Ultima oră: Noi detalii în cazul ofițerilor INI, reținuți de procurori

Sputnik, 12 septembrie 2019 13:00

Cei doi ofițeri de investigație de la INI au fost reținuți. Aceștia sunt bănuiți de trafic de influență și corupere pasivă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
09:30
Ne-am bucura, dar nu avem motiv: PIB-ul a crescut direct proporțional cu inflația. Prețurile vor crește în continuare, fiind posibile scumpiri de până la 7% în 2020, potrivit ultimei prognoze a inflației anunțate de banca centrală.
Acum 2 ore
09:00
Directorul interimar al Serviciului Vamal din republica Moldova, Iurie Ceban, s-a întâlnit la Chișinău cu directorul general al Direcției Generale Anticorupție (DGA) a Ministerului Afacerilor Interne din România, Alexandru Cătălin Ioniță.
08:20
Nu doar băuturile alcoolice, ci și cele fără alcool pot cauza daune ireparabile sănătății, iar oamenii de știință și specialiștii nutriționiști semnalează pericolul consumului exagerat de băuturi aromatizate, carbogazoase.
Acum 4 ore
07:50
Vremea se schimbă radical, situația va fi mai proastă decât anunțau meteorologii acum câteva zile - alertă meteo în toată țara.
07:20
Prețul dolarului a scăzut cu 3 bani de marți până miercuri la cursul oficial, în timp ce cotația euro a urcat cu aproape un ban. De la sfârșitul lunii august, leul are o tendință de apreciere în raport cu principalele valute de referință.
06:30
Calendar Ortodox: Astăzi se face pomenirea minunii Sfântul Arhanghel Mihail - iată care este istoria și semnificația acestei zile.
06:10
Concurenții electorali pot solicita modificări în listele de candidați sau completarea lor până la 19 septembrie, inclusiv. Candidații la funcțiile de consilier pot fi retrași din cursă nu mai târziu decât cu șapte zile înainte de ziua alegerilor.
Acum 12 ore
23:20
O femei din raionul Hâncești riscă ani grei de pușcărie după ce și-a omorât prietena de pahar cu o bâtă din lemn.
22:40
Un bărbat din Sângerei a fost găsit fără suflare de soția lui după ce a pus în priză două fire electrice.
21:50
Politologul Ivan Meziuho consideră că istoria celor două războaie mondiale i-a învățat pe europeni să nu se alieze cu cei care sunt împotriva Rusiei.
21:20
În capitala Moldovei s-a încheiat cel de al nouălea Festival Internațional de Televiziune „TEFI-Sodrujestvo”.
Acum 24 ore
20:50
Astăzi, la Chișinău, a avut loc deschiderea celui de-al XIII-lea Congres al Asociației Chirurgilor „Nicolae Anestiadi” și cel de-al III-lea Congres al Societății de Endoscopie, Chirurgie Miniminvazivă și Ultrasonografie „V. M. Guțu” din Republica Moldova.
20:40
În cadrul ceremoniei de încheiere a Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, președintele Moldovei le-a mulțumit organizatorilor pentru decizia de a petrece acest eveniment în țara noastră și a declarat că filmul moldovenesc are viitor.
20:10
Rolul OSCE în reglementarea conflictului transnistrean a fost discutat în cadrul unei întrevederi la Ministerul de Externe.
19:50
După instaurarea noii majorități parlamentare, Legislativul a creat o comisie de anchetă privind investigarea faptelor din perioada 7-9 iunie, privind tentativa puciului anticonstituțional
19:30
Regizorul rus Grigori Fiodorov a explicat de ce și-a prezentat serialul „Ministerul” la Festivalul Internațional de Televiziune „TEFI-Sodrujestvo”-2019.
19:20
Festivalul Internațional de Televiziune "TEFI-Sodrujestvo" a ajuns la ora bilanțurilor și înmânării premiilor în cadrul programului de concurs.
18:50
Președintele Igor Dodon a menționat importanța „restartării” relațiilor de parteneriat strategic între Moldova și Rusia.
18:30
Sute de milioane de lei și zeci de mașini de lux au fost puse sub sechestru de procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție.
18:10
Consilierul municipal și candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău Victor Chironda a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, cum îi va responsabiliza pe funcționarii care nu-și fac bine treaba.
17:50
Directorul de programe „Pervîi kanal” al televiziunii publice a Armeniei, Tereza Karimyan, a spus pentru Sputnik Moldova că, după apariția serialului „Haos”, copiii din Armenia s-au apucat de carte.
17:30
Nu doar băuturile alcoolice, ci și cele fără alcool pot cauza daune ireparabile sănătății, iar oamenii de știință și specialiștii nutriționiști semnalează pericolul consumului exagerat de băuturi aromatizate, carbogazoase.
17:30
Participanții la Festivalul Internațional de Televiziune ”TEFI-Sodrujestvo”-2019 - vizită la sediul Președinției.
17:00
Donald Trump a anunțat numele persoane care va ocupa funcția de consilier pentru securitatea națională, deținută anterior de John Bolton.
16:30
Încă un deputat părăsește fracțiunea Partidului Platforma DA. Asta după ce recent alți doi și-au anunțat plecarea. Iată despre cine este vorba
16:10
Vacanțe de lux, premii de sute de mii de lei din banii statului și bani nejustificați. Acestea dar și alte ilegalități au fost descoperite la S.A Moldtelecom.
15:40
Pe 20–21 septembrie vicepremierul Rusiei Dmitri Kozak va efectua o vizită de lucru în țara noastră și va lua cuvântul la ședința plenară a Forumului Economic Moldo-Rus.
15:30
Valul de aer polar ajunge și în Moldova – Meteorologii au prognozat înghețuri în zilele următoare, care vor afecta toată țara.
15:10
Această ședință va fi prima, din ultimii trei ani, întâlnire de lucru în format complet a membrilor Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică.
14:50
Moldovenii din Israel apelează la ajutor: Sunt cautate rudele unui cetățean moldovean, găsit fără cunoștință la o stație de așteptare dintr-o suburbie a Tel Avivului.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.