Sectorul de Poliție din Dondușeni – inaugurat după renovare (FOTO)

Provincial, 17 septembrie 2019 07:10

La Dondușeni a fost redeschis sectorul de poliție nr. 1 după renovare, informează Provincial. Sediul a fost dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și transparent la servicii polițienești de calitate. În Sectorul de poliție activează 12 de polițişti, care vor deservi orașul Dondușeni și alte 12 localități.   Acesta […] Post-ul Sectorul de Poliție din Dondușeni – inaugurat după renovare (FOTO) apare prima dată în Provincial.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Provincial

Acum 10 minute
10:40
Anual, la data de 16 octombrie, în peste 30 de ţări din toate continentele, este marcată Ziua Mondială a Pâinii. Şi „Franzeluţa” S.A. are toate motivele pentru a însemna această zi, fiind cel mai mare producător în industria de panificaţie din ţară, cu o experienţă bogată de peste 70 de ani, informează PROVINCIAL. Încă din […] Post-ul Acum, cu siguranţă, ştii ce pâine alegi! De Ziua Mondială a Pâinii, „Franzeluţa” dezvăluie totul despre pâinea de secară! apare prima dată în Provincial.
Acum 30 minute
10:20
Candidatul Partidului Politic „Șor” la șefia orașului Leova, Tatiana Samoilenco, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a oferit mai multe detalii cu privire la intenția de a prelua șefia primăriei, a comunicat acțiunile pe care le are în plan, dar și s-a referit la alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Leova, Tatiana Samoilenco: Motivația mea este foarte puternică apare prima dată în Provincial.
10:20
„Țin foarte mult la orașul meu natal, pentru că aici am crescut eu, părinții, buneii, străbunii mei. Și aș vrea să fac din orașul Nisporeni – o localitate model, în care să-ți fie drag să trăiești, în care vor trăi mai departe copiii și nepoții mei”. A declarat candidatul Partidului Democrat din Moldova, Grigore Robu, la șefia […] Post-ul Grigore Robu, despre candidatura sa la șefia or.Nisporeni: „Țin foarte mult la orașul meu natal” apare prima dată în Provincial.
Acum o oră
10:00
„Este foarte important, deoarece echipa este forța cu care vii să faci acele schimbări, dar este foarte dureros când bugetul, fondurile, proiectele se divizează pe partide, și făcând parte dintr-un partid de opoziție ne vine foarte greu să realizăm ceva, chiar dacă aceasta este strict necesar oamenilor” – a declarat candidatul Partidului Politic „Șor” la […] Post-ul Cât de important este un partid „în spatele” unui primar? Răspunsul unui candidat la primăria Rîșcani! apare prima dată în Provincial.
Acum 4 ore
07:10
Candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la șefia orașului Glodeni, Stela Onuțu, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre importanța de a continua lucrurile începute la primărie, despre rolul unui partid în activitatea unui conducător de oraș, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Stela Onuțu: Am […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Glodeni, Stela Onuțu: Am forță pentru a continua faptele promise apare prima dată în Provincial.
Acum 24 ore
16:30
Una dintre prioritățile candidatului la funcția de primar general, Ion Ceban, și a echipei sale a fost și rămâne grija pentru copii. În cadrul unei discuții cu locuitorii orașului Vadul lui Vodă, candidatul pentru șefia capitalei, a subliniat că, în perioada mandatului de consilier în CMC, împreună cu colegii de fracțiune, a contribuit la deschiderea […] Post-ul (VIDEO) Ion Ceban, la Vadul lui Vodă: „Grija pentru copii este prioritatea noastră” apare prima dată în Provincial.
16:10
În raionul Anenii Noi, recent, au avut loc aplicații complexe la protecția civilă cu implicarea mai multor structuri, dar și formațiuni ai protecției civile, informează PROVINCIAL. Potrivit scenariului, un cutremur de pământ a periclitat activitatea raionului, în urma căruia au fost înregistrate inundații catastrofale, accidente rutiere cu multiple victime, avarii industriale dar și incendii de […] Post-ul Aplicații complexe la protecția civilă din Anenii Noi (VIDEO) apare prima dată în Provincial.
16:10
„Orașul Leova pentru mine este mai mult decât o localitate de baștină. Este locul de care sunt legate cele mai frumoase amintiri și evenimente din viața mea. Iată de ce nu pot privi cu indiferență procesele regresive care au loc în acest oraș și am încercat să lupt cu ele pe parcursul celor 12 ani […] Post-ul Alexandru Bujorean: „Orașul Leova pentru mine este mai mult decât o localitate de baștină” apare prima dată în Provincial.
16:00
În raionul Anenii Noi, recent, au avut loc aplicații complexe la protecția civilă cu implicarea mai multor structuri, dar și formațiuni ai protecției civile, informează PROVINCIAL. Potrivit scenariului, un cutremur de pământ a periclitat activitatea raionului, în urma căruia au fost înregistrate inundații catastrofale, accidente rutiere cu multiple victime, avarii industriale dar și incendii de […] Post-ul Aplicații complexe la protecția civilă din Anenii Noi (FOTO) apare prima dată în Provincial.
15:10
Candidatul blocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS” la șefia orașului Rezina, Victor Cibotari, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a declarat că, în ultimii 8 ani, orașul Rezina a fost un exemplu cum nu trebuie gestionat un oraș. „Fiind condus de niște guvernanți corupți, în frunte cu președintele de raion Eleonora Graur, din bugetul […] Post-ul Declarație: În ultimii 8 ani, orașul Rezina a fost un exemplu cum nu trebuie gestionat un oraș apare prima dată în Provincial.
14:20
Primăria municipiului Orhei a inaugurat încă o curte din strada Iakir din cartierul Nordic, după lucrări de renovare și modernizare realizate în cadrul programului „Operațiunea Curtea”. Despre aceasta comunică Primăria orașului Orhei.  La ceremonia de inaugurare au participat reprezentanți ai autorităților locale, ai întreprinderilor municipale implicate în program, dar și localnici. Primarul interimar al mun. […] Post-ul Încă o curte dintr-un cartier al mun. Orhei – renovată apare prima dată în Provincial.
14:10
„Ideea de a candida o aveam de mai demult. Observam unele probleme în oraș care mă deranjau și îmi spuneam tot timpul că, un primar bun ar rezolva cutare sau cutare lucru cu ușurință, dacă ar avea voință. Oportunitatea de a candida s-a ivit însă abia acum, când am devenit membră a partidului ȘOR. Am […] Post-ul Pretendent la șefia or. Leova: „Ideea de a candida o aveam de mai demult… oportunitatea s-a ivit însă abia acum” apare prima dată în Provincial.
14:00
Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către „Carmez Processing” SRL ce se referă la preluarea controlului asupra întreprinderii „Avicola Farm Meat” SRL. Întreprinderea „Carmez Processing” SRL activează în domeniul producerii, prelucrării și conservării cărnii și a produselor din carne. „Avicola Farm Meat” este specializată pe creșterea păsărilor pentru carne. În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice […] Post-ul Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică notificată de întreprinderea „Carmez Processing” SRL apare prima dată în Provincial.
13:40
14 proiecte de dezvoltare ale comunității din satul Budești, municipiul Chișinău au fost propuse de locuitori spre finanțare din bugetul participativ, pentru care va fi alocată suma de 10 000 euro. Printre proiectele propuse se numără deschiderea muzeului satului, construcția unui pod al securității, masă de tenis în parcul central, patru stații noi pentru călători […] Post-ul Inițiativele civice de dezvoltare ale s. Budești vor putea fi finanțate din bugetul local. Află ce își doresc locuitorii apare prima dată în Provincial.
13:20
Președintele țării, Igor Dodon, ieri, împreună cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, și Irina Vlah, bașcanul Autonomiei Găgăuze, au vizitat biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Vulcănești, care este în proces de construcție, informează PROVINCIAL. „Șeful statului a discutat cu starețul și enoriașii, felicitÂndu-i, totodată, cu ocazia sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului. Alături […] Post-ul Șeful statului a vizitat biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Vulcănești apare prima dată în Provincial.
12:10
Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia orașului Ialoveni, Veaceslav Cernat, în cadrul unui interviu penru PROVINCIAL.MD, a vorbit de ce alegătorul ar trebui să-și dea votul în favoarea lui, ce va întreprinde la primărie, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Veaceslav Cernat: Orașul Ialoveni […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or.Ialoveni, Veaceslav Cernat: Este important ca primarul să aibă înțelepciunea de a uni oamenii apare prima dată în Provincial.
12:00
Biserica recent amenajată, în cinstea „Sfântului Andrei” din incinta Penitenciarului nr.1-Taraclia a primit binecuvântarea Mitropolitului Chişinăului şi al Întregii Moldove, Vladimir, care împreună cu un sobor de preoți capelani ai sistemului administrației penitenciare au oficiat slujba de sfințire a lăcașului de cult. Înainte de oficierea Liturghiei, soborul preoțesc în frunte cu ÎPS Mitropolit Vladimir, au efectuat un […] Post-ul (FOTO) Biserica de pe teritoriul Penitenciarului din Taraclia – sfinţită de Mitropolitul Vladimir apare prima dată în Provincial.
11:50
Din totalul de 3 761 candidați la funcția de primar, componența de gen este următoarea: 2 742 (73%) sunt bărbați și 1 019 (27 %) sunt femei, informează PROVINCIAL. Potrivit unui comunicat al CEC, pentru funcția de consilier candidează 50 410 persoane, dintre care 27 597 (54,7%) – bărbați și 22 813 (45,3 %) – femei. Profilul de vârstă al candidaților […] Post-ul Din candidații la funcția de primar general al mun. Chișinău și primar de mun. Bălți – 34,5% au până la 40 ani apare prima dată în Provincial.
11:20
În nouă luni ale anului 2019, numărul total al rapoartelor expediate prin intermediul Ghișeului unic de raportare electronică www.raportare.gov.md către autoritățile de stat din sectoarele finanțe publice și statistică a depășit cifra de 1 mil. 327 mii. Cea mai mare parte din rapoarte – circa 1 mil. 288 mii – au fost transmise de către autorități/instituții publice […] Post-ul Peste un milion de rapoarte electronice au fost recepționate de Ghișeul unic de raportare electronică apare prima dată în Provincial.
10:50
„La sigur ne prelungim cu infrastructura localității, extinderea zonelor de agrement, pavarea trotuarelor, a căilor de acces, investiție în instituțiile preșcolare. Problema de bază, la noi, e alimentarea cu apă potabilă și evacuarea apelor reziduale. La sigur trebuie să obținem finanțarea pentru construția stației de epurare. Avem proiect scris și verificat, avem nevoie de 20 […] Post-ul Primele 3 acțiuni pe care le va întreprinde Stela Onuțu la Primăria din Glodeni! apare prima dată în Provincial.
Ieri
09:30
„La sigur ne prelungim cu infrastructura localității, extinderea zonelor de agrement, pavarea trotuarelor, a căilor de acces, investiție în instituțiile preșcolare. Problema de bază, la noi, e alimentarea cu apă potabilă și evacuarea apelor reziduale. La sigur trebuie să obținem finanțarea pentru construția stației de epurare. Avem proiect scris și verificat, avem nevoie de 20 […] Post-ul Primele 3 acțiuni pe care le va întreprinde Stela Onuțu la Primăria din Drochia! apare prima dată în Provincial.
07:10
Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la șefia orașului Drochia, Nicolae Cojocaru, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre orașul din străinătate care ar putea fi un exemplu pentru drochieni, despre situația localității – la moment, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Nicolae […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Drochia, Nicolae Cojocaru: Cunosc problemele cu care se confruntă drochienii și vreau să fiu vocea lor apare prima dată în Provincial.
14 octombrie 2019
15:10
Primăria Orhei a dat în exploatare încă o stradă reparată capital, amplasată într-un cartier important, deoarece asigură accesul la singura grădiniță din sectorul de Nord al orașului. Strada nu a mai fost reparată de zeci de ani și face parte din planul de reconstrucție a orașului lansat în 2015. Autoritățile locale de la Orhei promit […] Post-ul GALERIE FOTO// La Orhei a fost dat în exploatare încă un drum reparat capital apare prima dată în Provincial.
14:00
Partidul Socialiștilor a cheltuit în zadar bani grei pentru arendarea celor mai scumpe săli de banchete din Bălți, sperând să cumpere astfel voturile bălțenilor. Declarația a fost făcută de Renato Usatîi la o întâlnire cu locuitorii Cartierului 10 și ai sectorului „Dacia” din Bălți. Potrivit lui, PSRM se folosește de necazurile oamenilor și speră să […] Post-ul Renato Usatîi: Bălțenii nu pot fi cumpărați cu „pomeni” electorale apare prima dată în Provincial.
11:00
Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia orașului Ialoveni, Veaceslav Cernat, în cadrul unui interviu penru PROVINCIAL.MD, a declarat că, dezinformarea și manipularea alegătorului sunt concurenții săi din această campanie electorală. La întrebarea: „Cât de important este un partid „în spatele” unui primar?”, Cernat a răspuns: „O localitate condusă de un primar, care are […] Post-ul Dezinformarea și manipularea – concurenții unui pretendent la șefia orașului Ialoveni! apare prima dată în Provincial.
Mai mult de 2 zile în urmă
10:10
Candidatul Partidului Democrat din Moldova la șefia orașului Glodeni, Oleg Cojocari, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre cele mai stringente acțiuni de care are nevoie orașul, de ce alegătorul trebuie să-i ofere votul, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Oleg Cojocari: Am ales […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or.Glodeni, Oleg Cojocari: Eu nu vin să fac politică la primărie apare prima dată în Provincial.
08:00
Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la șefia orașului Drochia, Nicolae Cojocaru, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit de ce a ales să candideze la șefia localității. „Am ales să candidez la funcția de Primar de Drochia, fiindcă îmi pasă de orașul în care trăiesc. Activând în calitate de consilier raional, îmi […] Post-ul Declarație: Am ales să candidez la funcția de Primar de Drochia, fiindcă îmi pasă de orașul în care trăiesc apare prima dată în Provincial.
07:10
Candidatul Partidului Politic Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la șefia orașului Fălești, Mihail Nanii, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, s-a referit la poziția avantajoasă a localității, importanța echipei de partid în „spatele” unui primar, dar și la alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului ? Mihail Nanii: Am […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Fălești, Mihail Nanii: Voi depune efort ca orașul să devină un exemplu pentru alte localități apare prima dată în Provincial.
13 octombrie 2019
11:10
Candidatul Blocului Electoral ACUM „Platforma DA și PAS” la șefia orașului Drochia, Liliana Josanu, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre acțiunile pe care le va întreprinde la primărie, despre concurenții electorali, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Liliana Josanu: Pentru a aduce schimbări […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Drochia, Liliana Josanu: Eu voi fi acea care va ajunge la fiecare cetățean în parte apare prima dată în Provincial.
10:10
Candidatul Partidului Politic Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la șefia orașului Fălești, Mihail Nanii, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a evaluat starea localității în care își propune să fie primar. „Fălești este un oraș cu o poziție geografică avantajată, pentru că se află în apropiere de zona de frontieră și acest lucru permite obținerea […] Post-ul Candidat la șefia or. Fălești, despre „un fapt ce nu a fost prioritar în conducerea precedentăa orașului”! apare prima dată în Provincial.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.