Un austriac, prins pe aeroportul din Viena în timp ce transporta 88 de reptile în bagajele sale

UNIMEDIA, 12 septembrie 2019 16:00

Un austriac care a transportat ilegal din Filipine 88 de reptile vii, printre care 43 de şerpi veninoşi, a fost reţinut de lucrătorii vamali pe aeroportul din Viena, a anunţat joi Ministerul de Finanţe din Austria, citat de agenţia DPA și Agerpres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
10:10
Mai mulți tineri din SUA au ajuns la spital după ce ar fi utilizat vape. Autoritățile cercetează minuțios cazurile, iar Agenția pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA atenționează utilizatorii să cumpere dispozitive doar în magazine autorizate și să nu adauge substanțe de proveniență dubioasă în lichidele de vaping
10:10
Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic ȘOR susține un briefing de presă, înainte de ședința Parlamentului.
Acum 15 minute
10:00
Prim-ministra Maia Sandu s-a întâlnit, la Washington, cu congresmenii Pete Olson și David Price, copreşedinţi ai Grupului de sprijin politic pentru Republica Moldova din cadrul Congresului SUA.
10:00
Pentru celebrarea aniversării a 110-a Bugatti, o surpriză foarte specială a fost pregătită pentru entuziaștii mărcii franceze: chiar astăzi în Molsheim a avut loc dezvelirea primului prototip Bugatti Baby II de dimensiuni reale!
10:00
Un interviu cu Mihai Ursoi, Country Manager România, Bulgaria și Republica Moldova pentru SES Astra, liderul mondial al transmisiei prin satelit.
Acum o oră
09:40
Consiliul Superior al Magistraturii s-a convocat în ședință extraordinară după ce 87 de judecători au semnat un demers privind ridicarea mandatelor membrilor permanenți și a membrilor supleanți ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
09:40
Deputatul Vladimir Cebotari, candidatul Partidului Democrat din Moldova la funcția de primar general al municipiului Chișinău, depune documentele pentru înregistrare la Comisia Electorală Centrală.
09:30
„Eu voi fi primarul tuturor chişinăuenilor, indiferent de preferințele lor politice”. Declarația aparține candidatului socialiștilor pentru funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, fiind întrebat de ce îi lipsește sigla PSRM de pe materialele de campanie electorală.
Acum 2 ore
09:00
Cântăreaţa canadiană Celine Dion a revenit în provincia ei natală, Quebec, după 16 ani petrecuţi în Las Vegas, pentru a susţine miercuri seară un concert care va da startul primului ei turneu mondial după o pauză de 10 ani, prin care artista pop îşi promovează cel mai recent album de studio, intitulat "Courage".
08:40
Maia Sandu, Nicu Popescu și Natalia Gavrilița s-au întâlnit la Washington cu membrii diasporei din Republica Moldova.
08:30
Comisia Electorală Centrală atenționează că 19 septembrie 2019 este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar sau consilier local.
08:20
INP informează că la această oră, în capitală, se înregistrează flux majorat de transport.
Acum 4 ore
08:10
Postul vamal de tip debarcader „Molovata” și-a întrerupt temporar activitatea din cauza rafalelor de vânt și a valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.
07:40
Dumitru Alaiba a criticat decizia lui Octavian Țîcu de a părăsi fracțiunea Platformei DA din Parlament. „Va candida în alegeri locale fără frică contra ditamai Ministrului de Interne. Totuşi, ceva am reuşit în 100 de zile”, scrie deputatul.
07:30
Guvernul indian a anunţat interzicerea ţigărilor electronice în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, în numele unor imperative sanitare şi al luptei împotriva adicţiilor, potrivit AFP, transmite Agerpres.
07:20
Amina Rotari și Constantin Arhip sunt printre cei 35 de elevi selectați din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia și Moldova, care studiază la prima școală europeană din afara granițelor UE.
07:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi cer variabil și maxime de 20 de grade Celsius.
Acum 12 ore
22:00
Ambasada Republicii Moldova în Israel a identificat cetățeanul care a fost găsit astăzi fără cunoștință la o stație din Petah Tikva , una din suburbiile Tel Avivului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, reprezentații ambasadei urmează să stabilească locul spitalizării acestuia.
21:50
Pe Stadionul Republican ar putea fi mai curat, după ce un grup de tineri organizează o acțiune de curățare. „Subotnik-ul”, cum l-au denumit inițiatorii, va avea loc pe 21 septembrie, iar doritorii sunt așteptați între orele 12:00 și 16:00.
21:40
DeputatulOctavianȚîcuavenitcuoreplicaînurmacelordeclaratedefostulcolegdeformațiune,MihaiPopșoi.ÎncadrulemisiuniiPunctulpeAzi,delaTVR,ȚîcuaspuscăPopșoinuesteopersoanăimportantă,carearputeasăîlcritice.
21:20
După ce Judecătoria Ciocana a pronunțat decizia de plasare în arest la domiciliu, Mariana Tauber a ieșit în fața protestărilor și a ținut un discurs. Deputata a adus acuzații la adresa președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, și i-a transmis mesaj lui Ilan Șor, prin care i-a spus că va sta pe baricade.
Acum 24 ore
20:20
Octavian Țîcu mizează pe susținerea Partidului Liberal Democrat și Partidul Popular Român în cadrul alegerilor locale din capitală. Anunțul a fost făcut de Octavian Țîcu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”de la TVR.
20:10
Cu puține minute în urmă, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis demersul procurorilor prin care deputata Marina Tauber a primit mandat de arestare pe un termen de 30 de zile.
19:40
După Octavian Țîcu, alți doi deputați ar putea părăsi Blocul ACUM. Este vorba de Iurie Reniță și Lilian Carp. Anunțul a fost făcut de Octavian Țîcu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”de la TVR.
19:30
Activistul Platformei DA Gheorghe Petic urmează mâine să depună actele pentru funcția de primar al orașului Ungheni. Despre aceasta a anunțat Petic pe pagina sa de Facebook.
19:00
AutoBlog.MD Street Show este tot mai aproape. În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.
19:00
Partidul Unității Naționale îi propune lui Octavian Țîcu să candideze din partea formațiuni PUN, pentru alegerile locale din capitală.
18:20
Octavian Țîcu îl îndeamnă pe Andrei Năstase să rămână la șefia Ministerului de Interne și astfel, să îi ofere lui mai multe șanse de a câștiga lupta pentru fotoliul de primar al capitalei. Declarația a fost făcută după ce deputatul a anunțat că își va înainta candidatura pentru alegerile locale din 20 octombrie.
18:20
Încă un concurent electoral înregistrat la funcție de primar al capitalei. Este vorba de Victor Chironda, care a depus semnăturile la CECC.
18:10
Nu toţi acei care ajung să cunoască Republica Moldova şi pe cetăţenii ei rămân cu amintiri plăcute. Mai mult chiar, pentru unii asemenea cunoştinţă e egală cu o dramă, ce-i marchează pentru tot restul vieţii. Este și cazul cetăţeanului german, Friedrich Maier, un om cu profunde convingeri religioase, care de mai mulţi ani trăieşte un adevărat coşmar și nu ştie ce să mai facă pentru a scăpa de el.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.