Oamenii de știință au creat cu succes doi embrioni de la ultimii rinoceri albi nordici rămaşi în lume

#diez, 12 septembrie 2019 17:00

Oamenii de știință au creat cu succes doi embrioni de la ultimii rinoceri albi nordici rămaşi în lume. Articolul Oamenii de știință au creat cu succes doi embrioni de la ultimii rinoceri albi nordici rămaşi în lume apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 10 minute
15:45
În Sugar Dating, fiecare relație și fie acord este diferit, iar fiecare Sugar Daddy și Sugar Baby are standarde și așteptări diferite. Cu toate acestea însă, baza fundamentală a unei relații de Sugar Dating o constituie suportul financiar. Potrivit statisticelor de pe Sugardaters.ro, un Sugar Daddy cheltuie în medie 16% din venit pentru a satisface nevoile financiare ale unei Sugar Baby. Articolul Cât cheltuiește un Sugar Daddy din Moldova pentru viața luxoasă a partenerei sale apare prima dată în #diez.
Acum 30 minute
15:30
Candidații la funcția de consilier local și/sau la funcția de primar care sunt membri ai partidelor sau ai altor organizaţii social-politice, precum şi persoanele cu înaltă funcţie de răspundere trebuie să își suspende activitatea în funcție pe perioada campaniei electorale. Articolul Candidații la alegerile locale nu vor putea deține funcţii de răspundere, pe parcursul campaniei electorale apare prima dată în #diez.
15:30
#Numultumesc este un tag care a devenit destul de popular în ultimele zile pe rețelele de socializare. Totul după ce mai mulți internauți prietenoși mediului au lansat o inițiativă care îndeamnă tinerii să renunțe la pungile de plastic. Articolul (foto) #Numultumesc. Cum internauții prietenoși mediului promovează torbițele eco apare prima dată în #diez.
Acum o oră
15:15
Un număr tot mai mare de persoane a început să adopte animale de companie. Rasele de câini mici par unele dintre cele mai apreciate de persoanele care stau la bloc, iar cele de talie mare de către cei care stau la curte. Există avantaje oferite de rasele mici și mijlocii, cum ar fi Beagle, și avantaje oferite de rasele mari, cum ar fi Ciobănescul carpatin. Articolul Ce câine ar trebui să îți cumperi în funcție de personalitatea ta. De ce ar trebui să alegi un Beagle sau un Ciobănesc apare prima dată în #diez.
15:15
Lunea aceasta, în Rusia, a avut loc o explozie la un laborator de cercetare rusesc, în care se aflau virusuri letale ca Ebola, HIV și variola. Potrivit informației oficiale, de vină a fost o scurgere de gaz de la centrul Vektor din Koltsovo, Siberia. Articolul Tot ce trebuie să știi despre explozia de la laboratorul de cercetare din Rusia în care se găseau virusuri mortale apare prima dată în #diez.
15:00
,,Creat pentru a fi savurat” este mesajul cu care vinificatorii moldoveni reuniți sub umbrela brandului vinicol de țară ,,Wine of Moldova. A legend alive” au invitat publicul din România să descopere vinurile, muzica și gastronomia națională. Cea de-a două ediție a Festivalului Vinului Moldovei s-a desfășurat în perioada 14 și 15 septembrie la Lagoo Snagov, situat într-o comună de lângă București. Evenimentul dedicat produsului mândriei naționale de la Snagov, din acest an, vine după ce manifestări similare au avut loc la Cluj și Brașov. Articolul (foto) Peste 200 de vinuri, 8 concerte și un covor moldovenesc tradițional de dimensiuni record. În România s-a desfășurat Festivalul Vinului Moldovei apare prima dată în #diez.
15:00
Proiectul Ce știi tu?! presupune o serie de videoclipuri scurte în care invitații vor răspunde la o serie de întrebări de cultură generală. Primul invitat a fost Eugen Slivca, fotbalist la clubul de fotbal Sfîntu Gheorghe. Articolul (video) #Ce știi tu?! Un nou proiect marca Creatlon în care invitații răspund la întrebări de cultură generală apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
14:45
Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, va candida la funcția de primar al municipiului Chișinău. Fostul primar a spus că este gata să continue proiectele pe care le-a început anterior. Articolul (video) „Motivația mea este de a-mi duce proiectele până la capăt”. Dorin Chirtoacă va candida pentru funcția de primar al Capitalei apare prima dată în #diez.
14:45
Procurorii îl acuză pe deputatul PD Vladimir Cebotari de participare la „un grup criminal organizat” care a contribuit la concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Demersul, prezentat de către Procurorul General a fost aprobat de către plenul Parlamentului, iar astfel, este admisă urmărirea penală a acestuia. Articolul Vladimir Cebotari nu mai are imunitate. Dosarul implică procedura de concesionare a Aeroportului apare prima dată în #diez.
14:00
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că pentru dezvoltarea țării este nevoie de proiecte investiționale, iar el este gata să plătească din bani proprii o echipă de experți moldoveni și străini, care să creeze aceste programe. De altfel, Usatîi a anunțat că deja se află în discuții cu astfel de specialiști de la noi și de peste hotare. Articolul Șosea de centură pentru Chișinău. Ce spune Usatîi despre programele investiționale pe care le planifică apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
13:45
Funcționarii din cadrul Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău au preluat dosarul lui Ivan Diacov, candidatul PN pentru funcția de primar general al Capitalei, și dosarele celor 56 de candidați ai PN pentru Consiliul Municipal Chișinău. În timpul ce urmează, PN va participa la tragerea la sorți în vederea stabilirii ordinii în buletine de vot. Articolul „Partidul Nostru” a depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru funcțiile de primar general al Capitalei apare prima dată în #diez.
13:15
Copiii din cadrul Centrului de Plasament al Fundației Regina Pacis și-au propus să adopte un mod de viață mai ecologic și au învățat, vara aceasta, cum să reducă consumul de plastic în activitatea zilnică. Provocarea, deloc ușoară, a fost inspirată din mesajul campaniei mondiale „Iulie fără plastic” (Free July 2019), care îndeamnă oamenii, an de an, să pledeze pentru o lume fără deșeuri din plastic. Și de atunci, se țin de această practică benefică. Articolul Copiii de la Centrul de Plasament al Fundației Regina Pacis pledează pentru reducerea consumului de plastic apare prima dată în #diez.
13:15
Laurei Codruţa Kovesi a fost desemnată procuroră-şefă europeană. Articolul Laura Codruţa Kovesi a fost desemnată procuroră-şefă europeană apare prima dată în #diez.
13:15
Deputatul independent Octavian Țîcu va candida la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Unității Naționale. Acesta depune actele pentru înregistrare. Articolul (live) Octavian Țîcu va candida la funcția de primar al municipiului Chișinău din partea Partidului Unității Naționale apare prima dată în #diez.
12:45
Luptătoarea Anastasia Nichita s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tânăra sportivă a reușit calificarea în meciul pentru medalia de bronz la Campionatul Mondial din Kazahstan. Articolul Luptătoarea Anastasia Nichita a obţinut calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo apare prima dată în #diez.
12:15
Rotaract Club Chișinău invită la următorul eveniment din seria „Inspiring Dialogue”. Participanții vor putea afla de la cei mai buni dintre cei buni în diverse domenii de activitate despre provocările dure de după culisele succesului. Articolul Participă la „Inspiring Dialogue” și cunoaște provocările de după culisele succesului de la oameni de afaceri americani apare prima dată în #diez.
12:15
Protestatarii lui Șor sunt din nou în fața unei instituții publice, cerând eliberarea Reghinei Apostolova. Amintim că, ieri Marina Tauber a primit mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile. Articolul (video) Susținătorii Partidului Șor din nou la protest. Aceștia cer eliberarea Reghinei Apostolova apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
11:45
Un ghid de educație juridică „Legea pe-nțelesul elevilor” a fost lansat la Chișinău. Ghidul a apărut în cadrul proiectului „Educație Juridică – Cultivarea respectului pentru lege în rândul tinerei generații”. Articolul (foto) „Acest material va contribui la îmbunătățirea procesului educațional”. A fost lansat ghid de educație juridică „Legea pe-nțelesul elevilor” apare prima dată în #diez.
11:45
Un Centru pentru pregătire vocațională a fost lansat astăzi în satul Sărata Veche, raionul Fălești. Acesta va oferi  supraveghere, instruire și un program de dezvoltare personală în afara orelor de studii pentru aproximativ 190 de copii și va promova incluziunea socială a copiilor din familii social-vulnerabile. Centrul va diminua riscul plasării acestor copii în instituții rezidențiale contribuind la îmbunătățirea calității vieții lor. Articolul (foto) Copiii din Sărata Veche vor avea parte de un program de dezvoltare personal, după ce în sat a fost lansat un Centru pentru pregătire vocațională apare prima dată în #diez.
11:30
Uniunea Europeană, împreună cu Guvernul Georgiei, lansează Școala Europeană din Georgia, prima Școală Europeană din afara granițelor UE. Inițiativa comună va duce la înființarea unei școli destinate elevilor georgieni, precum și elevilor din toată regiunea, care va urma un model de educație unic bazat pe valorile europene și internaționale, cum ar fi multiculturalismul, pacea și toleranța. Articolul Dorești să obții studii liceale europene? Află cum te poți înscrie la Școala Europeană în Georgia apare prima dată în #diez.
11:15
În puțin timp începe sezonul rece, când Termoelectrica va primi solicitări de conectare a căldurii în clădirile racordate la sistemul centralizat de termoficare. Toate clădirile racordate la sistemul centralizat de termoficare pot fi conectate la serviciile de termoficare fără a aștepta o decizie oficială de începere a sezonului de încălzire. Articolul Poți solicita conectarea la căldură şi înainte de decizia oficială de începere a sezonului de încălzire. Unde te poți adresa apare prima dată în #diez.
11:15
Kaufland este pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru deschiderea primelor două magazine în Moldova. În acești ani, și mai ales în ultimele luni, fiecare angajat al companiei și-a adus propria contribuție pentru ca în ziua deschiderii totul să fie impecabil. Cumpărătorii se vor bucura de produse proaspete, la cel mai bun raport de calitate/preț și de o atitudine prietenoasă și profesionistă. Articolul (foto) Tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare – câteva dintre beneficiile angajaților Kaufland apare prima dată în #diez.
11:00
Cea de-a 4-a Conferință internațională „Nanotechnologies and Biomedical Engineering”– ICNBME-2019 și-a deschis ieri, 18 septembrie, lucrările la Chișinău. Conferința va avea loc până la data de 28 septembrie. Articolul (foto) Conferința internațională „Nanotechnologies and Biomedical Engineering” și-a deschis lucrările la Chișinău apare prima dată în #diez.
11:00
Vino pe 5 și 6 octombrie, la Château Vartely, să sărbătorești cel mai important eveniment dedicat tradițiilor și culturii vitivinicole - Festivalul Vinului –faimoasa băutură care a făcut Moldova celebră în întreaga lume. Ediția din acest an a „Festivalul Vinului la Château Vartely” e despre vinuri, momente, emoții - e despre viață, despre ceea ce descoperim, trăim și simțim. Articolul Festivalul Vinului 2019: Vino la Chateau Vartely și degustă faimoasa băutură care a făcut Moldova celebră în întreaga lume apare prima dată în #diez.
10:30
Vicepreședintele SUA, Mike Pence, s-a întâlnit ieri cu prim-ministra Maia Sandu la Casa Albă. Pence a felicitat conducerea primului ministru în promovarea progreselor în domeniul reformelor judiciare, guvernanței și securității. Articolul Maia Sandu s-a întâlnit la Casa Albă cu vicepreședintele SUA, Mike Pence apare prima dată în #diez.
10:30
Procurorul general interimar solicită parlamentului ridicarea imunității parlamentare a politicienilor Vladimir Cebotari (PDM) și Petru Jardan (Partidul Șor). Articolul Procurorul general interimar vrea să ridice imunitatea parlamentară a lui Vladimir Cebotari și Petru Jardan apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
09:30
Parlamentul se va întruni astăzi într-o nouă ședință plenară, începând cu ora 10:00. Pe ordinea de zi sunt 12 puncte, marea majoritate a lor fiind modificări ale Codului Contravențional, legii cu privire la sistemul unitar de salarizare a sectorului bugetar, dar și introducerea unei sărbători noi - Ziua Națională a Alimentației. Articolul (live) Deputații votează azi pentru alimentație. Ce alte proiecte sunt pe ordinea de zi a Parlamentului apare prima dată în #diez.
09:15
Deputatul ACUM, Octavian Țîcut a anunțat ieri într-o conferință de presă că părăsește fracțiunea PPDA, se lansează în cursa electorală pentru primăria pe cont propriu. Toate asta le face însă, rămînând „deputat independent ACUM”. Reacțiile colegilor a fost cel puțin dure, dar acesta a primit și propuneri de la partide. Articolul Ecoul plecării deputatului Țîcu: Critici de la foștii colegii, propuneri de la partidele unioniste apare prima dată în #diez.
09:15
Perspectivele implementării Educației incluzive în cadrul Învățământului Profesional Tehnic (ÎPT) din punct de vedere a participanților implicați în proces; îmbunătățirea serviciilor de ghidare în carieră și consiliere pentru elevii cu cerințe educaționale speciale (CES); ajustarea procesului educațional la necesitățile elevilor cu CES prin tehnologii asistive și comunicare asistată; raportul de reevaluare a dezvoltării copilului; fișa de evaluare psihopedagogică și orientare școlară/ profesională – acestea și alte subiecte au fost discutate ieri, 17 septembrie, în cadrul unei ședințe de lucru organizată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC). Articolul Implementarea Educaţiei incluzive în învăţământul profesional tehnic – prioritate a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării apare prima dată în #diez.
09:15
Croatul Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) şi norvegianul Erling Braut Haaland (RB Salzburg) sunt liderii clasamentului golgheterilor noii ediţii a Ligii Campionilor la fotbal, după ce au reuşit câte o triplă pentru echipele lor în meciurile din prima etapă, scrie Agerpres. Articolul Cine sunt golgheterii din prima etapă a ligii campionilor apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.