Scenaristul Mardik Martin a murit

UNIMEDIA, 12 septembrie 2019 11:20

Scenaristul nominalizat la premiile Globul de Aur Mardik Martin, autor al unor capodopere cinematografice precum „Taurul furios/ Raging Bull", „Crimele din Mica Italie/ Mean Streets", „New York, New York", regizate de Martin Scorsese, a decedat la vârsta de 82 de ani, miercuri, potrivit variety.com.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
09:00
Cântăreaţa canadiană Celine Dion a revenit în provincia ei natală, Quebec, după 16 ani petrecuţi în Las Vegas, pentru a susţine miercuri seară un concert care va da startul primului ei turneu mondial după o pauză de 10 ani, prin care artista pop îşi promovează cel mai recent album de studio, intitulat "Courage".
Acum o oră
08:40
Maia Sandu, Nicu Popescu și Natalia Gavrilița s-au întâlnit la Washington cu membrii diasporei din Republica Moldova.
08:30
Comisia Electorală Centrală atenționează că 19 septembrie 2019 este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de primar sau consilier local.
08:20
INP informează că la această oră, în capitală, se înregistrează flux majorat de transport.
Acum 2 ore
08:10
Postul vamal de tip debarcader „Molovata” și-a întrerupt temporar activitatea din cauza rafalelor de vânt și a valurilor puternice, care perturbă circulația pe râul Nistru.
07:40
Dumitru Alaiba a criticat decizia lui Octavian Țîcu de a părăsi fracțiunea Platformei DA din Parlament. „Va candida în alegeri locale fără frică contra ditamai Ministrului de Interne. Totuşi, ceva am reuşit în 100 de zile”, scrie deputatul.
07:30
Guvernul indian a anunţat interzicerea ţigărilor electronice în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, în numele unor imperative sanitare şi al luptei împotriva adicţiilor, potrivit AFP, transmite Agerpres.
07:20
Amina Rotari și Constantin Arhip sunt printre cei 35 de elevi selectați din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia și Moldova, care studiază la prima școală europeană din afara granițelor UE.
Acum 4 ore
07:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi cer variabil și maxime de 20 de grade Celsius.
Acum 12 ore
22:00
Ambasada Republicii Moldova în Israel a identificat cetățeanul care a fost găsit astăzi fără cunoștință la o stație din Petah Tikva , una din suburbiile Tel Avivului. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, reprezentații ambasadei urmează să stabilească locul spitalizării acestuia.
21:50
Pe Stadionul Republican ar putea fi mai curat, după ce un grup de tineri organizează o acțiune de curățare. „Subotnik-ul”, cum l-au denumit inițiatorii, va avea loc pe 21 septembrie, iar doritorii sunt așteptați între orele 12:00 și 16:00.
21:40
DeputatulOctavianȚîcuavenitcuoreplicaînurmacelordeclaratedefostulcolegdeformațiune,MihaiPopșoi.ÎncadrulemisiuniiPunctulpeAzi,delaTVR,ȚîcuaspuscăPopșoinuesteopersoanăimportantă,carearputeasăîlcritice.
21:20
După ce Judecătoria Ciocana a pronunțat decizia de plasare în arest la domiciliu, Mariana Tauber a ieșit în fața protestărilor și a ținut un discurs. Deputata a adus acuzații la adresa președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, și i-a transmis mesaj lui Ilan Șor, prin care i-a spus că va sta pe baricade.
20:20
Octavian Țîcu mizează pe susținerea Partidului Liberal Democrat și Partidul Popular Român în cadrul alegerilor locale din capitală. Anunțul a fost făcut de Octavian Țîcu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”de la TVR.
Acum 24 ore
20:10
Cu puține minute în urmă, magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis demersul procurorilor prin care deputata Marina Tauber a primit mandat de arestare pe un termen de 30 de zile.
19:40
După Octavian Țîcu, alți doi deputați ar putea părăsi Blocul ACUM. Este vorba de Iurie Reniță și Lilian Carp. Anunțul a fost făcut de Octavian Țîcu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”de la TVR.
19:30
Activistul Platformei DA Gheorghe Petic urmează mâine să depună actele pentru funcția de primar al orașului Ungheni. Despre aceasta a anunțat Petic pe pagina sa de Facebook.
19:00
AutoBlog.MD Street Show este tot mai aproape. În această duminică vă așteptăm în Piața Marii Adunări Naționale începând cu ora 12:00 pentru a admira cele mai tari automobile din Republica Moldova.
19:00
Partidul Unității Naționale îi propune lui Octavian Țîcu să candideze din partea formațiuni PUN, pentru alegerile locale din capitală.
18:20
Octavian Țîcu îl îndeamnă pe Andrei Năstase să rămână la șefia Ministerului de Interne și astfel, să îi ofere lui mai multe șanse de a câștiga lupta pentru fotoliul de primar al capitalei. Declarația a fost făcută după ce deputatul a anunțat că își va înainta candidatura pentru alegerile locale din 20 octombrie.
18:20
Încă un concurent electoral înregistrat la funcție de primar al capitalei. Este vorba de Victor Chironda, care a depus semnăturile la CECC.
18:10
Nu toţi acei care ajung să cunoască Republica Moldova şi pe cetăţenii ei rămân cu amintiri plăcute. Mai mult chiar, pentru unii asemenea cunoştinţă e egală cu o dramă, ce-i marchează pentru tot restul vieţii. Este și cazul cetăţeanului german, Friedrich Maier, un om cu profunde convingeri religioase, care de mai mulţi ani trăieşte un adevărat coşmar și nu ştie ce să mai facă pentru a scăpa de el.
18:00
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu Secretarul General al OSCE, Thomas Greminger, care se află într-o vizită în țara noastră.
17:50
Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, critică dur decizia lui Octavian Țîcu de a candida la funcția de primar al Chișinăului. Totodată, Popșoi îi sugerează lui Țîcu să-și depună mandatul de deputat, dacă este „bărbat adevărat ”.
17:40
Fiul actorului Iurie Darie, Alexandru Darie (60 de ani), suferea de o afecțiune serioasă și era în așteptarea unui transplant hepatic, scrie protv.ro.
17:30
Doar câteva luni ne desparte de premiera noii generaţii Mercedes-Benz S-Class şi iată că încep să apară treptat în spaţiul online mai multe detalii interesante. De această dată ne-au uimit imaginile dintr-o secvenţă video pe care am ţinut neapărat să v-o arătăm.
17:30
Serviciul ”InfoTrafic” al INP, informează că la moment în capitală, flux majorat de transport se înregistrează pe unele străzi.
17:10
(update 17:00) Demersul procurorilor cu privire la mandatul de arest la domiciliu pentru deputata Reghina Apostolova va fi examinat mâine, 19 septembrie, ora 12:00.(update 16:29) Magistrații au plecat în deliberări. Cu un răspuns vor veni cu o decizie după ora 18:00. „Totul este făcut la comanda lui Igor Dodon. Mi s-a ridicat imunitatea, iar la câteva ore am fost reținută, deși nu am fugit din țară”, a declarat Marina Tauber după ședința de judecată. De asemenea, avocatul lui Tauber a refuzat să ofere declarații, menționând că va comenta doar după pronunțarea deciziei.
17:10
Dumitru Țîra este candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Actele pentru înregistrarea în cursă au fost depuse astăzi, 18 septembrie, la Consiliul electoral de circumscripție Chișinău.
17:00
(update 16:29) Magistrații au plecat în deliberări. „Totul este făcut la comanda lui Igor Dodon. Mi s-a ridicat imunitatea, iar la câteva ore am fost reținută, deși nu am fugit din țară”, a declarat Marina Tauber după ședința de judecată.(update 14:56) Marina Tauber a fost escortată de mascați la Judectoria Chișinău, sediul Ciocana. De menționat că ședința de judecată are loc cu ușile închise.În aceste clipe magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, examinează demersul procurorilor prin care solicită mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele Marina Tauber. Astfel, în susținerea deputatelor Șor, mai mulți simpatizanți, înarmați cu pancarte, au orgnizat un protest în fața instituției, unde cer eliberarea acestora.
Mai multe ştiri
©2004—2019 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.