N-o să-ți vină să crezi: Ce a făcut un turc la Vama Albița - Foto

Sputnik, 12 septembrie 2019 20:00

Un turc a vrut să treacă ilegal vama Albița 20 de kilograme de mărgele, care se presupune că sunt din chihlimbar.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
09:20
Din cauza lucrărilor de reparație planificate de către compania ”Gas Natural Fenosa”, o suburbie a Chișinăului ar putea rămâne pe 24 septembrie fără curent electric și fără apă potabilă.
Acum 2 ore
08:50
Informația despre adresele înregistrate în Republica Moldova va deveni mai accesibilă pentru cetățeni. Aceasta va fi inclusă într-un sistem unic informațional automatizat.
08:20
Statele Unite dispun de peste 170 de baze militare în toată lumea, iar Washingtonul irosește sume mari pentru întreținerea lor, a declarat ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu.
08:00
Luni este ziua echinocțiului de toamnă. Ce surprize ne va aduce vremea în continuare - meteorologii au actualizat prognoza.
Acum 4 ore
07:20
Începutul de săptămână vine cu vești bune. Leul moldovenesc continuă să se aprecieze în raport cu principalele valute de referință. La cursul oficial, prețul euro a scăzut cu 6 bani.
06:40
Dacă din punct de vedere meteorologic am mai putea avea încă zile de ”vară”, din punct de vedere astronomic, ziua de 23 septembrie marchează începutul toamnei.
06:00
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, este deținut în condiții mai dure decât teroriștii condamnați susține redactorul șef al portalului.
Acum 12 ore
21:00
Temperaturile sunt tot mai scăzute, mai ales în orele nocturne. Cum să evităm în această perioadă răcelile și virozele – vedeți mai multe sfaturi utile în infograficul Sputnik.
Acum 24 ore
20:20
Ajuns la cea de-a II-a ediție, Festivalul dedicat persoanelor cu nevoi speciale a adunat zeci de copii și adulți în cadrul mult așteptatului eveniment.
19:40
Sfârșit tragic pentru un american din statul Louisiana, aflat în vacanță în Tanzania, care s-a înecat în timp ce încerca să își ceară iubita în căsătorie într-un mod original.
19:20
Omul de afaceri Iurie Nicov este de părere că Forumul Economic Moldo-Rus care s-a desfășurat la Chișinău a fost binevenit, iar rezultate vor apărea în timpul apropiat. Nicov este proprietarul celei mai mari fabrici de uscare a legumelor din țară.
18:30
Problema mărfurilor cu dublu standard creează de mai mult timp disensiuni în Europa, statele estice acuzând o calitate inferioară a produselor comercializate, de exemplu, în România sau Bulgaria. Unele ajung și la noi.
17:50
Băncile licențiate din Moldova vor trebui să verifice de urgență serviciile de păstrare a bunurilor deponenților.
17:20
După două zile de căutare, o fetiță de 11 ani din județul Dâmbovița, România, a fost găsită moartă. Aceasta avea semne de violență pe corp.
16:30
Industria vitivinicolă se confruntă mai multe probleme: lipsa unei strategii de dezvoltare, stocuri mari în depozite după scăderea exporturilor, recoltă mai mică de struguri în 2019 și cererea scăzută la struguri.
15:50
Cu siguranță, mulți dintre voi v-ați pus întrebarea: Îmi este afectată sau nu sănătatea dacă consum apă de la robinet? Iată ce spun experții moldoveni.
15:00
Cercetătorii de la Universitatea Tulane, din Louisiana, au ajuns la o concluzie uluitoare cu privire la celulele canceroase. Vezi ce fac acestea în timpul chimioterapiei și de ce recidivează boala.
14:10
Poliția Moldovei a venit cu un avertisment duminică, în contextul situației dramatice care se înregistrează pe drumurile din țară.
13:20
Președinți de parlament din 84 de state din Europa și Asia s-au întâlnit astăzi în cadrul unu forum. Prezentă este și președinta Legislativului din Republica Moldova.
12:50
Potrivit Comisiei Electorale Centrale, la alegerile generale locale din 20 octombrie urmează să fie aleși 898 de primari și 11 580 de consilieri locali.
12:00
Cazul Caracal scoate la iveală amănunte cumplite despre existența unor adevărate rețele de proxenetism, care scoteau fete din România, dar și din țara noastră, și le duceau peste graniță, unde erau silite să practice prostituția.
11:40
Viteza, alcoolul și neatenția șoferilor i-a băgat în pământ. Peste 160 de oameni au murit în accidente rutiere de la începutul acestui an.
11:00
Igor Dodon nu se va afla în țară în următoarele șapte zile. Acesta a anunțat pe pagina sa de Facebook că va avea o săptămână plină.
10:30
Un microbuz plin cu pasageri și un camion s-au ciocnit violent pe un drum în apropiere de orașul Odesa, Ucraina.
10:10
Chișinăuienii par să se fi obișnuit deja cu situația când apa ”izvorăște” chiar sub picioarele lor pe străzile orașului, iar pe carosabil curg râuri deși nu a mai plouat deja de săptămâni bune.
Ieri
09:30
Atenție mare, doar până pe 25 octombrie puteți face asta – Fiscul avertizează că veți sancționați cu amendă.
08:20
Concursul pentru selectarea candidatului la funcția de procuror general, anunțat anterior de CSP, a fost anulat. Șeful comisiei parlamentare de profil spune ce se va întâmpla în continuare.
07:40
O tânără din Armenia plânge cu cristale în loc de lacrimi iar medicii nu reușesc să identifice cauzele acestei patologii.
21 septembrie 2019
23:40
O mașină s-a izbit într-o moscheie în orașul Colmar din estul Franței, în Haut Rhin. Incidentul s-a produs în jurul orei 20, ora locală.
22:10
Iranul va desfășura exerciții militare maritime cu Rusia și China în Nordul Oceanului Indian și Golful Oman.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.