urmare a transmiterii în locațiune a bunurilor imobile și drept rezultat al înregistrării contractelor de către Serviciul Fiscal […] Post-ul Fiscul a înregistrat peste 9 mii contracte de dare în locațiune, chirie sau arendă a bunurilor imobile apare prima dată în Provincial.
11:40
Candidatul Blocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS” la șefia orașului Rezina, Victor Cibotari, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, s-a referit la starea actuală a localității, a spus de ce alegătorul ar trebui să-l aleagă, dar și a vorbit despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Victor Cibotari: În […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Rezina, Victor Cibotari: Vom lua deciziile care au prioritate primordială apare prima dată în Provincial.
11:10
Ion Ceban, candidatul socialiștilor la șefia capitalei, a anunțat că astăzi începe o nouă etapă a lucrărilor de reparație capitală a drumurilor din Colonița – va fi reconstruită strada Stejarilor și apoi altele, informează PROVINCIAL. Ceban, într-o postare pe Facebook, a spus că, „până acum au fost reparate capital și străzile Ștefan Neaga, Igor Vieru, Ștefan […] Post-ul O nouă etapă a lucrărilor de reparație capitală a drumurilor din Colonița! Ion Ceban: „Va fi reconstruită strada Stejarilor și apoi altele” apare prima dată în Provincial.
10:50
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ieri, aflându-se în raionul Ocnița, a vizitat biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din comuna Grinăuți, care a fost construită în 1991, iar în vara acestui an, din cauza unui incendiu devastator, a fost distrusă în totalitate, informează PROVINCIAL. „Am discutat cu parohul bisericii care a menționat că au ars și obiectele […] Post-ul (FOTO) Președintele Dodon a vizitat biserica din Grinăuți, ce a fost distrusă de un incendiu astă-vară: „Am dat asigurări că voi contribui la lucrările de renovare” apare prima dată în Provincial.
10:40
Anual, la data de 16 octombrie, în peste 30 de ţări din toate continentele, este marcată Ziua Mondială a Pâinii. Şi „Franzeluţa” S.A. are toate motivele pentru a însemna această zi, fiind cel mai mare producător în industria de panificaţie din ţară, cu o experienţă bogată de peste 70 de ani, informează PROVINCIAL. Încă din […] Post-ul Acum, cu siguranţă, ştii ce pâine alegi! De Ziua Mondială a Pâinii, „Franzeluţa” dezvăluie totul despre pâinea de secară! apare prima dată în Provincial.
10:20
Candidatul Partidului Politic „Șor” la șefia orașului Leova, Tatiana Samoilenco, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a oferit mai multe detalii cu privire la intenția de a prelua șefia primăriei, a comunicat acțiunile pe care le are în plan, dar și s-a referit la alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Leova, Tatiana Samoilenco: Motivația mea este foarte puternică apare prima dată în Provincial.
10:20
„Țin foarte mult la orașul meu natal, pentru că aici am crescut eu, părinții, buneii, străbunii mei. Și aș vrea să fac din orașul Nisporeni – o localitate model, în care să-ți fie drag să trăiești, în care vor trăi mai departe copiii și nepoții mei”. A declarat candidatul Partidului Democrat din Moldova, Grigore Robu, la șefia […] Post-ul Grigore Robu, despre candidatura sa la șefia or.Nisporeni: „Țin foarte mult la orașul meu natal” apare prima dată în Provincial.
10:00
„Este foarte important, deoarece echipa este forța cu care vii să faci acele schimbări, dar este foarte dureros când bugetul, fondurile, proiectele se divizează pe partide, și făcând parte dintr-un partid de opoziție ne vine foarte greu să realizăm ceva, chiar dacă aceasta este strict necesar oamenilor” – a declarat candidatul Partidului Politic „Șor” la […] Post-ul Cât de important este un partid „în spatele” unui primar? Răspunsul unui candidat la primăria Rîșcani! apare prima dată în Provincial.
07:10
Candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la șefia orașului Glodeni, Stela Onuțu, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre importanța de a continua lucrurile începute la primărie, despre rolul unui partid în activitatea unui conducător de oraș, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Stela Onuțu: Am […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Glodeni, Stela Onuțu: Am forță pentru a continua faptele promise apare prima dată în Provincial.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.