Liderul unei grupări infracționale din orașul Ocnița – reținut

Provincial, 16 septembrie 2019 14:30

Liderul unei grupări infracționale din orașul Ocnița, alias „Curban”, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut de poliție, fiind suspectat de șantaj. Acesta este membru activ al organizaţiei criminale conduse de autoritatea „Makena”, anterior condamnat de mai multe ori pentru infracţiuni similare. Ofițerii Direcției de Combatere a Crimei Organizate a Inspectoratului Național de […] Post-ul Liderul unei grupări infracționale din orașul Ocnița – reținut apare prima dată în Provincial.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Provincial

Acum 4 ore
07:10
Candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la șefia orașului Glodeni, Stela Onuțu, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre importanța de a continua lucrurile începute la primărie, despre rolul unui partid în activitatea unui conducător de oraș, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Stela Onuțu: Am […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Glodeni, Stela Onuțu: Am forță pentru a continua faptele promise apare prima dată în Provincial.
Acum 24 ore
16:30
Una dintre prioritățile candidatului la funcția de primar general, Ion Ceban, și a echipei sale a fost și rămâne grija pentru copii. În cadrul unei discuții cu locuitorii orașului Vadul lui Vodă, candidatul pentru șefia capitalei, a subliniat că, în perioada mandatului de consilier în CMC, împreună cu colegii de fracțiune, a contribuit la deschiderea […] Post-ul (VIDEO) Ion Ceban, la Vadul lui Vodă: „Grija pentru copii este prioritatea noastră” apare prima dată în Provincial.
16:10
În raionul Anenii Noi, recent, au avut loc aplicații complexe la protecția civilă cu implicarea mai multor structuri, dar și formațiuni ai protecției civile, informează PROVINCIAL. Potrivit scenariului, un cutremur de pământ a periclitat activitatea raionului, în urma căruia au fost înregistrate inundații catastrofale, accidente rutiere cu multiple victime, avarii industriale dar și incendii de […] Post-ul Aplicații complexe la protecția civilă din Anenii Noi (VIDEO) apare prima dată în Provincial.
16:10
„Orașul Leova pentru mine este mai mult decât o localitate de baștină. Este locul de care sunt legate cele mai frumoase amintiri și evenimente din viața mea. Iată de ce nu pot privi cu indiferență procesele regresive care au loc în acest oraș și am încercat să lupt cu ele pe parcursul celor 12 ani […] Post-ul Alexandru Bujorean: „Orașul Leova pentru mine este mai mult decât o localitate de baștină” apare prima dată în Provincial.
16:00
În raionul Anenii Noi, recent, au avut loc aplicații complexe la protecția civilă cu implicarea mai multor structuri, dar și formațiuni ai protecției civile, informează PROVINCIAL. Potrivit scenariului, un cutremur de pământ a periclitat activitatea raionului, în urma căruia au fost înregistrate inundații catastrofale, accidente rutiere cu multiple victime, avarii industriale dar și incendii de […] Post-ul Aplicații complexe la protecția civilă din Anenii Noi (FOTO) apare prima dată în Provincial.
15:10
Candidatul blocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS” la șefia orașului Rezina, Victor Cibotari, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a declarat că, în ultimii 8 ani, orașul Rezina a fost un exemplu cum nu trebuie gestionat un oraș. „Fiind condus de niște guvernanți corupți, în frunte cu președintele de raion Eleonora Graur, din bugetul […] Post-ul Declarație: În ultimii 8 ani, orașul Rezina a fost un exemplu cum nu trebuie gestionat un oraș apare prima dată în Provincial.
14:20
Primăria municipiului Orhei a inaugurat încă o curte din strada Iakir din cartierul Nordic, după lucrări de renovare și modernizare realizate în cadrul programului „Operațiunea Curtea”. Despre aceasta comunică Primăria orașului Orhei.  La ceremonia de inaugurare au participat reprezentanți ai autorităților locale, ai întreprinderilor municipale implicate în program, dar și localnici. Primarul interimar al mun. […] Post-ul Încă o curte dintr-un cartier al mun. Orhei – renovată apare prima dată în Provincial.
14:10
„Ideea de a candida o aveam de mai demult. Observam unele probleme în oraș care mă deranjau și îmi spuneam tot timpul că, un primar bun ar rezolva cutare sau cutare lucru cu ușurință, dacă ar avea voință. Oportunitatea de a candida s-a ivit însă abia acum, când am devenit membră a partidului ȘOR. Am […] Post-ul Pretendent la șefia or. Leova: „Ideea de a candida o aveam de mai demult… oportunitatea s-a ivit însă abia acum” apare prima dată în Provincial.
14:00
Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către „Carmez Processing” SRL ce se referă la preluarea controlului asupra întreprinderii „Avicola Farm Meat” SRL. Întreprinderea „Carmez Processing” SRL activează în domeniul producerii, prelucrării și conservării cărnii și a produselor din carne. „Avicola Farm Meat” este specializată pe creșterea păsărilor pentru carne. În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice […] Post-ul Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică notificată de întreprinderea „Carmez Processing” SRL apare prima dată în Provincial.
13:40
14 proiecte de dezvoltare ale comunității din satul Budești, municipiul Chișinău au fost propuse de locuitori spre finanțare din bugetul participativ, pentru care va fi alocată suma de 10 000 euro. Printre proiectele propuse se numără deschiderea muzeului satului, construcția unui pod al securității, masă de tenis în parcul central, patru stații noi pentru călători […] Post-ul Inițiativele civice de dezvoltare ale s. Budești vor putea fi finanțate din bugetul local. Află ce își doresc locuitorii apare prima dată în Provincial.
13:20
Președintele țării, Igor Dodon, ieri, împreună cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, și Irina Vlah, bașcanul Autonomiei Găgăuze, au vizitat biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Vulcănești, care este în proces de construcție, informează PROVINCIAL. „Șeful statului a discutat cu starețul și enoriașii, felicitÂndu-i, totodată, cu ocazia sărbătorii Acoperămîntul Maicii Domnului. Alături […] Post-ul Șeful statului a vizitat biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Vulcănești apare prima dată în Provincial.
12:10
Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia orașului Ialoveni, Veaceslav Cernat, în cadrul unui interviu penru PROVINCIAL.MD, a vorbit de ce alegătorul ar trebui să-și dea votul în favoarea lui, ce va întreprinde la primărie, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Veaceslav Cernat: Orașul Ialoveni […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or.Ialoveni, Veaceslav Cernat: Este important ca primarul să aibă înțelepciunea de a uni oamenii apare prima dată în Provincial.
12:00
Biserica recent amenajată, în cinstea „Sfântului Andrei” din incinta Penitenciarului nr.1-Taraclia a primit binecuvântarea Mitropolitului Chişinăului şi al Întregii Moldove, Vladimir, care împreună cu un sobor de preoți capelani ai sistemului administrației penitenciare au oficiat slujba de sfințire a lăcașului de cult. Înainte de oficierea Liturghiei, soborul preoțesc în frunte cu ÎPS Mitropolit Vladimir, au efectuat un […] Post-ul (FOTO) Biserica de pe teritoriul Penitenciarului din Taraclia – sfinţită de Mitropolitul Vladimir apare prima dată în Provincial.
11:50
Din totalul de 3 761 candidați la funcția de primar, componența de gen este următoarea: 2 742 (73%) sunt bărbați și 1 019 (27 %) sunt femei, informează PROVINCIAL. Potrivit unui comunicat al CEC, pentru funcția de consilier candidează 50 410 persoane, dintre care 27 597 (54,7%) – bărbați și 22 813 (45,3 %) – femei. Profilul de vârstă al candidaților […] Post-ul Din candidații la funcția de primar general al mun. Chișinău și primar de mun. Bălți – 34,5% au până la 40 ani apare prima dată în Provincial.
11:20
În nouă luni ale anului 2019, numărul total al rapoartelor expediate prin intermediul Ghișeului unic de raportare electronică www.raportare.gov.md către autoritățile de stat din sectoarele finanțe publice și statistică a depășit cifra de 1 mil. 327 mii. Cea mai mare parte din rapoarte – circa 1 mil. 288 mii – au fost transmise de către autorități/instituții publice […] Post-ul Peste un milion de rapoarte electronice au fost recepționate de Ghișeul unic de raportare electronică apare prima dată în Provincial.
10:50
„La sigur ne prelungim cu infrastructura localității, extinderea zonelor de agrement, pavarea trotuarelor, a căilor de acces, investiție în instituțiile preșcolare. Problema de bază, la noi, e alimentarea cu apă potabilă și evacuarea apelor reziduale. La sigur trebuie să obținem finanțarea pentru construția stației de epurare. Avem proiect scris și verificat, avem nevoie de 20 […] Post-ul Primele 3 acțiuni pe care le va întreprinde Stela Onuțu la Primăria din Glodeni! apare prima dată în Provincial.
Ieri
09:30
„La sigur ne prelungim cu infrastructura localității, extinderea zonelor de agrement, pavarea trotuarelor, a căilor de acces, investiție în instituțiile preșcolare. Problema de bază, la noi, e alimentarea cu apă potabilă și evacuarea apelor reziduale. La sigur trebuie să obținem finanțarea pentru construția stației de epurare. Avem proiect scris și verificat, avem nevoie de 20 […] Post-ul Primele 3 acțiuni pe care le va întreprinde Stela Onuțu la Primăria din Drochia! apare prima dată în Provincial.
07:10
Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la șefia orașului Drochia, Nicolae Cojocaru, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre orașul din străinătate care ar putea fi un exemplu pentru drochieni, despre situația localității – la moment, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Nicolae […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Drochia, Nicolae Cojocaru: Cunosc problemele cu care se confruntă drochienii și vreau să fiu vocea lor apare prima dată în Provincial.
14 octombrie 2019
15:10
Primăria Orhei a dat în exploatare încă o stradă reparată capital, amplasată într-un cartier important, deoarece asigură accesul la singura grădiniță din sectorul de Nord al orașului. Strada nu a mai fost reparată de zeci de ani și face parte din planul de reconstrucție a orașului lansat în 2015. Autoritățile locale de la Orhei promit […] Post-ul GALERIE FOTO// La Orhei a fost dat în exploatare încă un drum reparat capital apare prima dată în Provincial.
14:00
Partidul Socialiștilor a cheltuit în zadar bani grei pentru arendarea celor mai scumpe săli de banchete din Bălți, sperând să cumpere astfel voturile bălțenilor. Declarația a fost făcută de Renato Usatîi la o întâlnire cu locuitorii Cartierului 10 și ai sectorului „Dacia” din Bălți. Potrivit lui, PSRM se folosește de necazurile oamenilor și speră să […] Post-ul Renato Usatîi: Bălțenii nu pot fi cumpărați cu „pomeni” electorale apare prima dată în Provincial.
11:00
Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia orașului Ialoveni, Veaceslav Cernat, în cadrul unui interviu penru PROVINCIAL.MD, a declarat că, dezinformarea și manipularea alegătorului sunt concurenții săi din această campanie electorală. La întrebarea: „Cât de important este un partid „în spatele” unui primar?”, Cernat a răspuns: „O localitate condusă de un primar, care are […] Post-ul Dezinformarea și manipularea – concurenții unui pretendent la șefia orașului Ialoveni! apare prima dată în Provincial.
10:10
Candidatul Partidului Democrat din Moldova la șefia orașului Glodeni, Oleg Cojocari, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre cele mai stringente acțiuni de care are nevoie orașul, de ce alegătorul trebuie să-i ofere votul, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Oleg Cojocari: Am ales […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or.Glodeni, Oleg Cojocari: Eu nu vin să fac politică la primărie apare prima dată în Provincial.
Mai mult de 2 zile în urmă
08:00
Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la șefia orașului Drochia, Nicolae Cojocaru, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit de ce a ales să candideze la șefia localității. „Am ales să candidez la funcția de Primar de Drochia, fiindcă îmi pasă de orașul în care trăiesc. Activând în calitate de consilier raional, îmi […] Post-ul Declarație: Am ales să candidez la funcția de Primar de Drochia, fiindcă îmi pasă de orașul în care trăiesc apare prima dată în Provincial.
07:10
Candidatul Partidului Politic Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la șefia orașului Fălești, Mihail Nanii, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, s-a referit la poziția avantajoasă a localității, importanța echipei de partid în „spatele” unui primar, dar și la alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului ? Mihail Nanii: Am […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Fălești, Mihail Nanii: Voi depune efort ca orașul să devină un exemplu pentru alte localități apare prima dată în Provincial.
13 octombrie 2019
11:10
Candidatul Blocului Electoral ACUM „Platforma DA și PAS” la șefia orașului Drochia, Liliana Josanu, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a vorbit despre acțiunile pe care le va întreprinde la primărie, despre concurenții electorali, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Liliana Josanu: Pentru a aduce schimbări […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or. Drochia, Liliana Josanu: Eu voi fi acea care va ajunge la fiecare cetățean în parte apare prima dată în Provincial.
10:10
Candidatul Partidului Politic Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la șefia orașului Fălești, Mihail Nanii, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a evaluat starea localității în care își propune să fie primar. „Fălești este un oraș cu o poziție geografică avantajată, pentru că se află în apropiere de zona de frontieră și acest lucru permite obținerea […] Post-ul Candidat la șefia or. Fălești, despre „un fapt ce nu a fost prioritar în conducerea precedentăa orașului”! apare prima dată în Provincial.
09:10
Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la șefia orașului Leova, Vadim Cioric, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a susținut că localitatea în care s-a născut este un exemplu pentru el, a vorbit despre concurenții din această campanie, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Vadim Cioric: […] Post-ul (INTERVIU) Candidat la șefia or.Leova, Vadim Cioric: Eu am dovedit că vreau să fac ordine, nu în campania electorală, ci cu ani în urmă apare prima dată în Provincial.
08:10
„Eu vreau ca toată lumea să mă înțeleagă, eu nu vin să fac politică la primărie. Eu vin să schimb lucrurile înspre bine. De ce am mers pe liste de partid? De aceea că, reprezentanții Partidului Democrat din raionul Glodeni, în comparație cu alte partide, sunt cei mai gospodari și pregătiți. Iată de ce am […] Post-ul Un candidat susține că nu vine la primărie să facă politică! Declarație: „Vin să schimb lucrurile” apare prima dată în Provincial.
07:00
Candidatul independent la șefia orașului Edineț, Constantin Cojocari, în cadrul unui interviu pentru PROVINCIAL.MD, a adus 5 argumente de ce pretinde la un nou mandat, a vorbit despre rolul unui partid în activitatea unui primar, dar și despre alte aspecte. PROVINCIAL: De ce ați ales să candidați la șefia orașului? Constantin Cojocari: În primul rând, […] Post-ul (INTERVIU) Candidatul la șefia or. Edineț, Constantin Cojocari: Am hotărât să fiu candidatul care unește partidele și nu care dezbină apare prima dată în Provincial.
12 octombrie 2019
13:00
„Imediat ce vom veni la Primarie, vom dezvolta un plan de lucru coerent. Vom demara procesul de consultări cu cetățenii, pentru identificarea problemelor care există în oraș, pentru a purcede la soluționare. Vom stabili nivelul de posibilități financiare cu care urmează să începem activitatea”. A declarat candidatul Blocului Electoral ACUM „Platforma DA și PAS” la […] Post-ul Declarație: Imediat ce vom veni la Primaria Drochia, vom dezvolta un plan de lucru coerent apare prima dată în Provincial.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.